אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
בלאט כל כך לחוץ מהתוצאה המיידית (בצדק או לא), שפשוט אין סיכוי שמישהו צעיר יקבל אצלנו מספיק דקות על מנת לבנות את עצמו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
בלאט כל כך לחוץ מהתוצאה המיידית (בצדק או לא), שפשוט אין סיכוי שמישהו צעיר יקבל אצלנו מספיק דקות על מנת לבנות את עצמו.
CYellow7 כתב:felix_r כתב:אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
כל ההודעות שלך נגד בלאט. השנאה המוזרה הזו גורמת לך לדבר שטויות.
בלאט לחוץ להביא תוצאות מידיות?אנחנו, האוהדים, דורשים תוצאות מידיות ולא נקבל עונות בנייה וכנ"ל ההנהלה.
felix_r כתב:CYellow7 כתב:felix_r כתב:אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
בלאט לחוץ להביא תוצאות מידיות?אנחנו, האוהדים, דורשים תוצאות מידיות ולא נקבל עונות בנייה וכנ"ל ההנהלה.
אוהדים דורשים ודרשו מכל מאמן עבר שאימן במכבי. יש כאלה שזה לא מפריע להם לקדם שחקנים צעירים.
לדוגמא, ספאחיה שיחק בחמישיה עם אליהו בן 21 ,עם הלפרין בן 22 ועם ביינום שנה ראשונה מחוץ לקולג'. זה לא הפריע לו להגיע להצלבה.
גם לפניו בורשטיין כבר בגיל 21-22 היה משחק 20 דקות בממוצע ביורוליג.
בלאט בליגה המקומית כמעט ולא נותן דקות לרוט הוותיק (שחקן ליגה טוב מאוד), שלא להזכיר את הצעירים
CYellow7 כתב:felix_r כתב:CYellow7 כתב:felix_r כתב:אין טעם להביא אף שחקן צעיר למכבי (המיוחד לא שחקן אירופי).
אוהדים דורשים ודרשו מכל מאמן עבר שאימן במכבי. יש כאלה שזה לא מפריע להם לקדם שחקנים צעירים.
לדוגמא, ספאחיה שיחק בחמישיה עם אליהו בן 21 ,עם הלפרין בן 22 ועם ביינום שנה ראשונה מחוץ לקולג'. זה לא הפריע לו להגיע להצלבה.
גם לפניו בורשטיין כבר בגיל 21-22 היה משחק 20 דקות בממוצע ביורוליג.
בלאט בליגה המקומית כמעט ולא נותן דקות לרוט הוותיק (שחקן ליגה טוב מאוד), שלא להזכיר את הצעירים
נו באמת פליקס..אליהו קיבל דקות כי נואל פליקס היה אפס..
כנ"ל יותם..איך לא יקבל דקות כשמצבת הגארדים שלך כוללת רק את ביינום, שארפ ובורשטיין?תסלח לי שאני לא מחשיב את גוראן ירטין.
עזוב אותך, אין אף שחקן ישראלי צעיר ששווה 20 דקות ביורוליג. וזה לא משנה אם המאמן הוא בלאט, ספאחייה או פיני.
rc4991 כתב:עבר כבר לא מעט זמן מאז שדנו עליו ואנחנו כבר בסוף העונה וסתם עניין אותי מה אתם חושבים עליו עכשיו?
לדעתי הוא עדיין יכול להיות סנטר נהדר בעתיד אבל הוא כנראה חייב להתפתח מחוץ למכבי כדי להיות כזה
אני הייתי משאיל אותו לפרטיזן ואולי אפיחלו מאריך לו את החוזה עם אפשרות יציאה בתום התקופה של החוזה הנוכחי
MTA2311 כתב:לא יודע מה יכול לצאת ממנו, אבל אי אפשר לשפוט אותו אחרי עונה כזאת.
היה ברור מראש שזאת תהיה החתמה גרועה.
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:לא יודע מה יכול לצאת ממנו, אבל אי אפשר לשפוט אותו אחרי עונה כזאת.
היה ברור מראש שזאת תהיה החתמה גרועה.
לא יודע למי זה היה ברור.
כשהוא בא לפה כולם דיברו על הבנייה שלו לעתיד, ואז אחרי עונה ראשונה לא טובה (שבעייני זה לגמרי טבעי בשביל שחקן בגילו ובמעמדו) כולם מחכים להעיף אותו.
הקטע הוא שמכבי חוזרת על הטעות הזו שוב, היא עשתה את זה עם מילאן מצ'באן והיא עושה את זה עכשיו עם פלאניניץ'.
אם מדברים על בנייה לעתיד אז לדעתי פלאניניץ' הוא חומר טוב לעבוד איתו בשביל לקבל סנטר ברמת יורוליג.
אם מדברים על סתימת חורים לעכשיו - ברור שאי אפשר לצפות להוציא מים מהסלע, וזו ממילא הייתה טעות להחתים אותו מלכתחילה.
yzafrir כתב:זה לא כלכך משנה מה יעשו איתו כי ההפסד הכספי הוא מיזערי ולכן זה גם ירד מהכותרות...\
אני בכל מקרה חושב היום שאין טעם להחזיק אותו גם לא כמושאל כי אני לא חושב שהוא יתפתח למשהו יותר מידי גדול .
יש לו בעיות מאוד יסודיות שבגילו יהיה קשה מאוד לתקן (אפשרי אבל לא שווה את ההשקעה )
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Gevaudan, Google [Bot] ו־12 אורחים