וגם מישהי אחת לפחות בישראל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני שונא את שניהם.
יש שני דברים מנחמים בטורניר הזוועתי הזה:
1.נדאל לא לקח תואר.
2. נובאק לא לקח תואר.
MTA2311 כתב:פאתט, כי אני צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה צריך להספיק?
חלאס יוני. אל תזלזל באינטיליגנציה שלי. כאילו שאתה לא הרגשת הקלה\שמחה\נחמה כשרוג'ר הפסיד ולא זכה בעוד gs.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פאתט, כי אני צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה צריך להספיק?
חלאס יוני. אל תזלזל באינטיליגנציה שלי. כאילו שאתה לא הרגשת הקלה\שמחה\נחמה כשרוג'ר הפסיד ולא זכה בעוד gs.
![]()
הרגשתי הקלה כי צרת רבים היא נחמת עניים... אני חושב שלטובת הטורניר שהטניסאים הגדולים יגיעו רחוק ויתמודדו אחד עם השני.
אבל רבאק, אתה באמת חושב שרפא מהווה כרגע סיכון על ה-17 של רוג'ר? אבל תהיה אמיתי...
ואל תהיה כבד, הכל ברוח טובה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פאתט, כי אני צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה צריך להספיק?
![]()
הרגשתי הקלה כי צרת רבים היא נחמת עניים... אני חושב שלטובת הטורניר שהטניסאים הגדולים יגיעו רחוק ויתמודדו אחד עם השני.
אבל רבאק, אתה באמת חושב שרפא מהווה כרגע סיכון על ה-17 של רוג'ר? אבל תהיה אמיתי...
ואל תהיה כבד, הכל ברוח טובה
איך אני יכול להיות כבד כשמחתימים לנו את שאראס, רייס וג'ייק כהן?
שמע, כרגע זה באמת לא נראה הכי סביר בעוולם, אבל זה גם לא עד כדי כך מופרך.
yiffy כתב:לרפא יש צ'אנס, אבל יש לי תחושה שדווקא הטניס האינטנסיבי שהוא יצר מהקו האחורי, זה שהביא לעולם את נולה ומארי במתכונתם הנוכחית, יהיה בעוכריו. שניהם יותר מגוונים ממנו ובכך הם מפצים על הנחיתות הקלה בסיבולת. על החימר הוא עדיין זז הרבה יותר טוב מהם, אבל על המשטחים הקשים והדשא זה יהיה קשה.
מוזרה מאוד ההחלטה של רוג'ר לשחק באמצע החיים עוד שני טורנירי חימר. מילא המבורג - זה 500 נקודות שהוא צריך לווריד ויש לו זכרונות טובים משם, אבל למה גסטאד?? למה לא בניופורט על הדשא שהוא כ"כ יותר טוב בו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים