אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יולי 2011, 20:57

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתה סתם רגיש מדי..לוקח את זה הרבה יותר קשה ממה שהוא התכוון לו..בטח שזה לא היה אישי נגדך..
הוא אמר עובדה..
אם עכשיו היו חושבים להביא שחקן ובכתבה היו מזכירים שלשחקן הייתה פציעה רצינית מאוד בברך ועוד לא יודעים איך הוא יחזור? הרי כולנו יודעים שכולם היו מתנפלים על ההנהלה של מכבי שמתקמצנת על להביא שחקנים בריאים..
אבל בגלל שזה פריקנס,אז פתאום זה בסדר להחתים שחקן שאתה לא יודע איך הוא יחזור..
הוא אמר שכאלה הם אוהדי מכבי..מצד אחד כולם היו יורים חצים לכיוון פדרמן כי הוא קמצן ולוקח את כל הכסף לעצמו ומביא שחקן שהוא ''סוס מת'',ומצד שני כולם יורים חצים על פדרמן שהוא לא מחתים את פרקינס שלך תדע איך הוא יחזור,ועוד מרשה לעצמו להתנהג איך שהוא מתנהג..
תצביע על משהו אחד שהוא אמר לא נכון(ואפילו בצורה לא מזלזלת)

את צודקת אבל יש דרך לעשות את זה,וזו לא הדרך

אני לא רואה את ההודעה שלו כהודעה כזאת מזלזלת כמו שאתם עושים ממנה..
אם זאת הודעה מזלזלת בעיניכם אז אני לא רוצה לדעת איך תגיבו לאיזה ערס חסר מעצורים שייכנס לפה בשלב מסויים ויחליט באמת לזלזל בדעות שלכם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2011, 21:09

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתה סתם רגיש מדי..לוקח את זה הרבה יותר קשה ממה שהוא התכוון לו..בטח שזה לא היה אישי נגדך..
הוא אמר עובדה..
אם עכשיו היו חושבים להביא שחקן ובכתבה היו מזכירים שלשחקן הייתה פציעה רצינית מאוד בברך ועוד לא יודעים איך הוא יחזור? הרי כולנו יודעים שכולם היו מתנפלים על ההנהלה של מכבי שמתקמצנת על להביא שחקנים בריאים..
אבל בגלל שזה פריקנס,אז פתאום זה בסדר להחתים שחקן שאתה לא יודע איך הוא יחזור..
הוא אמר שכאלה הם אוהדי מכבי..מצד אחד כולם היו יורים חצים לכיוון פדרמן כי הוא קמצן ולוקח את כל הכסף לעצמו ומביא שחקן שהוא ''סוס מת'',ומצד שני כולם יורים חצים על פדרמן שהוא לא מחתים את פרקינס שלך תדע איך הוא יחזור,ועוד מרשה לעצמו להתנהג איך שהוא מתנהג..
תצביע על משהו אחד שהוא אמר לא נכון(ואפילו בצורה לא מזלזלת)

את צודקת אבל יש דרך לעשות את זה,וזו לא הדרך

אני לא רואה את ההודעה שלו כהודעה כזאת מזלזלת כמו שאתם עושים ממנה..
אם זאת הודעה מזלזלת בעיניכם אז אני לא רוצה לדעת איך תגיבו לאיזה ערס חסר מעצורים שייכנס לפה בשלב מסויים ויחליט באמת לזלזל בדעות שלכם

אל תביני אותי לא נכון,אני פחות מתייחס למקרה הזה אלא למקרים אחרים שלפעמים מעליבים שם בכוונה תחילה(אגב אני לא חושב שהוא ניסה לפגוע בו)במקום לדחות את טענותיו בנימוס
גם לי קורה שאני לא מסכים אם מישהו ובא לי להגיד לו שהוא אידיוט על כך שהוא אוהב שחקן מסויים או לא משנה מה אבל במקום אני מנסה להסביר לו יפה את עמדתי,אחרי הכל כולנו אוהדי מכבי :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יולי 2011, 21:30

אל תביני אותי לא נכון,אני פחות מתייחס למקרה הזה אלא למקרים אחרים שלפעמים מעליבים שם בכוונה תחילה(אגב אני לא חושב שהוא ניסה לפגוע בו)במקום לדחות את טענותיו בנימוס
גם לי קורה שאני לא מסכים אם מישהו ובא לי להגיד לו שהוא אידיוט על כך שהוא אוהב שחקן מסויים או לא משנה מה אבל במקום אני מנסה להסביר לו יפה את עמדתי,אחרי הכל כולנו אוהדי מכבי :D

ובתיזמון נפלא מישהו החליט שהוא רוצה לחזק את הדעה שלי..הנה משהו מפורום אחר
לפני כמה שבועות רשמתי שהיה צריך להחתים את ורנאש ויש כאן כמה פוצים שלא מבינים כלום שלא מבינים מאיפה הבאתי את זה...
דבר ראשון זה מראה לי שאתם נקניקיות שלא מבינים כדורסל , דבר שני זה מראה שאתם בכלל לא ראיתם את סדרת המשחקים מול פרטיזן ואת העונה כולה והיה כל כך פשוט להבין שההבדל בין שתי הקבוצות בהצלבה היה ורנאש , הוא מירר ועשה צרות צרורות להתקפה של מכבי. אבל אתם בטח ילדים קטנים עכשיו ולא תבדקו את עצמכם ותנסו להתווכח.

עוד קצת מהודעה פרטית שהוא שלח לי
כשהוא רשם על וראנש רשמתי לו ''אני אפילו לא יודעת איך להגיב על זה'',כי הבן אדם נגר בן נגר..
אז הוא רשם את זה בפרטית "אני לא וידעת אפילו איך להגיב" הוי הוי הוי מי ישמע , זה מראה לי שאת לא מבינה כלום לא את ולא הפוץ הזה שהסכים איתך .''

אז תאמינו לי שהמצב בפורום יכול להיות הרבה יותר גרוע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2011, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:

לפני כמה שבועות רשמתי שהיה צריך להחתים את ורנאש ויש כאן כמה פוצים שלא מבינים כלום שלא מבינים מאיפה הבאתי את זה...
דבר ראשון זה מראה לי שאתם נקניקיות שלא מבינים כדורסל , דבר שני זה מראה שאתם בכלל לא ראיתם את סדרת המשחקים מול פרטיזן ואת העונה כולה והיה כל כך פשוט להבין שההבדל בין שתי הקבוצות בהצלבה היה ורנאש , הוא מירר ועשה צרות צרורות להתקפה של מכבי. אבל אתם בטח ילדים קטנים עכשיו ולא תבדקו את עצמכם ותנסו להתווכח.

כשהוא רשם על וראנש רשמתי לו ''אני אפילו לא יודעת איך להגיב על זה'',כי הבן אדם נגר בן נגר..
אז הוא רשם את זה בפרטית "אני לא וידעת אפילו איך להגיב" הוי הוי הוי מי ישמע , זה מראה לי שאת לא מבינה כלום לא את ולא הפוץ הזה שהסכים איתך .''

זה לא אומר שצריך להעליב גם פה
אגב הייתי ממליץ לך לצאת מהפורום הזה,איזה פורום זה בכלל?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יולי 2011, 21:53

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא אומר שצריך להעליב גם פה
אגב הייתי ממליץ לך לצאת מהפורום הזה,איזה פורום זה בכלל?

זה FXP..
נרשמתי לשם כשעוד לא היה לי אומץ להירשם לפה(לפני איזה 3 שנים)..עכשיו שאני רשומה פה אני רוצה לצאת משם אבל זה הרגל כזה..לא פשוט לי חחח

וחס וחלילה לא אומרת שצריך להעליב אנשים..אני פשוט חושבת שאנשים פה טיפה רגישים מדי..
גם אני נתקלת פה בזלזול מדי פעם..אבל אני משום מה לא רואה טעם להגיד לאנשים על זה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 19 יולי 2011, 01:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 יולי 2011, 21:59

זה FXP..
נרשמתי לשם כשעוד לא היה לי אומץ להירשם לפה(לפני איזה 3 שנים)..עכשיו שאני רשומה פה אני רוצה לצאת משם אבל זה הרגל כזה..לא פשוט לי חחח

וחס וחלילה לא אומר שצריך להעליב אנשים..אני פשוט חושבת שאנשים פה טיפה רגישים מדי..
גם אני נתקלת פה בזלזול מדי פעם..אבל אני משום מה לא רואה טעם להגיד לאנשים על זה..

יש כמה אנשים יותר רגישים, אין מה לעשות...
אני גם אישית לא נפגע משום דבר שכותבים בפורום, אבל אם מישהו מגיע למצב שהוא מפחד להביע דיעה בגלל פחד ש"יאכלו" אותו, זה לא בסדר לדעתי
עדיף להסביר את הטעות/דיעה אישית בצורה מכבדת מאשר לכתוב הודעה שתיפגע במישהו, גם אם זה לא בכוונה
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 19 יולי 2011, 01:34

העניין כאן יותר , בשלב הזה כולם נזונים משמעות כל עיתונות האינטרנטית . אתרים כמו וואלה שנמצאת בתקל עם הנהלה כולל ורד כהן עוד מימיה ב"הארץ " ובטח גרינוולד הם פרסונות "נון גראטא" מזמן, עד לפני מאי 2010 "וואן " היה די יודע דבר כי היו מדליפים , בהתחלה גברת פאנן שהיא חברה מאוד טוב של אופירע , גם מוני ז"ל היה אוהב את הגברת , אחרי זה מדליף - היה לא פחות ולא יותרמאמן הקבוצה גרשון עצמו אבל כל נגמר לפני שנה ... היום אין להם מקורות ומקור שלהם זה אנחנו הפורומים וזה בדוק . כבר היה מועמד בשנה שעברה שחבר פורום שלנוננתן וזה פורסם כאן, סתם איזה אוקראיני . ואל בסיס דברים אלו אתם רבים אחד עם השני ? תמיד יהו כאן דעות לכאם או לכאן , תמיד יהו אנשים שהיו מושפעים מפרשנות ויחזרו על הג'נדא של אותו פרשן או כתב כל פעם מחדש יהו כאילו שיגידו מה הם חושבים ורואים . זה פורום וכל עוד לא פוגעים אישית אין מה לקחת ללב .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יולי 2011, 03:20

יש הבדל בין להעביר ביקורת לגיטימית על דעות של מישהו אחר לבין סתם להעליב ולהתבטא בצורה לא נאותה .
זכור לכם המשתשמש בשם " בעל הזבוב " שלא כותב פה יותר ....על כאלו מקרים אני מדבר...

זה לא עניין של הביקורת עצמה אלא הדרך שבא היא מועברת וזה לא עניין של אנשים רגישים , זה עניין של תרבות . דברים פוגעים לא צריכים להאמר פה ולא משנה אם הבן אדם רגיש ונפגע מהם או לא .

ועכשיו לענינו , דובר פה מקודם על זה שמכבי לא ירדה עדיין מפרקינס ואת הדעות שלי עליו אתם כבר מכירים אבל בשום אופן לא התכוונתי שהוא יוחתם במקום הגארד שחסר אל כגארד נוסף שאם יוכל לשחק לקראת סוף העונה אז טוב אבל במשך רוב העונה הוא גם ככה לא ילקח בחשבון .
הרעיון בזה זה להבטיח שאם הוא חוזר ליכולת שלו מלפני הפציעה אז הוא יהיה חתום לשנים הבאות במחיר נמוך .
מכבי צריכה להחתים אותו על חוזה שהעונה הוא משתכר שכר נמוך ( משהו כמו שאוחיון הולך לקבל ) וכמובן שאחרי כל עונה יש למכבי אופציה בלעדית לחתוך את החוזה עם פיצוי סימלי למקרה שהשחקן לא חוזר על עצמו .
ואז אם הוא בכל זאת יחזור להיות אותו שחקן אז מכבי תרוויח אותו במחיר זול....
אבל לעונה הזאת אסור לקחת אותו בחשבון כחלק לגיטימי מהסגל וחייבים גארד זר נוסף .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 19 יולי 2011, 06:53

פורום צהבת הוא פורום נהדר, אני כאן למעלה מ-6 שנים ונהנה.
יש פורומים באמת לא קלים ואנשים שמתבטאים בצורה בכלל נוראית , ודווקא כאן בגלל שתמיד מכבדים אחד את השני, אני יכול להביע את הדיעות שלי וככה גם כל אחת ואחד.
אני בטוח שחביב לא התכוון לפגוע בי, אבל אני מעולם לא כתבתי נגד ההנהלה לגבי הבאת שחקן פצוע או שמחלים מפציעה. אני אישית מאוד אוהב את פרקינס וחבל שהפורום הישן איננו והיינו יכולים לראות דברים אחרים שכתבו עליו.
אני לא יצאתי נגד אף אחד לא אמרתי יותר מדי, רק אמרתי משהו על פרקינס וכתבתי שזאת חדשה טובה.
רבים פה מקללים שחקנים ולא נכנסים בהם...אני רק אמרתי משהו טוב וישר קופצים.
אפשר לא להסכים פשוט ככה, איך אומרים נסכים שלא להסכים, כל אחד והדיעה שלו, בסופו של דבר הדיעה של בלאט היא זו שקובעת. מותר ואפילו רצוי להעלות הרבה שאלות, השערות וכו'...
אבל לדעתי לא צריך לזלזל אחד בשני.
נכון אולי אני רגיש קצת יותר מאחרים כאן, אבל דווקא בגלל שאני אוהב כאן את כולכם/ן אז זה חשוב לי מאוד.
בכל אופן אני מצטער שגרמתי לכל העניין הזה, שימו לב שרק אמרתי משהו טוב על פרקינס....
אני מאוד אוהב את מכבי, וכולנו רוצים שיהיה רק טוב למכבי, שיהיה לכולנו רק טוב!
פורום צהבת הוא דוגמא ואני שמח שיש לי את הזכות להיות כאן, אני אוהב באמת את כולכם/ן!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2011, 07:49

where is the love? כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
where is the love? כתב:זאת כאשר ל-ONE נודע כי ראשי האלופה עדין לא אמרו נואש בכל הנוגע לרכזם בשתי העונות האחרונות, דורון פרקינס, שמחלים מפציעה קשה בברכו וטרם נסגרה בפניו הדלת באופן סופי.

זו החדשה הטובה של היום, אני מקווה שזה יסתדר.

ומה כ"כ טוב בזה?
בקיץ רגיל אנשים היו יוצאים מדעתם על כך שמכבי מתעניינת בשחקן שעבר פציעה כה חמורה ומוגדר כסימן שאלה ענקי.
כנראה רק במכבי יכולים להיות אוהדים כ"כ מפונקים, שמצד אחד הם יכולים להתבכיין ולבקר את ההנהלה, אך מצד שני לתמוך בה כאשר היא מכוונת למהלך לא נכון מבחינה מקצועית.

בדיוק על זה אני מדבר, חביב אני רוצה לשאול אותך משהו, האם אני אי פעם פגעתי בך בצורה מעליבה? את קורא לי מפונק, אתה קורא לי מתבכיין, למה לדבר בצורה כזאת?
אתה יכול להגיד שאתה לא מסכים, כבר אני מפחד לרשום פה את מה שאני רוצה.
אני אמנם מבקר הרבה את ההנהלה אבל יש גם המון דברים שאיתם אני מסכים...
בכל אופן חביב, לדעתי לא מגיע לי היחס הזה.

הדברים שכתבתי, לא מכוונים באופן אישי אלייך או לאף אחד אחר.,
אישית, זה די מעיק לראות פה כל שני וחמישי ביקורת על ההנהלה, משפטים נבובים כמו "אפילו את אוחיון מכבי מתקשה להחתים" (שאני בכלל לא יודע מניין מגיע המידע לגבי הססמא הזאת) ואפילו ת'רד שלם שמוקדש לנושא "איפה הגידול בתקציב שהביטחו לנו" (ולמי לעזעזל הבטיחו??), אבל כשמופיעה שמועה שלפיה מכבי מעוניינת בפרקינס (מהלך שעשוי להיות טעות חמורה), אז פתאום מדובר בחדשות טובות.

לא מדובר פה בדמוקרטיה או פולירליזם, אלא על פינוק שגובל בצביעות; מצד אחד תוהים לאן הולך התקציב ומבקרים את ההנהלה, ומצד שני רוצים שההנהלה תשפוך סכום לא מבוטל על שחקן פצוע שבכלל לא ברור מתי ואם יחזור. מצד אחד תוהים מדוע מכבי לא מוציאה סכומים גדולים, אך מצד שני תומכים במהלך שיגביל מאוד את החתמת הזר הנוסף ואף עשוי להרים קשיים בהחתמת הגארד הישאלי.
מצד אחד נוטים לבקר כאן מהלכים שנועדו להחתים שחקן פצוע או כזה שלא נמצא בכושר, מצד שני, כאשר קוראים לשחקן הזה פרקינס או שאראס, לא רק שאין ביקורת, אלא גם שההחתמה הופכת למהלך נכון.
אפשר גם לציין את העובדה שהלפרין הודיע למכבי שהוא לא יוכל לשחק בשורותיה, רק לפני פחות 72 שעות וכבר תוהים מדוע עוד לא הוחתם לו מחליף.

אם כבר בדמוקרטיה עסקינן, אז לפחות כשאתה מעביר ביקורת, תהיה הוגן. אי-אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. לשנות חדשות לבקרים את דעתך רק בגלל שמכבי עושה מהלך (או מתכוונת לעשות מהלך) שמוצא-חן בעינייך ברמה האישית, זה מעשה לא הוגן ולא בוגר. תפקידם של ההנהלה והמאמן הוא לבנות כאן את הקבוצה הטובה ביותר ולא להחתים שחקנים שאתה באופן אישי אוהב. צריכים לראות את התמונה הגדולה, לתת קצת קרדיט לבעלי המקצוע שעוסקים במלאכה (ותאמין לי, הם יודעים יותר טוב ממך וממני איך לבנות את הסגל) ולא להסתכל על הכל מזווית ראיה אישית.
אני גם לא מבין מאיפה מגיע הפיקפוק בכוונתיהם של המאמן וההנהלה, באמת נראת לך שמישהו שם עושה דוקא ולא רוצה את טובת הקבוצה?

ועכשיו באמת שהייתי רוצה לדעת, מה ההנהלה לא עשתה בסדר עד עכשיו?
את אידסון והלפרין לא יכלנו להשאיר/לצרף וזאת לא אשמתו של אף אחד.
הלפרין כאמור, הודיע רק לפני פחות מ72 עות שיוכל לשחק בשורותיה של מכבי הוענה, מדוע אתה טוען שאת אוחיון מכבי מתקשה להחתים? אתה באמת מצפה שתוך פחות משלושה ימים, מכבי תנהל מו"מ, תחתים שחקן וכל זאת מבלי להתמקח קצת על המחיר שעשוי להשאיר קצת כסף בצד (דבר שגם משפר את הסיכויים להחתמתו של פרקינס)?
אם באמת יש לך מידע שואחיון הוא המועמד העיקרי של מכבי לעמדת הגארד הישראלי, שמתנהל איתו מו"מ ושהוא באמת מערים קשיים, הייתי שמח אם תציין מהם מקורותייך. להסתמך על כל מני כתבות או שמועות מאתרים לא אמינים, זה באמת לא גורם שאמור להלחיץ אותנו יותר מדי וגם אם באמת אוחיון מערים קצת קשיים במו"מ, זה בהחלט לא נורא (ואולי אפלו טוב). אם מכבי תוכל לחסוך עוד כמה עשרות אלפי דולרים, זה דוקא דבר מעודד לפי דעתי.
כמו כן, אני חושב שזה יהיה הרבה יותר חכם, הוגן ובוגר, להעביר את הביקורת לכאשר הסגל יושלם. עצם העובדה שכבר בשלבים מוקדמים הביקורת כאן שוצפת, לא מראה שיש כאן הרבה סבלנות והגינות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יולי 2011, 08:12

מכבי סכימב לתת לאיידסון 1.4 מליון והחתימה זר במקומו (שאם הוא טוב או לא טוב נראה במהלך העונה) בשליש מהסכום הזה . אני בטוח שאם היו מביאים זר אחר במקומו במליון , הקולות היו נשמעים אחרת .
זכותו של כל אחד פה להגיד את דעתו האישית בין אם זה מוצא חן בענייך או בעני אחרים וזאת מבלי לפגוע באף אחד אחר . אבל יש לצאת במתקפה נגד אותה דעה רק כי אתה לא מסכים איתה זה לא מכובד .
אני גם חולק עליו במספר דברים אבל זה לא אומר שאני לא מקבל את דעתו .
אתה חושב שההתעסקות עם פרקינס מיותרת כי אתה לא חושב שיש סיכוי שהוא יחזור לעצמו , זכותך לחשוב כך . הוא חושב אחרת ממך וכל לא אתה ולא הוא הרופא המטפל שלו ( שאגב אמר שקצב ההחלמה שלה מאוד מהיר ....) אף אחד לא יכול לדעת . השאלה אם מבחינת מכבי שווה לקחת סיכון מסויים עם השחקן ובשביל להקטין את הסיכון עושים חוזה שזכות היציאה ממנו הוא של מכבי בלבד וגם שהסכום שהיא מסכנת לא גדול .
כל עוד פרקינס לא חתום באף קבוצה , אני בטוח שמכבי עדיין שמה עליו עין ובסופו של דבר כשהוא יבין את מצבו הוא יוחתם בלי כל קשר להחתמות אחרות כמו עוד גארד זר ועוד ישראלי וזאת מכיוון שלצוות המקצועי ברור שהוא לא יהיה שחקן משמעותי העונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2011, 08:17

תיקון, מכבי הציעה לאידסון 1.4 מיליון דולר, אך הוא קיבל הצעה גבוה בהרבה מבצרלונה וציפה שמכבי תשווה אותה.
את הסכום שברצלונה הציעה לאידסון (משהו כמו שני מיליון יורו לעונה), מכבי לא יכלה להשוות.

הזר שהוחתם במקומו, היה הזר אותו העדיף המאמן.
זה שהוא שחקן יחסית זול ולא שם נוצץ, זה סיפור אחר.

בהחלט לבקר את החתמתו של סמית' וגם לי יש ספקות לגביה.
אבל ליקשור את זה בכוח לתפקודה של ההנהלה, זה פשוט מעשה לא נכון ולא הוגן.

לגבי פרקינס, זה לא שאני לא חושב שהוא יחזור לעצמו, אלא העובדה שפרקינס הוא סימן שאלה ענקי.
להוציא עכשיו סכומים גדולים של כסף על שחקן שמצבו לא ברור וידוע בודאות שהוא יחמיץ את השלב הראשונים ביורוליג, זה בפירוש מהלך לא נכון מבחינה מקצועית.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 19 יולי 2011, 08:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 19 יולי 2011, 08:20

צפריר , אין סיכוי שפרקינס יחזור לעצמו כי להבחור אין מיניסקוס , עם במקרה היה מדובר על רצוע צולבת היה נתן לחלום שהוא יחזור ל95 אחוז לתפקוד קודם במצב האידיאלי ף במקרה שלו מדובר על פציה נוספת של שתי רצועות צדידיות ומיניסקוס שלא נתן לשחזר וזה מתכון של 100 אחוז לפגיע קשה בסכוס , זה כבר לא שמוע אלא רגל שמואלית שלי . זה מחייב אותי פעם בחצי שנה לעבור הזרקה של חומר סיכה מלחותי ופעם בשנה ניקוי אוטרוסקפיה . ואני עוד משתדל לא לאמיס על הברך וכו . רוב המשחק של פרקינס הוא אטלטיות ומה לעשות שאם הוא יחזור ב75 אחוז ליכולות שהיו קודם יהיה מצויין עבורו , אני בספק .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Chen » 19 יולי 2011, 10:17

אני לא מבין את הסתירה שאתם מדברים עליה.
אנחנו מבקשים שחקן זר ובאותו זמן מבקשים להחתים את פרקינס הפצוע?

דבר ראשון,ההנחה של כל מי שרוצה שפרקינס ישאר היא שפרקינס יחזור לעצמו ואנחנו דיי בטוחים בכך-לכן אנחנו רוצים לשמוע יותר על מסע או מתן איתו שיכבד את שני הצדדים.
דבר שני,הבאת שחקן זר אחר(בכיר או לא זה כבר פחות משנה, אני חושב שכולם הבינו שלא נראה כאן את מי שאנחנו רוצים) לא אומרת שאי אפשר להשאיר גם את פרקינס, במיוחד שהשנה יהיו לנו מספיק ליגות לשחק בהן,במקרה הכי גרוע פרקינס לא יחזור להיות טוב כמו שהוא הוא היה יהיה גיבוי של זר אחר במסגרות הקשות יותר ולפרקינס יהיה אפשר לתת מקום בליגה כדי לבנות את עצמו מחדש.
דבר שלישי שאנחנו("המתלוננים" כביכול) לא מרוצים ממנו זה ההתנהלות האיטית,זה התחיל עם הלפרין, שבסוף הוא זה שהודיע למכבי שהוא לא יבוא, זה המשיך בכך שכולנו כאן בפורום היינו בטוחים שאוחיון יחתום תוך 24 שעות ואפילו נפתח על זה דיון, וכרגע לא ברור מתי זה יגמר,התסריט שאני צופה אחרי שיחתימו את הישראלי יקח הרבה זמן עד שיביאו זר מתאים.

כל מה שאנחנו מנסים לומר שיש מספיק כסף כדי לעשות הכל, אנחנו מועדון בכיר באירופה ואם קבוצות פחות בכירות יכולות לקדם עניינים ולסגור דברים מהר גם אנחנו יכולים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 19 יולי 2011, 10:24

חביב, יש הרבה דברים טובים להגיד על ההנהלה ואם תחפש תראה שגם כתבתי דברים כאלו.
יש לי את הדיעות שלי וכל אחד יכול להגיד את דעתו...
אני אוהב מאוד את פרקינס ואני חושב שכדאי שהוא ישאר בקבוצה, יש מהלכים שאני כן מסכים עם ההנהלה.
להיפך, צביעות זה לא להסכים עם שום דבר שההנהלה עושה בגלל שאתה נגד, אבל אם יש משהו שכן טוב אז מותר לפרגן.

אתה אומר שזה לא אישית, אתה אומר שאני בא בטענות להנהלה, אבל מה שאמרתי זה רק משהו טוב על פרקינס.
צר לי שככה אתה חושב עלי...
לקרוא לי מפונק, ועוד לא להכיר אותי, זה לא מכובד. בכל אופן חביב, אין לי דבר נגדך רק פשוט תבין שברגע שאתה אומר איזה משהו ישר יש כאלו שנתפלים אלי.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 19 יולי 2011, 10:30

ואני בכלל לא פרסמתי שום דבר לגבי אוחיון....אני פשוט רואה שיש כאן דברים שבכלל לא אמרתי, אני באמת לא מבין... שמע חביב אתה יכול אפילו להסתכל בדברים אחרים.
לקחת משהו טוב שאמרתי על פרקינס לדבר כל כך גדול.
אגב וזה בסך הכול שמועה קטנה של ONE זה לא משהו שסופי בכלל, אז איך אפשר להגיד שיש פה החלטה....

הזכרת את הנושא של להיות הוגן, אולי אני מתבלבל ולא רהוט בדברי כמוך וכמו הרבה חבר'ה כאן, אבל אני הוגן עם האנשים כאן בפורום, ואני מכבד את כולם ומעולם לא העלבתי אף אחד.
כמו שאמרתי חביב, אני מכבד אותך ובאמת אין לי שום דבר נגדך, אבל אנשים פה לוקחים דברים שאני אומר וישר נתפלים כמו שאמרתי.
אז אני באמת כבר מפחד לכתוב כאן, אפילו את התגובה הזאת אני מפחד לכתוב, כך או כך סליחה ורק טוב !
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2011, 10:37

where is the love? כתב:חביב, יש הרבה דברים טובים להגיד על ההנהלה ואם תחפש תראה שגם כתבתי דברים כאלו.
יש לי את הדיעות שלי וכל אחד יכול להגיד את דעתו...
אני אוהב מאוד את פרקינס ואני חושב שכדאי שהוא ישאר בקבוצה, יש מהלכים שאני כן מסכים עם ההנהלה.
להיפך, צביעות זה לא להסכים עם שום דבר שההנהלה עושה בגלל שאתה נגד, אבל אם יש משהו שכן טוב אז מותר לפרגן.

אתה אומר שזה לא אישית, אתה אומר שאני בא בטענות להנהלה, אבל מה שאמרתי זה רק משהו טוב על פרקינס.
צר לי שככה אתה חושב עלי...
לקרוא לי מפונק, ועוד לא להכיר אותי, זה לא מכובד. בכל אופן חביב, אין לי דבר נגדך רק פשוט תבין שברגע שאתה אומר איזה משהו ישר יש כאלו שנתפלים אלי.

אוקיי, אז בוא ותסביר באופן רציונאלי ושקול, מה לדעתך ההנהלה לא עשתה בסדר בקיץ עד כה? באמת שמעניין אותי לשמוע.
הייתי גם שמח שתנמק מדוע לדעתך החתמתו של פרקינס בשלב זה של הקיץ היא מהלך נכון. אני מצפה לסיבה קצת יותר מקצועית מאשר "אני מאוד אוהב את פרקינס אני חושב שכדאי שהוא ישאר".
במקום לדבר בתחושות בטן או בסיסמאות, הסבר את דעתך ותתחשב גם בתמונה הכללית. לכל מהלך טוב יש גם אספקטים פחות טובים (ולהפך) ולא הכל זה שחור ולבן.

אני בטוח שאם תנתח דברים לעומק ותסביר את דעתך באמצעות ביקורת בונה, אף אחד לא יפנה אלייך ביקורת או יקרא לך מפונק.
כשאתה זורק אמירות נבובות כמו "אפילו את אוחיון מכבי מתקשה להחתים" או "החתמתו של פרקינס זה חדשות טובות", אף אחד לא יתייחס לדברים אילו ביתר רצינות. להפך, אמירות כאלו יציגו אותך כאחד שלא מתעמק דברים (ואני בטוח שזה לא המצב) ורק יעוררו אנטיגוזם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 19 יולי 2011, 10:44

אני רואה שכבר עוררתי אנטגוניזם אצלך...
לא העלבתי כאן אף אחד ואין לאף אחד זכות לקרוא לי מפונק.
יש פה אנשים שאומרים דברים ולא נותנים הסברים אף אחד לא חייב הסברים לאף אחד...
אני רוצה להגיד את הדברים המקצועיים שפרקינס יש המון דברים לגבי ההגנה, לגבי השיטת משחק של מכבי. חוצמזה אני אוהב את פרקינס וזהו.
תמיד אני אומר ביקורת בונה, להגיד שמכבי לא מצליחה להחתים את אוחיון, זה לא אמירה נבובה, זה פשוט דיעה ואני לא היחיד שכותב ככה.
פרקינס עדיין לא חתם במכבי, ושמחתי לשמוע משהו טוב עליו , זה הכל, שים לב לאן אתה גורר את זה.
ואתה יודע מה אפשר גם לא להגיב, לא צריך לרדת אחד על השני, שים לב שלמרות שתקפת אותי אני לא תוקף אותך אלא מכבד.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 19 יולי 2011, 10:58

כרגע אנחנו קרחים מכאן ומכאן, אין פרקינס אין אוחיון ואין זר, זה המצב שאתם מרוצים ממנו? אני באמת כבר מבולבל מישהו יכול להסביר לי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 יולי 2011, 11:05

where is the love? כתב:אני רואה שכבר עוררתי אנטגוניזם אצלך...
לא העלבתי כאן אף אחד ואין לאף אחד זכות לקרוא לי מפונק.
יש פה אנשים שאומרים דברים ולא נותנים הסברים אף אחד לא חייב הסברים לאף אחד...
אני רוצה להגיד את הדברים המקצועיים שפרקינס יש המון דברים לגבי ההגנה, לגבי השיטת משחק של מכבי. חוצמזה אני אוהב את פרקינס וזהו.
תמיד אני אומר ביקורת בונה, להגיד שמכבי לא מצליחה להחתים את אוחיון, זה לא אמירה נבובה, זה פשוט דיעה ואני לא היחיד שכותב ככה.
פרקינס עדיין לא חתם במכבי, ושמחתי לשמוע משהו טוב עליו , זה הכל, שים לב לאן אתה גורר את זה.
ואתה יודע מה אפשר גם לא להגיב, לא צריך לרדת אחד על השני, שים לב שלמרות שתקפת אותי אני לא תוקף אותך אלא מכבד.

ראשית, לא תקפתי אותך, אלא העברתי ביקורת על צורת ההתבטאות של אוהדים כאן שלעניות דעתי, היא לא הוגנת כלפי הקבוצה וגם כלפי האוהדים הכותבים כאן.
לדעתי, הרבה אנשים רוצים כאן שההנלה תמלא את כל משאלות לבם ושהקבוצה תבנה כתוכנית לפי בקשתם, וכל זאת, ללא כל הסתכלות על התמונה הכללית והמגבלויות. לדעתי, מדובר בפינוק, זוהי דעתי וזכותי להשמיע אותה - הרי זאת דמוקרטיה.
אם בכל זאת אתה רואה בדברי תקיפה, אז הרשה לי לבקש את סליחתך.

שנית, אתה לוקח את הדיון לרמה האישית ומתעלם ממה שכתבתי.
באמת שמעניין אותי לשמוע את הביקורת שיש לך על ההנלה ואני גם חושב שזה חשוב שתשמיע אותה. ביקורת שמסתכמת בססמאות או בהנחות שמתקבלות מכתבות שנכתבו באתרים לא אמינים במיוחד, לא נחשבת בעיניי כביקורת ובטח שלא כביקורת בונה.
הייתי שמח אם תהיה יותר קוהרנטי ופחות מגמתי נגד ההנהלה ומצב הקבוצה, זה כל מה שביקשתי. כדברייך, אתה בכלל לא חייב ליישם ולקבל זאת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים