המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:דארסיס מדיח את נדאל בשלוש מערכות עם משחק מדהים שלו!
דארסיס ניפק כמה נקודות מהיפות שהיו בשנים האחרונות ונתן את אחד המשחקים הגדולים של שחקן כלשהו בשנים האחרונות לדעתי עם טניס באמת אדיר.
הפסד ראשון לנדאל בסיבוב ראשון בקריירה.
LIAV10 כתב:or163 כתב:דארסיס מדיח את נדאל בשלוש מערכות עם משחק מדהים שלו!
דארסיס ניפק כמה נקודות מהיפות שהיו בשנים האחרונות ונתן את אחד המשחקים הגדולים של שחקן כלשהו בשנים האחרונות לדעתי עם טניס באמת אדיר.
הפסד ראשון לנדאל בסיבוב ראשון בקריירה.
לא עפת בכלל, ״נקודות מהיפות בהסטוריה״, נדאל נראה כמו קקי, עשה טעויות, דארסיס ממש לא עשה סלטות ופליק פלאקים באוויר.
misha כתב:
וואו, חתיכת הפתעה ועוד 3-0 חלק. מקווה שיהיה שידור חוזר.
one down, two to go.
misha כתב:
one down, two to go.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:
one down, two to go.
מישה, אתה הנמר או יסמין?
misha כתב:גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.
yiffy כתב:misha כתב:גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.
זה בעיקר גורם לי להעריך את היכולת של רוג'ר לשמור על עצמו מפציעות. מן הסתם הברך של רפא חזרה to bite him in the ass, כמו תמיד בשלהי עונת החימר / בואכה תחילת עונת הדשא.
לרפא יש ריטואל קבוע אחרי הדחות מוקדמות ב-GSים והוא גלות עצמית מהסבב. אולי הפעם הוא כן ישחק בניו-יורק, אבל הניחוש שלי הוא שבקנדה ובסינסינטי לפחות לא נראה אותו.
yiffy כתב:misha כתב:גורם לך עוד יותר להעריך את היציבות המדהימה של רוג'ר לאורך השנים. כמעט עשור בלי נפילות כאלה גדולות.
זה בעיקר גורם לי להעריך את היכולת של רוג'ר לשמור על עצמו מפציעות. מן הסתם הברך של רפא חזרה to bite him in the ass, כמו תמיד בשלהי עונת החימר / בואכה תחילת עונת הדשא.
לרפא יש ריטואל קבוע אחרי הדחות מוקדמות ב-GSים והוא גלות עצמית מהסבב. אולי הפעם הוא כן ישחק בניו-יורק, אבל הניחוש שלי הוא שבקנדה ובסינסינטי לפחות לא נראה אותו.
LIAV10 כתב:אני רואה שאתם חוגגים יותר מההפסד של נדאל יותר ממה שחגגתם (או לא חגגתם) את הניצחון של פדרר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים