אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יולי 2013, 21:27

אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
אנחנו לא בדיוק הולכים להסתער על הגביע עם אסופה של שחקנים משלימים ומחליפים. ( שזה אולי דבר שאפשר לקבל אבל לא את הכניעה מראש ).

אבל שטויות, העיקר אנחנו במשחק מחשב ווירטואלי. :clap2

אין כבר דבר כזה כמו "שנת מעבר" או "שנה פיננסית" זו המציאות נכון להיום שמכבי נמצאת בה ותמשיך להיות בה כל עוד פדרמן וקראנטי בהנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יולי 2013, 21:29

rc4991 כתב:
אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
אנחנו לא בדיוק הולכים להסתער על הגביע עם אסופה של שחקנים משלימים ומחליפים. ( שזה אולי דבר שאפשר לקבל אבל לא את הכניעה מראש ).

אין כבר דבר כזה כמו "שנת מעבר" או "שנה פיננסית" זו המציאות נכון להיום שמכבי נמצאת בה ותמשיך להיות בה כל עוד פדרמן וקראנטי בהנהלה

האמת שזה נכון, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד היותר רחוק, העסקים של פדרמן על הפנים.

המשחק הזה יצא גם ל pc ? אני רוצה אולי לרכוש את זה כמתנה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Asf » 02 יולי 2013, 21:37

אדגר פו כתב:
rc4991 כתב:

האמת שזה נכון, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד היותר רחוק, העסקים של פדרמן על הפנים.

אמור לצאת גם ל- pc.

ולא אשקוט עד שלא אטביע שם עם זלמנסון. :bigsmile3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יולי 2013, 21:38

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:
אדגר פו כתב:
שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.

צביקה שרף אמר נכון לגולדסטון - מכבי לא כל כך מסכנה שהיא צריכה ללכת על שחקן פצוע ששוחרר מברצלונה ולא ברור מה הוא יוכל לתרום, מה עוד שהוא לא שחקן טכני שמתקרב ברמתו של סופו הבריא, אולי שחקו שיכול לשחק יותר דקות ( אם הוא בריא ).

לא ברור מה עובר על מכבי הקיץ, אבל זה אפילו רע יותר משנה שעברה. שום מעוף, שוב דבר מעניין, רק מיחזור של שמות.

דווין סמית יהיה לדעתי השחקן היקר ביותר בסגל בשנה הבאה. זה קיצוץ די רציני בתקציב .

צודק 100%.

מחזור השמות נובע מהרצון לשמור על תקציב נמוך.

סופו בברוטו עולה הרבה פחות מאליהו !!

ולמי שלא הבין יש עוד ברירות בשוק חוץ משחקן פצוע (ג'אוואי) ושחקן שכבר לא מסוגל לקפוץ או לסחוב (סופו)...

אנשים דיברו על דיוויס וזוריץ' שהם לא שחקנים יקרים בטירוף... אבל למכבי כל שחקן של מיליון דולר הפך להיות טירוף חושים.

אי ההחתמות מסמנות רק דבר אחד... עוד עונה פיננסית קיצונית

אגב עם מי תשחקו NBA2014 עם היקמן ?

יהיה משעשע אם ליאור יישאר רק בשביל לראות איך 2K מתרגמים את הגויאבה שלו למשחק וידאו

לא נורא תשחקי עם פרינטזיס מאולי'
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2013, 21:53

אדגר פו כתב:
rc4991 כתב:

אל תקנה את העותק של ה-PC בלי לבדוק את דרישות המערכת של המשחק
שלא תקנה משחק שהמחשב שלך לא יכול להריץ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 02 יולי 2013, 21:58

עצה טובה, בטח יש דרישות של זיכרון גדול , כרטיס מסך ודברים כאלו. באמת מצריך בדיקה לפני הרכישה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Chen » 02 יולי 2013, 22:00

בקשר למשחק, עד עכשיו היו מודים שמחליפים את קבוצות הNBA בקבוצות יורוליג ויורוקאפ...
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=88661

לפי וקיפדיה המשחק יוצא גם לPC...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2013, 22:04

אדגר פו כתב:עצה טובה, בטח יש דרישות של זיכרון גדול , כרטיס מסך ודברים כאלו. באמת מצריך בדיקה לפני הרכישה.

אתה צריך מחשב שהוא סייח בינוני אם לא סוס בשביל להריץ את המשחק הזה כמו שצריך וליהנות מכל החוויה

מקסימום תוריד NBA LIVE 08, עדיין יופי של משחק :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2013, 23:06

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:חביב, מה שאתה אומר זה בעצם זה למה הסקאוטינג של מכבי הוא לא טוב. אז זאת אמירה נכונה, אבל לדעתי אתה לוקח את זה למקום הלא נכון.

1. לפגוע בשחקן זול לפני פריצה זה לא דבר פשוט. אם היה פשוט, כולם היו מצליחים בזה. זה לא שבארסה וצסקא נהנות לשים הרבה כסף על שחקנים, אלא שהן
עושות את זה, כי באופן הזה הן ממזערות את הסיכונים. אם הן היו יודעות לדוג שחקנים זולים וטובים, הן היו עושות את זה בחפץ לב.
אפשר בהחלט להשתפר בתחום הזה, אבל אני לא רואה איזו בשורה גדולה בנושא, רק בגלל שהנושא הזה הוא מורכב ולא מדעי.

2. אתה מכליל את כל העניין באופן קיצוני. אי אפשר לבנות קבוצה שלמה מסקאוטינג של שחקנים לא מוכרים. זה פשוט לא עובד. על כל הימור טוב, יהיו 4 הימורים לא טובים,
ולא חסרים כאלה בשנים האחרונות.
סתם כדוגמא, אם נניח אתה מייסד סטארטאפ תוכנה, וצריך לגייס 10 מתכנתים. האם תגייס את כל העשרה כבוגרי אוניברסיטה? האם לא תרצה שלפחות כמה מתוך העשרה יהיו אנשים עם נסיון
וקבלות, ואולי אפילו עילויים שיעלו פי 3 מבוגר טרי, אבל גם ייתנו added value של פי 10, כי יידעו להימנע מטעויות גסות, לתכנן ארכיטקטורה נכונה, להוות focal point מקצועי וכו'?
זה מאוד דומה לדעתי.

3. גם אם נלך בדרך שלך, ונאתר את אותם השחקנים המצויינים לפני פריצה, וכולם יפרצו בו זמנית במכבי, עדיין נשארת שאלה אחת קטנה. איך בדיוק מכבי משאירה אותם בקבוצה ליותר מעונה אחת?
הרי אתה לא באמת מאמין בסיכוי סטטיסטי לפגוע בסקאוטינג עונה אחר עונה, וכל החוכמה היא לדעת לתפוס את אותם השחקנים הטובים ולא לשחררם אחרי עונה אחת.
את זה מכבי לא יודעת לעשות, וגם תמשיך לא לדעת לדעתי.

1. נכון, זה דבר לא פשוט, אם כי אפשרי. גם מכבי וגם קבוצות אחרות הצלחו לאתר שחקנים טובים בדרך מושכלת. שוב, לא קל אבל אפשרי.

2. לא טענתי שצריכים להביא רק שחקנים לא מוכרים או רק שחקנים מסוג אחד בכלל. אני גורס שצריך לדעת מאילו שחקנים "מוכחים" צריך לדעת להזהר ואחרי אילו צריך לעקוב, זה הכל. אגב, להעריך ששחקן שנשחשב "מוכח" עשוי להכשל זה לא דבר כ"כ מסובך. אותי הנפילה עם שרמדיני לא הפתיעה כמו גם ההעלמויות של באטסיט, פרוביץ' ופרקינס שהיו בעיניי אפילו עוד יותר ברורות.

3. נראה שזו מטרה לא קשה בכלל. קודם שאלתי אותך ואת ירון מי מבין הזרים של מכבי בשנים האחרונות הגיע לכאן עבור 400K ומטה. מי מהם נחשב להצלחה בשלב זה או אחר כשהוא היה כאן ומי מותכם זכה להשאר כאן עונה נופסת. אם כן, מכיוון שאף אחד מכם לא ענה על השאלה הזו, אעשה זאת בעצמי - מאז עונת פיני האחרונה ועד היום, הזרים שהשתכרו כ400K ומטה והגיעו לכאן בקיץ כבחירה של הצוות המקצועי הם: דורון פרקינס, ג'רמי פארגו, שון ג'יימס, דווין סימית' וריקי היקמן - כולם נחשבו לשחקנים מצליחים כאן (לפחות בתקופה מסויימת) ופרט לפארגו, שגם הוא היה חתום כאן לעוד עונה, כל אחד נשאר פה ליותר מעונה אחת. גם את פישר שבא לכאן בפחות מ400K לא היה קשה להשאיר. עבודתית, למכבי היו אחוזי הצלחה טובים יותר עם שחקנים כאלו בשנים האחרונות מאשר עם שחקנים יקרים יותר. השחקנים הזולים יותר אגב, גם לא נחתכו באמצע העונה, מה שלא ניתן לומר על אלו שבאו לכאן בשביל 600K ומעלה.

אוקיי..
עכשיו נראה לי שאפשר להתקדם לעבר הסגל של הקבוצה בעונה הבאה.

כרגע זה לא נראה מי יודע כמה. מעניין איך זה יתגלגל ולאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 03 יולי 2013, 00:09

חביב אני חייב להתייחס בקצרה לדברים שכתבת... (רק את חלקם קראתי)

יש עניין של איזון שתמיד היה במכבי ונשבר. אני לא חושב שרוב האוהדים ציפו לדיאמנטידיס או ספאנוליס

למכבי היו בשנים האחרונות 2,3 שחקנים של מיליון דולר (ואפילו מאמן) והעונה לא היה אחד. ברוטו השחקן היקר היה אליהו.

לקבוצה כמו מכבי אין אפשרות להביא שחקן "בטוח" (כי שחקן על עולה מעל 2 מיליון יורו ולא מיליון דולר) וגם אין באמת שחקן כזה. מצד שני שחקן שעולה יותר כסף כנראה מתחיל מנקודה גבוהה יותר ויש לו יותר סיכוי להישאר ברמה קרובה לשווי שלו.

למכבי היו שחקנים יקרים יחסית שהצליחו, בד"כ מדובר בשחקנים שהיו מצויינים במכבי ונשארו (וויצ'יץ', פארקר, שאראס, האפמן הרוויחו מיליון +). העניין ששחקנים של 400K שקצת מצליחים נחשבים לוואו !!. תראה את אנדרסון שהיה לדעתי טוב מאוד וכשרוני בהרבה ממה שהיקמן מציג ועובדה שברצלונה לקחה אותו אבל במכבי הציפיות ממנו היו מוגזמות בגלל השכר, התזמון והמעמד. כנ"ל לגבי אידסון שהגיע עם ציפיות מוגזמות ובסופו של דבר הוכיח ששחקן שנותן עונות טובות כנראה יש בו איכות.
אני חושב שהעובדה שפרקינס שיחק לצד שחקן איכותיים כמו אידסון, סופו ופארגו תרמו לו להראות טוב יותר

לומר ששחקנים שעולים קצת הראו יותר הצלחות זו הטעיה. יחסית ל- 400K ההצלחות שלהם נראו גדולות. ואני חושב שהרבה כאן זה עניין האיזון עם שחקנים קצת יותר יקרים.

מכבי לא צריכה שחקנים של 2 מיליון יורו... מצד שני היא לא יכולה לבנות על סגל של שחקני 400K עם שחקן בכיר של 800K.

הדרישה היא לא משהו שלא היה בעבר כאן בקבוצות יותר שפויות... תקציב שחקנים של כ- 9 מיליון נטו. שמתוכם 2 שחקנים בכירים בעלות כוללת של כ- 2M נטו + 2 שחקנים סולידיים של כ- 700K-800K והשאר הימורים וישראלים.

אגב יש שחקן של 400K ויש שחקן של 400K...

פרקינס שאתה טוען שהוא אפור היה שחקן מאוד אטרקטיבי, אני מניח לדעת רוב חברי הפורום. הוא עשה שואו אדיר שהוא היה בחיפה עם ג'פרסון. הוא גם היה מאוד דומיננטי. החשש הגדול שלי היה שהשואו בחיפה ולא יהיה מתורגם למשחק יעיל ביורוליג. וגם ביורוליג הוא סיפק שואו רק שיותר בצד ההגנתי ובצד הקישור ופחות בביצוע בהתקפה שם היה מוגבל. פארגו גם הגיע כשחקן אטרקטיבי.

אני חושב שגם אם מגיע שחקן ב- 400K לפחות שיהיה לו פוטנציאל להיות שחקן אטרקטיבי, להתפתח וכו'.

השנה לוגאן שמכבי הודו שהוא הגיע משיקולי תקציב והוא לא הבחירה הטובה ביותר היה ידוע שהוא יהיה בינוני כי הוא הוכיח את עצמו ככזה לאורך השנים אחרונות באירופה והוא לא צעיר שישנה עורו.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554114
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Assaf M » 03 יולי 2013, 10:09

דיברתי עם מכר שלי, אחד מאוהדי פאו וכתב באחד העיתונאים המקומיים לגביי סופו.
הבחור טוען כי סופו העונה הוא שונה לחלוטין מסופו ששיחק במכבי. הוא העלה במשקל, לא משקיע באימונים ולא מצליח לשחק יותר מ15 דק'. בכל אופן, הוא טוען כי נראה שהפציעה עדיין מטרידה אותו.

אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה את הטעות הפאטלית ותביא אותו בסופו של דבר.
Assaf M

הודעהעל ידי גל מקל » 03 יולי 2013, 10:17

Assaf M כתב:דיברתי עם מכר שלי, אחד מאוהדי פאו וכתב באחד העיתונאים המקומיים לגביי סופו.
הבחור טוען כי סופו העונה הוא שונה לחלוטין מסופו ששיחק במכבי. הוא העלה במשקל, לא משקיע באימונים ולא מצליח לשחק יותר מ15 דק'. בכל אופן, הוא טוען כי נראה שהפציעה עדיין מטרידה אותו.

אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה את הטעות הפאטלית ותביא אותו בסופו של דבר.

איך העלה במשקל ?? רואים בכל הקטעים שהוא בערך חצי ממה שהיה במכבי. אני אפילו חשבתי שהוא הגזים באיבוד המסה שלו.
לגבי הפציעה, במידה והמידע אמין, אז הקבוצה צריכה להקפיד בבדיקות.
גל מקל

הודעהעל ידי 0ved1212 » 03 יולי 2013, 10:20

למה לא ביררתה מה הסטטוס שלו. ואם הוא הולך להשתחרר מפאו או שהם מעריכים לו את החוזה
0ved1212

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2013, 10:37

0ved1212 כתב:למה לא ביררתה מה הסטטוס שלו. ואם הוא הולך להשתחרר מפאו או שהם מעריכים לו את החוזה

הסטטיס שלו כזה: הוא חתום בפאו, אבל לקבוצה יש אופציה לצאת מהחוזה.
עד כמה שידוע לי, הקבוצה עוד לא הודיעה לו סופית אם הוא נשאר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי 0ved1212 » 03 יולי 2013, 10:45

אם אני לא טועה הדד ליין של פנתנייקוס הוא ביום שישי 5/7

אז נוכל לדעת מה קורה איתו
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2013, 12:14

המו"מ עם שאראס תקוע: מתעקש על חוזה ל-2 עונות, מכבי מסכימה רק לעונה. לא להעז להחתים ל-2 עונות, הוא יהיה בן 39, זה כבר מוגזם. גם ככה הוא לא קליל ומהיר כמו פעם, וההגנה בין כה וכה חלשה שלו מתרככת.
er79

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2013, 12:16

מה לעזאזל? על פי גולש מתפוז קלאתיס סגר באלופת קזאחסטן. לא ברור לי אם זה נכון, אבל הבחור מטומטם או משהו כזה? רק שלא ניתקע עם אליהו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2013, 12:24

טוב, זה כנראה נכון:

http://www.sportando.net/eng/cups/vtb-l ... athes.html

להוריד את קלאתיס מהמצבה. פשוט מטומטם. אני מבין שהכסף יכול לפתות, אבל לא חבל לבזבז את הכישרון והפוטנציאל על איזו קבוצה מסריחה? אין לו שכל.
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 03 יולי 2013, 12:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הודעהעל ידי 0ved1212 » 03 יולי 2013, 12:30

הנה התחלנו עם השטויות של שארס

לא יודעם אין לצאת מהפירסומים שלהם עליו אז ממציאים שטויות ואחר כך שהוא לא יגיע

יגידו שמאוד רצו אבל הוא לא רצה

דרך אגב גם בשנה שעברה הוא רצה לחתום בקבוצה לשנתיים ובסוף חתם על חוזה לשנה אחת פלוס אופציה

אם על זה יצפוצץ המו"מ סימן שלא באמת רוצים אותו
0ved1212

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2013, 12:33

er79 כתב:טוב, זה כנראה נכון:

http://www.sportando.net/eng/cups/vtb-l ... athes.html

להוריד את קלאתיס מהמצבה

אם זה נכון, הבחור פשוט אידיוט!
במקום לנצל את ההיפ סביבו אחרי העונה המוצלחת לקידום הקריירה, הבחור הולך לקזחסטן??!!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־18 אורחים