אדגר פו כתב:אני רואה שהספסל הפך לכבד יותר, זה משהוא.
העיקר שהכיוון הוא נכון...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:"נחשבים למתונים" זאת יציאת עונת המלפפונים בלי ספק בכלל.
yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .
מה שכן מאוד הייתי רצה את שאראס כגורם מאזן ואולי אף סוג של מנטור לגארדים שלנו.
לגבי אליהו , שום דבר לא סגור , גם מכבי וגם הסוכן שלו משחקים את אותו משחק...
אגב , למה לא הלפרין ואוחיון יחד ? גם ככה הם לא באותה עמדה...
felix_r כתב:yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .
מה שכן מאוד הייתי רצה את שאראס כגורם מאזן ואולי אף סוג של מנטור לגארדים שלנו.
לגבי אליהו , שום דבר לא סגור , גם מכבי וגם הסוכן שלו משחקים את אותו משחק...
אגב , למה לא הלפרין ואוחיון יחד ? גם ככה הם לא באותה עמדה...
אתה לא מבין. אנחנו לא שוללים את רייס. פשוט רייס זה לא מספיק!
אם הינו אוהדים של גליל או ראשל"צ, אז אולי הינו צוהלים ושמחים לאור החתמתו של איזה שחקן שבא מהליגה הגרמנית, אבל אנחנו אוהדים של מכבי. אנחנו יודעים מול איזה סגלים נצטרך להתמודד ביורוליג, ולצערנו אנחנו כבר רואים שרייס, שהוא אולי שחקן לא רע בכלל, זה לא מספיק. אנחנו לא רוצים שוב לספוג השפלות מכל מיני קבוצות גדולות תוך כדי הצגות כדורסל תת רמה מצידה של מכבי.
מקאדו 3 כתב:אנשים קצת איבדו פרופורציה עם פארגו לא ? נתן עונה מצוינת ( וכך גם עוד כמה שחקנים ) וכבר אנשים מדברים עליו כאילו הוא מינימום איזה מג'ק ג'ונסון או דווין וויד ... סך הכל שחקן טוב שנתן עונה טובה ( גם בה היו עליות ומורדות ) אתלט גדול שחקן טוב אבל כבר ביו רכזים טובים ממנו במכבי אז למה ההיסחפות הזו ? 2 מליון ? 3 מליון ? למה מה קרה ? נראה אותו השנה ברוסיה אני מוכן להתערב שהוא לא יהיה שווה את ההשקעה .
אין לי בעיה שאנשים מחזיקים ממנו אבל פארגו זה קצת ניפוח והרבה הגזמה בעניי .
חנו'ש כתב:מקאדו 3 כתב:אנשים קצת איבדו פרופורציה עם פארגו לא ? נתן עונה מצוינת ( וכך גם עוד כמה שחקנים ) וכבר אנשים מדברים עליו כאילו הוא מינימום איזה מג'ק ג'ונסון או דווין וויד ... סך הכל שחקן טוב שנתן עונה טובה ( גם בה היו עליות ומורדות ) אתלט גדול שחקן טוב אבל כבר ביו רכזים טובים ממנו במכבי אז למה ההיסחפות הזו ? 2 מליון ? 3 מליון ? למה מה קרה ? נראה אותו השנה ברוסיה אני מוכן להתערב שהוא לא יהיה שווה את ההשקעה .
אין לי בעיה שאנשים מחזיקים ממנו אבל פארגו זה קצת ניפוח והרבה הגזמה בעניי .
אבל הוא אמר שהוא השחקן הכי טוב באירופה!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים