פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גמר ליגת ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 21:00, ספורט5

09 יוני 2013, 21:00

משחק על האליפות ובכלל המשחק האחרון בעונת 2012-2013 המזעזעת
יהיה לי קשה בלי מכבי למרות העונה המזעזעת
לפחות שנסיים את העונה הזאת עם אליפות
יאללה מכבי :dance4

Re: גמר ליגת ווינר:מכבי ת"א נגד חיפה חמישי,21:00,ערוץ הספורט

09 יוני 2013, 21:02

סוף סוף זה נגמר באמת, אבל לא צריך לזלזל בחיפה, הם יכולים לתפוס יום ולעשות לנו צרות, בטח אם מכבי תבוא מנומנמת כמו שהיא אולי באה לפעמים אחרי מנוחה ארוכה.

Re: גמר ליגת ווינר: חיפה נגד מכבי - חמישי, 21:00, ספורט5

09 יוני 2013, 21:13

לא מעניין כ"כ לצערי.

10 יוני 2013, 01:01

אדגר פו כתב:סוף סוף זה נגמר באמת, אבל לא צריך לזלזל בחיפה, הם יכולים לתפוס יום ולעשות לנו צרות, בטח אם מכבי תבוא מנומנמת כמו שהיא אולי באה לפעמים אחרי מנוחה ארוכה.

למכבי אין שום סיבה לבוא מנומנמת למשחק הזה. מדובר במשחק אחד על האליפות, לא בעוד מחזור חסר חשיבות..
כמו שאני מכיר את בלאט, הוא יבוא לטרוף את הגמר הזה. למכבי היה מספיק זמן להתכונן, חיפה באה אחרי סדרה קשה מאוד ותוסיף לזה גם לחץ והתרגשות בגלל המעמד וכי מדובר בעצם במשחק ״ביתי״ שלהם. אני מאמין שמכבי עם כל הניסיון שלה תדע לנצל את זה כמו שצריך..
אני חו״ח לא מזלזל בחיפה ובפוטנציאל האדיר שיש בה, אבל אני באמת חושב שאין שום סיבה שנפסיד את זה..

10 יוני 2013, 01:45

ננצח 20+ די בקלות.
אבל גם אם נפסיד, מי שם זין?! עונה משעממת שתיגמר כבר.
ומתי מתחיל מיאמי - סן אנטוניו? אני עוד שנייה נרדם.

10 יוני 2013, 09:07

יהיה משחק לא פשוט, שאחריו יהיה דבר טוב אחד או שניים - זכיה של מכבי וסוף העונה, או רק סוף העונה.

10 יוני 2013, 09:15

מכביסט28 כתב:
אדגר פו כתב:סוף סוף זה נגמר באמת, אבל לא צריך לזלזל בחיפה, הם יכולים לתפוס יום ולעשות לנו צרות, בטח אם מכבי תבוא מנומנמת כמו שהיא אולי באה לפעמים אחרי מנוחה ארוכה.

למכבי אין שום סיבה לבוא מנומנמת למשחק הזה. מדובר במשחק אחד על האליפות, לא בעוד מחזור חסר חשיבות..
כמו שאני מכיר את בלאט, הוא יבוא לטרוף את הגמר הזה. למכבי היה מספיק זמן להתכונן, חיפה באה אחרי סדרה קשה מאוד ותוסיף לזה גם לחץ והתרגשות בגלל המעמד וכי מדובר בעצם במשחק ״ביתי״ שלהם. אני מאמין שמכבי עם כל הניסיון שלה תדע לנצל את זה כמו שצריך..
אני חו״ח לא מזלזל בחיפה ובפוטנציאל האדיר שיש בה, אבל אני באמת חושב שאין שום סיבה שנפסיד את זה..

כן, אין ספק שבלאט יבוא לטרוף, הבעייה שהשחקנים שלנו הם סוג של יו יו וכדי לטרוף צריך לתת להם מכות בטוסיק לפעמים. ( כמו ההרחקה של היקמן למשל שגרמה לשחקנים להתפקס ולהיכנס לתזזית ).

לא יודע אם אין סיבה שנפסיד את זה, מדובר במשחק אחד , בקבוצה ביתית שיכולה לתפוס יום מהשלוש ומכבי יכולה לתפוס יום רע בקליעה, זה בהחלט תסריט ריאלי .

אני דווקא לא מזלזל באפשרות של הפסד כאילו זה לא ישנה כלום, לפחות על פי ההיסטוריה זה כן שינה , לפחות לראשי מכבי.
(בצדק או לא זה כבר סיפור אחר ).

מצד שני, אני חושב שחיפה קצת אוברייטד ושאם מכבי תבוא לטרוף מהרגע הראשון יש סיכוי הרבה יותר גדול שנביס אותם מאשר שנפסיד.

