אשכול המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים החדש :(

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יולי 2013, 11:57

אני חושבת שמה שהכי מעצבן בהחתמה הזו, בעיקר לאור הסיפורים על פארגו, זה שעצם ההחתמה הזו אומרת בעיקר על הרמת ידיים.
יכול להיות שהכוונות בהתחלה היו באמת טוב, יכול להיות שכשאמרו שרוצים להביא שם גדול שיכול לסחוב את הקבוצה למעלה באמת התכוונו לכך, ואם באמת ניסו להביא את פארגו, אז כנראה שבאמת היו כוונות.
אבל ברגע שזה נכשל, ישר הרימו ידיים.
ישר החליטו שחוץ מפארגו אין עוד שחקן גדול שאפשר להביא שיענה לכל התנאים (הסכמה כללית של כולם, דרישות נמוכות ועוד).
אם זה המצב, אז עזבו, חבל להתאמץ ולשפוך כסף, עדיף לעשות את מה שעושים תמיד בסוף - להחתים איזה הימור ולהתפלל לטוב.
זה הכי הרבה שההנהלה הזו מסוגלת להעניק לנו - נסיון אחד פאתטי וישר אחר כך התייאשות והרמת ידיים.

כיף לדעת שיש לנו הנהלה בעלת עצבים מברזל וכוח רצון חזק לממש את הכוונות שלה שלא מתייאשת אחרי הכישלון הראשון..... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי סילבר » 12 יולי 2013, 12:02

yellowaura כתב:
felix_r כתב:
Allan Turing כתב:
toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.

לא מתלהב?? הבנאדם לא רואה בעיניים. במכבי ממוצע הנקודות שלו יעמוד על עשרים.

לא רואה, זה נכון, אבל בסך הכל 7 נקודות ו 2/10 בשני המשחקים של הפיינל פור גם יחד.

תשמע, אין ספק שהוא קלעי מצוין, אבל נכון גם שמתלהבים ממנו קצת יותר מדי.

שים לב לעובדה הזאת, שתפתיע אותך:
העונה ביורוליג קארול ב 29 משחקים קלע 54 שלשות ב 42.5%
העונה ביורוליג דיוויד לוגאן ב 27 משחקים קלע 56 שלשות ב 43.4%

הקליעה שלו תלויה הרבה בסוג ההגנה שמשחקת היריבה. לדוגמא, העונה קארול שיחק 4 משחקים נגד פאו , בהם קלע רק שלשה 1 בסך הכל.

חוץ מזה, צריך לזכור שהשחקן לא תורם הרבה מלבד הקליעה. די חלש בהגנה (גם נמוך לעמדה שלו), ולא מוסר בהתקפה.

הייתי מגדיר את קארול כסוג של דריק שארפ, רק ללא ההגנה הנהדרת (שהייתה לשארפ בגילו) וללא הווינריות.

לא הייתי מגזים.
קארול שחקן התקפה מאוד מגוון בפוטנציאל. הוא יכול לקלוע מחדירות, שלשות, חצי מרחק.

אבל אני מסכים במיוחד לגבי היחס מחיר מול יעילות.

הוא אחד השחקנים היקרים בעמדת הגארדים ולא שווה את המחיר.

אגב דווקא אני הייתי משווה אותו לשאראס בלי המסירה.
לגבי הווינריות לא בטוח לגבי זה

חוץ מזה שאני דווקא זוכר שיש לו חוזה ארוך טווח בריאל מדריד

הוא לא חתום. במו"מ איתו וכרגע הוא לא מקבל את התנאים שלהם. זוהי הזדמנות לגנוב לגדולות שחקן גדול ולא רק מאיתנו.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2013, 12:34

toja27 כתב:
LIAV10 כתב:בלי להעליב, זה נראה כאילו משפחת פדרמן שלחו אותך כדי לגרום לנו להשלים עם הסגל שנבנה פה.

לא מובנת לי ההערה הזאת, הרי אתה מבין את מגבלות התקציב שלנו, אם היה תקציב אחר אז היו שחקנים אחרים. בתקציב הנוכחי הייתי שמח לראות את סגל השחקנים שכתבתי למעלה. דבר נוסף, אנחנו מוגבלים על ידי מספר הזרים שיכולים לשחק כאן.
גם בפעם האחרונה אמרת משהו על תשלום שאני מקבל ממשפחת פדרמן ואני מקווה שזאת הפעם האחרונה, כי זה מתחיל להיות די מעצבן.
דבר נוסף, לכל אחד יש את הסגנון שלו. אם נשיכות ועקיצות זה הקטע שלך אז שיהיה לך לבריאות. לי יש את הסגנון שלי ושיהיה לי לבריאות.

באמת שיהיה לך לבריאות, אני לא צוחק עליך ולא מנסה לעקוץ, לא ברור לי הקטע שאתה לוקח את הזבל ומנסה לייפות אותו, מצטער, התגובה הקודמת שלך שהגבתי עליה אז היית לדעתי הזויה ברמות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 12 יולי 2013, 13:20

סילבר כתב:
yellowaura כתב:
felix_r כתב:
Allan Turing כתב:
toja27 כתב:אני באופן אישי לא מתלהב כל כך מג'י. סי קרול כמו שהרבה מתלהבים. אבל חייב להודות שהוא בדיוק מה שחסר לנו לעמדה 2 כדי לשפר את הקליעה מבחוץ.

לא מתלהב?? הבנאדם לא רואה בעיניים. במכבי ממוצע הנקודות שלו יעמוד על עשרים.

לא רואה, זה נכון, אבל בסך הכל 7 נקודות ו 2/10 בשני המשחקים של הפיינל פור גם יחד.

תשמע, אין ספק שהוא קלעי מצוין, אבל נכון גם שמתלהבים ממנו קצת יותר מדי.

שים לב לעובדה הזאת, שתפתיע אותך:
העונה ביורוליג קארול ב 29 משחקים קלע 54 שלשות ב 42.5%
העונה ביורוליג דיוויד לוגאן ב 27 משחקים קלע 56 שלשות ב 43.4%

הקליעה שלו תלויה הרבה בסוג ההגנה שמשחקת היריבה. לדוגמא, העונה קארול שיחק 4 משחקים נגד פאו , בהם קלע רק שלשה 1 בסך הכל.

חוץ מזה, צריך לזכור שהשחקן לא תורם הרבה מלבד הקליעה. די חלש בהגנה (גם נמוך לעמדה שלו), ולא מוסר בהתקפה.

הייתי מגדיר את קארול כסוג של דריק שארפ, רק ללא ההגנה הנהדרת (שהייתה לשארפ בגילו) וללא הווינריות.

לא הייתי מגזים.
קארול שחקן התקפה מאוד מגוון בפוטנציאל. הוא יכול לקלוע מחדירות, שלשות, חצי מרחק.

אבל אני מסכים במיוחד לגבי היחס מחיר מול יעילות.

הוא אחד השחקנים היקרים בעמדת הגארדים ולא שווה את המחיר.

אגב דווקא אני הייתי משווה אותו לשאראס בלי המסירה.
לגבי הווינריות לא בטוח לגבי זה

חוץ מזה שאני דווקא זוכר שיש לו חוזה ארוך טווח בריאל מדריד

הוא לא חתום. במו"מ איתו וכרגע הוא לא מקבל את התנאים שלהם. זוהי הזדמנות לגנוב לגדולות שחקן גדול ולא רק מאיתנו.

אם הוא לא הסכים להצעה של ריאל, מה גורם לך לחשוב שהוא יסכים להצעת השקל ושמונים אגורות של פדרמן. לגבי ההשוואה בין לוגאן לקארול, ברור לך גם שקארול זרק הרבה יותר זריקות, נכון? קארול הוא הקלעי מס׳ 1 באירופה. אם אני צריך להמר בסוף הוא יישאר בריאל. למה מגיע לנו אותו בכלל? התקמצנת לשלם עוד 50 אלף דולר, לא? אז עכשיו שכולם ייהנו מזריקות השכונה מעבר לקשת של האורז.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יולי 2013, 15:45

בהתאם לתקציב הבינוני שהחליטה להגדיר לעצמה, מכבי הולכת על בטוח. היא העדיפה להחתים שחקנים שהיא מכירה ושיודעת מה תקבל מהם - ושבעצם מכירים היטב את המועדון והעיר - על פני פרצופים חדשים, שאולי יציתו את דמיון האוהדים אבל גם אולי יתבררו כפלופים. בגדול, היא העדיפה ביטחון על פני ריגוש נטול וודאות.

היא בחרה, כפי שרמז לנו ניקולה וויצ'יץ' לפני מספר שבועות, לבנות על זרים שאולי נתפסים כאפרוריים אבל כאלה שמחוברים למועדון ולישראל, מתוך אמונה שהחיבור הזה יהפוך את השלם המקצועי לגדול מסך חלקיו - ומתוך תפיסה משלימה שגם אם הקהל לא יתאהב מיד, הוא יתאהב כשיגיעו הניצחונות (בזכות החיבור הזה).

מכבי נפלה עם יותר מדי זרים בשנים האחרונות - כמעט עם כולם - ולכן ההחלטה השכלתנית הזו לא בהכרח מרגשת, אבל ניכר שעומדות מאחוריה מחשבות ותכנון. בניגוד לסגל המקרי שהורכב כאן אשתקד, כעת מסתמן קו אחיד. לא בטוח שהוא נכון, אבל אפשר למצוא לו הצדקה רעיונית.

מתוך הבלוג של גרינוולד.
שוב פעם רואים הסקת מסקנות לא נכונה ומטומטמת של ההנהלה שלנו.
ברור לכולם שאם מביאים הימורים בשקל וחצי, יש סיכוי די גבוה שהם יתבררו כפלופים.
מה זה "פרצופים חדשים שאולי יציתו את דמיון האוהדים"?? הרי רייס הוא פרצוף חדש והוא לא מצית שום דמיון.
אפשר ללכת קדימה ולהביא שמות חדשים שהסיכוי שיהיו פלופים הוא נמוך - רק שזה כמובן עולה כסף...
כך ששוב אין פה שום עניין רעיוני או אידיאולגיה, פשוט לא רוצים להשקיע כסף!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 15:47

שוב גרינוולד כותב טור שנראה כאילו נלקח ישירות מתוך הפורום.
טור מצויין לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yehooda » 12 יולי 2013, 15:50

טוב. לאחר שסופו הגיע ברור שבמכבי צריכים לחשוב על קלעים איכותיים בשתי עמדות: עמדה 2 ועמדה 4. על מנת לרווח את המשחק.

הייתי ממליץ על שני שחקנים:

בעמדה 2 = קוסטאס וסילידאדיס מבליבאו ספרד.

גובה: 2.00

סטטיסטיקה: http://basketball.eurobasket.com/player ... adis/42314
וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=XqZxw0fK8Lc

בעמדה 4 הייתי ממליץ על תואם בלו (גם בגיל) = בוסטיאן נאכבר מיודענו מבמברג.

גובה: 2.06.

סטטיטיקה: http://basketball.eurobasket.com/player ... mberg/4312
וידאו: http://www.youtube.com/watch?v=XaMP0hQr-cU

לדעתי למרות גילו המבוגר הוא הוכיח בשנה החולפת את יכולותיו בעיקר בתחום ההתקפי ובמיוחד מול קבוצות גדולות כמו צסק"א וריאל מדריד. כמו כן יש לקחת בחשבון את עלותו הזולה יחסית.
yehooda

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 15:51

מספיק נורא להגיד שויסליאדיס הוא 2 פעם אחת, אז למה 3 פעמים? אין צורך לכתוב את אותה ההודעה בשלושה ת'רדים שונים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 12 יולי 2013, 16:09

שמעו, גם לי יש ביקורת על ההנהלה, גם לי זה לא נראה הוגן שמכבי היא הקבוצה הרווחית ביותר באירופה בעוד התקציב לשחקנים הוא נמוך ביחס לרווח, אני למשל רציתי שבו מקאלב יבוא לכאן (זה טעמי האישי) או לפחות רכז שהוא לא לגמרי הימור, הדברים של בלאט לאחר הסדרה מול ריאל "הדליקו" אותי כשהוא אמר שסך הכל הייתה עונה טובה, גם התשובות המתחמקות של שמעון מזרחי לא לרוחי. אני לא יכול להגיד שאני שלם עם ההתנהלות של המועדון. יש הרגשה שהציפיות של האוהדים והציפיות של ההנהלה לא עולות בקנה אחד. האוהדים מצפים ממכבי ליותר ובצדק. אני חושב שההנהלה אבדה את הפרופורציות ב" ניהול השפוי" שלה.ואם אין להם עוד תקציב אני מצפה מהם למקסימום שישיגו את התקציב הנדרש גם אם מדובר בויתורים מצידם, כי המועדון הוא מעל הכל.

מצד שני, אני חושב שגם האוהדים כאן איבדו את הפרופורציות.סה"כ מכבי היא עדיין קבוצה אירופאית. לפעמים נדמה שהציפיות של חלק מכם הם לא מציאותיות. איזה כבר שוק יש לאירופה להציע? איזה קבוצה אימתנית לדעתכם מכבי יכולה לבנות אם אין לה תקציב של סצק"א נניח?
ביקורת היא במקום אבל לא כשזה הופך לטרוניה בלתי פוסקת. אני לא חושב שלהזכיר כל הזמן עד כמה שההנהלה שלנו גרועה וכמה הקבוצה בלתי ראויה זה נכון ובריא. לא יודע אם שמתם לב אבל לפעמים נדמה שזה פורום לזקנות מצוברחות.כל הזמן תלונות תלונות ועוד תלונות. מזכיר לי את אלה שכל הזמן מתלוננים על כמה המדינה כאן לא טובה( משתמש במילים עדינות) ושמתי לב שאותם אלה שכל הזמן מתלוננים מביאים על עצמם מציאות שלילית.

אז אני אומר יש מקום לביקורת, אבל לא רק. סה"כ אנחנו נמצאים כאן כי אנחנו אוהבים את המשחק קודם כל ואחרי זה אנחנו מזדהים עם מכבי ומה שהיא מייצגת בשבילנו.אז הבסיס לכל חייב להיות חיובי. לפעמים יש הרגשה שזה לא בסדר להתרגש מהקבוצה שלך, כי אחר כך עוד תקבל הודעה שאני מנסה לייפות את המציאות ושנשלחתי בשם פדרמן.בואו פשוט נהיה קצת יותר חיוביים זה מה שאני אומר.
מקווה שלא פגעתי באף אחד אישית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 16:12

toja27 כתב:שמעו, גם לי יש ביקורת על ההנהלה, גם לי זה לא נראה הוגן שמכבי היא הקבוצה הרווחית ביותר באירופה בעוד התקציב לשחקנים הוא נמוך ביחס לרווח, אני למשל רציתי שבו מקאלב יבוא לכאן (זה טעמי האישי) או לפחות רכז שהוא לא לגמרי הימור, הדברים של בלאט לאחר הסדרה מול ריאל "הדליקו" אותי כשהוא אמר שסך הכל הייתה עונה טובה, גם התשובות המתחמקות של שמעון מזרחי לא לרוחי. אני לא יכול להגיד שאני שלם עם ההתנהלות של המועדון. יש הרגשה שהציפיות של האוהדים והציפיות של ההנהלה לא עולות בקנה אחד. האוהדים מצפים ממכבי ליותר ובצדק. אני חושב שההנהלה אבדה את הפרופורציות ב" ניהול השפוי" שלה.ואם אין להם עוד תקציב אני מצפה מהם למקסימום שישיגו את התקציב הנדרש גם אם מדובר בויתורים מצידם, כי המועדון הוא מעל הכל.

מצד שני, אני חושב שגם האוהדים כאן איבדו את הפרופורציות.סה"כ מכבי היא עדיין קבוצה אירופאית. לפעמים נדמה שהציפיות של חלק מכם הם לא מציאותיות. איזה כבר שוק יש לאירופה להציע? איזה קבוצה אימתנית לדעתכם מכבי יכולה לבנות אם אין לה תקציב של סצק"א נניח?
ביקורת היא במקום אבל לא כשזה הופך לטרוניה בלתי פוסקת. אני לא חושב שלהזכיר כל הזמן עד כמה שההנהלה שלנו גרועה וכמה הקבוצה בלתי ראויה זה נכון ובריא. לא יודע אם שמתם לב אבל לפעמים נדמה שזה פורום לזקנות מצוברחות.כל הזמן תלונות תלונות ועוד תלונות. מזכיר לי את אלה שכל הזמן מתלוננים על כמה המדינה כאן לא טובה( משתמש במילים עדינות) ושמתי לב שאותם אלה שכל הזמן מתלוננים מביאים על עצמם מציאות שלילית.

אז אני אומר יש מקום לביקורת, אבל לא רק. סה"כ אנחנו נמצאים כאן כי אנחנו אוהבים את המשחק קודם כל ואחרי זה אנחנו מזדהים עם מכבי ומה שהיא מייצגת בשבילנו.אז הבסיס לכל חייב להיות חיובי. לפעמים יש הרגשה שזה לא בסדר להתרגש מהקבוצה שלך, כי אחר כך עוד תקבל הודעה שאני מנסה לייפות את המציאות ושנשלחתי בשם פדרמן.בואו פשוט נהיה קצת יותר חיוביים זה מה שאני אומר.

שמע, זה די פשוט.
מכבי היא קבוצה גדולה לכל הדעות. לא פחות מצסקא. אם נוצר היום מצב באירופה, שבשביל להצליח בצורה עקבית צריך להשקיע כסף( כן, גם אולימפיאקוס השקיעה כסף בשביל להגיע להישגים), אז אני מצפה שמכבי תעשה את זה.
הרכב הבעלים הנוכחי לא מסוגל לעשות את זה? שלום ותודה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 12 יולי 2013, 16:16

חנו'ש כתב:אני חושבת שמה שהכי מעצבן בהחתמה הזו, בעיקר לאור הסיפורים על פארגו, זה שעצם ההחתמה הזו אומרת בעיקר על הרמת ידיים.
יכול להיות שהכוונות בהתחלה היו באמת טוב, יכול להיות שכשאמרו שרוצים להביא שם גדול שיכול לסחוב את הקבוצה למעלה באמת התכוונו לכך, ואם באמת ניסו להביא את פארגו, אז כנראה שבאמת היו כוונות.
אבל ברגע שזה נכשל, ישר הרימו ידיים.
ישר החליטו שחוץ מפארגו אין עוד שחקן גדול שאפשר להביא שיענה לכל התנאים (הסכמה כללית של כולם, דרישות נמוכות ועוד).
אם זה המצב, אז עזבו, חבל להתאמץ ולשפוך כסף, עדיף לעשות את מה שעושים תמיד בסוף - להחתים איזה הימור ולהתפלל לטוב.
זה הכי הרבה שההנהלה הזו מסוגלת להעניק לנו - נסיון אחד פאתטי וישר אחר כך התייאשות והרמת ידיים.

כיף לדעת שיש לנו הנהלה בעלת עצבים מברזל וכוח רצון חזק לממש את הכוונות שלה שלא מתייאשת אחרי הכישלון הראשון..... :nono

את צודקת.
הכי מרגיז אבל שבמקום לתת הצעה באמת טובה לפארגו ולגמור סיפור מהר נתנו לו הצעה נמוכה יחסית. אני חושב שהוא היה שווה 1.8 מיליון דולר (לאנגפורד היום רצה 1.2).

גם ההנהלה יודעת שהם התפשרו השנה. שמעון מזרחי אמר שבשביל השחקן הנכון הם יגדילו את התקציב אבל בפועל ההנהלה רק מורידה את התקציב... האם אין "שחקנים נכונים" בשוק ? ברור שזה סתם בדיה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 12 יולי 2013, 16:28

toja27 כתב:שמעו, גם לי יש ביקורת על ההנהלה, גם לי זה לא נראה הוגן שמכבי היא הקבוצה הרווחית ביותר באירופה בעוד התקציב לשחקנים הוא נמוך ביחס לרווח, אני למשל רציתי שבו מקאלב יבוא לכאן (זה טעמי האישי) או לפחות רכז שהוא לא לגמרי הימור, הדברים של בלאט לאחר הסדרה מול ריאל "הדליקו" אותי כשהוא אמר שסך הכל הייתה עונה טובה, גם התשובות המתחמקות של שמעון מזרחי לא לרוחי. אני לא יכול להגיד שאני שלם עם ההתנהלות של המועדון. יש הרגשה שהציפיות של האוהדים והציפיות של ההנהלה לא עולות בקנה אחד. האוהדים מצפים ממכבי ליותר ובצדק. אני חושב שההנהלה אבדה את הפרופורציות ב" ניהול השפוי" שלה.ואם אין להם עוד תקציב אני מצפה מהם למקסימום שישיגו את התקציב הנדרש גם אם מדובר בויתורים מצידם, כי המועדון הוא מעל הכל.

אני מבין את מה שאתה אומר אבל שדברים מתנהלים בסדר אנחנו לא מתלוננים גם אם התוצאה הסופית לא תמיד יוצאת כמו שצריך.

זה מגמה של השנתיים האחרונות. והסיבה היא שבאמת אנחנו אוהבים את המשחק מעל לכל ואת מה שמכבי מייצגת. ומכבי לא מייצגת לדעתי משחק אפור ושחקנים שנחשבים לבינוניים באירופה. יש קו דק בין תמימות ואופטימיות יתר לבין להיות פתי שמקבל כל מה שאומרים לו בהבנה והשלמה. כולל קיצוץ בתקציבים שמשמעותו ירידה ברמת הציפיות.

אני מסכים לגבי עניין הסבתות הזקנות שמתלוננות. אני אישית במידה והמגמה של הפיכה הדרגתית ללובליאנה תימשך ואני אראה שגם במגרש מכבי משחקת בנחיתות ובאפרוריות מול קבוצות בינוניות אני פשוט אפסיק לצפות במשחקים ולהגיב בפורומים כי באמת שמתחיל להימאס. אני כבר לא בגיל של הערצה עיוורת.

מקווה שהיכולת על המגרש לא ישקפו את התקציב ושנראה משהו מלהיב אבל אם לא אני חושב שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם נראה עונה לא טובה ושנה הבאה מכבי תמשיך באותה מגמה לי זה יהיה מספיק
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2013, 16:38

אני מבין מה שאתה אומר, אבל זה באמת היה נראה לי כאילו אתה מנסה לייפות דבר מאוד מכוער, היקמן חודר מימין, רייס משמאל, טיוס אליהופים ואליהו מטביע. מי ישמע, מתי אליהו עשה משחק טוב שלא נגד קבוצה ברמה של עירוני קריית עקרון? מה יעזור לנו חדירות של שני שחקנים כשבצבע ישנם עוד שני שחקנים שנמצאים נטו בצבע (סופו וטיוס)?
כמו שאור אמר, מכבי היא מועדון לא פחות גדול מצסק״א, אז גם לנו מגיע השקעה (ושים לב שאף אחד פה לא ביקש את התקציב שלהם ושל ריאל מדריד, ברצלונה ושאר המטורפות, אבל תקציב בגודל של היווניות לאחר ״ההתפרקות״ שלהן זה דבר מתבקש, בטח לקהל שמשלם את המנוי היקר באירופה והולך עם הקבוצה לכל חור באירופה).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יולי 2013, 16:49

אני חושבת שעיקר מה שמגיע לקהל הזה הוא שלא ימרחו אותו ולא יספרו לו סיפורים ויספרו לו שקרים.
הקהל של מכבי לא מטומטם וזה מאוד לא כיף שמתייחסים אליך ככה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 16:51

חנו'ש כתב:אני חושבת שעיקר מה שמגיע לקהל הזה הוא שלא ימרחו אותו ולא יספרו לו סיפורים ויספרו לו שקרים.

איך פדרמן אמור לדעת שהקהל לא מטומטם?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 יולי 2013, 16:52

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:אני חושבת שעיקר מה שמגיע לקהל הזה הוא שלא ימרחו אותו ולא יספרו לו סיפורים ויספרו לו שקרים.

הייתי רוצה לחשוב שזו אמורה להיות הנחת יסוד... :roll:
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2013, 16:54

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

הוא דיבר כנראה על נושא חידוש וקניית המנויים
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 16:58

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

שנים של נוקיה מלא די הפריכו את ההנחה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 17:31

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

הוא דיבר כנראה על נושא חידוש וקניית המנויים

ואתה לא מסכים איתי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 17:39

חנו'ש כתב:
בהתאם לתקציב הבינוני שהחליטה להגדיר לעצמה, מכבי הולכת על בטוח. היא העדיפה להחתים שחקנים שהיא מכירה ושיודעת מה תקבל מהם - ושבעצם מכירים היטב את המועדון והעיר - על פני פרצופים חדשים, שאולי יציתו את דמיון האוהדים אבל גם אולי יתבררו כפלופים. בגדול, היא העדיפה ביטחון על פני ריגוש נטול וודאות.

היא בחרה, כפי שרמז לנו ניקולה וויצ'יץ' לפני מספר שבועות, לבנות על זרים שאולי נתפסים כאפרוריים אבל כאלה שמחוברים למועדון ולישראל, מתוך אמונה שהחיבור הזה יהפוך את השלם המקצועי לגדול מסך חלקיו - ומתוך תפיסה משלימה שגם אם הקהל לא יתאהב מיד, הוא יתאהב כשיגיעו הניצחונות (בזכות החיבור הזה).

מכבי נפלה עם יותר מדי זרים בשנים האחרונות - כמעט עם כולם - ולכן ההחלטה השכלתנית הזו לא בהכרח מרגשת, אבל ניכר שעומדות מאחוריה מחשבות ותכנון. בניגוד לסגל המקרי שהורכב כאן אשתקד, כעת מסתמן קו אחיד. לא בטוח שהוא נכון, אבל אפשר למצוא לו הצדקה רעיונית.

מתוך הבלוג של גרינוולד.
שוב פעם רואים הסקת מסקנות לא נכונה ומטומטמת של ההנהלה שלנו.
ברור לכולם שאם מביאים הימורים בשקל וחצי, יש סיכוי די גבוה שהם יתבררו כפלופים.
מה זה "פרצופים חדשים שאולי יציתו את דמיון האוהדים"?? הרי רייס הוא פרצוף חדש והוא לא מצית שום דמיון.
אפשר ללכת קדימה ולהביא שמות חדשים שהסיכוי שיהיו פלופים הוא נמוך - רק שזה כמובן עולה כסף...
כך ששוב אין פה שום עניין רעיוני או אידיאולגיה, פשוט לא רוצים להשקיע כסף!!

מה שעצוב הוא שלא רק שחלק לא קטן מהאוהדים (אפילו בפורום המאוד ביקורתי שלנו, שלא נדבר על כמעט 100% תמיכה בקרב שאר האוהדים) אלא גם העיתונאים הציניים והביקורתיים ביותר,
מיישרים קו עם ההנהלה.
כמו שהפדרמנים הם אנשי שיווק מבריקים, שהפכו את מכבי למוצר מאוד רווחי ומוכר, כך הם גם שוו את כולם בפתיחות ובכנות שלהם בראיונות.

אבל יש לי שאלה - האם הסגל שנבנה כאן הוא סגל שאפשר להגיד עליו שהוא יתמודד על הפיינל פור של היורוליג? האם אפשר להגיד על הסגל הזה שהוא בעל
יתרונות ברורים ע"פ קבוצות ליגת העל שלנו? התשובה היא לא, ולכן כל מה שימכרו לנו על הסגל הנהדר ומלא המחשבה עם הקו הקדמי האדיר, ושחקנים בעלי פוטנציאל
בלתי נגמר בקו האחורי, פשוט לא תופס.
אנחנו צריכים הרבה מזל שהכל יתחבר, וגם אז הקבוצה הזאת כנראה לא תהיה בפיינל פור של היורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים