פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

11 יולי 2013, 17:40

אדגר פו כתב:אני רואה שהספסל הפך לכבד יותר, זה משהוא.

העיקר שהכיוון הוא נכון...

11 יולי 2013, 17:40

הכל חרטא ברטא, אסף, לא ברור לי אם אתה מכיר מישהו מהמועדון ומה טיב הקשר, אבל אתה באמת מאמין שדני קמצני ייתן לפארגו 2 מיליון דולר? קשקוש בלבוש. וגם אם זה נכון, תסביר לי בבקשה איך התרסקנו מ-2 מליון לחצי מליון? לא נשארו רכזים בעולם הזה? המקור שלך מסתלבט עליך.

11 יולי 2013, 17:47

אדגר פו כתב:אני רואה שהספסל הפך לכבד יותר, זה משהוא.

בעיקר כשסופו ישב עליו... :)

11 יולי 2013, 18:06

עזבו את זה...
נגיד שכל מה שאסף רשם כאן נכון ושרייס הוא אופציה טובה אבל למה לעזעאל לא השקיעו לפחות את הכסף בעמדות אחרות?
למה לא השקיעו לפחות בגארד יותר טוב מהיקמן?משלוש מגוון יותר מסמית'?בארבע תותח?בסנטר נהדר?
במקום זה מכבי בנתה שוב קבוצה רחבה ובינונית עם שחקנים משלימים והימורים.

11 יולי 2013, 19:51

טוב, נשאר לנו רק לחכות לעונה בשביל לראות אם זו החתמה טובה או לא...אני את דעתי עליו אמרתי כבר,
מה שכן הסיפור עם פארגו הוא בולשיט אחד גדול. אין מצב שפארגו בחר את רוסיה הקפואה על תל אביב בשביל 200אלף

11 יולי 2013, 20:00

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2659883&m=1
שמתם לב כמה מדברים בכתבה הזו על האופי שלו??
זה כמו כשרוצים להכיר למישהו בחורה מכוערת, אז אומרים לו שיש לה אחלה אופי....

11 יולי 2013, 20:08

התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .
מה שכן מאוד הייתי רצה את שאראס כגורם מאזן ואולי אף סוג של מנטור לגארדים שלנו.
לגבי אליהו , שום דבר לא סגור , גם מכבי וגם הסוכן שלו משחקים את אותו משחק...
אגב , למה לא הלפרין ואוחיון יחד ? גם ככה הם לא באותה עמדה...

11 יולי 2013, 20:12

"נחשבים למתונים" זאת יציאת עונת המלפפונים בלי ספק בכלל.

11 יולי 2013, 20:18

MTA2311 כתב:"נחשבים למתונים" זאת יציאת עונת המלפפונים בלי ספק בכלל.

לפחות מבחינת צורת ההתבטאות הלא מתנשאת שלהם...(מה שאי אפשר להגיד עליך...)

11 יולי 2013, 20:24

ולדעתי לדבר על "הזיות"( פנינה מאשכול אחר) ועל "מתינות", זה מתנשא.

ד"א, צורת ההתבטאות שלך על הסגל ועל פדרמן במהלך העונה לא הייתה כל כך "מתונה", וזה שבמקרה החתימו שחקן שאתה אוהב( לא באמת ברור למה), לא משכיח את זה.

11 יולי 2013, 20:34

גם אני לא מבין מה השנאה הזאת לשחקן, אז נכון, זה לא השם הגדול שקיווינו לקבל, אלא שוב קיבלנו הימור בזול, אבל שמסתכלים על זה מדובר בשחקן יותר טוב מהיקמן שנשאר ובטח שטוב מלוגאן שעזב, אז עדיין יש שיפור.
מעבר לזה מדובר בשחקן שכיף לראות אותו משחק, דבר שהיה חסר לנו השנה בסגל האפור השנה.. לפחות יהיה אפשר להנות ממשהו העונה.
ובגלל שעדיין לא הושקע הכסף הגדול, אולי יש סיכוי לראות כאן איזה שם, לא משהו מפוצץ מידי, אבל שחקן באיזה 800K בהחלט אפשר להביא לדעתי אחרי שמעיפים את מדלי.

11 יולי 2013, 21:32

טוב מלוגאן?? אנחנו עוד נתגעגע..

11 יולי 2013, 21:33

השנאה הזו לשחקן היא לא בגלל השחקן. יכול להיות שהוא יתברר כמוצלח מאוד. אולי הוא יהיה הפתעה ויהיה פארגו הבא (מה שלא יהיה, כן? אבל בתיאוריה..). בקיצור הבעיה היא עקרונית .לא יכול להיות שכל הקבוצה בנויה משחקנים בשקל וחצי.

11 יולי 2013, 21:36

yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .

אתה לא מבין. אנחנו לא שוללים את רייס. פשוט רייס זה לא מספיק!
אם הינו אוהדים של גליל או ראשל"צ, אז אולי הינו צוהלים ושמחים לאור החתמתו של איזה שחקן שבא מהליגה הגרמנית, אבל אנחנו אוהדים של מכבי. אנחנו יודעים מול איזה סגלים נצטרך להתמודד ביורוליג, ולצערנו אנחנו כבר רואים שרייס, שהוא אולי שחקן לא רע בכלל, זה לא מספיק. אנחנו לא רוצים שוב לספוג השפלות מכל מיני קבוצות גדולות תוך כדי הצגות כדורסל תת רמה מצידה של מכבי.

11 יולי 2013, 21:36

felix_r כתב:
yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.

אתה לא מבין. אנחנו לא שוללים את רייס. פשוט רייס זה לא מספיק!
אם הינו אוהדים של גליל או ראשל"צ, אז אולי הינו צוהלים ושמחים לאור החתמתו של איזה שחקן שבא מהליגה הגרמנית, אבל אנחנו אוהדים של מכבי. אנחנו יודעים מול איזה סגלים נצטרך להתמודד ביורוליג, ולצערנו אנחנו כבר רואים שרייס, שהוא אולי שחקן לא רע בכלל, זה לא מספיק. אנחנו לא רוצים שוב לספוג השפלות מכל מיני קבוצות גדולות תוך כדי הצגות כדורסל תת רמה מצידה של מכבי.

+1

11 יולי 2013, 21:45

אנשים קצת איבדו פרופורציה עם פארגו לא ? נתן עונה מצוינת ( וכך גם עוד כמה שחקנים ) וכבר אנשים מדברים עליו כאילו הוא מינימום איזה מג'ק ג'ונסון או דווין וויד ... סך הכל שחקן טוב שנתן עונה טובה ( גם בה היו עליות ומורדות ) אתלט גדול שחקן טוב אבל כבר ביו רכזים טובים ממנו במכבי אז למה ההיסחפות הזו ? 2 מליון ? 3 מליון ? למה מה קרה ? נראה אותו השנה ברוסיה אני מוכן להתערב שהוא לא יהיה שווה את ההשקעה .

אין לי בעיה שאנשים מחזיקים ממנו אבל פארגו זה קצת ניפוח והרבה הגזמה בעניי .

11 יולי 2013, 21:51

מקאדו 3 כתב:אנשים קצת איבדו פרופורציה עם פארגו לא ? נתן עונה מצוינת ( וכך גם עוד כמה שחקנים ) וכבר אנשים מדברים עליו כאילו הוא מינימום איזה מג'ק ג'ונסון או דווין וויד ... סך הכל שחקן טוב שנתן עונה טובה ( גם בה היו עליות ומורדות ) אתלט גדול שחקן טוב אבל כבר ביו רכזים טובים ממנו במכבי אז למה ההיסחפות הזו ? 2 מליון ? 3 מליון ? למה מה קרה ? נראה אותו השנה ברוסיה אני מוכן להתערב שהוא לא יהיה שווה את ההשקעה .

אבל הוא אמר שהוא השחקן הכי טוב באירופה!! :beee

11 יולי 2013, 21:59

חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:אנשים קצת איבדו פרופורציה עם פארגו לא ? נתן עונה מצוינת ( וכך גם עוד כמה שחקנים ) וכבר אנשים מדברים עליו כאילו הוא מינימום איזה מג'ק ג'ונסון או דווין וויד ... סך הכל שחקן טוב שנתן עונה טובה ( גם בה היו עליות ומורדות ) אתלט גדול שחקן טוב אבל כבר ביו רכזים טובים ממנו במכבי אז למה ההיסחפות הזו ? 2 מליון ? 3 מליון ? למה מה קרה ? נראה אותו השנה ברוסיה אני מוכן להתערב שהוא לא יהיה שווה את ההשקעה .

אבל הוא אמר שהוא השחקן הכי טוב באירופה!! :beee

בטח בטח הכי טוב , גם פה אומרים שהוא הכי טוב .

11 יולי 2013, 22:49

לדעתי רק הזמן יגיד עד כמה ההחתמה הזאת טובה. נקווה שאכן יגיע שחקן מוכח בלבל גבוה יותר.

12 יולי 2013, 00:22

דבר אחד שאני כן אוהב אצלו הוא שהוא חודר טוב. זוהי תכונה שתתברר כחשובה לדעתי.
פרסם תגובה