10 יוני 2013, 16:04

לדעתי המשחק הזה פתוח לגמרי. האליפות ממש לא בכיס.

10 יוני 2013, 21:21

שמואל1 כתב:לדעתי המשחק הזה פתוח לגמרי. האליפות ממש לא בכיס.

איזה פתוח? אנחנו דורסים אותם.

10 יוני 2013, 21:26

אלמוג כתב:

אף פעם אל תהיה בטוח בדברים האלו. סתם דוגמא - שון ג'יימס מקבל שלשול חזק לפני המשחק ואנחנו נשארים עם הקרואטי המוזר הזה בסנטר, הספידי גונזלס של חיפה צולף פתאום 6 שלשות מתוך 7 ויש לך הפתעה.

אבל זה סתם ניחוס. נשלחתי פה ע"י הגורם שחושב שצריך להעיף את בלאט. ;) ( והוא אפילו לא משלם לי הקמצן, כרגיל ).
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 10 יוני 2013, 21:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

10 יוני 2013, 21:29

אדגר פו כתב:
אלמוג כתב:

אף פעם אל תהיה בטוח בדברים האלו. סתם דוגמא - שון ג'יימס מקבל שלשול חזק לפני המשחק ואנחנו נשארים עם הקרואטי המוזור הזה בסנטר, הספידי גונזלס של חיפה צולף פתאום 6 שלשות מתוך 7 ויש לך הפתעה.

אבל זה סתם ניחוס. נשלחתי פה ע"י הגורם שחושב שצריך להעיף את בלאט. ;)

נו טוב...
אז פרט לתרחיש שבו יש לג'יימס שלשול, אנחנו דורסים אותם.

קיימים עוד תרחישים בהם אנחנו יכולים להפסיד? פיספסנו משהו?

10 יוני 2013, 21:34

שמע, יש גבול גם לכושר ההמצאה שלי, לתסריטים אחרים יש לפנות לג'יי ג'יי אברהמס. ׁ ( כלב בוגדני אם תשאל אותי ).

10 יוני 2013, 21:35

אז אני נשאר נאמן לדעה שפרט למקרה שבו ג'יימס משלשל לפני המשחק, אנחנו דורסים.

מ.ש.ל

13 יוני 2013, 18:43

איך בא לי שמכבי תדרוס ותשפיל את חיפה רק כדי להשתיק את התקשורת שכל כך חושקת בסנסציה..
אם (או כש) ניקח אליפות היום זאת תהיה אחת המתוקות..

13 יוני 2013, 19:11

אני חושב שזו פעם ראשונה שיש ממש תחושה בקבוצה היריבה ובכלל בתקשורת שהיריבה של מכבי יכולה לנצח ולקחת את האליפות.
אפילו בעונת האליפות של חולון , לא באמת חשבו שמכבי תאבד את האליפות.

פשוט מדהים איך מכבי איבדה העונה את כל כוח ההרתעה שלה.

13 יוני 2013, 19:13

מכביסט28 כתב:איך בא לי שמכבי תדרוס ותשפיל את חיפה רק כדי להשתיק את התקשורת שכל כך חושקת בסנסציה..
אם (או כש) ניקח אליפות היום זאת תהיה אחת המתוקות..

הכל תלוי בשופטים

13 יוני 2013, 19:29

האדישות הזאת מפתיעה אותי..תתעוררו!לא יגנבו לנו את האליפות!!!!

13 יוני 2013, 19:44

מילה טובה להנהלה:
רכשו מזמן כרטיסים לאוהדים מכבי וכתוצאה מכך יש רוב צהוב ביציעים+חלוקת חולצות צהובות לאוהדים.

13 יוני 2013, 19:51

שמואל1 כתב:אני חושב שזו פעם ראשונה שיש ממש תחושה בקבוצה היריבה ובכלל בתקשורת שהיריבה של מכבי יכולה לנצח ולקחת את האליפות.
אפילו בעונת האליפות של חולון , לא באמת חשבו שמכבי תאבד את האליפות.

פשוט מדהים איך מכבי איבדה העונה את כל כוח ההרתעה שלה.

פעם ראשונה מאז מה?
אם זה מאז אתמול - אז אתה צודק.
אם זה מאז העונה שעברה - אז אתה גם צודק
אם זה מאז שהונהג הפיינל פור, אז אתה טועה. היה את הגמר מול מגדל (שהיתה אז מחזיקת הגביע), והיה את הגמר מול חולון, ובשניהם דיברו על האפשרות הזאת.

ד"א - אני לא אומר שאתה לא צודק. חיפה בהחלט יכולה לעשות את זה היום. מנגד, אליפות יהיה אקורד נחמד מאוד לסיום עונה די מבאסת בלשון המעטה.

13 יוני 2013, 19:53

גל מקל נבחר לMVP..לצחוק או לבכות?
פרסם תגובה