18 יולי 2011, 20:57
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה סתם רגיש מדי..לוקח את זה הרבה יותר קשה ממה שהוא התכוון לו..בטח שזה לא היה אישי נגדך..
הוא אמר עובדה..
אם עכשיו היו חושבים להביא שחקן ובכתבה היו מזכירים שלשחקן הייתה פציעה רצינית מאוד בברך ועוד לא יודעים איך הוא יחזור? הרי כולנו יודעים שכולם היו מתנפלים על ההנהלה של מכבי שמתקמצנת על להביא שחקנים בריאים..
אבל בגלל שזה פריקנס,אז פתאום זה בסדר להחתים שחקן שאתה לא יודע איך הוא יחזור..
הוא אמר שכאלה הם אוהדי מכבי..מצד אחד כולם היו יורים חצים לכיוון פדרמן כי הוא קמצן ולוקח את כל הכסף לעצמו ומביא שחקן שהוא ''סוס מת'',ומצד שני כולם יורים חצים על פדרמן שהוא לא מחתים את פרקינס שלך תדע איך הוא יחזור,ועוד מרשה לעצמו להתנהג איך שהוא מתנהג..
תצביע על משהו אחד שהוא אמר לא נכון(ואפילו בצורה לא מזלזלת)
את צודקת אבל יש דרך לעשות את זה,וזו לא הדרך
18 יולי 2011, 21:09
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה סתם רגיש מדי..לוקח את זה הרבה יותר קשה ממה שהוא התכוון לו..בטח שזה לא היה אישי נגדך..
הוא אמר עובדה..
אם עכשיו היו חושבים להביא שחקן ובכתבה היו מזכירים שלשחקן הייתה פציעה רצינית מאוד בברך ועוד לא יודעים איך הוא יחזור? הרי כולנו יודעים שכולם היו מתנפלים על ההנהלה של מכבי שמתקמצנת על להביא שחקנים בריאים..
אבל בגלל שזה פריקנס,אז פתאום זה בסדר להחתים שחקן שאתה לא יודע איך הוא יחזור..
הוא אמר שכאלה הם אוהדי מכבי..מצד אחד כולם היו יורים חצים לכיוון פדרמן כי הוא קמצן ולוקח את כל הכסף לעצמו ומביא שחקן שהוא ''סוס מת'',ומצד שני כולם יורים חצים על פדרמן שהוא לא מחתים את פרקינס שלך תדע איך הוא יחזור,ועוד מרשה לעצמו להתנהג איך שהוא מתנהג..
תצביע על משהו אחד שהוא אמר לא נכון(ואפילו בצורה לא מזלזלת)
את צודקת אבל יש דרך לעשות את זה,וזו לא הדרך
אני לא רואה את ההודעה שלו כהודעה כזאת מזלזלת כמו שאתם עושים ממנה..
אם זאת הודעה מזלזלת בעיניכם אז אני לא רוצה לדעת איך תגיבו לאיזה ערס חסר מעצורים שייכנס לפה בשלב מסויים ויחליט באמת לזלזל בדעות שלכם
18 יולי 2011, 21:30
אל תביני אותי לא נכון,אני פחות מתייחס למקרה הזה אלא למקרים אחרים שלפעמים מעליבים שם בכוונה תחילה(אגב אני לא חושב שהוא ניסה לפגוע בו)במקום לדחות את טענותיו בנימוס
גם לי קורה שאני לא מסכים אם מישהו ובא לי להגיד לו שהוא אידיוט על כך שהוא אוהב שחקן מסויים או לא משנה מה אבל במקום אני מנסה להסביר לו יפה את עמדתי,אחרי הכל כולנו אוהדי מכבי
18 יולי 2011, 21:41
Holiday_Armadillo כתב:אל תביני אותי לא נכון,אני פחות מתייחס למקרה הזה אלא למקרים אחרים שלפעמים מעליבים שם בכוונה תחילה(אגב אני לא חושב שהוא ניסה לפגוע בו)במקום לדחות את טענותיו בנימוס
גם לי קורה שאני לא מסכים אם מישהו ובא לי להגיד לו שהוא אידיוט על כך שהוא אוהב שחקן מסויים או לא משנה מה אבל במקום אני מנסה להסביר לו יפה את עמדתי,אחרי הכל כולנו אוהדי מכבי
ובתיזמון נפלא מישהו החליט שהוא רוצה לחזק את הדעה שלי..הנה משהו מפורום אחר
לפני כמה שבועות רשמתי שהיה צריך להחתים את ורנאש ויש כאן כמה פוצים שלא מבינים כלום שלא מבינים מאיפה הבאתי את זה...
דבר ראשון זה מראה לי שאתם נקניקיות שלא מבינים כדורסל , דבר שני זה מראה שאתם בכלל לא ראיתם את סדרת המשחקים מול פרטיזן ואת העונה כולה והיה כל כך פשוט להבין שההבדל בין שתי הקבוצות בהצלבה היה ורנאש , הוא מירר ועשה צרות צרורות להתקפה של מכבי. אבל אתם בטח ילדים קטנים עכשיו ולא תבדקו את עצמכם ותנסו להתווכח.
עוד קצת מהודעה פרטית שהוא שלח לי
כשהוא רשם על וראנש רשמתי לו ''אני אפילו לא יודעת איך להגיב על זה'',כי הבן אדם נגר בן נגר..
אז הוא רשם את זה בפרטית "אני לא וידעת אפילו איך להגיב" הוי הוי הוי מי ישמע , זה מראה לי שאת לא מבינה כלום לא את ולא הפוץ הזה שהסכים איתך .''
אז תאמינו לי שהמצב בפורום יכול להיות הרבה יותר גרוע
18 יולי 2011, 21:53
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל תביני אותי לא נכון,אני פחות מתייחס למקרה הזה אלא למקרים אחרים שלפעמים מעליבים שם בכוונה תחילה(אגב אני לא חושב שהוא ניסה לפגוע בו)במקום לדחות את טענותיו בנימוס
ובתיזמון נפלא מישהו החליט שהוא רוצה לחזק את הדעה שלי..הנה משהו מפורום אחר
לפני כמה שבועות רשמתי שהיה צריך להחתים את ורנאש ויש כאן כמה פוצים שלא מבינים כלום שלא מבינים מאיפה הבאתי את זה...
דבר ראשון זה מראה לי שאתם נקניקיות שלא מבינים כדורסל , דבר שני זה מראה שאתם בכלל לא ראיתם את סדרת המשחקים מול פרטיזן ואת העונה כולה והיה כל כך פשוט להבין שההבדל בין שתי הקבוצות בהצלבה היה ורנאש , הוא מירר ועשה צרות צרורות להתקפה של מכבי. אבל אתם בטח ילדים קטנים עכשיו ולא תבדקו את עצמכם ותנסו להתווכח.
עוד קצת מהודעה פרטית שהוא שלח לי
כשהוא רשם על וראנש רשמתי לו ''אני אפילו לא יודעת איך להגיב על זה'',כי הבן אדם נגר בן נגר..
אז הוא רשם את זה בפרטית "אני לא וידעת אפילו איך להגיב" הוי הוי הוי מי ישמע , זה מראה לי שאת לא מבינה כלום לא את ולא הפוץ הזה שהסכים איתך .''
אז תאמינו לי שהמצב בפורום יכול להיות הרבה יותר גרוע
זה לא אומר שצריך להעליב גם פה
אגב הייתי ממליץ לך לצאת מהפורום הזה,איזה פורום זה בכלל?
18 יולי 2011, 21:59
זה FXP..
נרשמתי לשם כשעוד לא היה לי אומץ להירשם לפה(לפני איזה 3 שנים)..עכשיו שאני רשומה פה אני רוצה לצאת משם אבל זה הרגל כזה..לא פשוט לי חחח
וחס וחלילה לא אומר שצריך להעליב אנשים..אני פשוט חושבת שאנשים פה טיפה רגישים מדי..
גם אני נתקלת פה בזלזול מדי פעם..אבל אני משום מה לא רואה טעם להגיד לאנשים על זה..
19 יולי 2011, 01:34
19 יולי 2011, 03:20
19 יולי 2011, 06:53
19 יולי 2011, 07:49
where is the love? כתב:חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:זאת כאשר ל-ONE נודע כי ראשי האלופה עדין לא אמרו נואש בכל הנוגע לרכזם בשתי העונות האחרונות, דורון פרקינס, שמחלים מפציעה קשה בברכו וטרם נסגרה בפניו הדלת באופן סופי.
זו החדשה הטובה של היום, אני מקווה שזה יסתדר.
ומה כ"כ טוב בזה?
בקיץ רגיל אנשים היו יוצאים מדעתם על כך שמכבי מתעניינת בשחקן שעבר פציעה כה חמורה ומוגדר כסימן שאלה ענקי.
כנראה רק במכבי יכולים להיות אוהדים כ"כ מפונקים, שמצד אחד הם יכולים להתבכיין ולבקר את ההנהלה, אך מצד שני לתמוך בה כאשר היא מכוונת למהלך לא נכון מבחינה מקצועית.
בדיוק על זה אני מדבר, חביב אני רוצה לשאול אותך משהו, האם אני אי פעם פגעתי בך בצורה מעליבה? את קורא לי מפונק, אתה קורא לי מתבכיין, למה לדבר בצורה כזאת?
אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים, כבר אני מפחד לרשום פה את מה שאני רוצה.
אני אמנם מבקר הרבה את ההנהלה אבל יש גם המון דברים שאיתם אני מסכים...
בכל אופן חביב, לדעתי לא מגיע לי היחס הזה.
19 יולי 2011, 08:12
19 יולי 2011, 08:17
19 יולי 2011, 08:20
19 יולי 2011, 10:17
19 יולי 2011, 10:24
19 יולי 2011, 10:30
19 יולי 2011, 10:37
where is the love? כתב:חביב, יש הרבה דברים טובים להגיד על ההנהלה ואם תחפש תראה שגם כתבתי דברים כאלו.
יש לי את הדיעות שלי וכל אחד יכול להגיד את דעתו...
אני אוהב מאוד את פרקינס ואני חושב שכדאי שהוא ישאר בקבוצה, יש מהלכים שאני כן מסכים עם ההנהלה.
להיפך, צביעות זה לא להסכים עם שום דבר שההנהלה עושה בגלל שאתה נגד, אבל אם יש משהו שכן טוב אז מותר לפרגן.
אתה אומר שזה לא אישית, אתה אומר שאני בא בטענות להנהלה, אבל מה שאמרתי זה רק משהו טוב על פרקינס.
צר לי שככה אתה חושב עלי...
לקרוא לי מפונק, ועוד לא להכיר אותי, זה לא מכובד. בכל אופן חביב, אין לי דבר נגדך רק פשוט תבין שברגע שאתה אומר איזה משהו ישר יש כאלו שנתפלים אלי.
19 יולי 2011, 10:44
19 יולי 2011, 10:58
19 יולי 2011, 11:05
where is the love? כתב:אני רואה שכבר עוררתי אנטגוניזם אצלך...
לא העלבתי כאן אף אחד ואין לאף אחד זכות לקרוא לי מפונק.
יש פה אנשים שאומרים דברים ולא נותנים הסברים אף אחד לא חייב הסברים לאף אחד...
אני רוצה להגיד את הדברים המקצועיים שפרקינס יש המון דברים לגבי ההגנה, לגבי השיטת משחק של מכבי. חוצמזה אני אוהב את פרקינס וזהו.
תמיד אני אומר ביקורת בונה, להגיד שמכבי לא מצליחה להחתים את אוחיון, זה לא אמירה נבובה, זה פשוט דיעה ואני לא היחיד שכותב ככה.
פרקינס עדיין לא חתם במכבי, ושמחתי לשמוע משהו טוב עליו , זה הכל, שים לב לאן אתה גורר את זה.
ואתה יודע מה אפשר גם לא להגיב, לא צריך לרדת אחד על השני, שים לב שלמרות שתקפת אותי אני לא תוקף אותך אלא מכבד.