המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?
yzafrir כתב:er79 כתב:ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?
רייס שחקן הרבה יותר טוב מהיקמן ולדעתי גם מתאים יותר מבובי בראון . אני בטוח ששנה הבאה לא נאבד אליפות ככל שחקן שנביא בכל עמדה יהיה שדרוג למה שהיה פה .
זה לא שאני מסתפק ברייס , אני פשוט מבין שלא נקבל יותר טוב מיזה .
כל הספינים עם פלאנניץ' וכו' זה טוב רק לתקשורת אבל זה הכל בולשיט ואף שחקן ברמה הזאת לא יגיע .
אם נקבל פה את רייס וכגיבוי נוסף את שאראס אז נצתרך להגיד תודה...
קובי כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:ג'אמונט. ואבוי לנו אם אתה מסתפק בשחקנים כמו רייס. בכוח בא לך לאבד עוד אליפות?
רייס שחקן הרבה יותר טוב מהיקמן ולדעתי גם מתאים יותר מבובי בראון . אני בטוח ששנה הבאה לא נאבד אליפות ככל שחקן שנביא בכל עמדה יהיה שדרוג למה שהיה פה .
זה לא שאני מסתפק ברייס , אני פשוט מבין שלא נקבל יותר טוב מיזה .
כל הספינים עם פלאנניץ' וכו' זה טוב רק לתקשורת אבל זה הכל בולשיט ואף שחקן ברמה הזאת לא יגיע .
אם נקבל פה את רייס וכגיבוי נוסף את שאראס אז נצתרך להגיד תודה...
השנה הפסדנו "אליפות", בגלל שהוא הוכרע במשחק אחד. אין קשר לשחקנים. גם הסגל הנוכחי, השאיר אבק לכל הליגה הזאת עם מאזן של 5-22 בהילוך שלישי.
yzafrir כתב:בניגוד להרבה פה , אני דווקא חושב שרייס הוא אופציה לא רעה בכלל . הוא נמצא במצב מצויין בקריירה שלו לעשות את הקפיצה לקבוצה גדולה . נתן שתי עונות טובות מאוד ונמצא בעליה בקריירה שלו .
אני עוקב אחריו כבר שנתיים ואני חייב להגיד שהוא שחקן בכלל לא טיפש כמו שחושבים פה וגם יש לו אופי מצויין .
הבעיה שלי איתו זה שהייתי רוצה לראות אותו במקום היקמן ולא לצידו , בכל זאת הוא עדיין לא שם גדול וגם לא מספיק סקורר .
אם מחפשים רכז שהוא גם סקורר טוב אז עדיף ללכת על בראון ....
yellowaura כתב:אני חושב שרייס סך הכול מתאים. הצוות המקצועי חם עליו ומבחינתי זה אומר הרבה.
אין ספק שהבעיה הגדולה שלי ושל הרבה מחברי הפורום הוא שבמידה ומגיע שחקן זול שעוד לא פרץ ברמות הגבוהות כמו רייס אז מצפים שיגיע שחקן בכיר נוסף לקו האחורי.
אני לא מבין מה הקטע עם ג'מונט גורדון... לא נראה לי אמיתי אבל אם כן זו טיפשות. היקמן + סמית' הם הכי לא מתאימים לגורדון שגם אני אוהב אותו אבל בעקרון היכולות שלו מסתכמות בחדירה לסל שזה פחות או יותר מה שהיקמן נותן.
CYellow7 כתב:אני הייתי הולך בכל הכוח על מקלאב. אחרי העונה הרעה שלו בפנר, המניות שלו בירידה וזו הזדמנות למכבי להנחית אותו. שחקן, לדעתי, יותר טוב מהורטאס, פלאניניץ' ובטח מרייס.
felix_r כתב:CYellow7 כתב:אני הייתי הולך בכל הכוח על מקלאב. אחרי העונה הרעה שלו בפנר, המניות שלו בירידה וזו הזדמנות למכבי להנחית אותו. שחקן, לדעתי, יותר טוב מהורטאס, פלאניניץ' ובטח מרייס.
בקשר למקאלב יש כמה בעיות.
1) מי אמר לך בכלל שהוא חופשי?
2) מקאלב שחקן מצוין, אבל הוא לא רכז טבעי. הוא שחקן בסגנון של היקמן, גארד-סקורר, גם אם ברמה גבוהה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־9 אורחים