כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס 3

24 יוני 2013, 18:31

2-0

24 יוני 2013, 18:38

סטיב דארסיס עולה ל2-0 במערכות על נדאל.
נדאל כבר הגיש למערכה ב6-5 אך נשבר.

24 יוני 2013, 18:45

טוב, זה בדרך ל3-0, דרסיס שובר את נדאל במערכה השלישית.
מביך..

24 יוני 2013, 18:46

דארסיס שובר את נדאל בתחילת המערכה השלישית עם כמה נקודות מדהימות.

24 יוני 2013, 19:20

סנסציה מטורפת.
אני מקווה שיוני לא יכנס להתעדכן, בשביל שלא יהרוס לו את החופשה.

24 יוני 2013, 19:22

העיקר כולם התמרמרו על השיטה ועל זה שפדרר ונאדאל יכולים להיפגש כבר ברבע במקום שזה יהיה הגמר

24 יוני 2013, 19:23

דארסיס מדיח את נדאל בשלוש מערכות עם משחק מדהים שלו!
דארסיס ניפק כמה נקודות מהיפות שהיו בשנים האחרונות ונתן את אחד המשחקים הגדולים של שחקן כלשהו בשנים האחרונות לדעתי עם טניס באמת אדיר.
הפסד ראשון לנדאל בסיבוב ראשון בקריירה.

24 יוני 2013, 19:28

or163 כתב:דארסיס מדיח את נדאל בשלוש מערכות עם משחק מדהים שלו!
דארסיס ניפק כמה נקודות מהיפות שהיו בשנים האחרונות ונתן את אחד המשחקים הגדולים של שחקן כלשהו בשנים האחרונות לדעתי עם טניס באמת אדיר.

לא עפת בכלל, ״נקודות מהיפות בהסטוריה״, נדאל נראה כמו קקי, עשה טעויות, דארסיס ממש לא עשה סלטות ופליק פלאקים באוויר.

24 יוני 2013, 19:35

LIAV10 כתב:
or163 כתב:דארסיס מדיח את נדאל בשלוש מערכות עם משחק מדהים שלו!

לא עפת בכלל, ״נקודות מהיפות בהסטוריה״, נדאל נראה כמו קקי, עשה טעויות, דארסיס ממש לא עשה סלטות ופליק פלאקים באוויר.

אני לא חושב שהגזמתי, היו לדארסיס כמה נקודות מדהימות של רואים כל יום ואפילו לא כל עונה ולא אמרתי בהיסטוריה, אמרתי בשנים האחרונות.

24 יוני 2013, 20:11

תמונה

וואו, חתיכת הפתעה ועוד 3-0 חלק. מקווה שיהיה שידור חוזר.
one down, two to go.

24 יוני 2013, 20:15

misha כתב:תמונה

one down, two to go.

מישה, אתה הנמר או יסמין? :laugh2

24 יוני 2013, 20:19

one down, two to go.

לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר בעצמי
:eek :eek :eek

24 יוני 2013, 20:23

Holiday_Armadillo כתב:

one down, two to go.

מישה, אתה הנמר או יסמין? :laugh2

הנמר :)

24 יוני 2013, 20:24

רגע, בואו נדבר על זה שנייה...
WFT!!!!

איך בשם האלוהים רפא מצליח לאבד נקודות דירוג אחרי שהודח בסיבוב השני שנה שעברה???
ליבי יוצא אל לוקאש רוסול. גם הודח בסיבוב הראשון וגם ההישג החשוב ביותר בקריירה שלו שווה עכשיו לתחת.

24 יוני 2013, 20:32

גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.

24 יוני 2013, 20:41

misha כתב:גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.

זה בעיקר גורם לי להעריך את היכולת של רוג'ר לשמור על עצמו מפציעות. מן הסתם הברך של רפא חזרה to bite him in the ass, כמו תמיד בשלהי עונת החימר / בואכה תחילת עונת הדשא.

לרפא יש ריטואל קבוע אחרי הדחות מוקדמות ב-GSים והוא גלות עצמית מהסבב. אולי הפעם הוא כן ישחק בניו-יורק, אבל הניחוש שלי הוא שבקנדה ובסינסינטי לפחות לא נראה אותו.

24 יוני 2013, 20:47

yiffy כתב:
misha כתב:גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.

זה בעיקר גורם לי להעריך את היכולת של רוג'ר לשמור על עצמו מפציעות. מן הסתם הברך של רפא חזרה to bite him in the ass, כמו תמיד בשלהי עונת החימר / בואכה תחילת עונת הדשא.

לרפא יש ריטואל קבוע אחרי הדחות מוקדמות ב-GSים והוא גלות עצמית מהסבב. אולי הפעם הוא כן ישחק בניו-יורק, אבל הניחוש שלי הוא שבקנדה ובסינסינטי לפחות לא נראה אותו.

גם אני חושב שהוא שוב ייקח קצת time off. הוא צריך להצדיק איכשהו את ההפסד הזה, ופציעה זאת דרך טובה בשביל לעשות את זה.

24 יוני 2013, 20:57

yiffy כתב:

פעם גם אני חשבתי שהרציונל שלו עובד ככה, אבל היום אני חושב שזה פחות בקטע כזה ויותר נטו מצב הברך.

Let's face it, גם בתור אוהדי פדרר גדולים אנחנו יכולים להודות שטניסאי בקליבר, בגיל ובכושר הכללי של רפא לא מפסיד ב-GS לרוסול ודרשיץ' ואפילו לא לסודרלינג על חימר. פציעה חוזרת ובהפרש כ"כ קטן זה משהו מדאיג מאוד מבחינת נדאל שמצדיק היעדרות ארוכה מהסבב. הבעיה היא שהוא לא מוכן לוותר על ה-RG ואף רוצה להגיע אליו מהוקצע עם לא מעט טורנירים מאחוריו. יכול להיות שהפעם זה גרם לו לחזור מוקדם מדי (למרות ההישגים המדהימים בדרך).

24 יוני 2013, 20:59

אני רואה שאתם חוגגים יותר מההפסד של נדאל יותר ממה שחגגתם (או לא חגגתם) את הניצחון של פדרר.

24 יוני 2013, 21:03

LIAV10 כתב:אני רואה שאתם חוגגים יותר מההפסד של נדאל יותר ממה שחגגתם (או לא חגגתם) את הניצחון של פדרר.

כרגע אני בעיקר שמח שההגרלה של פדרר הפכה בן רגע מההכי קשה להכי קלה (לפחות בכל הקשור לרבע הגמר).

תמיד הצהרתי שאני לא רוצה שרפא יעקוף את פדרר בספירת ה-GSים, אבל הפסדים בסיבובים ראשונים זה לא משהו שאני מאחל לאף כוכב על בטניס העולמי.
נושא נעול