אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2013, 06:51

בניגוד להרבה פה , אני דווקא חושב שרייס הוא אופציה לא רעה בכלל . הוא נמצא במצב מצויין בקריירה שלו לעשות את הקפיצה לקבוצה גדולה . נתן שתי עונות טובות מאוד ונמצא בעליה בקריירה שלו .
אני עוקב אחריו כבר שנתיים ואני חייב להגיד שהוא שחקן בכלל לא טיפש כמו שחושבים פה וגם יש לו אופי מצויין .
הבעיה שלי איתו זה שהייתי רוצה לראות אותו במקום היקמן ולא לצידו , בכל זאת הוא עדיין לא שם גדול וגם לא מספיק סקורר .
אם מחפשים רכז שהוא גם סקורר טוב אז עדיף ללכת על בראון ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ביבו » 26 יוני 2013, 08:25

מי מהגורדונים שיחק בצסקא?
ביבו

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2013, 08:36

ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2013, 11:30

er79 כתב:ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?

רייס שחקן הרבה יותר טוב מהיקמן ולדעתי גם מתאים יותר מבובי בראון . אני בטוח ששנה הבאה לא נאבד אליפות ככל שחקן שנביא בכל עמדה יהיה שדרוג למה שהיה פה .
זה לא שאני מסתפק ברייס , אני פשוט מבין שלא נקבל יותר טוב מיזה .
כל הספינים עם פלאנניץ' וכו' זה טוב רק לתקשורת אבל זה הכל בולשיט ואף שחקן ברמה הזאת לא יגיע .
אם נקבל פה את רייס וכגיבוי נוסף את שאראס אז נצתרך להגיד תודה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2013, 11:54

השמועות באירופה זה באמת רייס או גורדון לעמדת הרכז ( עאלק ). שני המועמדים שאתמול דיברו עליהם כריאליים למכבי, לא החלומות.

רייס זה שחקן של 200 עד 300 אלף דולר, ירושלים יכולה להביא אותו אם היא רוצה. ( היקמן הגיע מליגה בכירה יותר וקיבל 350 אלף אם אני לא טועה ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי קובי » 26 יוני 2013, 12:59

yzafrir כתב:
er79 כתב:ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?

רייס שחקן הרבה יותר טוב מהיקמן ולדעתי גם מתאים יותר מבובי בראון . אני בטוח ששנה הבאה לא נאבד אליפות ככל שחקן שנביא בכל עמדה יהיה שדרוג למה שהיה פה .
כל הספינים עם פלאנניץ' וכו' זה טוב רק לתקשורת אבל זה הכל בולשיט ואף שחקן ברמה הזאת לא יגיע .

השנה הפסדנו "אליפות", בגלל שהוא הוכרע במשחק אחד. אין קשר לשחקנים. גם הסגל הנוכחי, השאיר אבק לכל הליגה הזאת עם מאזן של 5-22 בהילוך שלישי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יוני 2013, 14:31

קובי כתב:
yzafrir כתב:

השנה הפסדנו "אליפות", בגלל שהוא הוכרע במשחק אחד. אין קשר לשחקנים. גם הסגל הנוכחי, השאיר אבק לכל הליגה הזאת עם מאזן של 5-22 בהילוך שלישי.

בעיקרון אתה צודק וזה אולי לא חוכמה להגיד את זה בדיעבד אבל נראה שהקבוצה של לפני שלוש שנים ושנתיים לא הייתה מפסידה אליפות לא משנה מה
היה להם קילר אינסטינקט והיינו טובים משמעותית משאר הליגה וגם מרוב אירופה
החשש היחידי שהיה זה שוב, כל הקטע שזה משחק אחד והכל אבל זה לא היה בגלל איכות הקבוצה

השנה הייתה תחושה ללא מעט אנשים פה שמכבי לא תזכה באליפות וזה לא היה בגלל שהם השיגו כוחות על-טבעיים או משהו
הייתה תחושה שלא ניקח אליפות כי זה משחק אחד וכי רוב הזמן לא נראינו יותר טובים מהליגה, גם עם המאזן שאיתו סיימנו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 15:09

yzafrir כתב:בניגוד להרבה פה , אני דווקא חושב שרייס הוא אופציה לא רעה בכלל . הוא נמצא במצב מצויין בקריירה שלו לעשות את הקפיצה לקבוצה גדולה . נתן שתי עונות טובות מאוד ונמצא בעליה בקריירה שלו .
אני עוקב אחריו כבר שנתיים ואני חייב להגיד שהוא שחקן בכלל לא טיפש כמו שחושבים פה וגם יש לו אופי מצויין .
הבעיה שלי איתו זה שהייתי רוצה לראות אותו במקום היקמן ולא לצידו , בכל זאת הוא עדיין לא שם גדול וגם לא מספיק סקורר .
אם מחפשים רכז שהוא גם סקורר טוב אז עדיף ללכת על בראון ....

רייס יכול להיות אופציה טובה אבל הבעיה היא שהוא הימור וזה לא חכם (וגם ממש קמצני) להביא הימור לסגל שגם ככה יש בו הרבה הימורים ושחקנים בינוניים
וזה בלי לדבר על העובדה שהוא לא ממש רכז וצריך עוד שחקן עם יכולות ניהול משחק לצידו(והיקמן לא כזה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יוני 2013, 15:18

אני חושב שרייס סך הכול מתאים. הצוות המקצועי חם עליו ומבחינתי זה אומר הרבה.

אין ספק שהבעיה הגדולה שלי ושל הרבה מחברי הפורום הוא שבמידה ומגיע שחקן זול שעוד לא פרץ ברמות הגבוהות כמו רייס אז מצפים שיגיע שחקן בכיר נוסף לקו האחורי.

אני לא מבין מה הקטע עם ג'מונט גורדון... לא נראה לי אמיתי אבל אם כן זו טיפשות. היקמן + סמית' הם הכי לא מתאימים לגורדון שגם אני אוהב אותו אבל בעקרון היכולות שלו מסתכמות בחדירה לסל שזה פחות או יותר מה שהיקמן נותן.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי 0ved1212 » 26 יוני 2013, 15:23

נכון שרייס זה הימור אבל אם מביאים את שארס לידו אוךי זה יאזן
אותו
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2013, 15:30

yellowaura כתב:אני חושב שרייס סך הכול מתאים. הצוות המקצועי חם עליו ומבחינתי זה אומר הרבה.

אין ספק שהבעיה הגדולה שלי ושל הרבה מחברי הפורום הוא שבמידה ומגיע שחקן זול שעוד לא פרץ ברמות הגבוהות כמו רייס אז מצפים שיגיע שחקן בכיר נוסף לקו האחורי.

אני לא מבין מה הקטע עם ג'מונט גורדון... לא נראה לי אמיתי אבל אם כן זו טיפשות. היקמן + סמית' הם הכי לא מתאימים לגורדון שגם אני אוהב אותו אבל בעקרון היכולות שלו מסתכמות בחדירה לסל שזה פחות או יותר מה שהיקמן נותן.

הצוות המקצועי גם היה חם על שרמדיני ופלאניניץ, נו אז? תזכיר לי מתי מחלקת הסקאוט האדירה שלנו פגעה לאחרונה? למה אני כאוהד צריך לראות תואם היקמן בקבוצה, שאפילו בליגה הגרמנית הקיקיונית, הוא לא הצליח לסחוב את הקבוצה שלו לאליפות? למה האוהדים ממשיכים להסתפק בגארדים אמריקנים בינוניים? רק כי הם עולים חצי מליון דולר? כך כך רציתם גארד אמריקאי? הייתם מביאים את פארגו, לא את השחקן הזה. זה מתחיל להימאס.
er79

הודעהעל ידי shayta » 26 יוני 2013, 15:33

הבעיה הכי גדולה שלי עם רייס, גם אם מדובר באחד ההימורים המושכלים שילקחו כאן מעתה ועד עולם, היא הדרך. ואני אסביר.

באמצע הסדרה מול ריאל, כשהבינו בהנהלת מכבי שהקבוצה המגוחכת שבנו בדרך הביתה, ההצהרה הראשונה שיצאה לאוויר דיברה קודם כל על הקו האחורי.
דיברו על רכז גדול ועוד 4 והספינים, כמיטב עונת המלפפונים כוונו בהתאם. ספאנוליס, פלאניניץ', מקאלב, הווארטס וחבריהם.
בכל ראיון שהעניק מר פדרמן הצעיר לתקשורת הוא חזר על אותה מנטרה, "רוצים רכז מוביל".

לא יכול להיות מצב שחלפו בקושי חודשיים ובורסת השמות הולכת לכיוון גורדון(לא מייקל), רייס וגרין.
זו הונאה, זו עבודה בעניים, זו רמאות לשמה.

הייתי מאחרוני הדורשים במאבק ומחאה, אבל אי אפשר להמשיך לירוק עלינו ולספר שזה גשם.

סמית הוחתם ב850? עזבו שזו היסחפות בעניי, אבל מה עם ליאור ומדלי שמשוחררים בסכומים דומים?

מרגיז אותי עוד יותר שהבסיס הרחב של הקבוצה נשאר בעינו(כנראה), יוגב ב-1, כרכז מוביל או מחליף, סמית ב-3 וגיימס ב-5. לא יכול להיות מצב ששלושת העמדות החשובות במקצוע יאוישו על ידי שלושה שחקנים, שגם אם הם מצויינים בתוחם האישי, בפן הקבוצתי נכשלו כשלון חרוץ.

לא צריך להיות זוכה פרס פידלס במתמטיקה כדי להבין, אחרי כל ההחתמות החדשות, עתידה הנהלת מכבי להישאר עם עודף בכיס.

כמה עוד?! עד מתי?!
נערך לאחרונה על ידי shayta בתאריך 26 יוני 2013, 15:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 15:34

נו מה,עכשיו אתם מוכנים להתפשר כבר על רייס?
בסוף נשמח שבן שימול יהיה הרכז המוביל שלנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 יוני 2013, 15:34

איזה חצי מיליון דולר ? שחקן זר ממקום רביעי בליגה הגרמנית לא צריך לעלות יותר מ 200, 250 אלף דולר. אם ממש מתאמצים אפשר לשלם לו גם 300 אלף, רק בשביל להיות נחמדים.
מדוע ששחקן כזה לא יגיע לקבוצת יורוקאפ ממוצעת בעצם ? אפילו להפועל ירושלים ?

אם מדובר ברכז מחליף, בכיף. אבל מדברים כאן על רכז פותח למען השם. ( אלא אם כן חושבים להשאיר את אוחיון רכז מוביל :) ( ואז rc4991 יקבל שבץ חלילה ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2013, 15:49

בגלל זה אני אומר, שרכז פותח (ולא, אוחיון הוא לא רכז פותח בעיניי) שהוא לא אחד מהחמישה: ספאנוליס, דיאמנטידיס, הוארטס, פלאניניץ, פארגו, זה לא פחות מבזיון ומחדל שאסור שהאוהדים יעברו על זה לסדר היום. קו אחורי של יוגב ורייס/גרין/גורדון הוא קו אחורי מזעזע. כנל לגבי קו אחורי של יוגב ושאראס, ושלא יאכילו אותנו בלוקשים.
er79

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 16:07

אני הייתי הולך בכל הכוח על מקלאב. אחרי העונה הרעה שלו בפנר, המניות שלו בירידה וזו הזדמנות למכבי להנחית אותו. שחקן, לדעתי, יותר טוב מהורטאס, פלאניניץ' ובטח מרייס.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2013, 16:10

CYellow7 כתב:אני הייתי הולך בכל הכוח על מקלאב. אחרי העונה הרעה שלו בפנר, המניות שלו בירידה וזו הזדמנות למכבי להנחית אותו. שחקן, לדעתי, יותר טוב מהורטאס, פלאניניץ' ובטח מרייס.

בקשר למקאלב יש כמה בעיות.

1) מי אמר לך בכלל שהוא חופשי?

2) מקאלב שחקן מצוין, אבל הוא לא רכז טבעי. הוא שחקן בסגנון של היקמן, גארד-סקורר, גם אם ברמה גבוהה יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 יוני 2013, 16:13

ולזה צריך להוסיף שהם השאירו אותנו עם היקמן כ2 הפותח שזה רק מוסיף לבזיון.
הייתי מוכנה לאכול איזה רייס כרכז פותח אם היו שמים לידו איזה לאנגפורד או מישהו ברמתו.
אבל כמובן שאנחנו נמשיך לאכול את הלוקשים של הפדרמנים וכנראה שלעוד זמן רב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 16:15

שכחתי להוסיף "בהנחה שהוא ישוחרר מפנר"=]
אתה באמת חושב שנקבל רכז טבעי?פלאניניץ' די מוגבל, כמוהו גם הורטאס..ואני לא בטוח שהם יכולים להוביל קו אחורי שגם ככה לא כל כך מוכשר בלשון המעטה.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 יוני 2013, 16:16

felix_r כתב:
CYellow7 כתב:אני הייתי הולך בכל הכוח על מקלאב. אחרי העונה הרעה שלו בפנר, המניות שלו בירידה וזו הזדמנות למכבי להנחית אותו. שחקן, לדעתי, יותר טוב מהורטאס, פלאניניץ' ובטח מרייס.

בקשר למקאלב יש כמה בעיות.

1) מי אמר לך בכלל שהוא חופשי?

2) מקאלב שחקן מצוין, אבל הוא לא רכז טבעי. הוא שחקן בסגנון של היקמן, גארד-סקורר, גם אם ברמה גבוהה יותר.

אם מקאלב היה מציאותי למכבי הייתי קופץ על זה, אני לא מספיק חוצפן בשביל להתלונן שהוא לא רכז אחרי שמחתימים שחקן במעל שקל וחצי, מצידי שיהיה סנטר :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], JarJarBinx ו־16 אורחים