טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 01:11

yzafrir כתב:התגובות פה של אנשים מאוד מפתיעות אותי . במיוחד כאלו שנחשבי למתונים כמו חני או יוני.
ההבדל ביני וחביב לבין שאר האנשים פה זה שכולם שוללים את השחקן על הסף וקברו את העונה כולל בגזרה המקומית בעוד שאני חושב שיכול להיות פה הפתעה נחמדה מאוד.
אני מבין שלא מדובר פה בפארגו הבא אבל אני בטוח שהוא טוב יותר משני הגארדים שהיו פה שנה שעברה ואחד מהם בחרו להשאיר.
ברור שהייתי מעדיף לראות פה את פארגו לצד רייס (במקור רציתי את ג'אקסוןליד פארגו אבל אני מפחד שיגידו שאני אהד צסקא) . אבל כשאין כסף אז זה מה יש .
מה שכן מאוד הייתי רצה את שאראס כגורם מאזן ואולי אף סוג של מנטור לגארדים שלנו.
לגבי אליהו , שום דבר לא סגור , גם מכבי וגם הסוכן שלו משחקים את אותו משחק...
אגב , למה לא הלפרין ואוחיון יחד ? גם ככה הם לא באותה עמדה...

אני לא חושב שיש איזשהי בעיה במה שאני כתבתי (או חני)... לא אמרתי עליו איכס, כי אני לא מכיר אותו ובאופן כללי אני מעדיף לא לרשום את זה על בן אדם כלשהו,
אבל אני בהחלט מצר שהחליטו ללכת לכיוון של שחקן מהסוג הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 12 יולי 2013, 01:20

הדיון\ויכוח פה ברובו לא ממש ברור לי. הרי רובינו לא ממש מכירים את רייס ולא ראו אותו יותר מדיי, אם בכלל. זה סה"כ ויכוח על הקונספט בו נבנית הקבוצה.
יבואו האופטימיים ויגידו - רייס יכול להצליח, כמו שפארגו הצליח. אבל בוא נסתכל על זה "טיפה" יותר ריאלית - יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
עכשיו יבואו האופטימיים שוב ויגידו - בוא תיתן לי שחקן אחד ששווה היה להחתים, אחרי שמכבי "נפלה" עם פארגו. ואני אומר, אל תתיימרו לתת שמות. לאף אחד פה אין מושג באמת, לגבי שוק השחקנים על בוריו. יש כ"כ הרבה אופציות לשחקנים בעמדות הגארד, שאני בטוח שאם בלאט היה רוצה, הוא היה ממלא 50 כאלה תוך חצי שעה.
נניח ומכבי כיוונה מתחת לפנס והלכה על פארגו... זה לא אומר שהגארד הבא, מבחינה מקצועית, ברשימה אחרי פארגו, הוא רייס. זה פשוט אומר שכנראה ביחס של עלות-תועלת ותפיסה מקצועית, הוא היה גבוה מאוד ברשימה, ואני אסביר למה:
ישנם פליטי NBA רבים, שחקנים שמדשדשים בליגה הטובה בעולם, שחקנים של שכר מינימום וכו'... שחקנים שעשו קריירות נהדרות בקולג'ים ולא הצליחו להשתלב בליגה, בחירות סיבוב ראשון דראפט משנים עברו וכו'. כדוגמאות, אפשר להזכיר את אנטוני פארקר, טראג'ן לאנגדון, רנדי ווייט ואחרים.
כנראה שמכבי, כהרגלה, העדיפה לכוון מתחת לפנס. כלומר, שחקן שהוא "ידוע" באירופה, שמביא נסיון אירופאי, שהוא פוטנציאל להצלחה ביבשת ושהוא זול.
כנראה גם שלא רצו "לשים" בלטה על שחקן "מוטל בספק" כמו פלאניניץ', או בראון ויכול להיות שבצדק. ייתכן גם, שבגלל הנפילה בהחתמת פארגו, רוצים לשים את הביצים בסל אחר ויכול להיות שפשוט ישימו את הביצים בכיס בסופו של דבר.

בשורה התחתונה, להערכתי, כל התשובות נכונות:
מכבי הייתה מוכנה להכניס את היד יותר עמוק לכיס תמורת שחקן 'מוכח' כפארגו ולא היתה מוכנה לעשות זאת תמורת שחקנים עם קליבר מופחת, כבובי בראון. מכאן, הדרך לרייס כנראה הייתה קצרה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אדגר פו » 12 יולי 2013, 06:58

לרייס הייתה תקרית במועדון לילה בגרמניה , נזרק ב 2 בלילה. בעקבות זה המאמן פוטר :

http://digital-edition.israelhayom.co.i ... %2F07%2F12
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 07:28

קןבי אני מסכים עם כל מה שרשמת רק לא עם המסקנה הסופית...

הכסף שיועד כביכול לפארגו לא יילך לאף אחד. זה בדיוק מה שקרה עם פופס ותומאס.
אני אישית חושב שזה פשוט לא הגיוני לכוון לשחקן של שני מליון ולהסתפק בסוף בשחקן של רבע מזה גם אם מדובר בשחקן שהעלות מול תועלת שלו עשוייה להיות טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 08:22

אני אישית גם נמנה על המאוכזבים מהסגל עד עכשיו. אבל צריך להבין איך המנגנון עובד - לכל קבוצה יש רשימה של שחקנים שלצורך העניין מערך הסקאוטינג + ההנהלה מכינים.
בסופו של דבר המאמן מחליט מי מתאים לו מהרשימה, לפי סדר עדיפויות. נכון שמכבי כיוונה לשחקן ב1.5 מיליון (פארגו), אבל זה לא אומר שרשימת השחקנים שלה בנויה כולה משחקנים ב1.5 מיליון. מהסיבה הפשוטה שבראש ובראשונה יש שיטה ודרך של מאמן, וגם אם יש שחקן מאוד יקר שנחשב "בכיר" ועם "שם", אבל המאמן לא מעוניין בו מבחינה מקצועית, אז לא יפנו אליו.
ולכן מה שקורה( לדעתי שוב.. הכל ספקולציות) זה שמלבד פארגו, ועוד מס' שחקנים שבלאט היה מעוניין בהם אבל העלות שלהם גבוהה מדי \ הם לא מעוניינים להגיע למכבי(מסיבות כאלה ואחרות.. למשל NBA), אין עוד שחקנים גדולים בכירים שעולים 2 מיליון (וכרגע אני מדבר רק על עמדת הרכז) שעונים על הקטגוריות של בלאט.
בסופו של דבר לי אישית אין כל כך משהו נגד רייס עצמו כי אני עוד לא ראיתי אותו מספיק פעמים , ואני לא שופט לפני שאני רואה אותו בקבוצה. אבל אני מסכים עם האכזבה מהדרך, ועם האכזבה מהפערים בין ההצהרות ששמענו, למה שקרה בפועל. עדיין יש בי את התקווה שעוד יהיו כאן החתמה או שתיים שנאהב. הקיץ עוד לא נגמר.
Number8

הודעהעל ידי Allan Turing » 12 יולי 2013, 10:29

אתה רוצה להגיד לי שהבא ברשימה אחרי פארגו היה רייס? אם כן,
אני צריך דיבור עם עורך הרשימה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי yellowaura » 12 יולי 2013, 10:56

רייס הוא החתמה של מאמן. אני מרוצה מההחתמה הזו. בטוח מעדיף אותה על סוס מת כזה או אחר. הוא נחשב לפרוספקט טוב והייתה לו גם שנה טובה.

הבעיה לא עם רייס אלא עם הבנייה הכוללת עד כה:

העובדה היא שמכבי עד כה בנתה את אחת הקבוצות הזולות שהיו במועדון. אין אף שחקן שעולה מעל 900K לעונה.
כרגע אין למעשה פאוור פורוורד (טיוס שיחק העונה 5 ולדעתי יותר מתאים לעמדה זו), אין קלע שלשות יציב ואין כוכב שכולם כולל שון ג'יימס ובלאט טענו שזה מה שהיה חסר העונה

שלעצמם אני אוהב את רייס, היקמן וסמית' ... אבל תצרף אותם ביחד ותקבל את האמא של הקבוצות הבינוניות.

מה שברור לי עד כה:
1. היקמן או רייס - אחד מהם לא יצליח. זה מיקס גרוע. 2 שחקנים שלדעתי יכולים להיות טובים ליד כוכב אבל ביחד ידרכו על האצבעות אחד של השני ויהיו בינוניים.
2. אין כוכב, אין מנהיג. יש שחקנים טובים. אם בלאט וג'יימס מתבטאים ואומרים שזה מה שהיה חסר כבר שנתיים אז מה השתנה שהשנה לא עשו עם זה כלום ?
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 10:58

Number8 כתב:אני אישית גם נמנה על המאוכזבים מהסגל עד עכשיו. אבל צריך להבין איך המנגנון עובד - לכל קבוצה יש רשימה של שחקנים שלצורך העניין מערך הסקאוטינג + ההנהלה מכינים.
בסופו של דבר המאמן מחליט מי מתאים לו מהרשימה, לפי סדר עדיפויות. נכון שמכבי כיוונה לשחקן ב1.5 מיליון (פארגו), אבל זה לא אומר שרשימת השחקנים שלה בנויה כולה משחקנים ב1.5 מיליון. מהסיבה הפשוטה שבראש ובראשונה יש שיטה ודרך של מאמן, וגם אם יש שחקן מאוד יקר שנחשב "בכיר" ועם "שם", אבל המאמן לא מעוניין בו מבחינה מקצועית, אז לא יפנו אליו.
ולכן מה שקורה( לדעתי שוב.. הכל ספקולציות) זה שמלבד פארגו, ועוד מס' שחקנים שבלאט היה מעוניין בהם אבל העלות שלהם גבוהה מדי \ הם לא מעוניינים להגיע למכבי(מסיבות כאלה ואחרות.. למשל NBA), אין עוד שחקנים גדולים בכירים שעולים 2 מיליון (וכרגע אני מדבר רק על עמדת הרכז) שעונים על הקטגוריות של בלאט.
בסופו של דבר לי אישית אין כל כך משהו נגד רייס עצמו כי אני עוד לא ראיתי אותו מספיק פעמים , ואני לא שופט לפני שאני רואה אותו בקבוצה. אבל אני מסכים עם האכזבה מהדרך, ועם האכזבה מהפערים בין ההצהרות ששמענו, למה שקרה בפועל. עדיין יש בי את התקווה שעוד יהיו כאן החתמה או שתיים שנאהב. הקיץ עוד לא נגמר.

אתה וכל מי שאומר את זה צודקים עקרונית. הבעיה היא שבמכבי זה לא בדיוק עובד ככה.

חוסכים,ושוב חוסכים, ובונים הפוך, ואז חוסכים עוד קצת. ואז פתאום מתחילים להילחץ באמצע העונה, לשחרר שחקנים ולהחתים אחרים.
אז בסוף אתה נשאר עם סגל מלא שעלה בערך חצי ממה שעלה הסגל לפני 4-5 שנים.

למשל, בעלות של ג'יימס, פלאניניץ', תומאס, מדלי, אליהו ושרמדיני, היה אפשר לבנות קו קדמי של ג'יימס, אליהו, מאריץ' ואיזה מירוטיץ' או PF מוביל אחר.

אותו הדבר היה בכל אחת מהשנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 12 יולי 2013, 12:47

jol9 כתב:קןבי אני מסכים עם כל מה שרשמת רק לא עם המסקנה הסופית...

אני אישית חושב שזה פשוט לא הגיוני לכוון לשחקן של שני מליון ולהסתפק בסוף בשחקן של רבע מזה גם אם מדובר בשחקן שהעלות מול תועלת שלו עשוייה להיות טובה.

השורה התחתונה לא הייתה שמכבי תשים את הכסף במקום אחר וגם כתבתי: או שישימו את הביצים בסל אחר, או שישאירו את הביצים בכיס.
מנסיון השנים האחרונות, כנראה שמה שכתבת יתברר כנכון גם העונה - הביצים יישארו כנראה בכיס.

לי יש בעייה אחרת בעניין ואולי זה לא הובהר מספיק מהפוסט:
כפי שכתבתי, יש המון מועמדים בגלובוס לעמדת הגארד במכבי ואני חושב שמכבי נוטה בשנים האחרונות לכוון תמיד מתחת לפנס.
אני לא משוכנע שזה מסיבות נכונות מקצועית גרידא, אלא משמרנות וקבעון מסויים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 15:15

קובי כתב:
jol9 כתב:קןבי אני מסכים עם כל מה שרשמת רק לא עם המסקנה הסופית...

השורה התחתונה לא הייתה שמכבי תשים את הכסף במקום אחר וגם כתבתי: או שישימו את הביצים בסל אחר, או שישאירו את הביצים בכיס.
מנסיון השנים האחרונות, כנראה שמה שכתבת יתברר כנכון גם העונה - הביצים יישארו כנראה בכיס.

לי יש בעייה אחרת בעניין ואולי זה לא הובהר מספיק מהפוסט:
כפי שכתבתי, יש המון מועמדים בגלובוס לעמדת הגארד במכבי ואני חושב שמכבי נוטה בשנים האחרונות לכוון תמיד מתחת לפנס.
אני לא משוכנע שזה מסיבות נכונות מקצועית גרידא, אלא משמרנות וקבעון מסויים.

הבעיה האחרת שאתה מדבר עליה, היא רק אחת הבעיות. ישנם מספיק שחקנים מצויינים גם מתחת לפנס. הנהלת מכבי באמצעות חבילה מסודרת מאוד של מסרים
וספינים גורמת לכולם לחשוב שמה שהם עושים, זה בעצם מה שתמיד עשו, ושזה בכלל מה שהביא לעשור מצויין הקודם.
יותר מזה הם גם משקרים באופן מובהק וטוענים שהתקציב עולה, בעוד שבפועל התקציב יורד.

לי זה קצת נמאס האמת
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 יולי 2013, 17:53

לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.
את השם של טייריס רייס הייתי הראשון שהעלה פה לפני שנתיים (תנו חיפוש בצד שמאל למעלה ותראו). בזמנו, הדעות עליו היו חיוביות ביותר.
משום מה, הציפייה לקבל כאן שם- "מילוש", "בו", "ג'רמי" או "זוראן" עיוורה את החבר'ה וכשקיבלו רכז מצויין על המגש, קצת היה קשה לאכול את המנה.

רייס רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. הוא חודר, קולע מבחוץ ומגיע לקו כמו כל רכז-על שאתם מכירים.
הוא מוסר טוב. יצירתי, לא מפחד ומן הסתם גם אחד שעושה טעויות פה ושם.
הוא לא מפחד לקחת על עצמו אחריות.
הוא מנהיג.
והוא חתיכת בנזונה קשוח, דבר שילך מצויין בDNA של הקבוצה החדשה שבונים פה.

אחלה החתמה. :thumbup
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 יולי 2013, 18:13

החציל האצטקי כתב:לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.
את השם של טייריס רייס הייתי הראשון שהעלה פה לפני שנתיים (תנו חיפוש בצד שמאל למעלה ותראו). בזמנו, הדעות עליו היו חיוביות ביותר.
משום מה, הציפייה לקבל כאן שם- "מילוש", "בו", "ג'רמי" או "זוראן" עיוורה את החבר'ה וכשקיבלו רכז מצויין על המגש, קצת היה קשה לאכול את המנה.

רייס רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. הוא חודר, קולע מבחוץ ומגיע לקו כמו כל רכז-על שאתם מכירים.
הוא מנהיג.

בדרך כלל אני סומך על הדעה שלך, מקווה שאתה צודק.
עדיין מאוכזב שלא קיבלנו שם ומקווה שנקבל שחקן טוב ו״מרגש״ בעמדה 4.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 18:23

החציל האצטקי כתב:לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.

הוא מנהיג.

יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2013, 18:27

הוא מנהיג.

לא מבין על סמך מה אתה אומר שהוא "רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש".
הוא אף פעם לא דרך ביורוליג. יותר מזה, אף קבוצת יורוליג (אפילו החלשות שבהן) לא העיפה מבט לעברו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 יולי 2013, 18:30

jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.

גם מקאלב שיחק בפרטיזן עונה לפני שהגיע לסיינה. גם בובי בראון חילטר כל הקריירה לפני שפרץ שם. פארגו הגיע מפאקינג נו-וור (עם כל הכבוד לגלבוע/גליל).
יש לו טאלנט, הוא גדל בקולג' חזק בACC והיה שם מעולה. כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא צריך לשחק ביורוליג ועכשיו הוא גם יוכיח שהוא מתאים לרמה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2013, 18:37

הוא מנהיג.

גם אני אוהב אותו וחושב שהוא יכול להיות אדיר אבל הוא לא ממש רכז
היו צריכים להביא אותו לעמדה 2 ולהביא רכז נורמלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2013, 18:42

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.

גם מקאלב שיחק בפרטיזן עונה לפני שהגיע לסיינה. גם בובי בראון חילטר כל הקריירה לפני שפרץ שם. פארגו הגיע מפאקינג נו-וור (עם כל הכבוד לגלבוע/גליל).
יש לו טאלנט, הוא גדל בקולג' חזק בACC והיה שם מעולה. כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא צריך לשחק ביורוליג ועכשיו הוא גם יוכיח שהוא מתאים לרמה הזאת.

אתה קצת מעוות פה את המציאות.
מקאלב הגיע לפרטיזן בגיל צעיר אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה בקבוצה איטלקית.
כנ"ל לגבי פארגו, שהגיע למכבי אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה.
בובי בראון ממש לא חילטר, הוא היה שחקן NBA.

טייריס רייס עוד מעט בן 27. הוא משחק כבר 4 שנים באירופה, בקבוצות בינוניות מאוד. איך זה שעד עכשיו לא הגיע לשום מקום רציני?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 18:43

לא שונה מעשרות הקומבו גארדס האמריקאים שמסתובבים באירופה.
הרבה יותר מזכיר לי את היקמן, מאשר את פארגו למשל. הוא בהחלט יכול להתגלות כשחקן טוב, אבל הוא לא מה שיעשה את ההבדל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 18:52

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

טייריס רייס עוד מעט בן 27. הוא משחק כבר 4 שנים באירופה, בקבוצות בינוניות מאוד. איך זה שעד עכשיו לא הגיע לשום מקום רציני?

זה אתה מעוות את המציאות. זה ששחקן בגיל 26 לא שיחק ביורוליג לא מעיד על היכולות או על הפוטנציאל שלו.
באיזה גיל הגיע צ'אק אידסון לקבוצה גדולה?באיזה גיל הגיע טרנס מוריס לראשונה לקבוצה גדולה וליורוליג?באיזה גיל הגיע באסטון ליורוליג?אז בוא אספר לך שרייס קצת יותר צעיר..ואלה השחקנים שעלו לי לראש עכשיו..
"עוד מעט בן 27". בן 27 זה קצת לפני שיא הקריירה של שחקן כדורסל!
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2013, 19:27

CYellow7 כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

זה אתה מעוות את המציאות. זה ששחקן בגיל 26 לא שיחק ביורוליג לא מעיד על היכולות או על הפוטנציאל שלו.
באיזה גיל הגיע צ'אק אידסון לקבוצה גדולה?באיזה גיל הגיע טרנס מוריס לראשונה לקבוצה גדולה וליורוליג?באיזה גיל הגיע באסטון ליורוליג?אז בוא אספר לך שרייס קצת יותר צעיר..ואלה השחקנים שעלו לי לראש עכשיו..
"עוד מעט בן 27". בן 27 זה קצת לפני שיא הקריירה של שחקן כדורסל!

סבבה, עכשיו אני אוכיח גם לך שאתה מעוות את המציאות ואתייחס לכל הדוגמאות שהבאת. קודם כל אין קשר לגיל, אלא למספר השנים שהשחקן שיחק באירופה וכמה זמן לקח לו להגיע לרמות הגבוהות.
צ'אק אידסון הגיע ליורוליג אחרי 3 עונות באירופה.
טרנס מוריס הגיע למכבי אחרי חצי עונה באירופה (לפני זה שיחק ב NBA).
באסטון הגיע למכבי אחרי 3 עונות באירופה, כששתיים מהן היו בליגה הספרדית החזקה.

טירייס רייס מדשדש כבר 4 עונות באירופה, בליגות החלשות ביותר באירופה.
בקיצור, תבדוק לפני שאתה זורק עובדות לאוויר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, שמוליק ו־11 אורחים