יהיה לי קשה בלי מכבי למרות העונה המזעזעת
לפחות שנסיים את העונה הזאת עם אליפות
יאללה מכבי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:סוף סוף זה נגמר באמת, אבל לא צריך לזלזל בחיפה, הם יכולים לתפוס יום ולעשות לנו צרות, בטח אם מכבי תבוא מנומנמת כמו שהיא אולי באה לפעמים אחרי מנוחה ארוכה.
מכביסט28 כתב:אדגר פו כתב:סוף סוף זה נגמר באמת, אבל לא צריך לזלזל בחיפה, הם יכולים לתפוס יום ולעשות לנו צרות, בטח אם מכבי תבוא מנומנמת כמו שהיא אולי באה לפעמים אחרי מנוחה ארוכה.
למכבי אין שום סיבה לבוא מנומנמת למשחק הזה. מדובר במשחק אחד על האליפות, לא בעוד מחזור חסר חשיבות..
כמו שאני מכיר את בלאט, הוא יבוא לטרוף את הגמר הזה. למכבי היה מספיק זמן להתכונן, חיפה באה אחרי סדרה קשה מאוד ותוסיף לזה גם לחץ והתרגשות בגלל המעמד וכי מדובר בעצם במשחק ״ביתי״ שלהם. אני מאמין שמכבי עם כל הניסיון שלה תדע לנצל את זה כמו שצריך..
אני חו״ח לא מזלזל בחיפה ובפוטנציאל האדיר שיש בה, אבל אני באמת חושב שאין שום סיבה שנפסיד את זה..
שמואל1 כתב:לדעתי המשחק הזה פתוח לגמרי. האליפות ממש לא בכיס.
אלמוג כתב:שמואל1 כתב:לדעתי המשחק הזה פתוח לגמרי. האליפות ממש לא בכיס.
איזה פתוח? אנחנו דורסים אותם.
אדגר פו כתב:אלמוג כתב:שמואל1 כתב:לדעתי המשחק הזה פתוח לגמרי. האליפות ממש לא בכיס.
איזה פתוח? אנחנו דורסים אותם.
אף פעם אל תהיה בטוח בדברים האלו. סתם דוגמא - שון ג'יימס מקבל שלשול חזק לפני המשחק ואנחנו נשארים עם הקרואטי המוזור הזה בסנטר, הספידי גונזלס של חיפה צולף פתאום 6 שלשות מתוך 7 ויש לך הפתעה.
אבל זה סתם ניחוס. נשלחתי פה ע"י הגורם שחושב שצריך להעיף את בלאט.
מכביסט28 כתב:איך בא לי שמכבי תדרוס ותשפיל את חיפה רק כדי להשתיק את התקשורת שכל כך חושקת בסנסציה..
אם (או כש) ניקח אליפות היום זאת תהיה אחת המתוקות..
שמואל1 כתב:אני חושב שזו פעם ראשונה שיש ממש תחושה בקבוצה היריבה ובכלל בתקשורת שהיריבה של מכבי יכולה לנצח ולקחת את האליפות.
אפילו בעונת האליפות של חולון , לא באמת חשבו שמכבי תאבד את האליפות.
פשוט מדהים איך מכבי איבדה העונה את כל כוח ההרתעה שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים