המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
שחף כתב:אגב יוני, אתה 100% משאיר את בלאט? תראה איך אולימפיאקוס נראו השנה עם מאמן טירון, בזמן שבלאט משחק כדורסל שדוחה את השועלים כבר שנתיים.
Holiday_Armadillo כתב:רודי שחקן דוחה
כמו כל הספרדים
שחף כתב:אבל בלאט לא יודע לבנות התקפה נורמלית. הוא יודע לשחק כדורסל בידודים משעמם וחסר מעוף. זה מה שראינו ממנו ברוב העונות במכבי, כולל בשנה שעברה שהיה חומר שחקנים טוב יותר.
אני חושב שבלאט לא סומך על השחקנים שלו, ולא היה נותן לשחקן כמו ספאנוליס את הקרדיט שנותנים לו באולימפיאקוס. תזכור מה היה עם פאפאלוקאס לדוגמא.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:איפה השובר שיוויון שלך בקו האחורי? אתה חושב שדני פדרמן יביא את ספאנוליס? מי בדיוק יהיה כל כך טוב שאתה לא צריך שום שחקן פנים נורמלי לידו???
שובר שוויון הוא בשני גארדים איכותיים. אין לי כוח לחזור על זה עוד 20 פעם. אתה חושב שצריך גבוה שיעלה מליון וחצי ויישחק 15-20 דק', אני חושב שלא צריך ויש לך הוכחה חיה מול העיניים.
אז בוא נעשה סדר. פארגו היה צריך את סופו בשביל להגיע לגמר(ונראה נורא באותו משחק, אגב), לאנגפורד לא הספיק לנו בשביל לעבור את פאו.
נניח שתביא את שניהם, שזה תסריט מאוד אופטימי בהתחשב באפסים שמנהלים את הקבוצה הזאת, לאן אתה חושב שתגיע?
LIAV10 כתב:לואו MVP?
(לפחות על פי הראנקינג הוא אמור להיות)
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־32 אורחים