12 יולי 2013, 01:11
yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .
מה שכן מאוד הייתי רצה את שאראס כגורם מאזן ואולי אף סוג של מנטור לגארדים שלנו.
לגבי אליהו , שום דבר לא סגור , גם מכבי וגם הסוכן שלו משחקים את אותו משחק...
אגב , למה לא הלפרין ואוחיון יחד ? גם ככה הם לא באותה עמדה...
12 יולי 2013, 01:20
12 יולי 2013, 06:58
12 יולי 2013, 07:28
12 יולי 2013, 08:22
12 יולי 2013, 10:29
12 יולי 2013, 10:56
12 יולי 2013, 10:58
Number8 כתב:אני אישית גם נמנה על המאוכזבים מהסגל עד עכשיו. אבל צריך להבין איך המנגנון עובד - לכל קבוצה יש רשימה של שחקנים שלצורך העניין מערך הסקאוטינג + ההנהלה מכינים.
בסופו של דבר המאמן מחליט מי מתאים לו מהרשימה, לפי סדר עדיפויות. נכון שמכבי כיוונה לשחקן ב1.5 מיליון (פארגו), אבל זה לא אומר שרשימת השחקנים שלה בנויה כולה משחקנים ב1.5 מיליון. מהסיבה הפשוטה שבראש ובראשונה יש שיטה ודרך של מאמן, וגם אם יש שחקן מאוד יקר שנחשב "בכיר" ועם "שם", אבל המאמן לא מעוניין בו מבחינה מקצועית, אז לא יפנו אליו.
ולכן מה שקורה( לדעתי שוב.. הכל ספקולציות) זה שמלבד פארגו, ועוד מס' שחקנים שבלאט היה מעוניין בהם אבל העלות שלהם גבוהה מדי \ הם לא מעוניינים להגיע למכבי(מסיבות כאלה ואחרות.. למשל NBA), אין עוד שחקנים גדולים בכירים שעולים 2 מיליון (וכרגע אני מדבר רק על עמדת הרכז) שעונים על הקטגוריות של בלאט.
בסופו של דבר לי אישית אין כל כך משהו נגד רייס עצמו כי אני עוד לא ראיתי אותו מספיק פעמים , ואני לא שופט לפני שאני רואה אותו בקבוצה. אבל אני מסכים עם האכזבה מהדרך, ועם האכזבה מהפערים בין ההצהרות ששמענו, למה שקרה בפועל. עדיין יש בי את התקווה שעוד יהיו כאן החתמה או שתיים שנאהב. הקיץ עוד לא נגמר.
12 יולי 2013, 12:47
jol9 כתב:קןבי אני מסכים עם כל מה שרשמת רק לא עם המסקנה הסופית...
הכסף שיועד כביכול לפארגו לא יילך לאף אחד. זה בדיוק מה שקרה עם פופס ותומאס.
אני אישית חושב שזה פשוט לא הגיוני לכוון לשחקן של שני מליון ולהסתפק בסוף בשחקן של רבע מזה גם אם מדובר בשחקן שהעלות מול תועלת שלו עשוייה להיות טובה.
12 יולי 2013, 15:15
קובי כתב:jol9 כתב:קןבי אני מסכים עם כל מה שרשמת רק לא עם המסקנה הסופית...
הכסף שיועד כביכול לפארגו לא יילך לאף אחד. זה בדיוק מה שקרה עם פופס ותומאס.
אני אישית חושב שזה פשוט לא הגיוני לכוון לשחקן של שני מליון ולהסתפק בסוף בשחקן של רבע מזה גם אם מדובר בשחקן שהעלות מול תועלת שלו עשוייה להיות טובה.
השורה התחתונה לא הייתה שמכבי תשים את הכסף במקום אחר וגם כתבתי: או שישימו את הביצים בסל אחר, או שישאירו את הביצים בכיס.
מנסיון השנים האחרונות, כנראה שמה שכתבת יתברר כנכון גם העונה - הביצים יישארו כנראה בכיס.
לי יש בעייה אחרת בעניין ואולי זה לא הובהר מספיק מהפוסט:
כפי שכתבתי, יש המון מועמדים בגלובוס לעמדת הגארד במכבי ואני חושב שמכבי נוטה בשנים האחרונות לכוון תמיד מתחת לפנס.
אני לא משוכנע שזה מסיבות נכונות מקצועית גרידא, אלא משמרנות וקבעון מסויים.
12 יולי 2013, 17:53
12 יולי 2013, 18:13
החציל האצטקי כתב:לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.
את השם של טייריס רייס הייתי הראשון שהעלה פה לפני שנתיים (תנו חיפוש בצד שמאל למעלה ותראו). בזמנו, הדעות עליו היו חיוביות ביותר.
משום מה, הציפייה לקבל כאן שם- "מילוש", "בו", "ג'רמי" או "זוראן" עיוורה את החבר'ה וכשקיבלו רכז מצויין על המגש, קצת היה קשה לאכול את המנה.
רייס רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. הוא חודר, קולע מבחוץ ומגיע לקו כמו כל רכז-על שאתם מכירים.
הוא מוסר טוב. יצירתי, לא מפחד ומן הסתם גם אחד שעושה טעויות פה ושם.
הוא לא מפחד לקחת על עצמו אחריות.
הוא מנהיג.
והוא חתיכת בנזונה קשוח, דבר שילך מצויין בDNA של הקבוצה החדשה שבונים פה.
אחלה החתמה.
12 יולי 2013, 18:23
החציל האצטקי כתב:לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.
את השם של טייריס רייס הייתי הראשון שהעלה פה לפני שנתיים (תנו חיפוש בצד שמאל למעלה ותראו). בזמנו, הדעות עליו היו חיוביות ביותר.
משום מה, הציפייה לקבל כאן שם- "מילוש", "בו", "ג'רמי" או "זוראן" עיוורה את החבר'ה וכשקיבלו רכז מצויין על המגש, קצת היה קשה לאכול את המנה.
רייס רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. הוא חודר, קולע מבחוץ ומגיע לקו כמו כל רכז-על שאתם מכירים.
הוא מנהיג.
אחלה החתמה.
12 יולי 2013, 18:27
הוא מנהיג.
אחלה החתמה.
12 יולי 2013, 18:30
jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.
12 יולי 2013, 18:37
הוא מנהיג.
אחלה החתמה.
12 יולי 2013, 18:42
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.
גם מקאלב שיחק בפרטיזן עונה לפני שהגיע לסיינה. גם בובי בראון חילטר כל הקריירה לפני שפרץ שם. פארגו הגיע מפאקינג נו-וור (עם כל הכבוד לגלבוע/גליל).
יש לו טאלנט, הוא גדל בקולג' חזק בACC והיה שם מעולה. כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא צריך לשחק ביורוליג ועכשיו הוא גם יוכיח שהוא מתאים לרמה הזאת.
12 יולי 2013, 18:43
12 יולי 2013, 18:52
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.
גם מקאלב שיחק בפרטיזן עונה לפני שהגיע לסיינה. גם בובי בראון חילטר כל הקריירה לפני שפרץ שם. פארגו הגיע מפאקינג נו-וור (עם כל הכבוד לגלבוע/גליל).
יש לו טאלנט, הוא גדל בקולג' חזק בACC והיה שם מעולה. כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא צריך לשחק ביורוליג ועכשיו הוא גם יוכיח שהוא מתאים לרמה הזאת.
אתה קצת מעוות פה את המציאות.
מקאלב הגיע לפרטיזן בגיל צעיר אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה בקבוצה איטלקית.
כנ"ל לגבי פארגו, שהגיע למכבי אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה.
בובי בראון ממש לא חילטר, הוא היה שחקן NBA.
טייריס רייס עוד מעט בן 27. הוא משחק כבר 4 שנים באירופה, בקבוצות בינוניות מאוד. איך זה שעד עכשיו לא הגיע לשום מקום רציני?
12 יולי 2013, 19:27
CYellow7 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.
אתה קצת מעוות פה את המציאות.
מקאלב הגיע לפרטיזן בגיל צעיר אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה בקבוצה איטלקית.
כנ"ל לגבי פארגו, שהגיע למכבי אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה.
בובי בראון ממש לא חילטר, הוא היה שחקן NBA.
טייריס רייס עוד מעט בן 27. הוא משחק כבר 4 שנים באירופה, בקבוצות בינוניות מאוד. איך זה שעד עכשיו לא הגיע לשום מקום רציני?
זה אתה מעוות את המציאות. זה ששחקן בגיל 26 לא שיחק ביורוליג לא מעיד על היכולות או על הפוטנציאל שלו.
באיזה גיל הגיע צ'אק אידסון לקבוצה גדולה?באיזה גיל הגיע טרנס מוריס לראשונה לקבוצה גדולה וליורוליג?באיזה גיל הגיע באסטון ליורוליג?אז בוא אספר לך שרייס קצת יותר צעיר..ואלה השחקנים שעלו לי לראש עכשיו..
"עוד מעט בן 27". בן 27 זה קצת לפני שיא הקריירה של שחקן כדורסל!