אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2013, 23:32

yellowaura כתב:אם להיות אמיתיים. גם ככה המשחקים השנה היו כל כך משעממים וחטפתי עצבים כבר בתחילת עונה אחרי שראיתי את ההרכב שבאופן טבעי לא ראיתי השנה חצי מהמשחקים.

אני חייב להסכים. מה לא קרה לי העונה.. נרדמתי באמצע, גלשתי במחשב, העדפתי לעבוד, אפילו לזפזפ... עצוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 13 יוני 2013, 23:33

CYellow7 כתב:
גל מקל כתב:
CYellow7 כתב:
גל מקל כתב:
CYellow7 כתב:לכו הביתה!הרסתם את המועדון המדהים הזה והפכתם אותו לסתם מועדון!
די מספיק!

לכתוב שפדרמן ומיזרחי הרסו את ה"מועדון המדהים הזה".
זה קצת מצחיק, הם אלו שעשו את המועדון הזה מדהים, והם הסיבה שאתה אוהד אותו.

האמת שלא התכוונתי לשמעון.
פדרמן לא בנה שום דבר, פדרמן הצטרף למועדון מדהים, נתן לו דחיפה פיננסית ובשנים האחרונות הורס כל חלקה טובה במכבי. כשהוא ממנה את הבן שלו לGM אז הוא כבר ממש מזלזל במועדון הזה ובאוהדים.

פדרמן הצטרף למכבי לפני שנים רבות מאד, יותר משנות חייהם של רוב האוהדים , יש לו חלק משמעותי ב-3 גביעי אירופה ובעוד 5 גמרים, דחיפה פיננסית זה בדיוק מה שהיה צריך לתת.
ברוב השנים הוא גם עזר מקצועית, ההחתמה של סופו שהביאה לגמר 2011, הייתה מבצע אישי שלו ושל מיזרחי.
ועוד החלטות רבות שכמעט כולם מוצלחות, ההנהלה של מכבי ת"א היא אחת מההנהלות המפורסמות והנערצות בעולם הספורט, באירופה ובארה"ב.
היו להם מספר טעויות כמו לכל בני אנוש. אבל מפה ועד לאשכולות שנאה המרחק רב.

וזה בדיוק מה שמכבי צריכה כעת, דחיפה פיננסית. ואם הוא לא מסוגל וזה לגיטימי, הוא צריך לפנות את מקומו אם אכפת לו מהמועדון והאוהדים.

למכבי ת"א יש תקציב סביר , עם תקציב דומה היא הגיעה להצלחות עם גרשון, ושרף.
כסף הוא רק חלק מהענין ומסכומים מכובדים (והתקציב של מכבי מכובד) הוא הופך פחות קובע.

ראינו היום קבוצה עם תקציב של שחקן וחצי במכבי לוקחת אליפות, ואת הטורקיות מתרסקות עם מיליוני היורו שנשפכו שם.
אבל עם אתה רוצה דווקא להתמקד בזווית הפיננסית,
תעריך את פדרמן על השקעה יציבה לאורך שנים. עם כל הכבוד לאוליגרך סטייל ארקדי שבא לשנתיים ובורח, אני מעדיף פיננסר ש-20 שנה שופך כסף ומקנה יציבות.
תמדוד את ההשקעה המצטברת שלו.

אבל כמו שכתבתי, הכבוד של העולם לפדרמן\מזרחי הוא לא על ההשקעה הכספית אלא דווקא על הניהול המקצועי, חבל שדווקא פה לא מעריכים את זה,
אבל כנראה שזה מה שהולך היום, ואני מתאר לעצמי שם סוסה יפשל בבלומפילד, אז נתחיל לראות אשכולות נגד גולדהאר, הזכרון של האוהדים הוא קטן יותר מהזיכרון של הכלב שלי.
בלי לפגוע . (באוהדים או בכלב)
גל מקל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2013, 23:35

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:חרם מנויים לא מספיק... צריך לפגוע במקום שכולם יכולים...להפסיק לראות משחקים בטלוויזיה !!

כמובן במידה ורואים שהמגמה של הקמצנות נמשכת.

השנה המחאה הייתה בדיחה ובושה. ללא שום עוקץ. פדרמ גיחך על כולם והכניס עוד כמה גרושים לכיס.

ברצינות? ירידה ברייטינג לעומת ירידה של 70 מליון שקל? כן, להפסיק לראות משחקים בטלוויזיה

זה 70 מיליון שקל? את רצינית עכשיו?

משהו כזה
אם אני לא טועה ההכנסות ממנויים של מכבי היו בין 70 ל-72 מליון שקלים..לפני ההעלאה במחירים העונה

jol9 כתב:הייתי מנסח את זה אחרת - כל מי שיש לו את מכשיר הרייטינג בבית וגם הוא אוהד מכבי אבל לא סתם אוהד, אלא כזה שאיכפת לו ומתעניין וגם אוהד שחושב
שפדרמן הרס את מכבי ..... אז שלא ייראה את המשחקים של מכבי באותה הטלויזיה עם מכשיר הרייטינג... אוףףףף התעייפתי.

בדיוק
אם אני אפסיק לראות את המשחקים זה לא ישנה כלום, אני לא קובעת את הרייטינג
אחוז קטן מהאוכלוסייה קובע את הרייטינג
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:38

לא צריך חרם מנויים כי די ברור שה-3000 המתנדנדים לא יחדשו את המנוי ואני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים ....אגב , גם העונה לא מכרו את כל המנויים ונשארו כמה עשרות בודדים אבל מה שיותר גרוע זה שהשנה לא מכרו את כל התאים .....
אני צופה שהוותקים יחדשו את המנוי אבל המתנדנדים לא .
הפגיע הקשה יותר תבוא מזכויות פרסום ושידור , שפה מכבי תקבל את המכה הרצינית יותר...
אני כבר החלטתי עם עצמי שהשנה אני מוותר על ההנחה של החידוש מוקדם ואני מחדש ברגע האחרון את המנוי.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 13 יוני 2013, 23:39

מכבי בכל מקרה צפויה לקבל כנראה פחות כסף מזכויות שידור בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:40

כרמל , 70 מליון זה אומר שהמחיר ממוצע למנוי זה מעל 6000 שקל....נראה לך הגיוני ? המנוי הכי יקר זה תאי הצפייה אבל זה תא ל-12 איש כך שזה לא מנוי בודד ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2013, 23:44

yzafrir כתב:לא צריך חרם מנויים כי די ברור שה-3000 המתנדנדים לא יחדשו את המנוי ואני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים ....אגב , גם העונה לא מכרו את כל המנויים ונשארו כמה עשרות בודדים אבל מה שיותר גרוע זה שהשנה לא מכרו את כל התאים .....
הפגיע הקשה יותר תבוא מזכויות פרסום ושידור , שפה מכבי תקבל את המכה הרצינית יותר...
אני כבר החלטתי עם עצמי שהשנה אני מוותר על ההנחה של החידוש מוקדם ואני מחדש ברגע האחרון את המנוי.....

אני לא יודעת בקשר למשפט הראשון שלך
תמיד יהיו מספיק אהבלים שירצו להגיד שיש להם מנוי למכבי בלי קשר לקבוצה אז אם יתפנה מקום ויפנו לרשימת ההמתנה תוך כדי שיחרור ספינים לתקשורת..מישהו ייקח את זה

אני בטוחה שתהיה האטה לא קטנה במכירת המנויים אבל השאלה היא מה זה יגרום להנהלת מכבי והשאלה היא האם אנשים יקנו מנויים אחרי ספינים או אחרי החתמות

אני לא זוכרת איפה קראתי את זה(אולי גלובס? לא יודעת)אבל אומרים שרוב מושבי ה-VIP של מכבי, גם מתחת לסלים וגם מול הפרקט הולכים רובם הגדול למוזמנים ולמשפחות ולא לאנשים שאשכרה משלמים מחירים אדירים לכרטיסים כמו ב-NBA למשל

פעם היו שם גם יותר כסאות וגם מתחת לסלים זה היה המקום של הנכים
אם כבר הפכתם את זה לכיסאות מה שנקרא ''ON THE COURT'' אז למה לא לנצל את זה בשביל להכניס כסף? כי אפשר להעלות את מחירי המנויים הרגילים ולתת עוד קצת כרטיסים לפמליות זה למה :rolleyes

yzafrir כתב:כרמל , 70 מליון זה אומר שהמחיר ממוצע למנוי זה מעל 6000 שקל....נראה לך הגיוני ? המנוי הכי יקר זה תאי הצפייה אבל זה תא ל-12 איש כך שזה לא מנוי בודד ....

שוב, לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל אני בטוחה במספרים האלה, לא המצאתי אותם

מתוך האתר הרשמי של מכבי
כמו שאתה רואה, לא זול

מרכז תחתון 2-3: 10,000 ש"ח
מרכז תחתון 8-9: 8,400 ש"ח
אלכסון תחתון 1-4-7-10: 6,300 ש"ח
סל תחתון 5-6-11-12: 2,900 ש"ח
מרכז עליון 2-3-8-9: 2,900 ש"ח
אלכסון עליון 1-4-7-10: 2,700 ש"ח
סל עליון 5-6-11-12: 1,300 ש"ח - מבוגר, 1,200 ש"ח - ילד/חייל/נוער
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2013, 23:46

גל מקל כתב:
כסף הוא רק חלק מהענין ומסכומים מכובדים (והתקציב של מכבי מכובד) הוא הופך פחות קובע.

ראינו היום קבוצה עם תקציב של שחקן וחצי במכבי לוקחת אליפות, ואת הטורקיות מתרסקות עם מיליוני היורו שנשפכו שם.
תעריך את פדרמן על השקעה יציבה לאורך שנים. עם כל הכבוד לאוליגרך סטייל ארקדי שבא לשנתיים ובורח, אני מעדיף פיננסר ש-20 שנה שופך כסף ומקנה יציבות.

אבל כמו שכתבתי, הכבוד של העולם לפדרמן\מזרחי הוא לא על ההשקעה הכספית אלא דווקא על הניהול המקצועי, חבל שדווקא פה לא מעריכים את זה,
אבל כנראה שזה מה שהולך היום, ואני מתאר לעצמי שם סוסה יפשל בבלומפילד, אז נתחיל לראות אשכולות נגד גולדהאר, הזכרון של האוהדים הוא קטן יותר מהזיכרון של הכלב שלי.

אתה טועה במספר דברים:
1 - אנחנו לא צריכים להודות לפדרמן. הוא היה במקום הנכון, בזמן הנכון ועם כסף, והוא השתלט על הקבוצה. מאז עשה כן, הוא הנהיג שיטת ניהול שונה במכבי, ששמה פחות
דגש על הצלחה בלתי מתפשרת, ומעדיף להשקיע מזמנו בשביל להתחבב על עיתונאים ולתת ראיונות כנים בתקשורת.
2 - מאז שפדרמן השתלט על המועדון, הוא העיף מעמדות המפתח את כל האנשים שאינם המקורבים שלו. אני יכול להבין את זה, כשמדובר בתפקיד אחד או שניים, אבל תפקידים
מקצועיים כמו עו"ד, דובר, רו"ח וכו', הם תפקידים לאנשי מקצוע ולא למקורבים.
3 - הבן של פדרמן אף הרחיק לכת, והחליט להריץ פרוייקטים מגלומניים על חשבון התקציב של הקבוצה. פרוייקט מגידו, פרוייקט מחלקת הסקאוטינג וכמובן גם השיטות החדשות
שבטח למד בקולג' בלונדון, כמו דף החתימות המפורסם עליו כולם צריכים לחתום לפני שמחתימים שחקן...
4 - ניהול מקצועי?? אולי ניהול פיננסי. כולם מסכימים על זה. הניהול המקצועי של מכבי צריך להימדד בהצלחות המקצועיות שלה, ולפי התוצאות הללו, הניהול הוא כושל למדי.

מה שעשה פדרמן בעבר לא משנה. אני שוב נותן את דוגמת הכדורגל, אבל ארקדי עשה עבור ביתר המון, והשקיע שם המון המון כסף. זה לא מפריע להם לתקוף אותו, ברגע שהם מרגישים שהמועדון
כבר לא מעניין אותו, ושהוא אינו מוכן להשקיע בו.
יש כאן תשתית פיננסית נהדרת, אבל בשביל ליישר קו עם הקבוצות באירופה, התקציב שבנוי על ההכנסות בלבד, איננו מספיק.
אז או שמהדקים חגורה ומשקיעים בשחקנים איכותיים שיחזירו את המועדון למעלה, או שמוותרים על אחוזי שליטה ומאפשרים לאנשים אחרים לנסות ולנהל את העסק טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2013, 23:50

גל מקל כתב:למכבי ת"א יש תקציב סביר , עם תקציב דומה היא הגיעה להצלחות עם גרשון, ושרף.

אתה נשמע כמו פדרמן ג'וניור שאחרי הזכייה של אולי' ביורוליג נתן לעצמו קרדיט שאולי' לקחו מהם דוגמה על חיסכון בכסף ושלא צריך לשפוך מליונים ובקיצור, נתן לעצמו לגיטימציה לקמצנות
הטורקיות מביאות שחקנים כמו מייק באטיסט בחוזים מופרכים כי הם יכולים להביא שחקנים שמעבר לשיא או שחקנים שעוד לא פרצו ובגלל זה הם נכשלים
קבוצות שיש להן מליונים ושחקנים רוצים להגיע לשם גם בשיא הקריירה וגם מוותרים על ה-NBA כמו ריאל ובארסה מצליחות במוקדם או במאוחר

חוץ מזה, מישהו מבקש ממכבי להוציא את אותה כמות כסף כמו בארסה וריאל? כולה מבקשים שיהיו 2-3 שחקנים שיקבלו מליון..דולר!! לא תגיד אפילו יורו!! כולה שלושה לאנגפורדים, זה יותר מדי? אם כן אז בוא באמת נשנה את השם שלנו למכבי לובליאנה וזהו כי להוציא מקסימום 800K על שחקן ולהגיד שהוא השחקן היקר שלך לא עושה כבוד לאף אחד במכבי לא בעבר ולא בהווה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2013, 23:56

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:לא צריך חרם מנויים כי די ברור שה-3000 המתנדנדים לא יחדשו את המנוי ואני לא בטוח שיהיו הרבה קופצים ....אגב , גם העונה לא מכרו את כל המנויים ונשארו כמה עשרות בודדים אבל מה שיותר גרוע זה שהשנה לא מכרו את כל התאים .....

תמיד יהיו מספיק אהבלים שירצו להגיד שיש להם מנוי למכבי בלי קשר לקבוצה אז אם יתפנה מקום ויפנו לרשימת ההמתנה תוך כדי שיחרור ספינים לתקשורת..מישהו ייקח את זה

אני בטוחה שתהיה האטה לא קטנה במכירת המנויים אבל השאלה היא מה זה יגרום להנהלת מכבי והשאלה היא האם אנשים יקנו מנויים אחרי ספינים או אחרי החתמות

אני לא זוכרת איפה קראתי את זה(אולי גלובס? לא יודעת)אבל אומרים שרוב מושבי ה-VIP של מכבי, גם מתחת לסלים וגם מול הפרקט הולכים רובם הגדול למוזמנים ולמשפחות ולא לאנשים שאשכרה משלמים מחירים אדירים לכרטיסים כמו ב-NBA למשל

אם כבר הפכתם את זה לכיסאות מה שנקרא ''ON THE COURT'' אז למה לא לנצל את זה בשביל להכניס כסף? כי אפשר להעלות את מחירי המנויים הרגילים ולתת עוד קצת כרטיסים לפמליות זה למה :rolleyes

yzafrir כתב:כרמל , 70 מליון זה אומר שהמחיר ממוצע למנוי זה מעל 6000 שקל....נראה לך הגיוני ? המנוי הכי יקר זה תאי הצפייה אבל זה תא ל-12 איש כך שזה לא מנוי בודד ....

מתוך האתר הרשמי של מכבי
כמו שאתה רואה, לא זול

כרמל , רשימת ההמתנה למנוי מורכבת בעיקר מכאלו שרוצים להראות בהצגה הטובה בעיר , וכשהיא כבר לא כזו אז הם כבר לא כלכך רוצים להיות שם .
מה שכן ה-3000 האלו הם בעיקר המנויים היקרים יותר ולכן הנזק הכלכלי גדול יותר .

לגבי מחיר המנוי , אסור לשכוח שככל שעולים למעלה בשורות כמות הכסאות עולה כך שיש הרבה יותר מנויים זולים מיקרים והם בדרך כלל מורכבים מה-7000 שמחדשים בכל מקרה...כך שגם עם המחירים האלו שמוצגים פה , אני לא רואה איך מגיעים לסכום של 70 מליון ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2013, 23:58

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מתוך האתר הרשמי של מכבי
כמו שאתה רואה, לא זול

כרמל , רשימת ההמתנה למנוי מורכבת בעיקר מכאלו שרוצים להראות בהצגה הטובה בעיר , וכשהיא כבר לא כזו אז הם כבר לא כלכך רוצים להיות שם .
מה שכן ה-3000 האלו הם בעיקר המנויים היקרים יותר ולכן הנזק הכלכלי גדול יותר .

לגבי מחיר המנוי , אסור לשכוח שככל שעולים למעלה בשורות כמות הכסאות עולה כך שיש הרבה יותר מנויים זולים מיקרים והם בדרך כלל מורכבים מה-7000 שמחדשים בכל מקרה...כך שגם עם המחירים האלו שמוצגים פה , אני לא רואה איך מגיעים לסכום של 70 מליון ....

אולי ה-70 היה סכום של כל ההכנסות אבל אני לא זוכרת
זה היה בקיץ של פארמר :unsure
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:08

הכנסות של 70 מליון ברוטו זה אומר 52 מליוןן נטו .
תקציב הקבוצה הוא לא יותר מ-30 נטו 8-9 מליון דולר (בהגזמה פראית....) , לאן נעלמו 22 מליון ?
מי שהביא את הנתון הזה של 70 מליון הכנסות המציא את זה כנראה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2013, 00:11

yzafrir כתב:הכנסות של 70 מליון ברוטו זה אומר 52 מליוןן נטו .
תקציב הקבוצה הוא לא יותר מ-30 נטו 8-9 מליון דולר (בהגזמה פראית....) , לאן נעלמו 22 מליון ?

זאת הייתה טענה של אנשים פה
אם ההכנסות מגיעות ל-70 מליון אז איך הקבוצה כזאת זולה

ד''א, תקציב של 20 מליון דולר(שזה התקציב שמכבי טוענים שמועמד כל שנה)זה 72 מליון שקל זאת אומרת..ברייק איוון כמו שהם רוצים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 14 יוני 2013, 00:21

jol9 כתב:
גל מקל כתב:

אתה טועה במספר דברים:
1 - אנחנו לא צריכים להודות לפדרמן. הוא היה במקום הנכון, בזמן הנכון ועם כסף, והוא השתלט על הקבוצה. מאז עשה כן, הוא הנהיג שיטת ניהול שונה במכבי, ששמה פחות
דגש על הצלחה בלתי מתפשרת, ומעדיף להשקיע מזמנו בשביל להתחבב על עיתונאים ולתת ראיונות כנים בתקשורת.
2 - מאז שפדרמן השתלט על המועדון, הוא העיף מעמדות המפתח את כל האנשים שאינם המקורבים שלו. אני יכול להבין את זה, כשמדובר בתפקיד אחד או שניים, אבל תפקידים
מקצועיים כמו עו"ד, דובר, רו"ח וכו', הם תפקידים לאנשי מקצוע ולא למקורבים.
3 - הבן של פדרמן אף הרחיק לכת, והחליט להריץ פרוייקטים מגלומניים על חשבון התקציב של הקבוצה. פרוייקט מגידו, פרוייקט מחלקת הסקאוטינג וכמובן גם השיטות החדשות
שבטח למד בקולג' בלונדון, כמו דף החתימות המפורסם עליו כולם צריכים לחתום לפני שמחתימים שחקן...
4 - ניהול מקצועי?? אולי ניהול פיננסי. כולם מסכימים על זה. הניהול המקצועי של מכבי צריך להימדד בהצלחות המקצועיות שלה, ולפי התוצאות הללו, הניהול הוא כושל למדי.

מה שעשה פדרמן בעבר לא משנה. אני שוב נותן את דוגמת הכדורגל, אבל ארקדי עשה עבור ביתר המון, והשקיע שם המון המון כסף. זה לא מפריע להם לתקוף אותו, ברגע שהם מרגישים שהמועדון
כבר לא מעניין אותו, ושהוא אינו מוכן להשקיע בו.
יש כאן תשתית פיננסית נהדרת, אבל בשביל ליישר קו עם הקבוצות באירופה, התקציב שבנוי על ההכנסות בלבד, איננו מספיק.
אז או שמהדקים חגורה ומשקיעים בשחקנים איכותיים שיחזירו את המועדון למעלה, או שמוותרים על אחוזי שליטה ומאפשרים לאנשים אחרים לנסות ולנהל את העסק טוב יותר.

קראתי את הפירוט של ארבעת טעותי ועדיין אני לא מבין אותם:
1. מה ז"א היה במקום הנכון?, בזמן הנכון?. אז גם מזרחי המנוול הזה היה בזמן הנכון ואיך שברודי הגיע הוא קפץ על העגלה,ומחרובסקי בכלל אופורטוניסט
ואם יבוא מחר המנהל האגדי עתיר הממון ש90% מהפורום מייחל לו, אז הוא לא בא ב"זמן המתאים"?
2. מאז שפדרמן הגיע למועדון, הוא עשה לו רק טוב, אלו הן עובדות מוצקות, ודעתך לגבי איכותם של העו"ד או הדובר לא רלבנטית, אפילו אם היא נכונה.
3. לא מכיר את כל הפרוייקטים ה"מגולומנים", ואני גם לא בטוח שחלקו של דני באמת כל כך גדול, אני מנחש מבחוץ (כמו כולם פה) שהוא במקרה הטוב ה-5 בהיררכית קבלת ההחלטות.
דווקא פרוייקט מגידו היה רעיון טוב, תמיד רצינו קבוצת בת ועתודה כמו שיש למועדונים הגדולים בספרד. (אתה בטח זוכר את מכבי דרום.) מה רע בזה??
4. ההצלחות המקצועיות של מכבי בתקופת פדרמן, הן פנטסטיות ויוצאות מהכלל.

מה שעשה פדרמן בעבר דווקא כן משנה, כי קבוצת כדורסל היא גם העבר שלה, מכבי ת"א מנצחת לפעמים משחקים רק מכח ההרתעה שבנתה ב-35שנה האחרונות.
כאוהד ותיק זה מוזר שאתה כותב את זה, אגב הסתכל על התמונות של פדרמן ומיזרחי היום והגעת למסקנה ש"המועדון לא מעניין אותם?"
יש באמת תשתית פיננסית מצויינת (התודות לפדרמן, ובעבר ל"עלית"....גם פדרמן מה לעשות.) והיא תישאר ב"ה.
התקציב של מכבי ,עם כל הכבוד לשקלים שלי ושלך, ולכסף מערוצי הספורט. לא בנוי על הכנסות בלבד, לצורך זה נצטרך לשלם על כרטיס למשחק קצת הרבה יותר.
או לקבל שידור חי ב-espn .
גל מקל

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 00:25

Holiday_Armadillo כתב:

ד''א, תקציב של 20 מליון דולר(שזה התקציב שמכבי טוענים שמועמד כל שנה)זה 72 מליון שקל זאת אומרת..ברייק איוון כמו שהם רוצים

20 מליון דולר תקציב ורק 8-9 מליון לשחקנים ? מה החברה האלו כבר אוכלים ש11 מיליון הולכים לפח ??
אני מת שמכבי ינפיקו את עצמם (אחלה דרך לגייס כסף) רק כדי שניראה את הדוחות שלהם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2013, 00:29

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

20 מליון דולר תקציב ורק 8-9 מליון לשחקנים ? מה החברה האלו כבר אוכלים ש11 מיליון הולכים לפח ??
אני מת שמכבי ינפיקו את עצמם (אחלה דרך לגייס כסף) רק כדי שניראה את הדוחות שלהם....

זה מה שפדרמן אמר
הוא אמר בפירוש שלמכבי יש תקציב שחקנים של 10 מליון דולר ברוטו, זאת אומרת 5-6 מליון דולר נטו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יוני 2013, 00:35

לא זוכרת איפה (נראה לי שבישראל היום), אבל קראתי בימים האחרונים שהתשלום שמכבי קיבלה עבור זכויות השידור מערוץ 10 היה כ-100 אלף דולר עבור משחק (זה היה נשמע לי מוזר ואולי הם התבלבלו בין דולר לשקל, אבל אני בפירוש זוכרת שהיה כתוב שם דולר).
למכבי היו השנה 27 משחקים ביורוליג = 2,700,000 דולר, וזה רק מזכויות השידור שזה חלק יחסית קטן מההכנסות של מכבי.
רק את זה היה אפשר להשקיע ב-2 שחקנים ברמה גבוהה (או לחלופין ב-9 היקמנים....)
אולי בכל זאת הכוונה היתה לשקלים ולא דולרים.....

jol9 כתב:הייתי מנסח את זה אחרת - כל מי שיש לו את מכשיר הרייטינג בבית וגם הוא אוהד מכבי אבל לא סתם אוהד, אלא כזה שאיכפת לו ומתעניין וגם אוהד שחושב
שפדרמן הרס את מכבי ..... אז שלא ייראה את המשחקים של מכבי באותה הטלויזיה עם מכשיר הרייטינג... אוףףףף התעייפתי.

אפשר גם תמיד להקשיב לדברי הרב אמנון יצחק ולזרוק את הטמבלוויזיה המשוקצת הזו מהבית..... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2013, 00:35

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה מה שפדרמן אמר
הוא אמר בפירוש שלמכבי יש תקציב שחקנים של 10 מליון דולר ברוטו, זאת אומרת 5-6 מליון דולר נטו

לא צריך להיות גאון כדי לקלוט את זה. הקו האחורי (אוחיון+רוט+היקמן+לוגאן+לנדסברג+סמית+פניני) שווה לא יותר מ-2.5 מליון דולר. הקו הקדמי (אליהו+מדלי+ג'יימס+פלאניניץ'+שרמדיני+תומאס) שווה לא יותר מ-3.5 מליון. סה"כ לא יותר מ-6 מליון דולר נטו. כולם ידעו את זה. תקציב מבזה לקבוצת יורוליג ששואפת להגיע רחוק.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 00:36

מנוים 8 מיליון דולר + 2 מיליון דולר תאי צפייה.

לא יודע איך הגעתם ל 70 מיליון שקל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יוני 2013, 00:37

er79 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה מה שפדרמן אמר

לא צריך להיות גאון כדי לקלוט את זה. הקו האחורי (אוחיון+רוט+היקמן+לוגאן+לנדסברג+סמית+פניני) שווה לא יותר מ-2.5 מליון דולר. הקו הקדמי (אליהו+מדלי+ג'יימס+פלאניניץ'+שרמדיני+תומאס) שווה לא יותר מ-3.5 מליון. סה"כ לא יותר מ-6 מליון דולר נטו. כולם ידעו את זה. תקציב מבזה לקבוצת יורוליג ששואפת להגיע רחוק.

בעיקר ששאר הקבוצות משלמות ביורו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־5 אורחים