כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: עולם הטניס 3

07 יולי 2013, 18:41

''כל בריטניה מזילה דמעה''
וגם מישהי אחת לפחות בישראל :cry3

07 יולי 2013, 18:43

ברכות לאנדי. אלוף אמיתי

07 יולי 2013, 18:52

מזל טוב למארי. לפחות עכשיו לא נצטרך לשמוע את הבכי של הבריטים כל פעם. רק חבל שהגמר היה משעמם הודות לנובאק.

07 יולי 2013, 19:15

אני שונא את שניהם.

יש שני דברים מנחמים בטורניר הזוועתי הזה:
1.נדאל לא לקח תואר.
2. נובאק לא לקח תואר.

07 יולי 2013, 19:37

מזל טוב לאנדי ולבריטים. תואר GS שני וווימבי ראשון והיסטורי. מעניין יהיה לראות איך העונה שלו תמשיך כעת, עם המעבר למשטחים הקשים.
הגמר היה פסדר. נולה לא התעלה בלשון המעטה.

07 יולי 2013, 20:35

MTA2311 כתב:אני שונא את שניהם.

יש שני דברים מנחמים בטורניר הזוועתי הזה:
1.נדאל לא לקח תואר.
2. נובאק לא לקח תואר.

פאתט קצת, לא? אתה צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה בקריירה שלו צריך להספיק לו ושאף אחד לא יתקרב יותר מדי להישג שלו (בין השאר כי היום זה בלתי
אפשרי לעשות את מה שהיה אפשרי לעשות פעם)...

אנדי מפריד את עצמו מדלפו ועולה למקום הרביעי (אם לא מחשיבים את סבא לייטון) במניין תארי הGS. אין ספק שהשנה האחרונה הפכה את הקריירה שלו מפספוס לקריירה נהדרת.
לדעתי הדרך בפניו נפתחה ויש סיכוי לא רע שהוא יסיים את הקריירה על 6-7 סלאמים.
נובאק מצידו לא מצליח לשחזר את 2011 המופלאה שלו (שעלתה לרפא לפחות בשני סלאמים). יש סיכוי לא רע שזה גם יימשך בשנה-שנתיים הקרובות.

לדעתי, השאלה הכי גדולה (ולא רק בגלל שאני אוהד שלו) היא איך רפא מצליח לצאת מהבוץ אל הדשא והבטון. כל עוד רפא לא מרים את הרמה שלו מחוץ לעונת החימר, זה ימשיך להיות
מוכרע בין מארי לנובאק. אם רפא מצליח לחזור לעצמו, הוא בהחלט יכול לאיים על שניהם, כי יש לו את הטניס לנצח אותם גם מחוץ לפריז.
גם פדרר עדיין לא אמר את המילה האחרונה, ודווקא אולי עכשיו כשהוא קצת יורד והולך אחורה, הוא יכול לבוא ולעקוץ.

עוד דבר מעניין יהיה לראות איפה השחקנים ייבחרו לשחק. לפי מה שהבנתי רוג'ר כבר נרשם להאמבורג ששווה 500 נקודות. מעניין מה יעשה רפא.
סה"כ בשביל רפא לא אמור להיות מסובך מדי לעלות למקום השלישי ולהישאר שם, אבל זה כמובן בתנאי שהוא חוזר לשחק טניס נדאלי ולא את מה שהיה בשבוע שעבר.

07 יולי 2013, 20:50

פאתט, כי אני צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה צריך להספיק?

חלאס יוני. אל תזלזל באינטיליגנציה שלי. כאילו שאתה לא הרגשת הקלה\שמחה\נחמה כשרוג'ר הפסיד ולא זכה בעוד gs.

07 יולי 2013, 21:00

MTA2311 כתב:פאתט, כי אני צריך להאמין שמה שרוג'ר עשה צריך להספיק?

חלאס יוני. אל תזלזל באינטיליגנציה שלי. כאילו שאתה לא הרגשת הקלה\שמחה\נחמה כשרוג'ר הפסיד ולא זכה בעוד gs.

:happy2

הרגשתי הקלה כי צרת רבים היא נחמת עניים... אני חושב שלטובת הטורניר שהטניסאים הגדולים יגיעו רחוק ויתמודדו אחד עם השני.

אבל רבאק, אתה באמת חושב שרפא מהווה כרגע סיכון על ה-17 של רוג'ר? אבל תהיה אמיתי...

ואל תהיה כבד, הכל ברוח טובה :bigsmile2

07 יולי 2013, 21:09

jol9 כתב:

הרגשתי הקלה כי צרת רבים היא נחמת עניים... אני חושב שלטובת הטורניר שהטניסאים הגדולים יגיעו רחוק ויתמודדו אחד עם השני.

אבל רבאק, אתה באמת חושב שרפא מהווה כרגע סיכון על ה-17 של רוג'ר? אבל תהיה אמיתי...

איך אני יכול להיות כבד כשמחתימים לנו את שאראס, רייס וג'ייק כהן?

שמע, כרגע זה באמת לא נראה הכי סביר בעוולם, אבל זה גם לא עד כדי כך מופרך.

07 יולי 2013, 21:32

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

איך אני יכול להיות כבד כשמחתימים לנו את שאראס, רייס וג'ייק כהן?

שמע, כרגע זה באמת לא נראה הכי סביר בעוולם, אבל זה גם לא עד כדי כך מופרך.

תכלס... מסכן רפא, את כל העצבים אתה מוציא על הילד...

לא נראה לי שרפא כרגע בתחרות. הסיכוי היחיד הוא אם הוא פתאום ייתן בליץ בסגנון של 2010. בשביל להגיע ל-17, הוא יהיה חייב לקחת 3 סלאמים מחוץ לפאריז,
כי אני חושב שבbest case scenario, יש לו עוד 2 רולאנים לכל היותר.

הכל כמובן ספקולציות. אני עדיין חושב שה-12 שהוא לקח זה הישג מדהים בשבילו.

07 יולי 2013, 22:57

לרפא יש צ'אנס, אבל יש לי תחושה שדווקא הטניס האינטנסיבי שהוא יצר מהקו האחורי, זה שהביא לעולם את נולה ומארי במתכונתם הנוכחית, יהיה בעוכריו. שניהם יותר מגוונים ממנו ובכך הם מפצים על הנחיתות הקלה בסיבולת. על החימר הוא עדיין זז הרבה יותר טוב מהם, אבל על המשטחים הקשים והדשא זה יהיה קשה.

מוזרה מאוד ההחלטה של רוג'ר לשחק באמצע החיים עוד שני טורנירי חימר. מילא המבורג - זה 500 נקודות שהוא צריך לווריד ויש לו זכרונות טובים משם, אבל למה גסטאד?? למה לא בניופורט על הדשא שהוא כ"כ יותר טוב בו.

07 יולי 2013, 23:20

yiffy כתב:לרפא יש צ'אנס, אבל יש לי תחושה שדווקא הטניס האינטנסיבי שהוא יצר מהקו האחורי, זה שהביא לעולם את נולה ומארי במתכונתם הנוכחית, יהיה בעוכריו. שניהם יותר מגוונים ממנו ובכך הם מפצים על הנחיתות הקלה בסיבולת. על החימר הוא עדיין זז הרבה יותר טוב מהם, אבל על המשטחים הקשים והדשא זה יהיה קשה.

מוזרה מאוד ההחלטה של רוג'ר לשחק באמצע החיים עוד שני טורנירי חימר. מילא המבורג - זה 500 נקודות שהוא צריך לווריד ויש לו זכרונות טובים משם, אבל למה גסטאד?? למה לא בניופורט על הדשא שהוא כ"כ יותר טוב בו.

אני אפילו לא יודע מה הטורניר הבא של רפא... כנראה טורונטו (אני מקווה)
נושא נעול