פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

21 יולי 2011, 14:11

שחף תגיד לי איזה שנון בראון אתה מדבר? זה שחקן חמישייה בNBA. הוא יחתום על חוזה של לפחות 10 מיליון דולר בעונה הבאה. ווילי גרין לא יגיע לאירופה גם.

21 יולי 2011, 14:12

שחף כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:נו, הטורקיות שולחות הצעות לג'ייסון קיד וקובי בראיינט, מילאנו מחתימה כל מה שזז ביבשת, והשמות שעולים בהקשר של מכבי זה שחקנים מחליפים מריטאס. נכון שאף אחד לא חתם, אבל התחושה שלי שלא נקבל הרבה יותר טוב מזה מפדרמן.

אחחח כמה שהתגעגעתי לכאלו פוסטים.
אני חושב שצריכים לתלות על פדרמן על זה שהוא לא מציע הצעה ללברון ג'יימס. כאוהדים שיודעים לפרגן ולתמוך, אסור לנו להסתפק הקיץ על פחות מקובי בראיינט - פדרמן, ראה הוזהרת!

לגבי סטורברי, הוא היה מועמד למגדל בעונה שעברה ולמזלנו, מגדל העדיפה לשפוך את מיטב כספה על סולומון.
טבעי שגם העונה הוא יוזכר כמועמד למגדל.

חביב, מכבי חסכה את השכר של אידסון, חסכה את המיסים על החוזה של הלפרין, חסכה את השכר של פיני, חסכה את השכר של גרין, חסכה את השכר של כדיר ועד עכשיו החתימה שלושה שחקנים שהיקר מביניהם עולה כמו גרין. אז כן, הייתי מצפה מפדרמן לשים כסף על שחקן NBA לגיטימי שהוא פרי אייג'נט, כמו שאנון בראון או ווילי גרין. זה לא מטורף מידי.

ואיפלו יותר מזה, עצם העובדה שמתפרסם באתר לא אמין במיוחד, מידע על כך שסטורברי עושי להיות מעומד לקבוצה ישראלית, צריכה להדאיג פה את כולנו ולהרים את מפלס את הדאגה לרמה הגבוה ביותר.
נמאס כבר מהקמצנות של פדרמן!!! שוב, אסור להסתפק בפחות מקובי בראיינט!
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 21 יולי 2011, 14:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 יולי 2011, 14:14

אבל חביב, אם מכבי באמת תחתים את מר תות אני הראשון שידבר נגד הקמצנות של פדרמן. ;)

21 יולי 2011, 14:15

yarinsaky כתב:לא מכיר את דובי, אבל לדעתי סמית' הוזכר בפירוש כמועמד למכבי .

בכל מקרה אני לא מאמין שמכבי תלך על השחקן הזה, הוא לא לרמה שמכבי צריכה. לירושלים זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד וגם לחולון יש כנראה מספיק כסף השנה כדי לשלם לו 300 אלף דולר לעונה, או משהוא קרוב לזה.

סמית' לא הוזכר אפילו במעט לפני הפרסום הראשון ביורובאסקט..
אפילו לא בכתבה המפוצצת של ONE על מי יכול להתאים למכבי..

21 יולי 2011, 14:17

Assaf M כתב:שחף תגיד לי איזה שנון בראון אתה מדבר? זה שחקן חמישייה בNBA. הוא יחתום על חוזה של לפחות 10 מיליון דולר בעונה הבאה. ווילי גרין לא יגיע לאירופה גם.

שאנון בראון מקבל כסף כרגע מ....? אה כן, יש שביתה. ו-10 מיליון מקבלים שחקנים על גבול האולסטאר. שאנון בראון הוא גארד מחליף. לשחקנים ברמה שלו ושל גרין עדיף לקחת את הסיכון ולחתום לעונה באירופה מאשר להיות עונה שלמה בלי מזומנים.

21 יולי 2011, 14:21

Holiday_Armadillo כתב:

בכל מקרה אני לא מאמין שמכבי תלך על השחקן הזה, הוא לא לרמה שמכבי צריכה. לירושלים זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד וגם לחולון יש כנראה מספיק כסף השנה כדי לשלם לו 300 אלף דולר לעונה, או משהוא קרוב לזה.

התכוונתי שהוא הוזכר בכתבה הספציפית הזאת כמועמד למכבי ולא כמועמד לקבוצה ישראלית, תקני אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, הדליפה הזאת הגיעה אולי כתוצאה מכך שמכבי עבדה על דמי שחרור מהקבוצה שלו באיטליה , לא חושב שזה יקרה מול שחקני
נ.ב.א חופשיים.
לדעתי די נופתע בקטע של הרכש האחרון.

21 יולי 2011, 14:32

yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

התכוונתי שהוא הוזכר בכתבה הספציפית הזאת כמועמד למכבי ולא כמועמד לקבוצה ישראלית, תקני אותי אם אני טועה.

בכל מקרה, הדליפה הזאת הגיעה אולי כתוצאה מכך שמכבי עבדה על דמי שחרור מהקבוצה שלו באיטליה , לא חושב שזה יקרה מול שחקני
נ.ב.א חופשיים.
לדעתי די נופתע בקטע של הרכש האחרון.

כן הוא הוזכר כמועמד למכבי,אבל ממה שאני יודעת הוא הוזכר כי ההחתמה הזאת הייתה די סגורה..
אני בכל אופן ידעתי עליה(בלי השם של השחקן,רק ששחקן סיכם סופית)כמה ימים לפני שהיא פורסמה באתרים בארץ..
מכבי בסוף לא שילמו עליו ביי-אאוט בכלל..הוא פשוט ויתר על חוב שהם היו חייבים לו..

21 יולי 2011, 14:40

שחקן ברמה של שאנון בראון מאוד מבוקש והוא בחיים לא יחתום על חוזה לעונה אחת כי זה ברור שכשתיגמר השביתה הוא ימצא חוזה NBA.....

21 יולי 2011, 14:52

תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''

21 יולי 2011, 15:00

Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..

לא יכול להיות..
אם זה נכון אז זו באמת כבר חוצפה ויריקה בפרצוף שלנו

21 יולי 2011, 15:07

הוא הוסיף גם:''אני אופתע אם אוחיון לא יחתום בסוף'' ו''אנחנו לא מדברים עם שום ישראלי אחר''

21 יולי 2011, 15:11

אפשר לשמוע את זה איכשהו עכשיו?

21 יולי 2011, 15:18

אם זה נכון (ואני רוצה להדגיש - לא שמעתי את הראיון אז אני לא יודע אם הדברים נאמרו ומסתמך רק על הציטוטים כאן) אז לא רק שמכבי השנה תהיה פחות טובה אלא שהיא פשוט תתרסק, בטח לאור העובדה שהמחליף של פרקינס הוא יוגב אוחיון (או ג'ון שאייר) ושל אידסון דווין סמית. ירידה תלולה ברמת הכשרון בקבוצה. במצב כזה ברור שלא רק שאין עליה של 2 מיליון דולר בתקציב אלא שהוא לא גדל בכלל.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 21 יולי 2011, 15:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 יולי 2011, 15:21

אני לא רוצה למהר ולהגיד סתם,אבל בכל זאת:ידעתי.

21 יולי 2011, 15:28

דבריו של פדרמן מאוד מדאיגים, ואני מקווה מאוד שאין דברים בגו׳. אי הבאת זר אומרת דבר אחד פשוט: פארגו רכז ראשון, יוגב מחליף אותו (יוגב 10-15 דקות משחק ליורוליג אני לא מוכן לקבל), ובעמדה 2 יפתח שייר חסר הנסיון ביורוליג, על אף שאני אוהב אותו, והסוס המת בורשטיין מחליף ראשון. זה לא פחות מהתאבדות ואני מקווה שבלאט לא יאפשר לזה לקרות!

21 יולי 2011, 15:33

הוא לא פסל הבאת זר, הוא פסל הבאת שחקן תחת חוזה מNBA. עוד לא שמעתי הכל, אבל הוא פשוט אמר שלא ממהרים להחתים את הזר הנוסף ויכול להיות שזה ייקח חודש או משהו כזה. הוא גם לא פסל הבאת פרי אייג'נט מNBA.

אפשר לשמוע פה מהדקה השישית בערך:

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

21 יולי 2011, 15:39

misha כתב:הוא לא פסל הבאת זר, הוא פסל הבאת שחקן תחת חוזה מNBA. עוד לא שמעתי הכל, אבל הוא פשוט אמר שלא ממהרים להחתים את הזר הנוסף ויכול להיות שזה ייקח חודש או משהו כזה. הוא גם לא פסל הבאת פרי אייג'נט מNBA.

אה אוקיי..אז כנראה לא הבנתי טוב..
אבל מה העניין עם הזר השביעי שהוא לא רוצה?(זה לפחות מה שאמרו לי שהוא אמר)

21 יולי 2011, 15:49

צריך להיות מאוד מוכשר בשביל להבין מדבריי פדרמן שלא יגיע עוד זר ...

21 יולי 2011, 15:49

מקאדו כתב:צריך להיות מאוד מוכשר בשביל להבין מדבריי פדרמן שלא יגיע עוד זר ...

אתה צודק לגמרי..רק עכשיו שמעתי את הראיון וראיתי שזה בכלל לא כמו שרשמתי..
זה פשוט מה שאמרו לי..רשמתי את זה כי לא חשבתי שזה שונה מאוד מהמציאות

21 יולי 2011, 15:51

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:הוא לא פסל הבאת זר, הוא פסל הבאת שחקן תחת חוזה מNBA. עוד לא שמעתי הכל, אבל הוא פשוט אמר שלא ממהרים להחתים את הזר הנוסף ויכול להיות שזה ייקח חודש או משהו כזה. הוא גם לא פסל הבאת פרי אייג'נט מNBA.

אה אוקיי..אז כנראה לא הבנתי טוב..
אבל מה העניין עם הזר השביעי שהוא לא רוצה?(זה לפחות מה שאמרו לי שהוא אמר)

עכשיו שמעתי את הכל והוא לא דיבר על זה שהוא לא רוצה זר שביעי. הוא כן אמר שבלאט רוצה עוד שחקן זר אבל הוא (פדרמן) חושב שזה לא קריטי כרגע. יעשו הערכת מצב בעוד שבוע ויש עוד זמן.

סתם ראיון מבולבל שלו. לא הייתי מסיק ממנו יותר מדי.
נושא נעול