המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:נו, הטורקיות שולחות הצעות לג'ייסון קיד וקובי בראיינט, מילאנו מחתימה כל מה שזז ביבשת, והשמות שעולים בהקשר של מכבי זה שחקנים מחליפים מריטאס. נכון שאף אחד לא חתם, אבל התחושה שלי שלא נקבל הרבה יותר טוב מזה מפדרמן.
אחחח כמה שהתגעגעתי לכאלו פוסטים.
אני חושב שצריכים לתלות על פדרמן על זה שהוא לא מציע הצעה ללברון ג'יימס. כאוהדים שיודעים לפרגן ולתמוך, אסור לנו להסתפק הקיץ על פחות מקובי בראיינט - פדרמן, ראה הוזהרת!
לגבי סטורברי, הוא היה מועמד למגדל בעונה שעברה ולמזלנו, מגדל העדיפה לשפוך את מיטב כספה על סולומון.
טבעי שגם העונה הוא יוזכר כמועמד למגדל.
חביב, מכבי חסכה את השכר של אידסון, חסכה את המיסים על החוזה של הלפרין, חסכה את השכר של פיני, חסכה את השכר של גרין, חסכה את השכר של כדיר ועד עכשיו החתימה שלושה שחקנים שהיקר מביניהם עולה כמו גרין. אז כן, הייתי מצפה מפדרמן לשים כסף על שחקן NBA לגיטימי שהוא פרי אייג'נט, כמו שאנון בראון או ווילי גרין. זה לא מטורף מידי.
yarinsaky כתב:לא מכיר את דובי, אבל לדעתי סמית' הוזכר בפירוש כמועמד למכבי .
בכל מקרה אני לא מאמין שמכבי תלך על השחקן הזה, הוא לא לרמה שמכבי צריכה. לירושלים זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד וגם לחולון יש כנראה מספיק כסף השנה כדי לשלם לו 300 אלף דולר לעונה, או משהוא קרוב לזה.
Assaf M כתב:שחף תגיד לי איזה שנון בראון אתה מדבר? זה שחקן חמישייה בNBA. הוא יחתום על חוזה של לפחות 10 מיליון דולר בעונה הבאה. ווילי גרין לא יגיע לאירופה גם.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לא מכיר את דובי, אבל לדעתי סמית' הוזכר בפירוש כמועמד למכבי .
בכל מקרה אני לא מאמין שמכבי תלך על השחקן הזה, הוא לא לרמה שמכבי צריכה. לירושלים זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד וגם לחולון יש כנראה מספיק כסף השנה כדי לשלם לו 300 אלף דולר לעונה, או משהוא קרוב לזה.
סמית' לא הוזכר אפילו במעט לפני הפרסום הראשון ביורובאסקט..
אפילו לא בכתבה המפוצצת של ONE על מי יכול להתאים למכבי..
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לא מכיר את דובי, אבל לדעתי סמית' הוזכר בפירוש כמועמד למכבי .
סמית' לא הוזכר אפילו במעט לפני הפרסום הראשון ביורובאסקט..
אפילו לא בכתבה המפוצצת של ONE על מי יכול להתאים למכבי..
התכוונתי שהוא הוזכר בכתבה הספציפית הזאת כמועמד למכבי ולא כמועמד לקבוצה ישראלית, תקני אותי אם אני טועה.
בכל מקרה, הדליפה הזאת הגיעה אולי כתוצאה מכך שמכבי עבדה על דמי שחרור מהקבוצה שלו באיטליה , לא חושב שזה יקרה מול שחקני
נ.ב.א חופשיים.
לדעתי די נופתע בקטע של הרכש האחרון.
Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
misha כתב:הוא לא פסל הבאת זר, הוא פסל הבאת שחקן תחת חוזה מNBA. עוד לא שמעתי הכל, אבל הוא פשוט אמר שלא ממהרים להחתים את הזר הנוסף ויכול להיות שזה ייקח חודש או משהו כזה. הוא גם לא פסל הבאת פרי אייג'נט מNBA.
אפשר לשמוע פה מהדקה השישית בערך:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
מקאדו כתב:צריך להיות מאוד מוכשר בשביל להבין מדבריי פדרמן שלא יגיע עוד זר ...
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:הוא לא פסל הבאת זר, הוא פסל הבאת שחקן תחת חוזה מNBA. עוד לא שמעתי הכל, אבל הוא פשוט אמר שלא ממהרים להחתים את הזר הנוסף ויכול להיות שזה ייקח חודש או משהו כזה. הוא גם לא פסל הבאת פרי אייג'נט מNBA.
אפשר לשמוע פה מהדקה השישית בערך:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
אה אוקיי..אז כנראה לא הבנתי טוב..
אבל מה העניין עם הזר השביעי שהוא לא רוצה?(זה לפחות מה שאמרו לי שהוא אמר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים