jol9 כתב:חביב,
הבעיה היא שמשקרים לך ואתה קונה את זה ואפילו משכנע אחרים.
לא יודע מי משקר. לא קיבלתי משום מקום רשמי הבטחה או מחויבות או חוזה כלשהו שגורס שאני אקבל כאן "שם גדול" בעמדת הרכז. אותי אישית, שמות גדולים גם לא מרגשים וזה גם למה לא התלהבתי מפאפאלוקאס וגם לא משרמדיני שהיה כאן מאוד אהוד.
jol9 כתב:מה עם שחקנים מהנבא? מה עם שחקני קו אחורי אחרים כמו תאודוסיץ' למשל?
.
את זה גם אני שואל.
מה שכן, נראה לי שיש כאן בחירה מקצועית.
מדוע בלאט העדיף את רייס על אי.ג'יי. פרייס ואחרים? לא יודע. אבל שוב, אני חושב שכאן את החצים צריכים להפנות לבלאט.
חוץ מזה, צריכים לזכור שזו לא הפעם הראשונה שבלאט מעדיף מתוך בחירה מקצועית ולאו דוקא כלכלית לבחור בשחקן זול יותר.
תראה למשל את הבאתו של דווין סמית' בזמנו; בלאט רצה אידסון והוצע לו חוזה מרשים מאוד. בד בבד, נזרקו הרבה שמות של מועמדים כאן, בינהם בוסתיאן נאכבר הגדול וגם שחקנים הרבה פחות יקרים (שבפירוש היו בהישג יד) כמו קייל וויבר ומאט וולש. בלאט בחר בסמית' באופן מאוד בלתי צפוי אך מאוד מודע. בסופו של יום, על אף שאני ממש לא משתגע על סמית', הבחירה הזו שגרמה אז להרבה אנשים להרים גבה, היתה בחירה נבונה ומקצועית ולא באה מקמצנות וכל מיני תאוריות קונספירציה על התקציב. תראה איפה נמצא סמית' היום ואיפה נמצאים אותם שחקנים שציינתי קודם.
אם מכבי עושה בחירה שכזו והדבר מתבצע לאחר עבודה מושכלת של מעקב, לא הייתי פוסל אותה על הסף, למרות שגם לי יש את אותן תהיות שאתה מעלה כאן.