המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:Assaf M כתב:שחף תגיד לי איזה שנון בראון אתה מדבר? זה שחקן חמישייה בNBA. הוא יחתום על חוזה של לפחות 10 מיליון דולר בעונה הבאה. ווילי גרין לא יגיע לאירופה גם.
שאנון בראון מקבל כסף כרגע מ....? אה כן, יש שביתה. ו-10 מיליון מקבלים שחקנים על גבול האולסטאר. שאנון בראון הוא גארד מחליף. לשחקנים ברמה שלו ושל גרין עדיף לקחת את הסיכון ולחתום לעונה באירופה מאשר להיות עונה שלמה בלי מזומנים.
Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''
אני לא רוצה למהר ולהגיד סתם,אבל בכל זאת:ידעתי.
where is the love? כתב:Chen כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''
אני לא רוצה למהר ולהגיד סתם,אבל בכל זאת:ידעתי.
חן, לא נעים לומר אבל אתה צודק.
rc4991 כתב:נושא שלא קיבל פה במה מהראיון הוא שפדרמן מדבר על כך שכבר החל מהשנה הזאת רוב ההחלטות יעשו ע"י אנשי ההנהלה החדשים שבאו שרובם ממשפחת פדרמן(מה שמעצים את ההשתלטות של פדרמן במכבי)שאותי זה מדאיג מאוד אבל אולי אני טועה והתפוח כן נפל רחוק מהעץ
מישהו יכול להסביר מעט על החשיבה של הבנים של פדרמן?
misha כתב:rc4991 כתב:נושא שלא קיבל פה במה מהראיון הוא שפדרמן מדבר על כך שכבר החל מהשנה הזאת רוב ההחלטות יעשו ע"י אנשי ההנהלה החדשים שבאו שרובם ממשפחת פדרמן(מה שמעצים את ההשתלטות של פדרמן במכבי)שאותי זה מדאיג מאוד אבל אולי אני טועה והתפוח כן נפל רחוק מהעץ
מישהו יכול להסביר מעט על החשיבה של הבנים של פדרמן?
אתה קצת מגזים, בסה"כ מדובר בבן (אחד) של פדרמן ובן של רקנאטי. הם נמצאים במועדון כבר תקופה וטוב שעכשיו, בזמן שהם יהיו תחת פיקוח של הוותיקים, הם מקבלים יותר ויהיו מוכנים כשזמנם יגיע.
הנה כתבה של גרינוולד מלפני כמה חודשים: http://sports.walla.co.il/?w=//1807939
Chen כתב:תודה לאל! לכבוד היום הולדת שלי לפחות מישהו סגר... שיהיה לו בהצלחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים