המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....
חנו'ש כתב:מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.
והיום הקהל מוחא כפיים אחרי הפסד ועונה מזעזעת.
מעניין לראות את ההתפתחות בהתנהגות הקהל, אין ספק שכבר מזמן השלנו מעלינו את זכרון השושלת הגדולה והצפיות העצומות.
yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....
Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.
מעניין לראות את ההתפתחות בהתנהגות הקהל, אין ספק שכבר מזמן השלנו מעלינו את זכרון השושלת הגדולה והצפיות העצומות.
זה נראה כמו לפני מאה שנה. אז היה לנו 4 שחקנים הכי טובים בעמדות שלהם באירופה, כשאחד מהם הוא שחקן שהפך את המשחק ללא כוחות ממש.
היום מדבירם פה על שמות שלא היו עולים בתור מביאי כדורים.
jol9 כתב:yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....
מדלי השתפר... מאיום ונורא לנורא.
rc4991 כתב:Allan Turing כתב:חנו'ש כתב:מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.
זה נראה כמו לפני מאה שנה. אז היה לנו 4 שחקנים הכי טובים בעמדות שלהם באירופה, כשאחד מהם הוא שחקן שהפך את המשחק ללא כוחות ממש.
היום מדבירם פה על שמות שלא היו עולים בתור מביאי כדורים.
בבקשה אל תזכירו את הקבוצה ההיא
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....
לגמרי..
(חוץ מהקטע של מדלי, עדיין שונאים אותו, גם את פלאניניץ׳)
עפר כתב:כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.
לגבי השאלה האם זה טוב או לא- כל אחד יכול לחשוב כרצונו.
yzafrir כתב:עפר כתב:כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.
זה ההתנהלות של התקשורת ולא של מכבי .
בלאט יהיה פה שנה הבאה כי אחרי עונה כזאת הקהל לא יקבל את שמיר/אדלשטיין / אפי...בתור מאמן .
אם שיחרור בלאט אומר החתמת אוברדוביץ' אז אין לי בעיה אם זה אבל המטרה של פדרמן זה לחסוך כסף ולא לבזבז יותר כסף על עמדת המאמן .
felix_r כתב:yzafrir כתב:עפר כתב:כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.
בלאט יהיה פה שנה הבאה כי אחרי עונה כזאת הקהל לא יקבל את שמיר/אדלשטיין / אפי...בתור מאמן .
אם שיחרור בלאט אומר החתמת אוברדוביץ' אז אין לי בעיה אם זה אבל המטרה של פדרמן זה לחסוך כסף ולא לבזבז יותר כסף על עמדת המאמן .
1) קודם כל העונה עוד לא נגמרה, ואם נפסיד אליפות, העונה תראה נוראה (גם ככה היא נראית לא ממש מוצלחת).
2) אין שום סיבה לחשוב שהמאמנים שרשמת יבואו למכבי. זה לא או בלאט או שמיר/אדלשטיין/אפי. יש עוד הרבה מאמנים בעולם.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:עפר כתב:כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.
1) קודם כל העונה עוד לא נגמרה, ואם נפסיד אליפות, העונה תראה נוראה (גם ככה היא נראית לא ממש מוצלחת).
2) אין שום סיבה לחשוב שהמאמנים שרשמת יבואו למכבי. זה לא או בלאט או שמיר/אדלשטיין/אפי. יש עוד הרבה מאמנים בעולם.
1) אם נאבד אליפות אז די בטוח שבלאט לא ימשיך , למרות שאני מאמין שהם למדו מטעויות העבר בנושא הזה...
2) אם כבר העלת את הנושא הזה , תן שמות ולא סיסמאות . מי לדעתך מתאים גם תקציבית להחליף את בלאט ??
felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA
yzafrir כתב:felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA
קודם כל , כל הכבוד שסוף סוף נתת שם .
אתה באמת מאמין שהוא מסוגל להצליח בתנאים שדיויד קיבל ויקבל במכבי ? אני בספק גדול .
לגבי האליהופים , בעונה של פארגו מכבי שיחקה כדורסל התקפי מרהים עם שחקנים אתלטים תחת דיויד כך שאני מאמין שהוא יכול לעשות את זה שוב . תלוי בשחקנים שיקבל...כשפיני "הביא" את התרגיל עם פארקר הזה אז בלאט היה העוזר שלו....
לגבי אוברדוביץ' ב-800K , אתה באמת מאמין שהוא יסכים לבוא בשכר כזה כשהתקציב שהוא יקבל לזר הכי טוב שלו הוא פחות מהסכום הזה ? נו באמת....
לא יעזור כלום , כמה שאתה לא אוהב את בלאט , הוא המאמן הכי טוב והכי מתאים כרגע למכבי .
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA
קודם כל , כל הכבוד שסוף סוף נתת שם .
אתה באמת מאמין שהוא מסוגל להצליח בתנאים שדיויד קיבל ויקבל במכבי ? אני בספק גדול .
לגבי האליהופים , בעונה של פארגו מכבי שיחקה כדורסל התקפי מרהים עם שחקנים אתלטים תחת דיויד כך שאני מאמין שהוא יכול לעשות את זה שוב . תלוי בשחקנים שיקבל...כשפיני "הביא" את התרגיל עם פארקר הזה אז בלאט היה העוזר שלו....
לגבי אוברדוביץ' ב-800K , אתה באמת מאמין שהוא יסכים לבוא בשכר כזה כשהתקציב שהוא יקבל לזר הכי טוב שלו הוא פחות מהסכום הזה ? נו באמת....
לא יעזור כלום , כמה שאתה לא אוהב את בלאט , הוא המאמן הכי טוב והכי מתאים כרגע למכבי .
אז אוברדוביץ' אולי לא יבוא. לא בגלל המשכורת, אלא בגלל תקציב השחקנים הנמוך, אבל מאמנים טובים אחרים כן יכולים לבוא. בדיוק כמו שבלאט הגיע.
לא ראיתי מצידך שום הוכחה לקביעה הזאת שלך כי בלאט הוא המאמן היחיד שמתאים. אפשר קצת טיעונים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Exabot [Bot], Google [Bot] ו־21 אורחים