דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אפריל 2013, 20:02

שי האוזמן מעריץ גדול שלך...
הוא סיכם את השידור האחרון שלו בוואלה עם "תודה למורי ורבי פליקס מצהבת"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 22 אפריל 2013, 20:05

MTA2311 כתב:שי האוזמן מעריץ גדול שלך...
הוא סיכם את השידור האחרון שלו בוואלה עם "תודה למורי ורבי פליקס מצהבת"

חבל שהאוזמן נרשם ללימודים רק השנה.
את הדברים האלה על אופיו האמיתי של בלאט כתבתי עוד כשהוא חתם לפני שלוש עונות ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 אפריל 2013, 22:48

אני מאחל לכם עוד שנים רבות של תסכולים והתמרמרויות...
:tongue1 :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 אפריל 2013, 00:22

jol9 כתב:אני מאחל לכם עוד שנים רבות של תסכולים והתמרמרויות...
:tongue1 :tongue3

אני מאחל לך שיהיה לך על מה לשמוח :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אפריל 2013, 06:50

יוני אני איתך בנושא של פרקינס , על סמך שלושה וחצי משחקים אי אפשר לקבוע שעם פרקינס הקבוצה שיחקה פחות טוב .
אסור לשכוח שטאו הגיע לפה עם 7.5 שחקנים , באראץ היה פצוע ובכלל לא היה בטוח שהוא ישחק , והם הגיעו אחרי רצף של משחקים קשים בליגה הספרדית וביורוליג . כבר אז דיברנו על זה שהם מגיעים גמורים ....
ועם כל הכבוד לריאל , היא הייתה קבוצה בינונית מאוד שהתקשתה בסדרה נגד ואלנסיה עם מאמן אפס שהפסידה בשלב הבתים לשלראוה ובאמברג ועלתה להצלבה בזכות בית קל בטופ 16 ואיבדה את הביתיות בשלב ההצלבה ולמזלה הצליחה לנצח בחוץ...
דווקא בגמר שחקן כמו פרקינס הוא בדיוק מה שהיה חסר לנו . גם לומר שסגנון המשחק של הקבוצה השתנה זה בולשיט אחד גדול . במשחק אחד אי אפשר לשנות סגנון משחק . הדבר היחיד שכן קרה זה ששחקנים הגיעו בכושר מצויין והיה יותר דקות לתת להם...
מכבי פשוט חזרה לשיטת הלחץ שזנחה משום מה נגד ברצלונה ופשוט התישה את טאו שהייתה גמורה גם ככה , ואגב , מול ברצלונה באותה עונה מכבי הייתה טובה מאוד וגם נגד חימקי עם לאנגפורד ופלאנניץ'...
העונה הזאת המצאתם תאוריה חדשה שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלי ליאור אליהו ובגלל זה עלינו להצלבה . אולי צריך לשחרר אותו ולהחתים את מדלי לשלוש שנים ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 23 אפריל 2013, 21:49

אני דווקא זוכר טוב מאוד את כל תקופת פרקינס (וגם את הדיונים סביבו) וזה מה שאני חשבתי בזמנו וגם עכשיו:

1. פרקינס + פארגו התקפית היה רחוק מהשילוב האידאלי. פרקינס הוא קומבו גארד שלא יכול לשחק SG בהתקפה. כנ"ל לגבי פארגו. אגב מכבי התחילה לשחק הרבה יותר טוב שהבינו שעדיף את פארגו המוכשר יותר התקפית כרכז ולאבד את פרקינס בהתקפה העומדת.
2. פרקינס היה כל כך מעולה בהגנה שהוא הצדיק את הפקק שהוא יוצר בהתקפה העומדת.
3. לפרקינס היה תרומה ענקית בהגנת הלחץ שהייתה למעשה חלק מיצירת התקפה שמבחינתי זה שקול לתרומה לא קטנה בהתקפה.
4. פרקינס היה מאוד מחובר לכדורסל האירופאי הוא גם הכיר את הקבוצות בענף. הייתה לו מנטליות אדירה, מאוד אמיתי והוא אחד האנשים שהכי אהבתי לשמוע אותם מתראיינים

פרקינס היה מנהיג מכבי (דבר שהיום אין לה) + שר ההגנה. בסופו של דבר זה הוביל לאחת מהקבוצות האטרקטיביות ביותר מאז ימי השלישייה הגדולה.
הגדולה של הקו האחורי פרקינס+פארגו+ אידסון היה כמו שבלאט אמר עוד לפני שהעונה התחילה: "קו אחורי אתלטי בצורה יוצאת דופן".
אידסון + פרקינס היו בעלי מוטת ידיים ארוכה מהרגיל. בנוסף כפות ידיים גדולות וגם הרבה רגש בידיים. זה הביא להרבה חטיפות (הבסיס של הגנת הלחץ)
פארגו הביא את הזריזות ברגליים, דבר שלפרקינס ואידסון היה חסר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

להערכתי, בלאט לא ימשיך שנה הבאה.

הודעהעל ידי עפר » 29 אפריל 2013, 07:03

מראש אני אומר שלא שמעתי על כך דבר.
לא שמעתי שהוא כן ימשיך או לא ימשיך.
תחושת הבטן שלי אומרת שהוא לא ימשיך.
יש תחושה ששני הצדדים- מכבי ובלאט צריכים פסק זמן. התרעננות.
עפר

הודעהעל ידי אדגר פו » 29 אפריל 2013, 09:07

עד כמה שאני יודע וורד כהן מקורבת לאדון פדרמן האבא, הטפטופים נגד בלאט באתר וואלה ממשיכים בקצב שעוד יהפוך לשיטפון עם הצטברות הלחצים סלש הפסדים או נצחומות דחוקים בהמשך העונה.

אני כמו עופר מהמר שהיחסים בין בלאט להנהלה יגיעו לכדי פיצוץ בסופו של דבר אם מכבי תמשיך להיראות כך ואולי אולי גם תפסיד תואר, גורל בלאט עשוי להיות דומה לזה של פיני או שרף.

ד"א, אם בלאט ימשיך לעונה רביעית רצופה הוא יהיה המאמן השני בלבד שעושה זאת במכבי אחרי שרף, זה בכלל לא פשוט.

כולם יגידו שיש לו חוזה לשנה הבאה וכו, אבל גם לפיני היה .

לכן, לפני שאתם בונים ארמונות לגבי הסגל הבא תוודאו שיש בכלל בנאי ראשי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אפריל 2013, 16:24

בשביל שיהיה סיכוי שבלאט לא ימשיך כאן, מכבי תצטרך להפסיד את האליפות.
זאת תהיה אמנם טעות של ההנהלה לוותר עליו, אבל כמו שפיטרו את פיני וצביקה אחרי אבדן של אליפות, כנראה שגם בלאט לא יהיה חסין. כגע נראה שכל מה שההנהלה מחפשת זה תירוץ בשביל להעיף אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 16:25

MTA2311 כתב:בשביל שיהיה סיכוי שבלאט לא ימשיך כאן, מכבי תצטרך להפסיד את האליפות.
זאת תהיה אמנם טעות של ההנהלה לוותר עליו, אבל כמו שפיטרו את פיני וצביקה אחרי אבדן של אליפות, כנראה שגם בלאט לא יהיה חסין. כגע נראה שכל מה שההנהלה מחפשת זה תירוץ בשביל להעיף אותו.

אם כך אז הסיכוי הוא די גבוה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 אפריל 2013, 19:17

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:בשביל שיהיה סיכוי שבלאט לא ימשיך כאן, מכבי תצטרך להפסיד את האליפות.

אם כך אז הסיכוי הוא די גבוה

להעיף את בלאט? השתגעתם? בלי בלאט חולשת הסגל הזאת היתה צועקת לשמיים, ואף מכשיר טלוויזיה בבית שלי לא היה שורד את העונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 20:22

אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
בסיום משחק ההדחה כל הקהל שר לבלאט ועודד אתו . אתם חושבים שפדרמן אלוף השיווק לא מבין שהאוהדים בעד בלאט ורוצים אתו ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אפריל 2013, 20:26

yzafrir כתב:אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
בסיום משחק ההדחה כל הקהל שר לבלאט ועודד אתו . אתם חושבים שפדרמן אלוף השיווק לא מבין שהאוהדים בעד בלאט ורוצים אתו ?

האוהדים גם רוצים פה את ספנוליס. זה מזיז לו?
הם לא ממש מנסים להסתיר את השנאה שלהם לבלאט, ואפשר לקלוט את זה בכל ראיון שהם נתנו בשנתיים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 20:27

אני קראתי בכל מיני אתרים את הטוקבקים לאחר ההפסד לאילת, והופתעתי לגלות שהרוב (או לפחות חצי) היה נגד בלאט.
אתה יודע איך הדעות של האוהדים משתנות מהר. כמו באימרה "אתה טוב בדיוק כמו שהיית במשחק האחרון שלך"...
כנראה שהיום בלאט הוא כבר לא קונצנזוס אצל אוהדי מכבי. לגבי היחס אליו מצד ההנהלה, אף אחד לא באמת יודע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 20:33

felix_r כתב:

אני קראתי בכל מיני אתרים את הטוקבקים לאחר ההפסד לאילת, והופתעתי לגלות שהרוב (או לפחות חצי) היה נגד בלאט.
אתה יודע איך הדעות של האוהדים משתנות מהר. כמו באימרה "אתה טוב בדיוק כמו שהיית במשחק האחרון שלך"...
כנראה שהיום בלאט הוא כבר לא קונצנזוס אצל אוהדי מכבי. לגבי היחס אליו מצד ההנהלה, אף אחד לא באמת יודע.

אני מסכים. גם ע"פ הפורום הזה אפשר לראות שבלאט הוא לא קונצנזוס.
אבל זה לא מה שצריך להוליך את ההנהלה שלנו לקבל החלטות. מה שחשוב זה טובת הקבוצה. אם ההנהלה חושבת שיש מאמן אחר שיכול לעשות עבודה טובה יותר (בזמן שהיא
משלמת לבלאט את מלוא חוזהו), אז שיבושם לה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 20:37

jol9 כתב:
felix_r כתב:

אני מסכים. גם ע"פ הפורום הזה אפשר לראות שבלאט הוא לא קונצנזוס.
אבל זה לא מה שצריך להוליך את ההנהלה שלנו לקבל החלטות. מה שחשוב זה טובת הקבוצה. אם ההנהלה חושבת שיש מאמן אחר שיכול לעשות עבודה טובה יותר (בזמן שהיא
משלמת לבלאט את מלוא חוזהו), אז שיבושם לה.

תשמע, לבלאט בכל זאת יש שם לא רע באירופה (בעיקר ברוסיה ובאיטליה), ככה שבמקרה וההנהלה לא תרצה להמשיך איתו, יש מצב לא רע, שיחתום בקבוצה אחרת, ואז מכבי לא תצטרך לשלם לו את השנה הבאה. חוץ מזה, אף אחד לא באמת ראה את החוזה של בלאט. יכול להיות שהשנה הבאה היא רק אופציה ולא חוזה מובטח? לך תדע...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 20:55

אם יש משהו שלמדתי מהעונה הזאת זה שהפורום הזה הוא לא קונצנזוס בכל מה שקשור למכבי . בעוד אנחנו קוטלים םה שחקנים ומאמנים , הקהל בהיכל חושב למכבי יש סגל מצויין ומעודד אותו בטרוף גם אחרי הפסד...
דיויד פדרמן ניזון מהקהל בהיכל שמפרנס אותו ולא מפורום או טקבקים...
זה ברור לדיויד לחלוטין שאם זה לא יהיה בלאט , הקהל לא יסתפק ביאזה בירינבאום או הלאפטופ...רק שמות כמו אוברדוביץ או אולי פיני יכולים להצית את ההתלהבות מחדש . הבעיה היא שאף מאמן בקליבר הזה לא מטמטם כל כך בשביל לבוא לקבוצה עם תקציב כזה .
מה גם ששיחרור בלאט יבוא רק כדי לחסוך כסף כך ששוב זה לא יראה טוב בעני הקהל...
פליקס , בדיוק כמו שאמרת , אתה טוב בדיוק כמו המשחק האחרון שלך כך שנדבר על זה אחרי הזכייה/איבוד האליפות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי or163 » 29 אפריל 2013, 21:10

אם בלאט אכן לא ימשיך אז אחרי אתמול יכול להיות שיקרוץ לפדרמן שוב הגימיק של קטש שהוא גם חבר טוב של פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 21:20

yzafrir כתב:אם יש משהו שלמדתי מהעונה הזאת זה שהפורום הזה הוא לא קונצנזוס בכל מה שקשור למכבי . בעוד אנחנו קוטלים םה שחקנים ומאמנים , הקהל בהיכל חושב למכבי יש סגל מצויין ומעודד אותו בטרוף גם אחרי הפסד...
דיויד פדרמן ניזון מהקהל בהיכל שמפרנס אותו ולא מפורום או טקבקים...
זה ברור לדיויד לחלוטין שאם זה לא יהיה בלאט , הקהל לא יסתפק ביאזה בירינבאום או הלאפטופ...רק שמות כמו אוברדוביץ או אולי פיני יכולים להצית את ההתלהבות מחדש . הבעיה היא שאף מאמן בקליבר הזה לא מטמטם כל כך בשביל לבוא לקבוצה עם תקציב כזה .
מה גם ששיחרור בלאט יבוא רק כדי לחסוך כסף כך ששוב זה לא יראה טוב בעני הקהל...
פליקס , בדיוק כמו שאמרת , אתה טוב בדיוק כמו המשחק האחרון שלך כך שנדבר על זה אחרי הזכייה/איבוד האליפות...

תראה, אני לא בטוח, שהקהל בהיכל חושב שהסגל שלנו מצוין. האוהדים שבאים להיכל, באים כדי לעודד את הקבוצה ללא קשר עם הסגל הוא יותר טוב או פחות טוב. זה נהדר, שהם מעודדים גם אחרי ההפסדים, אבל זה לא בהכרח אומר שהם מרוצים מהמאמן/השחקנים/הבעלים.

אני גם לא בטוח שפדרמן ניזון דווקא מהאווירה בהיכל. כבר היו דוגמאות בשנים האחרונות, שהוכיחו, כי גם התקשורת משפיעה על דעתה של ההנהלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 21:24

or163 כתב:אם בלאט אכן לא ימשיך אז אחרי אתמול יכול להיות שיקרוץ לפדרמן שוב הגימיק של קטש שהוא גם חבר טוב של פדרמן.

לא יעבוד אצל הקהל של מכבי...זה מוקדם מידי בשביל לעשות צעד כזה .
הכל תלוי אם מכבי תיקח את האליפות או לא .
האליפות הזאת חשובה לא בגלל הטייטל עצמו אלא בשביל שלא יבצעו זעזוע מיותר בעמדת המאמן....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־11 אורחים