דארקו פלאניניץ'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מה מכבי צריכה לעשות עם פלאניניץ'?

להשאיר אותו בסגל
6
19%
להשאיל אותו
18
58%
לשחרר אותו
7
23%

סך הכול הצבעות : 31

Re: דארקו פלאניניץ'

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2013, 20:06

אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
בלאט כל כך לחוץ מהתוצאה המיידית (בצדק או לא), שפשוט אין סיכוי שמישהו צעיר יקבל אצלנו מספיק דקות על מנת לבנות את עצמו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 אפריל 2013, 20:41

felix_r כתב:אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
בלאט כל כך לחוץ מהתוצאה המיידית (בצדק או לא), שפשוט אין סיכוי שמישהו צעיר יקבל אצלנו מספיק דקות על מנת לבנות את עצמו.

כל ההודעות שלך נגד בלאט. השנאה המוזרה הזו גורמת לך לדבר שטויות.
בלאט לחוץ להביא תוצאות מידיות?אנחנו, האוהדים, דורשים תוצאות מידיות ולא נקבל עונות בנייה וכנ"ל ההנהלה.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2013, 21:13

CYellow7 כתב:

בלאט לחוץ להביא תוצאות מידיות?אנחנו, האוהדים, דורשים תוצאות מידיות ולא נקבל עונות בנייה וכנ"ל ההנהלה.

אוהדים דורשים ודרשו מכל מאמן עבר שאימן במכבי. יש כאלה שזה לא מפריע להם לקדם שחקנים צעירים.
לדוגמא, ספאחיה שיחק בחמישיה עם אליהו בן 21 ,עם הלפרין בן 22 ועם ביינום שנה ראשונה מחוץ לקולג'. זה לא הפריע לו להגיע להצלבה.
גם לפניו בורשטיין כבר בגיל 21-22 היה משחק 20 דקות בממוצע ביורוליג.

בלאט בליגה המקומית כמעט ולא נותן דקות לרוט הוותיק (שחקן ליגה טוב מאוד), שלא להזכיר את הצעירים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 אפריל 2013, 22:15

felix_r כתב:
CYellow7 כתב:

אוהדים דורשים ודרשו מכל מאמן עבר שאימן במכבי. יש כאלה שזה לא מפריע להם לקדם שחקנים צעירים.
לדוגמא, ספאחיה שיחק בחמישיה עם אליהו בן 21 ,עם הלפרין בן 22 ועם ביינום שנה ראשונה מחוץ לקולג'. זה לא הפריע לו להגיע להצלבה.

בלאט בליגה המקומית כמעט ולא נותן דקות לרוט הוותיק (שחקן ליגה טוב מאוד), שלא להזכיר את הצעירים

נו באמת פליקס..אליהו קיבל דקות כי נואל פליקס היה אפס..
כנ"ל יותם..איך לא יקבל דקות כשמצבת הגארדים שלך כוללת רק את ביינום, שארפ ובורשטיין?תסלח לי שאני לא מחשיב את גוראן ירטין.
עזוב אותך, אין אף שחקן ישראלי צעיר ששווה 20 דקות ביורוליג. וזה לא משנה אם המאמן הוא בלאט, ספאחייה או פיני.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 13 אפריל 2013, 23:41

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
CYellow7 כתב:

נו באמת פליקס..אליהו קיבל דקות כי נואל פליקס היה אפס..
כנ"ל יותם..איך לא יקבל דקות כשמצבת הגארדים שלך כוללת רק את ביינום, שארפ ובורשטיין?תסלח לי שאני לא מחשיב את גוראן ירטין.
עזוב אותך, אין אף שחקן ישראלי צעיר ששווה 20 דקות ביורוליג. וזה לא משנה אם המאמן הוא בלאט, ספאחייה או פיני.

תירוצים שלא מתקבלים. גם השנה היו ועדיין ישנם במכבי זרים שלא תורמים כלום או כמעט כלום.

לגבי הישראלים. אני לא אמרתי שהצעירים חייבים להיות דווקא ישראלים. תבדוק את הפוסט הראשון שלי. אמרתי שאין טעם להביא שחקנים צעירים למכבי, כי הם לא יקבלו זמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2013, 21:01

עבר כבר לא מעט זמן מאז שדנו עליו ואנחנו כבר בסוף העונה וסתם עניין אותי מה אתם חושבים עליו עכשיו?
לדעתי הוא עדיין יכול להיות סנטר נהדר בעתיד אבל הוא כנראה חייב להתפתח מחוץ למכבי כדי להיות כזה
אני הייתי משאיל אותו לפרטיזן ואולי אפילו מאריך לו את החוזה עם אפשרות יציאה בתום התקופה של החוזה הנוכחי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 מאי 2013, 21:06

rc4991 כתב:עבר כבר לא מעט זמן מאז שדנו עליו ואנחנו כבר בסוף העונה וסתם עניין אותי מה אתם חושבים עליו עכשיו?
לדעתי הוא עדיין יכול להיות סנטר נהדר בעתיד אבל הוא כנראה חייב להתפתח מחוץ למכבי כדי להיות כזה
אני הייתי משאיל אותו לפרטיזן ואולי אפיחלו מאריך לו את החוזה עם אפשרות יציאה בתום התקופה של החוזה הנוכחי

כשהוא משחק פיק אנד רול עם מורן הוא נפלא אבל הסיומת שלו מתחת לסל כשהוא חופר היא די זוועתית חלק גדול מן הזמן
הוא צריך לעבוד על זה עם מאמן גבוהים, אחד שיודע איך לאמן ולשפר סנטרים ואין לנו דבר כזה במכבי
ככל הנראה ישיג את זה רק באיזה קבוצה סרבית\קרואטית
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 21:38

לא יודע מה יכול לצאת ממנו, אבל אי אפשר לשפוט אותו אחרי עונה כזאת.
היה ברור מראש שזאת תהיה החתמה גרועה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 26 מאי 2013, 06:47

זה לא כלכך משנה מה יעשו איתו כי ההפסד הכספי הוא מיזערי ולכן זה גם ירד מהכותרות...\
אני בכל מקרה חושב היום שאין טעם להחזיק אותו גם לא כמושאל כי אני לא חושב שהוא יתפתח למשהו יותר מידי גדול .
יש לו בעיות מאוד יסודיות שבגילו יהיה קשה מאוד לתקן (אפשרי אבל לא שווה את ההשקעה )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 26 מאי 2013, 16:50

MTA2311 כתב:לא יודע מה יכול לצאת ממנו, אבל אי אפשר לשפוט אותו אחרי עונה כזאת.

לא יודע למי זה היה ברור.
כשהוא בא לפה כולם דיברו על הבנייה שלו לעתיד, ואז אחרי עונה ראשונה לא טובה (שבעייני זה לגמרי טבעי בשביל שחקן בגילו ובמעמדו) כולם מחכים להעיף אותו.
הקטע הוא שמכבי חוזרת על הטעות הזו שוב, היא עשתה את זה עם מילאן מצ'באן והיא עושה את זה עכשיו עם פלאניניץ'.
אם מדברים על בנייה לעתיד אז לדעתי פלאניניץ' הוא חומר טוב לעבוד איתו בשביל לקבל סנטר ברמת יורוליג.
אם מדברים על סתימת חורים לעכשיו - ברור שאי אפשר לצפות להוציא מים מהסלע, וזו ממילא הייתה טעות להחתים אותו מלכתחילה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 מאי 2013, 17:11

Mta_atic כתב:
MTA2311 כתב:לא יודע מה יכול לצאת ממנו, אבל אי אפשר לשפוט אותו אחרי עונה כזאת.

לא יודע למי זה היה ברור.
כשהוא בא לפה כולם דיברו על הבנייה שלו לעתיד, ואז אחרי עונה ראשונה לא טובה (שבעייני זה לגמרי טבעי בשביל שחקן בגילו ובמעמדו) כולם מחכים להעיף אותו.
הקטע הוא שמכבי חוזרת על הטעות הזו שוב, היא עשתה את זה עם מילאן מצ'באן והיא עושה את זה עכשיו עם פלאניניץ'.
אם מדברים על בנייה לעתיד אז לדעתי פלאניניץ' הוא חומר טוב לעבוד איתו בשביל לקבל סנטר ברמת יורוליג.
אם מדברים על סתימת חורים לעכשיו - ברור שאי אפשר לצפות להוציא מים מהסלע, וזו ממילא הייתה טעות להחתים אותו מלכתחילה.

הייתי צריך להדגיש, זה היה ברור לי. אתה מוזמן גם לחזור לת'רדים שנפתחו אחרי החתימה שלו.
במכבי לא מדברים על בנייה לעתיד. אפשר להתווכח על אם זאת דרך נכונה, או לא, אבל זאת עובדה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 26 מאי 2013, 20:43

yzafrir כתב:זה לא כלכך משנה מה יעשו איתו כי ההפסד הכספי הוא מיזערי ולכן זה גם ירד מהכותרות...\
אני בכל מקרה חושב היום שאין טעם להחזיק אותו גם לא כמושאל כי אני לא חושב שהוא יתפתח למשהו יותר מידי גדול .
יש לו בעיות מאוד יסודיות שבגילו יהיה קשה מאוד לתקן (אפשרי אבל לא שווה את ההשקעה )

מסכים לגמרי במיוחד ששרף וברינבויים שמבינים דבר או שניים אמרו עליו אותו דבר.

הוא גם לא הגיע אם ציפיות ושם כמו מאצ'באן...פשוט לא כשרוני מספיק
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 מאי 2013, 21:29

אין שום טעם להחזיק סנטרים אורותודוכסיים במכבי בכל מקרה, אני חושב שמכבי רעיונית קצת תקועה בעניין הזה אחרי ההצלחה החלקית עם סופו.( הצלחה גדולה בשנה הראושנה, הרבה פחות בשנייה ).

כדי להצליח עם סוג כזה של שחקן כל הקבוצה צריכה לעבוד בשבילו כדי להיות אפקטיבי בהתקפה וזה מנוגד להלך הרוח( בעצם המצאי מוגבל מאוד גם כך ) באירופה ובנ.ב.א, אם ללכת על הכדורסל של היום באופן כללי.

מה שמכבי צריכה זה גוף גדול שיהיה אפקטיבי בעיקר בהגנה,וריבאונד, אם אפשר גם שחקן שיכול לצאת החוצה ולתת צ'אקה מההייפוסט, ממש לא שחקן לואו פוסט שמוגבל לשטח הזה בלבד ותלוי בגארדים שידעו להפעיל אותו. ( גארדים שמכבי במילא לא מצליחה להביא היום וגם אותם קשה למצוא היום).

לא מכיר את המצאי באירופה או של שחקנים חופשיים היום בארה"ב, אבל לדעתי זה הכיוון של שחקן שצריך לצוות לשון ג'יימס.( שבניגוד למה שחושבים ממש לא שחקן הגנה גדול, יש לו נטייה לקפוץ ולחסום כל דבר שעובר לידו ).

אני זוכר שלפני כמה שנים שאק הגדיר את עצמו כסנטר האחרון שנשאר, אני חושב שהוא די צדק. פעם סנטרים כמוהו וכמו האקים ורובינסון הובילו את הליגה בנקודות, היום קשה להתקרב לדברים האלו.
גם באירופה אנחנו רואים שקבוצה כמו אולימפיאקוס לא מבוססת על סנטר דומיננטי והיא לקחה שני גביעים רצופים.

היום סנטרים הם יותר שחקני משנה, הפוקוס עבר לגארדים ולפורוורדים שקולעים מבחוץ ושם מכבי צריכה למצוא את הכוכבים שלה. גם כך הסנטרים הבאמת טובים מעטים מאוד ויקרים מאוד והם היחידים שיכולים לעשות הבדל משמעותי אם בכלל, זה במילא לא דבר שמכבי יכולה ללכת עליו היום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Gevaudan, Google [Bot] ו־13 אורחים