פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

21 יולי 2011, 16:20

לא קריטי? כולם חותמים בקבוצות אחרות באירופה והסיכוי להביא שחקן מוצלח קטן.

21 יולי 2011, 16:22

שמעתי במקרה את הראיון בדרך חזרה מהעבודה , היה קצת מעצבן לשמוע אותו כמו כל פעם כי יש משהו נורא מעצבן עבור אוהדי מכבי באחד שמתרפס כל הזמן בפני התקשורת ואומר בדיוק את מה שהם רוצים לשמוע.

לגבי הזר השישי הוא ממש לא אמר שלא יבוא זר אלא שזה לא קריטי אבל פה הוא פשוט לא מחובר למציאות , עמדת הזר הנוסף היא סופר קריטית .

מצד שני כמו שמישה כתב זה היה ראיון נורא מבולבל ולא היה ברור אם העמדה לא קריטית (משהו שתלוש מהמציאות) או שלא קריטי למהר עם ההחתמה כי יש בסך הכול עוד החתמה אחת לעשות מה שבהחלט נכון.

21 יולי 2011, 16:23

וואי הבהלתם אותי.
מה פתאום שלא יגיע עוד זר, זה אפילו לא עולה על הדעת עכשיו.
הרי שנה שעברה, גם לפני הפציעה של פרקינס, היה ברור שחסר גארד נוסף בסגל, מה שהורגש מאוד כשפרקינס נפצע.
אז עכשיו שלא ברור מה קורה עם פרקינס ובכל מקרה קשה לבנות עליו לעונה הקרובה, ובתוספת העובדה שאפילו הלפרין לא מגיע, והגארד היחידי שחתם בינתיים זה שייר, צריך להיות מאוד "מוכשר" בשביל לחשוב שזה מספיק ושלא צריך עוד גארד (ולא, אני לא מדברת על אוחיון...).

מה שכן, אני יכולה להסכים שלא צריך להיות בלחץ מזה שעדיין לא החתימו אף אחד.
כשנשאר בסה"כ עוד שחקן אחד להחתים, אפשר לקחת את הזמן ולחשוב טוב טוב מי הכי יתאים לקבוצה.

כל עוד כמובן שיחתום מישו בסוף... :roll:

21 יולי 2011, 16:32

שחף כתב:
Assaf M כתב:שחף תגיד לי איזה שנון בראון אתה מדבר? זה שחקן חמישייה בNBA. הוא יחתום על חוזה של לפחות 10 מיליון דולר בעונה הבאה. ווילי גרין לא יגיע לאירופה גם.

שאנון בראון מקבל כסף כרגע מ....? אה כן, יש שביתה. ו-10 מיליון מקבלים שחקנים על גבול האולסטאר. שאנון בראון הוא גארד מחליף. לשחקנים ברמה שלו ושל גרין עדיף לקחת את הסיכון ולחתום לעונה באירופה מאשר להיות עונה שלמה בלי מזומנים.

כמה ימים לפני תחילת השביתה, בראון החליט לצאת מהחוזה שלו בלייקרס שהיה מבטיח לו 2.3 מיליון בעונה הבאה, כי הוא יודע שבקבוצה קטנה יותר מלייקרס, שם לא יהיה לו שחקנים כאלה טובים על העמדה שלו, הוא ירוויח וישחק הרבה יותר. לא תהיה לו בעיה להשיג חוזה סביב 5 מיליון לפחות, ואין שום סיכוי שהוא יבוא לאירופה בלי סעיף יציאה לNBA ברגע שהשביתה תיגמר. כל עוד לא תהיה שביתה למשך כל העונה, מה שעוד מאוד שרחוק בשלב זה, אין לו מה לדאוג.

21 יולי 2011, 16:34

לא צריך לפרש יותר מדי את הדברים של פדרמן, הוא לא בדיוק יודע מה הצרכים של הקבוצה כרגע כי הוא פשוט לא מאמן את מכבי.
הוא לא פסל שום דבר, לכן אני לא נכנס לדיכאון מדבריו.

בכל מקרה, זה באמת לא קריטי להחתים את השחקן האחרון בשבוע או שבועיים הקרובים. תזכרו שמכבי החתימה את שני השחקנים הכי
חשובים שלה בשנה שעברה לקראת סוף הקיץ, כך שעדיין מוקדם ויכול להיות שככל שהשביתה תתמשך יהיו יותר אופציות טובות.
יכול להיות מאוד שאם יחתימו איזה שחקן X היום, עוד שבועיים נתפוס את הראש כששחקן ברמה X פלוס יהיה פנוי במחיר שמכבי מסוגלת
לשלם לו.

21 יולי 2011, 16:40

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''

אני לא רוצה למהר ולהגיד סתם,אבל בכל זאת:ידעתי.

חן, לא נעים לומר אבל אתה צודק.

21 יולי 2011, 16:41

יכול להיות שפדרמן אמר את הדברים האלו.... בגלל מו"מ.... כאילו משהו לטובה כזה?

21 יולי 2011, 16:45

אנשים תירגעו, אתם באמת חושבים שאף אחד לא יוחתם?
הרי אם בעונה שעברה היינו הולכים לפי כל נבואות הזעם, שלפיהן פארגו שחקן שמתאים לליגת העל, סופו לא יכול לשחק יותר מ15 דקות ואחרי חודשיים ישבר וישמין, פרקינס לא מתאים לחמישייה פותחת, אידסון לא שחקן כדורסל, בלו לא יציב, פניני לא מתאים לרמות האלו, הנדריקס חסר כישרון וכו' וכו', הקבוצה הזו לא הייתה במרחק של משחק אחד מזכייה ביורוליג, נכון?

בחייאת, תנו קצת כבוד וקצת זמן להנהלה ולבלאט להתארגן ולהחתים את השחקן שהם רוצים לא מתוך לחץ

21 יולי 2011, 16:47

where is the love? כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:תמה לה עונת המלפפונים?
פדרמן אמר בראיון ל-103FM שלא יגיע עוד זר למרות שבלאט רוצה ושהוא לא מוכן שיהיו 7 זרים במכבי(יש כרגע 6)..
על פרקינס הוא אמר ''אותו לא נפסול על הסף''

אני לא רוצה למהר ולהגיד סתם,אבל בכל זאת:ידעתי.

חן, לא נעים לומר אבל אתה צודק.

צודק בקשר למה? תשמע את הראיון ותקרא את כל התגובות שאחרי זה.

21 יולי 2011, 17:03

נוו באמת, צריכים פה סיבה בכדי לקטר או להאשים את פדרמן?
צריכים להגיד תודה על אותה ידיעה מאותו אתר לא אמין ועל אותו ראיון מבולבל עם פדרמן, על כךשסיפקו כאן קצת חומרה והרבה ממבו-ג'אמבו.
הגיע הזמן שנפנים - פדרמן הוא התגלמות על הרוע והרשע בעולם ותכוניתו היא להחריב את העולם, אשר קודם כל הוא יתמקד במכבי.
כאוהדים מסורים ותומכים, עלינו קודם להתעלם לחלוטין מהצהרתיהן של המאמן וההנהלה שהודיעו של יוחתם שחקן אנ.בי.אי תחת חוזה ושמכבי לא תמהר עם החתמת הגראד. אח"כ, עלינו לדרוש שיוחתם כוכב אנ.בי.אי ובאופ ןמיידי. לכולנו ברור שאם הכוכב הזה לא יהיה קובי בראיינט, דרק נוביציקי או דווין וויד, אין לנו בכלל סיכוי לעשות משהו ביורוליג שהוכלת ומתחמשת בכוכבי אנ.בי.אי.

אני מציע שניתן לפדרמן אולטימטום- או שיוחתם כאן כוכב אנ.בי.אי (ואני לא הולכים להסתפק באיזה שנון בראון), או ששורפים את המועדון!

21 יולי 2011, 17:11

פדרמן הוא לא ספק אקסמפלר ייחודי. אם זה לא היה עצוב שהוא מנהל את מכבי, אז זה היה מצחיק.
ראיון כל כך מקושקש ומוזר לא נשמע במחוזותינו כבר שנים.
עדיף שישקיע את האנרגיות שלו בלהחתים סוף סוף גארד למכבי במקום לרדוף אחרי דייויד בלו ולנסות להכריח אותו לשחק בנבחרת. החשש שלי הוא שמרוב שפדרמן עסוק בהתרפסות לתקשורת האדומה הוא עוד יכול לזרוק את בלו ממכבי אם זה לא יסכים לבוא בקיץ לנבחרת.

21 יולי 2011, 17:39

נושא שלא קיבל פה במה מהראיון הוא שפדרמן מדבר על כך שכבר החל מהשנה הזאת רוב ההחלטות יעשו ע"י אנשי ההנהלה החדשים שבאו שרובם ממשפחת פדרמן(מה שמעצים את ההשתלטות של פדרמן במכבי)שאותי זה מדאיג מאוד אבל אולי אני טועה והתפוח כן נפל רחוק מהעץ
מישהו יכול להסביר מעט על החשיבה של הבנים של פדרמן?

21 יולי 2011, 18:52

rc4991 כתב:נושא שלא קיבל פה במה מהראיון הוא שפדרמן מדבר על כך שכבר החל מהשנה הזאת רוב ההחלטות יעשו ע"י אנשי ההנהלה החדשים שבאו שרובם ממשפחת פדרמן(מה שמעצים את ההשתלטות של פדרמן במכבי)שאותי זה מדאיג מאוד אבל אולי אני טועה והתפוח כן נפל רחוק מהעץ

אתה קצת מגזים, בסה"כ מדובר בבן (אחד) של פדרמן ובן של רקנאטי. הם נמצאים במועדון כבר תקופה וטוב שעכשיו, בזמן שהם יהיו תחת פיקוח של הוותיקים, הם מקבלים יותר ויהיו מוכנים כשזמנם יגיע.

הנה כתבה של גרינוולד מלפני כמה חודשים: http://sports.walla.co.il/?w=//1807939

21 יולי 2011, 19:07

misha כתב:
rc4991 כתב:נושא שלא קיבל פה במה מהראיון הוא שפדרמן מדבר על כך שכבר החל מהשנה הזאת רוב ההחלטות יעשו ע"י אנשי ההנהלה החדשים שבאו שרובם ממשפחת פדרמן(מה שמעצים את ההשתלטות של פדרמן במכבי)שאותי זה מדאיג מאוד אבל אולי אני טועה והתפוח כן נפל רחוק מהעץ

אתה קצת מגזים, בסה"כ מדובר בבן (אחד) של פדרמן ובן של רקנאטי. הם נמצאים במועדון כבר תקופה וטוב שעכשיו, בזמן שהם יהיו תחת פיקוח של הוותיקים, הם מקבלים יותר ויהיו מוכנים כשזמנם יגיע.

הנה כתבה של גרינוולד מלפני כמה חודשים: http://sports.walla.co.il/?w=//1807939

מרגיע, אבל רק קצת

21 יולי 2011, 20:10

אוחיון סיכם בקבוצה לשנתיים
http://one.co.il/Article/183566.html

21 יולי 2011, 20:22

תודה לאל! לכבוד היום הולדת שלי לפחות מישהו סגר... שיהיה לו בהצלחה.

21 יולי 2011, 20:40

Chen כתב:תודה לאל! לכבוד היום הולדת שלי לפחות מישהו סגר... שיהיה לו בהצלחה.

מזל טוב,לא יכולת לבקש איזה זר ברמה?

21 יולי 2011, 21:02

מזל טוב חן והמון בהצלחה!!!!!

21 יולי 2011, 21:55

מזל טוב חן
בת כמה ?

22 יולי 2011, 06:58

תודה, אני בן 18 (לא בת כמו שצפריר חשב :nono )
אני גם אתנחם באוחיון, זר איכותי לא יגיע בקרוב אז לפחות זה :/
נושא נעול