דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי yzafrir » 29 אפריל 2013, 21:27

פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אפריל 2013, 21:33

yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....

לגמרי..

(חוץ מהקטע של מדלי, עדיין שונאים אותו, גם את פלאניניץ׳)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 אפריל 2013, 21:35

מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.
והיום הקהל מוחא כפיים אחרי הפסד ועונה מזעזעת.

מעניין לראות את ההתפתחות בהתנהגות הקהל, אין ספק שכבר מזמן השלנו מעלינו את זכרון השושלת הגדולה והצפיות העצומות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Allan Turing » 29 אפריל 2013, 22:02

חנו'ש כתב:מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.

מעניין לראות את ההתפתחות בהתנהגות הקהל, אין ספק שכבר מזמן השלנו מעלינו את זכרון השושלת הגדולה והצפיות העצומות.

זה נראה כמו לפני מאה שנה. אז היה לנו 4 שחקנים הכי טובים בעמדות שלהם באירופה, כשאחד מהם הוא שחקן שהפך את המשחק ללא כוחות ממש.
היום מדבירם פה על שמות שלא היו עולים בתור מביאי כדורים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2013, 23:27

yzafrir כתב:פליקס , מהקולות שאני שומע מהרבה חברה שבאים למשחקים , החזרה שמכבי עשתה בטופ 16 עשתה את שלה ועדיין מחזיקים מהיקמן ואפילו ממדלי שהשתפר לדעתם מאוד בטופ 16... הזוי אבל זה ככה....

מדלי השתפר... מאיום ונורא לנורא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 אפריל 2013, 23:35

Allan Turing כתב:
חנו'ש כתב:מעניין שרק לפני כמה שנים, אני עוד זוכרת איך בעונה של ספאחיה אנשים בקהל זעמו וכעסו ונפנפו בכרטיסים שלהם בזעם אחרי נצחונות דחוקים וכדורסל לא טוב.

זה נראה כמו לפני מאה שנה. אז היה לנו 4 שחקנים הכי טובים בעמדות שלהם באירופה, כשאחד מהם הוא שחקן שהפך את המשחק ללא כוחות ממש.

בבקשה אל תזכירו את הקבוצה ההיא :cry3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 06:45

jol9 כתב:

מדלי השתפר... מאיום ונורא לנורא.

זה גם משהו...איך אומרים , הכי חשוב זה הדרך...
יש אנשים שמעריכים עבודה קשה הרבה יותר מכשרון ומדלי נראה במשחקים כמו שחקן נוער מטורף שעולה להתאבד על המגרש ואנשים מבסוטים מיזה . אבל הם שוכחים שהשחקן "נוער" הזה מרוויח 750K נטו לעונה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 06:46

rc4991 כתב:
Allan Turing כתב:

בבקשה אל תזכירו את הקבוצה ההיא :cry3

עזוב את הקבוצה ההיא , לי קשה שמזכירים את הקבוצה מלפני שנתיים עם פארגו/פרקינס/איידסון/סופו....גם קבוצה כזאת אנחנו רחוקים עדיין מלראות שוב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 06:50

LIAV10 כתב:

לגמרי..

(חוץ מהקטע של מדלי, עדיין שונאים אותו, גם את פלאניניץ׳)

אני לפעמים יושב במשחק עם פנים חמוצות כי אני רואה את היקמן מתחפש לאלן אנדרסון והולך ראש בקיר , ובמשחקים שזה הולך לו אז כולם בטרוף עליו אבל אני מבין שזה לא הדרך ולא ככה אני רוצה לראות את הקבוצה שלי ...
כשאני חוזר הביתה וקורא בפורום , התגובות שכתובות פה שעם רובם הגדול אני מסכים , הם הפוכות לגמרי למה שאני שומע בהיכל עד כדי שזה מרגיש כאלו הם ראו משחק אחר...
אנשים מדברים על שמות של שחקנים שהם היו רוצים שאני פשוט נדהם . יש כאלו שחשבו אפילו על ניקולה (הוא משחק עדיין?)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אפריל 2013, 07:45

אבי סגל ישראל היום :

אם זה היה פיני - היתה פה מהומה"

אחרי עוד הפסד ליגה, במכבי ת"א חוששים מאיבוד התואר בארץ בתוך המועדון ממשיכים לבקר את דיוויד ‍בלאט, אחרי התקרית עם עודד קטש בסיום המשחק באילת
. דווין סמית' אפילו קיבל מנוחה (בשניים מארבעת ההפסדים של הקבוצה בליגה הוא לא שותף,( ובכל זאת לא מעט אורות אדומים נדלקו במועדון הצהוב. במכבי ת"א די חוששים בגלוי מאיבוד התואר בארץ. במילים אחרות - מכבי במצוקה.
מה שצריך להדאיג את הקבוצה הוא שהפסד שלה בליגה הוא כבר לא סנסציה. זה היה ההפסד השלישי שלה בארץ בפחות מחודשיים, ובאמצע עוד הגיעה שביתת השחקנים. בהתחלה ההפסדים והמשחקים הצמודים בליגה הוסברו בכך שהראש של הקבוצה נמצא באירופה. כעת הם מוסברים בירידת המתח אחרי ההדחה האחרונה מהיורוליג ובכך שהם לא קובעים. אבל כנראה יש הרבה דברים מעבר לכך.
הגדולה של דיוויד ‍בלאט היתה תמיד ביכולת שלו "להחזיק את הקבוצה." בשתי הקדנציות שלו מכבי לא הפסידה בארץ אפילו תואר אחד. בעונות קודמות תחת המאמן הקבוצה הגיעה בשיא המוכנות לכל משחק, גם בליגה. העונה זה לא כך.
מחיר היורוליג
קו פרשת המים היה בתחילת פברואר, אז נערכו חצי גמר וגמר הגביע ובמקביל החל הסיבוב השני ביורוליג. מכבי נסוגה בצורה דרמטית מול הקבוצות בליגה, אך במקביל עשתה קאמבק אדיר באירופה. מאז הודחה מהיורוליג על ידי ריאל מדריד היא לא חוזרת לעצמה בליגה. מתחילת פברואר קיימה מכבי 12 משחקים במסגרת המקומית 10) בליגה ושניים בגביע.( היא הפסידה בשלושה ובעוד שישה התקשתה מאוד.
הקאמבק האירופי גבה מחיר. ‍בלאט התבסס על צוות מצומצם מאוד של שחקנים . כעת, כשהיורוליג כבר מאחור, אותם שחקנים סובלים משחיקה והאחרים מפגינים חוסר ביטחון.
גדולתה של מכבי בישראל היתה תמיד בעומק שלה ובעדיפות הבולטת בשחקניה הישראלים. העונה אין לה לא את זה ולא את זה. הישראלים ליאור אליהו, מורן רוט וסילבן לנדסברג משחקים מעט או סובלים מחוסר ביטחון, וגם גיא פניני ידע עונות גדולות מאלה. הישראלי היחיד שנמצא בתפקוד סביר הוא יוגב אוחיון. גם אצל הזרים אין הרבה בשורות: דארקו פלאניניץ' לא מתפקד, נייק קיינר-מדלי, שהשתפר בחלק האחרון של היורוליג, נראה כמי שחזר לאחור וגם ריקי היקמן בירידה.
‍בלאט נמצא בעין הסערה. בתוך המועדון נשמעת עליו ביקורת, הן על היכולת של שחקני הספסל והן על ההתבטאויות שלו נגדם בתוך חדר ההלבשה ובתקשורת אחרי המשחקים נגד ראשל"צ, חיפה ואילת. לכך אפשר להוסיף את התקרית עם עודד קטש בסיום המשחק באילת, שלא הוסיפה נחת לקבוצה. "אם פיני גרשון היה אומר את הדברים שבלאט אומר באחרונה או מתנהג בצורה הזו לקטש, כבר היתה מהומה גדולה," אמר גורם במכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי עפר » 30 אפריל 2013, 08:18

כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.
לגבי השאלה האם זה טוב או לא- כל אחד יכול לחשוב כרצונו.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 09:34

עפר כתב:כל ההתנהלות האחרונה משדרת מסר ברור- בלאט לא יהיה כאן שנה הבאה.

זה ההתנהלות של התקשורת ולא של מכבי .
בלאט יהיה פה שנה הבאה כי אחרי עונה כזאת הקהל לא יקבל את שמיר/אדלשטיין / אפי...בתור מאמן .
אם שיחרור בלאט אומר החתמת אוברדוביץ' אז אין לי בעיה אם זה אבל המטרה של פדרמן זה לחסוך כסף ולא לבזבז יותר כסף על עמדת המאמן .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 09:46

yzafrir כתב:

בלאט יהיה פה שנה הבאה כי אחרי עונה כזאת הקהל לא יקבל את שמיר/אדלשטיין / אפי...בתור מאמן .
אם שיחרור בלאט אומר החתמת אוברדוביץ' אז אין לי בעיה אם זה אבל המטרה של פדרמן זה לחסוך כסף ולא לבזבז יותר כסף על עמדת המאמן .

1) קודם כל העונה עוד לא נגמרה, ואם נפסיד אליפות, העונה תראה נוראה (גם ככה היא נראית לא ממש מוצלחת).
2) אין שום סיבה לחשוב שהמאמנים שרשמת יבואו למכבי. זה לא או בלאט או שמיר/אדלשטיין/אפי. יש עוד הרבה מאמנים בעולם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 09:50

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

1) קודם כל העונה עוד לא נגמרה, ואם נפסיד אליפות, העונה תראה נוראה (גם ככה היא נראית לא ממש מוצלחת).
2) אין שום סיבה לחשוב שהמאמנים שרשמת יבואו למכבי. זה לא או בלאט או שמיר/אדלשטיין/אפי. יש עוד הרבה מאמנים בעולם.

1) אם נאבד אליפות אז די בטוח שבלאט לא ימשיך , למרות שאני מאמין שהם למדו מטעויות העבר בנושא הזה...
2) אם כבר העלת את הנושא הזה , תן שמות ולא סיסמאות . מי לדעתך מתאים גם תקציבית להחליף את בלאט ??
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 10:09

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:

1) אם נאבד אליפות אז די בטוח שבלאט לא ימשיך , למרות שאני מאמין שהם למדו מטעויות העבר בנושא הזה...
2) אם כבר העלת את הנושא הזה , תן שמות ולא סיסמאות . מי לדעתך מתאים גם תקציבית להחליף את בלאט ??

למה אני צריך לתת לך שמות? :D תפתח אתר של כל ליגה בעולם, ותראה בעמוד של כל קבוצה מתחת לרשימה של השחקנים יש גם את שמו של המאמן. מפתיע, נכון? :bigsmile3

נ.ב. וזה לא שבלאט אימן פה בדמי כיס. פאקינג 800K + מס גבוה של ישראלי! אפשר להביא בכסף הזה כמעט כל מאמן באירופה. אולי חוץ ממסינה ואוברדוביץ' (אולי אפילו כן את אוברדוביץ')
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 10:26

אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 10:37

felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA

קודם כל , כל הכבוד שסוף סוף נתת שם .
אתה באמת מאמין שהוא מסוגל להצליח בתנאים שדיויד קיבל ויקבל במכבי ? אני בספק גדול .
לגבי האליהופים , בעונה של פארגו מכבי שיחקה כדורסל התקפי מרהים עם שחקנים אתלטים תחת דיויד כך שאני מאמין שהוא יכול לעשות את זה שוב . תלוי בשחקנים שיקבל...כשפיני "הביא" את התרגיל עם פארקר הזה אז בלאט היה העוזר שלו....
לגבי אוברדוביץ' ב-800K , אתה באמת מאמין שהוא יסכים לבוא בשכר כזה כשהתקציב שהוא יקבל לזר הכי טוב שלו הוא פחות מהסכום הזה ? נו באמת....
לא יעזור כלום , כמה שאתה לא אוהב את בלאט , הוא המאמן הכי טוב והכי מתאים כרגע למכבי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 10:49

yzafrir כתב:
felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA

אתה באמת מאמין שהוא מסוגל להצליח בתנאים שדיויד קיבל ויקבל במכבי ? אני בספק גדול .
לגבי האליהופים , בעונה של פארגו מכבי שיחקה כדורסל התקפי מרהים עם שחקנים אתלטים תחת דיויד כך שאני מאמין שהוא יכול לעשות את זה שוב . תלוי בשחקנים שיקבל...כשפיני "הביא" את התרגיל עם פארקר הזה אז בלאט היה העוזר שלו....
לגבי אוברדוביץ' ב-800K , אתה באמת מאמין שהוא יסכים לבוא בשכר כזה כשהתקציב שהוא יקבל לזר הכי טוב שלו הוא פחות מהסכום הזה ? נו באמת....
לא יעזור כלום , כמה שאתה לא אוהב את בלאט , הוא המאמן הכי טוב והכי מתאים כרגע למכבי .

אז אוברדוביץ' אולי לא יבוא. לא בגלל המשכורת, אלא בגלל תקציב השחקנים הנמוך, אבל מאמנים טובים אחרים כן יכולים לבוא. בדיוק כמו שבלאט הגיע.

לא ראיתי מצידך שום הוכחה לקביעה הזאת שלך כי בלאט הוא המאמן היחיד שמתאים. אפשר קצת טיעונים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 11:07

felix_r כתב:
yzafrir כתב:

אז אוברדוביץ' אולי לא יבוא. לא בגלל המשכורת, אלא בגלל תקציב השחקנים הנמוך, אבל מאמנים טובים אחרים כן יכולים לבוא. בדיוק כמו שבלאט הגיע.

לא ראיתי מצידך שום הוכחה לקביעה הזאת שלך כי בלאט הוא המאמן היחיד שמתאים. אפשר קצת טיעונים?

בעיקר בגלל היכולת של בלאט לקחת שחקנים שהם פחות מוכשרים ולהוציא מהם 150% מהיכולת שלהם . ובתקציב השחקנים של מכבי , זה השחקנים שאתה יכול להביא .
בעונה הראשונה הוא עשה את זה עם סופו , פארגו ....עונה אחרי זה הוא עשה את זה עם יוגב ואפילו אם לאנגפורד שנזרק מהקבוצה שלו והיה בירידה...והעונה הוא בכלל לקח חבורה של אפסים והצליח להביא אותם להצלבה שזה הרבה מעבר לפוטנציאל שלהם .
אני לא רואה מאמן אחר שיכול לבנות פה סגל בתקציב של מכבי שיוכל להגיע למה שבלאט הצליח . מאמן אירופאי יביא שחקנים אירופאים צעירים וזולים שסביר שנראה כמו פרטיזן/לובליאנה/ציבונה ...במקרה הרע כמו שירוקי/בונדנצנוסט...
בלאט יודע לזהות כשרונות אמריקאים וגם להסתדר איתם כשבדרך כלל היחס עלות מול תועלת איתם יותר גבוהה בגלל כמות הכשרונות שיש בארה"ב לעומת אירופה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2013, 11:13

1.חסר להנהלה אם היא תעיף את בלאט ואני חושב שהם לא מספיק מטומטמים בשביל לעשות זאת
2.אם בלאט ילך אז גודס יהיה כנראה המאמן וזה רע מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־10 אורחים