where is the love? כתב:חביב אורנג'ד כתב:where is the love? כתב:זאת כאשר ל-ONE נודע כי ראשי האלופה עדין לא אמרו נואש בכל הנוגע לרכזם בשתי העונות האחרונות, דורון פרקינס, שמחלים מפציעה קשה בברכו וטרם נסגרה בפניו הדלת באופן סופי.
זו החדשה הטובה של היום, אני מקווה שזה יסתדר.
ומה כ"כ טוב בזה?
בקיץ רגיל אנשים היו יוצאים מדעתם על כך שמכבי מתעניינת בשחקן שעבר פציעה כה חמורה ומוגדר כסימן שאלה ענקי.
כנראה רק במכבי יכולים להיות אוהדים כ"כ מפונקים, שמצד אחד הם יכולים להתבכיין ולבקר את ההנהלה, אך מצד שני לתמוך בה כאשר היא מכוונת למהלך לא נכון מבחינה מקצועית.
בדיוק על זה אני מדבר, חביב אני רוצה לשאול אותך משהו, האם אני אי פעם פגעתי בך בצורה מעליבה? את קורא לי מפונק, אתה קורא לי מתבכיין, למה לדבר בצורה כזאת?
אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים, כבר אני מפחד לרשום פה את מה שאני רוצה.
אני אמנם מבקר הרבה את ההנהלה אבל יש גם המון דברים שאיתם אני מסכים...
בכל אופן חביב, לדעתי לא מגיע לי היחס הזה.
הדברים שכתבתי, לא מכוונים באופן אישי אלייך או לאף אחד אחר.,
אישית, זה די מעיק לראות פה כל שני וחמישי ביקורת על ההנהלה, משפטים נבובים כמו "אפילו את אוחיון מכבי מתקשה להחתים" (שאני בכלל לא יודע מניין מגיע המידע לגבי הססמא הזאת) ואפילו ת'רד שלם שמוקדש לנושא "איפה הגידול בתקציב שהביטחו לנו" (ולמי לעזעזל הבטיחו??), אבל כשמופיעה שמועה שלפיה מכבי מעוניינת בפרקינס (מהלך שעשוי להיות טעות חמורה), אז פתאום מדובר בחדשות טובות.
לא מדובר פה בדמוקרטיה או פולירליזם, אלא על פינוק שגובל בצביעות; מצד אחד תוהים לאן הולך התקציב ומבקרים את ההנהלה, ומצד שני רוצים שההנהלה תשפוך סכום לא מבוטל על שחקן פצוע שבכלל לא ברור מתי ואם יחזור. מצד אחד תוהים מדוע מכבי לא מוציאה סכומים גדולים, אך מצד שני תומכים במהלך שיגביל מאוד את החתמת הזר הנוסף ואף עשוי להרים קשיים בהחתמת הגארד הישאלי.
מצד אחד נוטים לבקר כאן מהלכים שנועדו להחתים שחקן פצוע או כזה שלא נמצא בכושר, מצד שני, כאשר קוראים לשחקן הזה פרקינס או שאראס, לא רק שאין ביקורת, אלא גם שההחתמה הופכת למהלך נכון.
אפשר גם לציין את העובדה שהלפרין הודיע למכבי שהוא לא יוכל לשחק בשורותיה, רק לפני פחות 72 שעות וכבר תוהים מדוע עוד לא הוחתם לו מחליף.
אם כבר בדמוקרטיה עסקינן, אז לפחות כשאתה מעביר ביקורת, תהיה
הוגן. אי-אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. לשנות חדשות לבקרים את דעתך רק בגלל שמכבי עושה מהלך (או מתכוונת לעשות מהלך) שמוצא-חן בעינייך ברמה האישית, זה מעשה לא הוגן ולא בוגר. תפקידם של ההנהלה והמאמן הוא לבנות כאן את הקבוצה הטובה ביותר ולא להחתים שחקנים שאתה באופן אישי אוהב. צריכים לראות את התמונה הגדולה, לתת קצת קרדיט לבעלי המקצוע שעוסקים במלאכה (ותאמין לי, הם יודעים יותר טוב ממך וממני איך לבנות את הסגל) ולא להסתכל על הכל מזווית ראיה אישית.
אני גם לא מבין מאיפה מגיע הפיקפוק בכוונתיהם של המאמן וההנהלה, באמת נראת לך שמישהו שם עושה דוקא ולא רוצה את טובת הקבוצה?
ועכשיו באמת שהייתי רוצה לדעת, מה ההנהלה לא עשתה בסדר עד עכשיו?
את אידסון והלפרין לא יכלנו להשאיר/לצרף וזאת לא אשמתו של אף אחד.
הלפרין כאמור, הודיע רק לפני פחות מ72 עות שיוכל לשחק בשורותיה של מכבי הוענה, מדוע אתה טוען שאת אוחיון מכבי מתקשה להחתים? אתה באמת מצפה שתוך פחות משלושה ימים, מכבי תנהל מו"מ, תחתים שחקן וכל זאת מבלי להתמקח קצת על המחיר שעשוי להשאיר קצת כסף בצד (דבר שגם משפר את הסיכויים להחתמתו של פרקינס)?
אם באמת יש לך מידע שואחיון הוא המועמד העיקרי של מכבי לעמדת הגארד הישראלי, שמתנהל איתו מו"מ ושהוא באמת מערים קשיים, הייתי שמח אם תציין מהם מקורותייך. להסתמך על כל מני כתבות או שמועות מאתרים לא אמינים, זה באמת לא גורם שאמור להלחיץ אותנו יותר מדי וגם אם באמת אוחיון מערים קצת קשיים במו"מ, זה בהחלט לא נורא (ואולי אפלו טוב). אם מכבי תוכל לחסוך עוד כמה עשרות אלפי דולרים, זה דוקא דבר מעודד לפי דעתי.
כמו כן, אני חושב שזה יהיה הרבה יותר חכם, הוגן ובוגר, להעביר את הביקורת לכאשר הסגל יושלם. עצם העובדה שכבר בשלבים מוקדמים הביקורת כאן שוצפת, לא מראה שיש כאן הרבה סבלנות והגינות.