המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הצפייה ברסיסי משחקים בפיינל פור ולאחר קצת אינטגרציה של כל המידע הידוע לנו על מצבה של מכבי ושל קבוצות טופ יורוליג מובילים אותי למסקנה, שמכבי חייבת
לבנות קו אחורי חזק ולא להתפשר בעניין הזה. ספאנוליס בצד אחד יול, רודריגז, קארול ופרננדז בצד השני, וגם הקווים האחוריים של פאו, בארסה וצסקא טובים מאוד.
מנגד, בקו הקדמי אפשר להסתפק בכמה שחקנים טובים, אבל לא לחפש את הסנטר הגדול והכבד. ג'יימס, הנדריקס, היינס, סלוטר - שחקנים מהסוג הזה, פשוט מספיקים, ליד
קווים אחוריים טובים.
אני מקווה שדני פדרמן יגיע לאותה מסקנה וינחית כאן שני גארדים ברמה שמאחוריהם עולה אוחיון ועוד ישראלי/זר נחמד.
עמדות 4-5 יכולות להיות יחסית זולות עם שחקנים כמו טיוס, הנדריקס (בשכר נורמלי) וכו'.
jol9 כתב:הצפייה ברסיסי משחקים בפיינל פור ולאחר קצת אינטגרציה של כל המידע הידוע לנו על מצבה של מכבי ושל קבוצות טופ יורוליג מובילים אותי למסקנה, שמכבי חייבת
לבנות קו אחורי חזק ולא להתפשר בעניין הזה. ספאנוליס בצד אחד יול, רודריגז, קארול ופרננדז בצד השני, וגם הקווים האחוריים של פאו, בארסה וצסקא טובים מאוד.
מנגד, בקו הקדמי אפשר להסתפק בכמה שחקנים טובים, אבל לא לחפש את הסנטר הגדול והכבד. ג'יימס, הנדריקס, היינס, סלוטר - שחקנים מהסוג הזה, פשוט מספיקים, ליד
קווים אחוריים טובים.
אני מקווה שדני פדרמן יגיע לאותה מסקנה וינחית כאן שני גארדים ברמה שמאחוריהם עולה אוחיון ועוד ישראלי/זר נחמד.
עמדות 4-5 יכולות להיות יחסית זולות עם שחקנים כמו טיוס, הנדריקס (בשכר נורמלי) וכו'.
jol9 כתב:הכוונה שלי היא פשוטה.
אם מכבי תחליט שהיא משקיעה כסף אז היא יכולה בהחלט להביא את פארגו ואת לאנגפורד לקו האחורי שיוכלו לתת פייט לכל קו אחורי באירופה.
מנגד אם תשקיע את הכסף ותביא את פול דייויס או וויוקאס, אז אתה חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצה יותר טובה? במיוחד שמי שיצטרך להפעיל אותם זה שחקנים מהסוג של היקמן
MTA2311 כתב:jol9 כתב:הצפייה ברסיסי משחקים בפיינל פור ולאחר קצת אינטגרציה של כל המידע הידוע לנו על מצבה של מכבי ושל קבוצות טופ יורוליג מובילים אותי למסקנה, שמכבי חייבת
קווים אחוריים טובים.
שישחקו במכבי ספאנוליס, דיאמנטידיס, רודריגז ויול, אולי יהיה אפשר להסתפק בקו קידמי כזה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:הכוונה שלי היא פשוטה.
אם מכבי תחליט שהיא משקיעה כסף אז היא יכולה בהחלט להביא את פארגו ואת לאנגפורד לקו האחורי שיוכלו לתת פייט לכל קו אחורי באירופה.
מנגד אם תשקיע את הכסף ותביא את פול דייויס או וויוקאס, אז אתה חושב שזה יהפוך את מכבי לקבוצה יותר טובה? במיוחד שמי שיצטרך להפעיל אותם זה שחקנים מהסוג של היקמן
פארגו ולנגפורד ביחד? קודם היית ריאלי
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:הכוונה שלי היא פשוטה.
מה לא ריאלי בזה? 3 מליון דולר ברוטו ואני מאמין שאפשר להביא אותם.
ברגע שמכבי תפסיק להביא בכל עונה 14-15 שחקנים (וזה מה שהיה העונה) ותפסיק לשלם לשחקני ספסל זניחים חצי מליון דולר ומעלה, אלא תבנה סגל קצר יותר,
שיחייב את המאמן להשתמש בכולו, אז גם יהיה כסף לשני כוכבים בקו האחורי.
שחף כתב:מה מונע ממכבי במצב הזה להביא סנטר נורמלי? ולמה אתה חושב שהנדריקס יהיה כל כך זול? זה לא אותו אחד שדרש מיליון דולר לעונה?
בשנה הזאת זרקו 1.5 מיליון דולר על 3 סנטרים שלא שווים כלום. אתה לא חושב שאפשר להביא אחד כזה במיליון?
שחף כתב:זאת דעתך. אני אגב חושב שלאנגפורד ופארגו ביחד זה שילוב לא טוב. פארגו הוא לא רכז טבעי כמו דיאמנטידיס, או מוסר נהדר כמו ספאנוליס שיודע להפעיל אחרים.
אם כבר, להביא את אחד היוונים, שבאמת הראו שיודעים להרים קבוצה שלמה למעלה. פארגו נתן עונה אחת טובה ו..זהו.
אתה מתעלם מזה שלריאל חוץ מסנטר יש את ה-4 הטוב באירופה, קלעי מהטובים באירופה(קארול), סמול שהוא אולי הטוב באירופה גם כן(פרננדז) ועוד 2 מעולה.
אולימפיאקוס זה פשוט מקרה מאוד מאוד לא מייצג, ואף אחד לא הולך להביא לפה את ספאנוליס.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:הכוונה שלי היא פשוטה.
מה לא ריאלי בזה? 3 מליון דולר ברוטו ואני מאמין שאפשר להביא אותם.
ברגע שמכבי תפסיק להביא בכל עונה 14-15 שחקנים (וזה מה שהיה העונה) ותפסיק לשלם לשחקני ספסל זניחים חצי מליון דולר ומעלה, אלא תבנה סגל קצר יותר,
שיחייב את המאמן להשתמש בכולו, אז גם יהיה כסף לשני כוכבים בקו האחורי.
למה זה לא ריאלי? כי אנחנו רואים איך ההנהלה הזאת פועלת כל קיץ.
לנו זה נראה מאוד הגיוני כבר כמה עונות לצמצם את הסגל, ולהשקיע ב2-3 שחקנים טובים, ואיכשהו זה לא קורה. העונה לא קרה שום דבר יוצא דופן, שיחייב את ההנהלה לשנות כיוון.
שחף כתב:יוני, פקוביץ' סחב לרבע הגמר קבוצה מאוד בינונית של פרטיזן, שרוב השחקנים בה לא ממש הצליחו אחר כך במקומות אחרים על חשבון פאנאתנייקוס שזכתה שנה לפני כן בתואר. הוא היה game changer באירופה. עובדתית לפני שנתיים הצלחנו עם סנטר שהוא גם כן כזה ב-20 דקות שהוא משחק, גם אם הוא לא קולע. הנדריקס לא זול, וגם לא קייל היינס אחרי אתמול. בכל מקרה תצטרך להשקיע סכום כסף מסויים כדי להביא סנטר סביר, ועדיף שזה יהיה סנטר שמשלים את ג'יימס(שמתקשה לשחק 30 דקות כל ערב) מאשר עוד פלאניניץ'.
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, פקוביץ' סחב לרבע הגמר קבוצה מאוד בינונית של פרטיזן, שרוב השחקנים בה לא ממש הצליחו אחר כך במקומות אחרים על חשבון פאנאתנייקוס שזכתה שנה לפני כן בתואר. הוא היה game changer באירופה. עובדתית לפני שנתיים הצלחנו עם סנטר שהוא גם כן כזה ב-20 דקות שהוא משחק, גם אם הוא לא קולע. הנדריקס לא זול, וגם לא קייל היינס אחרי אתמול. בכל מקרה תצטרך להשקיע סכום כסף מסויים כדי להביא סנטר סביר, ועדיף שזה יהיה סנטר שמשלים את ג'יימס(שמתקשה לשחק 30 דקות כל ערב) מאשר עוד פלאניניץ'.
נכון. פקוביץ' גם שייך לחבורת העילית, מה שהופך אותה לחמישה.
סופו לא בליגה הזאת.
הנדריקס לא זול, אבל אחרי העונה האחרונה הוא גם לא יהיה יקר. ברור שצריך להשקיע כסף, אבל אפשר להסתפק בהשקעה סבירה של עד 800K, או לכל היותר מליון, ולא להתפרע.
הגישה של שחקן שצריך להשלים את ג'יימס היא נכונה בעיקרה, אבל אני אסתפק גם בשחקן שעושה את אותם הדברים, וככה נוכל לקבל 40 דקות של שחקן שמשחק היטב בהגנה, לוקח ריבאונדים,
אגרסיבי, ומסוגל גם לצבור פה ושם כמה נקודות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים