פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 מאי 2013, 23:25
אז אפשר להגיד שריאל שומרים בכבוד על תואר הלוזרים?
12 מאי 2013, 23:26
הבאק טו באק המדהים הזה של אולימפיאקוס יותר מרשים בעיניי מההישג של השושלת. אנחנו עשינו את זה עם אחד הסגלים האדירים בהיסטוריה של אירופה, אולי' עשתה את זה עם ספאנוליס ועוד 11...
שאפו ענק, באמת.. הישג בלתי נתפס.
12 מאי 2013, 23:26
שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
12 מאי 2013, 23:27
פשוט מדהים מה שהיוונים עשו פה. מילא להפתיע פעם אחת אבל גם השנה לא נתנו להם סיכוי והם עדיין באים לפיינל פור ומתעלים כמו גדולים. יצטרכו לבנות פסל של ספאנוליס ליד היכל השלום והאחווה.
12 מאי 2013, 23:27
לואו MVP?
(לפחות על פי הראנקינג הוא אמור להיות)
12 מאי 2013, 23:28
גם 3 מליון יורו הייתי משלם לספאנוליס. שחקן אדיר. אין דברים כאלה.
12 מאי 2013, 23:28
jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
אז בוא נעשה סדר. פארגו היה צריך את סופו בשביל להגיע לגמר(ונראה נורא באותו משחק, אגב), לאנגפורד לא הספיק לנו בשביל לעבור את פאו.
נניח שתביא את שניהם, שזה תסריט מאוד אופטימי בהתחשב באפסים שמנהלים את הקבוצה הזאת, לאן אתה חושב שתגיע?
12 מאי 2013, 23:29
מוריד את הכובע בפני היוונים.
מדהים מה שרכז טוב יכול לעשות מקבוצה בינונית.
12 מאי 2013, 23:29
האמת שאני די מאוכזב. ממש רציתי שריאל תנצח, היא היתה הפייבוריטית שלי כל העונה, והקבוצה ששיחקה את הכדורסל הטוב ביותר. אך עם כל זאת, מגיע לאולימפיאקוס שאפו עצום. קבוצה עם לב ענק, לא ראיתי כזה אופי בחיים שלי. אין מילים, למרות האכזבה הגדולה שלי.
12 מאי 2013, 23:31
שחף כתב:אגב יוני, אתה 100% משאיר את בלאט? תראה איך אולימפיאקוס נראו השנה עם מאמן טירון, בזמן שבלאט משחק כדורסל שדוחה את השועלים כבר שנתיים.
שאלה טובה...
מכבי היא קבוצה שונה, שקשה מאוד להצליח בה,בגלל הלחץ העצום שיש להצלחה ולניצחון בכל משחק, ובגלל שאין בכלל סבלנות ויכולת לשמור על הסגל ועל ההמשכיות.
אני הייתי שמח לראות קבוצה שמשחקת התקפה עם קצת יותר מעוף (ופחות בידודים) ושתשחק הגנה נורמלית ורגילה...
לא יודע. אני חושב שבלאט יכול להביא את מכבי לטופ, אבל הוא חייב לקבל את הכלים שיתאימו לסוג הכדורסל שהוא מאמין בו. דני פדרמן יכול לבנות את נבחרת הנוער
של מכבי, רק שיעזוב את קבוצת הבוגרים בשקט.
12 מאי 2013, 23:32
Holiday_Armadillo כתב:רודי שחקן דוחה
כמו כל הספרדים
נכון. לא סובלת אותו. לא יודעת למה. לא סובלת את ריאל. לא יודעת למה.
אני שמחה שהם הפסידו לקבוצה כזו שמשחקת ככה עם הרבה אופי ולא נשברת.
זה נותן תקווה לקבוצות אחרות ולא דווקא עם כוכבים ששווים מיליונים.
כל הכבוד להם. מגיע להם על האמונה והמלחמה.
נערך לאחרונה על ידי
עלמה צהובה בתאריך 12 מאי 2013, 23:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
12 מאי 2013, 23:32
הרגע עשו שם באק טו באק, ואף אחד לא נראה שמח במיוחד.. אווירה של בית קברות.. נראה כמו עוד משחק ביורוליג ולא כמו גמר..
זה מטריף אותי. תשמחו קצת!
12 מאי 2013, 23:33
אבל בלאט לא יודע לבנות התקפה נורמלית. הוא יודע לשחק כדורסל בידודים משעמם וחסר מעוף. זה מה שראינו ממנו ברוב העונות במכבי, כולל בשנה שעברה שהיה חומר שחקנים טוב יותר.
אני חושב שבלאט לא סומך על השחקנים שלו, ולא היה נותן לשחקן כמו ספאנוליס את הקרדיט שנותנים לו באולימפיאקוס. תזכור מה היה עם פאפאלוקאס לדוגמא.
12 מאי 2013, 23:34
מעניין כמה ג'ורדי הדוחה מאוכזב מ-1 עד 10 שלא ברצלונה זאת שזכתה.
12 מאי 2013, 23:34
שחף כתב:אבל בלאט לא יודע לבנות התקפה נורמלית. הוא יודע לשחק כדורסל בידודים משעמם וחסר מעוף. זה מה שראינו ממנו ברוב העונות במכבי, כולל בשנה שעברה שהיה חומר שחקנים טוב יותר.
אני חושב שבלאט לא סומך על השחקנים שלו, ולא היה נותן לשחקן כמו ספאנוליס את הקרדיט שנותנים לו באולימפיאקוס. תזכור מה היה עם פאפאלוקאס לדוגמא.
יוגב בחמישייה זה חומר שחקנים טוב?
12 מאי 2013, 23:35
מי גדול יותר לדעתכם, ספאנוליס או דיאמנטידיס?
12 מאי 2013, 23:36
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
אז בוא נעשה סדר. פארגו היה צריך את סופו בשביל להגיע לגמר(ונראה נורא באותו משחק, אגב), לאנגפורד לא הספיק לנו בשביל לעבור את פאו.
נניח שתביא את שניהם, שזה תסריט מאוד אופטימי בהתחשב באפסים שמנהלים את הקבוצה הזאת, לאן אתה חושב שתגיע?
אתה לא עושה סדר אלא רק בלגאן.
יהיה לנו עוד הרבה הזדמנויות להיכנס לזה בקיץ. אתה תחפש את ההאפמן הבא ואני את הספאנוליס.
LIAV10 כתב:לואו MVP?
(לפחות על פי הראנקינג הוא אמור להיות)
הוא שיחק מצוין. כל אותו הזמן עד אשר ספאנוליס התעורר, הוא מילא את מקומו כרכז. שיחק טוב מהדקה הראשונה
הגביע שאנחנו קיבלנו כשזכינו באדריאטית יותר יפה