המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שי האוזמן מעריץ גדול שלך...
הוא סיכם את השידור האחרון שלו בוואלה עם "תודה למורי ורבי פליקס מצהבת"
jol9 כתב:אני מאחל לכם עוד שנים רבות של תסכולים והתמרמרויות...
![]()
MTA2311 כתב:בשביל שיהיה סיכוי שבלאט לא ימשיך כאן, מכבי תצטרך להפסיד את האליפות.
זאת תהיה אמנם טעות של ההנהלה לוותר עליו, אבל כמו שפיטרו את פיני וצביקה אחרי אבדן של אליפות, כנראה שגם בלאט לא יהיה חסין. כגע נראה שכל מה שההנהלה מחפשת זה תירוץ בשביל להעיף אותו.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:בשביל שיהיה סיכוי שבלאט לא ימשיך כאן, מכבי תצטרך להפסיד את האליפות.
זאת תהיה אמנם טעות של ההנהלה לוותר עליו, אבל כמו שפיטרו את פיני וצביקה אחרי אבדן של אליפות, כנראה שגם בלאט לא יהיה חסין. כגע נראה שכל מה שההנהלה מחפשת זה תירוץ בשביל להעיף אותו.
אם כך אז הסיכוי הוא די גבוה
yzafrir כתב:אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
בסיום משחק ההדחה כל הקהל שר לבלאט ועודד אתו . אתם חושבים שפדרמן אלוף השיווק לא מבין שהאוהדים בעד בלאט ורוצים אתו ?
yzafrir כתב:אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
בסיום משחק ההדחה כל הקהל שר לבלאט ועודד אתו . אתם חושבים שפדרמן אלוף השיווק לא מבין שהאוהדים בעד בלאט ורוצים אתו ?
felix_r כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
אני קראתי בכל מיני אתרים את הטוקבקים לאחר ההפסד לאילת, והופתעתי לגלות שהרוב (או לפחות חצי) היה נגד בלאט.
אתה יודע איך הדעות של האוהדים משתנות מהר. כמו באימרה "אתה טוב בדיוק כמו שהיית במשחק האחרון שלך"...
כנראה שהיום בלאט הוא כבר לא קונצנזוס אצל אוהדי מכבי. לגבי היחס אליו מצד ההנהלה, אף אחד לא באמת יודע.
jol9 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:אני לא מבין מאיפה אתם מסיקים שההנהלה מחפשת תרוץ להעיף את בלאט ?
אני קראתי בכל מיני אתרים את הטוקבקים לאחר ההפסד לאילת, והופתעתי לגלות שהרוב (או לפחות חצי) היה נגד בלאט.
אתה יודע איך הדעות של האוהדים משתנות מהר. כמו באימרה "אתה טוב בדיוק כמו שהיית במשחק האחרון שלך"...
כנראה שהיום בלאט הוא כבר לא קונצנזוס אצל אוהדי מכבי. לגבי היחס אליו מצד ההנהלה, אף אחד לא באמת יודע.
אני מסכים. גם ע"פ הפורום הזה אפשר לראות שבלאט הוא לא קונצנזוס.
אבל זה לא מה שצריך להוליך את ההנהלה שלנו לקבל החלטות. מה שחשוב זה טובת הקבוצה. אם ההנהלה חושבת שיש מאמן אחר שיכול לעשות עבודה טובה יותר (בזמן שהיא
משלמת לבלאט את מלוא חוזהו), אז שיבושם לה.
yzafrir כתב:אם יש משהו שלמדתי מהעונה הזאת זה שהפורום הזה הוא לא קונצנזוס בכל מה שקשור למכבי . בעוד אנחנו קוטלים םה שחקנים ומאמנים , הקהל בהיכל חושב למכבי יש סגל מצויין ומעודד אותו בטרוף גם אחרי הפסד...
דיויד פדרמן ניזון מהקהל בהיכל שמפרנס אותו ולא מפורום או טקבקים...
זה ברור לדיויד לחלוטין שאם זה לא יהיה בלאט , הקהל לא יסתפק ביאזה בירינבאום או הלאפטופ...רק שמות כמו אוברדוביץ או אולי פיני יכולים להצית את ההתלהבות מחדש . הבעיה היא שאף מאמן בקליבר הזה לא מטמטם כל כך בשביל לבוא לקבוצה עם תקציב כזה .
מה גם ששיחרור בלאט יבוא רק כדי לחסוך כסף כך ששוב זה לא יראה טוב בעני הקהל...
פליקס , בדיוק כמו שאמרת , אתה טוב בדיוק כמו המשחק האחרון שלך כך שנדבר על זה אחרי הזכייה/איבוד האליפות...
or163 כתב:אם בלאט אכן לא ימשיך אז אחרי אתמול יכול להיות שיקרוץ לפדרמן שוב הגימיק של קטש שהוא גם חבר טוב של פדרמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים