02 יולי 2013, 21:27
אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
אנחנו לא בדיוק הולכים להסתער על הגביע עם אסופה של שחקנים משלימים ומחליפים. ( שזה אולי דבר שאפשר לקבל אבל לא את הכניעה מראש ).
אבל שטויות, העיקר אנחנו במשחק מחשב ווירטואלי.
02 יולי 2013, 21:29
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
אנחנו לא בדיוק הולכים להסתער על הגביע עם אסופה של שחקנים משלימים ומחליפים. ( שזה אולי דבר שאפשר לקבל אבל לא את הכניעה מראש ).
אין כבר דבר כזה כמו "שנת מעבר" או "שנה פיננסית" זו המציאות נכון להיום שמכבי נמצאת בה ותמשיך להיות בה כל עוד פדרמן וקראנטי בהנהלה
02 יולי 2013, 21:37
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
אין כבר דבר כזה כמו "שנת מעבר" או "שנה פיננסית" זו המציאות נכון להיום שמכבי נמצאת בה ותמשיך להיות בה כל עוד פדרמן וקראנטי בהנהלה
האמת שזה נכון, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד היותר רחוק, העסקים של פדרמן על הפנים.
המשחק הזה יצא גם ל pc ? אני רוצה אולי לרכוש את זה כמתנה.
02 יולי 2013, 21:38
Holiday_Armadillo כתב:yellowaura כתב:אדגר פו כתב:שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
צביקה שרף אמר נכון לגולדסטון - מכבי לא כל כך מסכנה שהיא צריכה ללכת על שחקן פצוע ששוחרר מברצלונה ולא ברור מה הוא יוכל לתרום, מה עוד שהוא לא שחקן טכני שמתקרב ברמתו של סופו הבריא, אולי שחקו שיכול לשחק יותר דקות ( אם הוא בריא ).
לא ברור מה עובר על מכבי הקיץ, אבל זה אפילו רע יותר משנה שעברה. שום מעוף, שוב דבר מעניין, רק מיחזור של שמות.
דווין סמית יהיה לדעתי השחקן היקר ביותר בסגל בשנה הבאה. זה קיצוץ די רציני בתקציב .
צודק 100%.
מחזור השמות נובע מהרצון לשמור על תקציב נמוך.
סופו בברוטו עולה הרבה פחות מאליהו !!
ולמי שלא הבין יש עוד ברירות בשוק חוץ משחקן פצוע (ג'אוואי) ושחקן שכבר לא מסוגל לקפוץ או לסחוב (סופו)...
אנשים דיברו על דיוויס וזוריץ' שהם לא שחקנים יקרים בטירוף... אבל למכבי כל שחקן של מיליון דולר הפך להיות טירוף חושים.
אי ההחתמות מסמנות רק דבר אחד... עוד עונה פיננסית קיצונית
אגב עם מי תשחקו NBA2014 עם היקמן ?
יהיה משעשע אם ליאור יישאר רק בשביל לראות איך 2K מתרגמים את הגויאבה שלו למשחק וידאו
02 יולי 2013, 21:53
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:האמת , כמו שאמר פליקס, זה כבר לא מעניין, סופו או לא. שנה הבאה לדעתי תהיה עוד שנת מעבר לקראת משהוא לא ידוע, אחרי תקופת בלאט.
האמת שזה נכון, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד היותר רחוק, העסקים של פדרמן על הפנים.
המשחק הזה יצא גם ל pc ? אני רוצה אולי לרכוש את זה כמתנה.
02 יולי 2013, 21:58
02 יולי 2013, 22:00
02 יולי 2013, 22:04
אדגר פו כתב:עצה טובה, בטח יש דרישות של זיכרון גדול , כרטיס מסך ודברים כאלו. באמת מצריך בדיקה לפני הרכישה.
02 יולי 2013, 23:06
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב, מה שאתה אומר זה בעצם זה למה הסקאוטינג של מכבי הוא לא טוב. אז זאת אמירה נכונה, אבל לדעתי אתה לוקח את זה למקום הלא נכון.
1. לפגוע בשחקן זול לפני פריצה זה לא דבר פשוט. אם היה פשוט, כולם היו מצליחים בזה. זה לא שבארסה וצסקא נהנות לשים הרבה כסף על שחקנים, אלא שהן
עושות את זה, כי באופן הזה הן ממזערות את הסיכונים. אם הן היו יודעות לדוג שחקנים זולים וטובים, הן היו עושות את זה בחפץ לב.
אפשר בהחלט להשתפר בתחום הזה, אבל אני לא רואה איזו בשורה גדולה בנושא, רק בגלל שהנושא הזה הוא מורכב ולא מדעי.
2. אתה מכליל את כל העניין באופן קיצוני. אי אפשר לבנות קבוצה שלמה מסקאוטינג של שחקנים לא מוכרים. זה פשוט לא עובד. על כל הימור טוב, יהיו 4 הימורים לא טובים,
ולא חסרים כאלה בשנים האחרונות.
סתם כדוגמא, אם נניח אתה מייסד סטארטאפ תוכנה, וצריך לגייס 10 מתכנתים. האם תגייס את כל העשרה כבוגרי אוניברסיטה? האם לא תרצה שלפחות כמה מתוך העשרה יהיו אנשים עם נסיון
וקבלות, ואולי אפילו עילויים שיעלו פי 3 מבוגר טרי, אבל גם ייתנו added value של פי 10, כי יידעו להימנע מטעויות גסות, לתכנן ארכיטקטורה נכונה, להוות focal point מקצועי וכו'?
זה מאוד דומה לדעתי.
3. גם אם נלך בדרך שלך, ונאתר את אותם השחקנים המצויינים לפני פריצה, וכולם יפרצו בו זמנית במכבי, עדיין נשארת שאלה אחת קטנה. איך בדיוק מכבי משאירה אותם בקבוצה ליותר מעונה אחת?
הרי אתה לא באמת מאמין בסיכוי סטטיסטי לפגוע בסקאוטינג עונה אחר עונה, וכל החוכמה היא לדעת לתפוס את אותם השחקנים הטובים ולא לשחררם אחרי עונה אחת.
את זה מכבי לא יודעת לעשות, וגם תמשיך לא לדעת לדעתי.
1. נכון, זה דבר לא פשוט, אם כי אפשרי. גם מכבי וגם קבוצות אחרות הצלחו לאתר שחקנים טובים בדרך מושכלת. שוב, לא קל אבל אפשרי.
2. לא טענתי שצריכים להביא רק שחקנים לא מוכרים או רק שחקנים מסוג אחד בכלל. אני גורס שצריך לדעת מאילו שחקנים "מוכחים" צריך לדעת להזהר ואחרי אילו צריך לעקוב, זה הכל. אגב, להעריך ששחקן שנשחשב "מוכח" עשוי להכשל זה לא דבר כ"כ מסובך. אותי הנפילה עם שרמדיני לא הפתיעה כמו גם ההעלמויות של באטסיט, פרוביץ' ופרקינס שהיו בעיניי אפילו עוד יותר ברורות.
3. נראה שזו מטרה לא קשה בכלל. קודם שאלתי אותך ואת ירון מי מבין הזרים של מכבי בשנים האחרונות הגיע לכאן עבור 400K ומטה. מי מהם נחשב להצלחה בשלב זה או אחר כשהוא היה כאן ומי מותכם זכה להשאר כאן עונה נופסת. אם כן, מכיוון שאף אחד מכם לא ענה על השאלה הזו, אעשה זאת בעצמי - מאז עונת פיני האחרונה ועד היום, הזרים שהשתכרו כ400K ומטה והגיעו לכאן בקיץ כבחירה של הצוות המקצועי הם: דורון פרקינס, ג'רמי פארגו, שון ג'יימס, דווין סימית' וריקי היקמן - כולם נחשבו לשחקנים מצליחים כאן (לפחות בתקופה מסויימת) ופרט לפארגו, שגם הוא היה חתום כאן לעוד עונה, כל אחד נשאר פה ליותר מעונה אחת. גם את פישר שבא לכאן בפחות מ400K לא היה קשה להשאיר. עבודתית, למכבי היו אחוזי הצלחה טובים יותר עם שחקנים כאלו בשנים האחרונות מאשר עם שחקנים יקרים יותר. השחקנים הזולים יותר אגב, גם לא נחתכו באמצע העונה, מה שלא ניתן לומר על אלו שבאו לכאן בשביל 600K ומעלה.
03 יולי 2013, 00:09
03 יולי 2013, 10:09
03 יולי 2013, 10:17
Assaf M כתב:דיברתי עם מכר שלי, אחד מאוהדי פאו וכתב באחד העיתונאים המקומיים לגביי סופו.
הבחור טוען כי סופו העונה הוא שונה לחלוטין מסופו ששיחק במכבי. הוא העלה במשקל, לא משקיע באימונים ולא מצליח לשחק יותר מ15 דק'. בכל אופן, הוא טוען כי נראה שהפציעה עדיין מטרידה אותו.
אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה את הטעות הפאטלית ותביא אותו בסופו של דבר.
03 יולי 2013, 10:20
03 יולי 2013, 10:37
0ved1212 כתב:למה לא ביררתה מה הסטטוס שלו. ואם הוא הולך להשתחרר מפאו או שהם מעריכים לו את החוזה
03 יולי 2013, 10:45
03 יולי 2013, 12:14
03 יולי 2013, 12:16
03 יולי 2013, 12:24
03 יולי 2013, 12:30
03 יולי 2013, 12:33
er79 כתב:טוב, זה כנראה נכון:
http://www.sportando.net/eng/cups/vtb-l ... athes.html
להוריד את קלאתיס מהמצבה