טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 19:34

איזה שטויות אנשים אומרים פה, שזה לא ייאמן. כל כך מקובעים וחושבים כל כך מיושן.. נצמדים לאקסיומות שלא קיימות בעולם הזה.
שחקן בן 26 שעדיין לא הגיע לקבוצה גדולה זה שחקן מוספד?! למה אנתוני פארקר בגיל 26 מה הוא היה? מי הכיר אותו בכלל. עונת הפריצה שלו היתה 2003-04 והוא היה אז בן 28-29. לפני זה הוא היה סתם עוד שחקן סביר באירופה. אתם מדברים שטויות. אם אתם חווים דעה על שחקן, אל תשתמשו בנתונים זניחים כמו גיל (בטח שלא גיל צעיר כמו 26!).. תשתמשו בדעה על סגנון משחק.
הרבה כאן באים בגישה כזאת ישראלית (וחבל), של ישר להספיד, ישר לחפש את הרע. ראבק השחקן עוד לא שיחק שניה כאן.

אני שוב אומר - אני גם לא מחסידי עונת המלפפונים עד עכשיו. אני מאוכזב כמו כולם מההבדל בין ההצהרות שקיבלנו לפני חודשיים לבין מה שקרה בפועל. אבל מכאן ועד לראות שחור, זה מגוחך.
הרבה קבוצות ללא שמות גדולים נהיו קבוצות גדולות גם בגלל המשכיות וחיבור טוב בין היתר. ההבדל בין העונה הקודמת לעונה הזאת יכול להיות עצום אם משנים אפילו שחקן אחד או שניים. כדורסל זה לא רק סטטיסטיקה וזה לא שמות.
Number8

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2013, 20:02

Number8 כתב:איזה שטויות אנשים אומרים פה, שזה לא ייאמן. כל כך מקובעים וחושבים כל כך מיושן.. נצמדים לאקסיומות שלא קיימות בעולם הזה.
שחקן בן 26 שעדיין לא הגיע לקבוצה גדולה זה שחקן מוספד?! למה אנתוני פארקר בגיל 26 מה הוא היה? מי הכיר אותו בכלל. עונת הפריצה שלו היתה 2003-04 והוא היה אז בן 28-29. לפני זה הוא היה סתם עוד שחקן סביר באירופה. אתם מדברים שטויות. אם אתם חווים דעה על שחקן, אל תשתמשו בנתונים זניחים כמו גיל (בטח שלא גיל צעיר כמו 26!).. תשתמשו בדעה על סגנון משחק.
הרבה כאן באים בגישה כזאת ישראלית (וחבל), של ישר להספיד, ישר לחפש את הרע. ראבק השחקן עוד לא שיחק שניה כאן.

אני שוב אומר - אני גם לא מחסידי עונת המלפפונים עד עכשיו. אני מאוכזב כמו כולם מההבדל בין ההצהרות שקיבלנו לפני חודשיים לבין מה שקרה בפועל. אבל מכאן ועד לראות שחור, זה מגוחך.
הרבה קבוצות ללא שמות גדולים נהיו קבוצות גדולות גם בגלל המשכיות וחיבור טוב בין היתר. ההבדל בין העונה הקודמת לעונה הזאת יכול להיות עצום אם משנים אפילו שחקן אחד או שניים. כדורסל זה לא רק סטטיסטיקה וזה לא שמות.

לא יזיק שתקרא את ההודעות בעיון לפני שאתה יוצא למסע הכפשות.
הדגשתי שאני לא מדבר על הגיל, אלא על הזמן שהוא משחק באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 12 יולי 2013, 20:02

שמואל1 כתב:
CYellow7 כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:יכול להיות שאתה צודק בהכל, רק שהייתי מצפה מ"רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש" לשחק במועדון מעניין יותר מבאיירן מינכן.

גם מקאלב שיחק בפרטיזן עונה לפני שהגיע לסיינה. גם בובי בראון חילטר כל הקריירה לפני שפרץ שם. פארגו הגיע מפאקינג נו-וור (עם כל הכבוד לגלבוע/גליל).
יש לו טאלנט, הוא גדל בקולג' חזק בACC והיה שם מעולה. כבר לפני שנתיים אמרתי שהוא צריך לשחק ביורוליג ועכשיו הוא גם יוכיח שהוא מתאים לרמה הזאת.

אתה קצת מעוות פה את המציאות.
מקאלב הגיע לפרטיזן בגיל צעיר אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה בקבוצה איטלקית.
כנ"ל לגבי פארגו, שהגיע למכבי אחרי עונה אחת מוצלחת באירופה.
בובי בראון ממש לא חילטר, הוא היה שחקן NBA.

טייריס רייס עוד מעט בן 27. הוא משחק כבר 4 שנים באירופה, בקבוצות בינוניות מאוד. איך זה שעד עכשיו לא הגיע לשום מקום רציני?

זה אתה מעוות את המציאות. זה ששחקן בגיל 26 לא שיחק ביורוליג לא מעיד על היכולות או על הפוטנציאל שלו.
באיזה גיל הגיע צ'אק אידסון לקבוצה גדולה?באיזה גיל הגיע טרנס מוריס לראשונה לקבוצה גדולה וליורוליג?באיזה גיל הגיע באסטון ליורוליג?אז בוא אספר לך שרייס קצת יותר צעיר..ואלה השחקנים שעלו לי לראש עכשיו..
"עוד מעט בן 27". בן 27 זה קצת לפני שיא הקריירה של שחקן כדורסל!

סבבה, עכשיו אני אוכיח גם לך שאתה מעוות את המציאות ואתייחס לכל הדוגמאות שהבאת. קודם כל אין קשר לגיל, אלא למספר השנים שהשחקן שיחק באירופה וכמה זמן לקח לו להגיע לרמות הגבוהות.
צ'אק אידסון הגיע ליורוליג אחרי 3 עונות באירופה.
טרנס מוריס הגיע למכבי אחרי חצי עונה באירופה (לפני זה שיחק ב NBA).
באסטון הגיע למכבי אחרי 3 עונות באירופה, כששתיים מהן היו בליגה הספרדית החזקה.

טירייס רייס מדשדש כבר 4 עונות באירופה, בליגות החלשות ביותר באירופה.
בקיצור, תבדוק לפני שאתה זורק עובדות לאוויר.

אתה צוחק?
אידסון הגיע אחרי 3 עונות ליורוליג..זה מה שמשנה?אידסון בסדר כי הוא הגיע אחרי 3 עונות ורייס גרוע כי לקח לו 4 שנים..חח
תדייק. מוריס היה שחקן של 16 דקות בעונתו הראשונה בNBA, בעונה שניה ירד בדקות ובעונה שלישית שיחק בליגת הפיתוח. לאחר ליגת הפיתוח הוא עבר לליגה היוונית לאפולון פטראס האימפריה היוונית הידועה. לאחר מכן חזר מהדלת הראשית לNBA ושיחק 8 דקות בממוצע, 22 משחקים בסה"כ.
לאחר מכן, אחרי שלא מצא קבוצה, נחת בירושלים.
אז אל תגיד לי שחקן NBA, כי שחקני NBA כמוהו יש מיליון. ואל תגיד חצי עונה באירופה כי הוא שיחק גם באימפריה ממלחה שלך וגם באימפריה היוונית פטראס.
באסטון הגיע אחרי 3 עונות באירופה(שוב, זה מה שהופך את ההחתמה של רייס למגוכחת אה?עונה אחת הבדל) ושנתיים מהליגה הספרדית החזקה שממנה הגיעו הסופרסטארים מדלי והנדריקס.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 יולי 2013, 20:17

אין מה לזלזל בבאיירן. מדובר בקבוצה טובה עם תקציב מכובד מאוד, קהל אוהדים רחב ופרוייקט מתוקשר שנמצא בדרכו למעלה. העונה הקבוצה הזאת גם תשחק ביורוליג.
את ריטאס וילנה כולנו מכירים ומעריכים כמועדון מכובד וגם ככזה שלרוב, ידע להחתים לעצמו שחקנים צעירים ומוכשרים בכסף קטן. גם שאר המועדונים הקטנים יותר בהם שיחק הם מועדונים ראויים.

השחקן נמצא בעלייה, ממתין לפריצה על הבמות הגדולות באמת והעונה זה יקרה במכבי תל אביב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 21:09

שמואל1 כתב:
Number8 כתב:איזה שטויות אנשים אומרים פה, שזה לא ייאמן. כל כך מקובעים וחושבים כל כך מיושן.. נצמדים לאקסיומות שלא קיימות בעולם הזה.

לא יזיק שתקרא את ההודעות בעיון לפני שאתה יוצא למסע הכפשות.
הדגשתי שאני לא מדבר על הגיל, אלא על הזמן שהוא משחק באירופה.

בוא לא ניסחף.. מסע הכפשות. אנחנו לא במסיבת עיתונאים של לימור לבנת.. כולה פורום באינטרנט. פרופורציה. אני רק אומר שאתה מגזים .. להגיד ששחקן 4 שנים באירופה ובן 26 ו"איך הוא לא הגיע עדיין לשום מקום רציני" זה מגוחך. הרבה שחקנים הגיעו לשיא שלהם בגיל מאוחר יחסית. בכדורסל מעבר ליכולת גם צריך המון מזל, להיות במקום הנכון בזמן הנכון, כלומר להגיע לקבוצה שהחיבור לשחקן אידיאלי. לא לכולם זה קורה. ושוב אני אתן את דוגמת פארקר - אנתוני פארקר אולי הזר הכי טוב ששיחק אי פעם ביורוליג, "הגיע למקום רציני" (NBA) בגיל 30. אנתוני פארקר בגיל 26 היה כמעט אנונימי במונחי אירופה. הוא בדיוק חיפש את עצמו ברומא או משהו. אז שוב - אל תיקח את הגיל או את כמות השנים באירופה כפרמטר כאן. תנסה לחוות דעה על שחקן אחרי שאתה מקבל קצת מושג מה היכולות שלו ולא על בסיס נתונים שטחיים וטפלים.
Number8

הודעהעל ידי שחף » 12 יולי 2013, 21:16

עוד פעם סיפורי אנתוני פארקר? פארקר היה שנתיים ב-NBA לפני שהגיע למכבי. נבחר בסיבוב הראשון ונפצע המון. שחקן כמו פארקר יש אחת למיליון.
איפה רייס כבר נבחר?
שחף

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 21:24

שחף כתב:עוד פעם סיפורי אנתוני פארקר? פארקר היה שנתיים ב-NBA לפני שהגיע למכבי. נבחר בסיבוב הראשון ונפצע המון. שחקן כמו פארקר יש אחת למיליון.
איפה רייס כבר נבחר?

למה להיתפס לקטנות... זו דוגמה אחת. לא חסרים שמות של שחקנים שאף אחד לא הכיר ופרצו בגיל 27 ולא בגיל 23. לא צריך אפילו להסתכל על קבוצות אחרות. יש לא מעט כאלה שאחרי עונה אחת במכבי השכר שלהם קפץ ל2מיליון דולר והם הפכו לשחקנים "בעלי שם".. מוצדק או לא, הצליחו אחרי זה או לא, זה כבר לא הנושא.
Number8

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2013, 21:30

Number8 כתב:
שחף כתב:עוד פעם סיפורי אנתוני פארקר? פארקר היה שנתיים ב-NBA לפני שהגיע למכבי. נבחר בסיבוב הראשון ונפצע המון. שחקן כמו פארקר יש אחת למיליון.
איפה רייס כבר נבחר?

למה להיתפס לקטנות... זו דוגמה אחת. לא חסרים שמות של שחקנים שאף אחד לא הכיר ופרצו בגיל 27 ולא בגיל 23. לא צריך אפילו להסתכל על קבוצות אחרות. יש לא מעט כאלה שאחרי עונה אחת במכבי השכר שלהם קפץ ל2מיליון דולר והם הפכו לשחקנים "בעלי שם".. מוצדק או לא, הצליחו אחרי זה או לא, זה כבר לא הנושא.

מי שנתפס פה לקטנות זה אתה.
נכתבו פה עשרות הודעות על היכולת של רייס, ועל מה שהוא מביא למגרש. אתה בחרת להתייחס רק להודעה של שמואל על הגיל\מספר השנים שהוא משחק באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 21:34

MTA2311 כתב:
Number8 כתב:
איפה רייס כבר נבחר?

מי שנתפס פה לקטנות זה אתה.
נכתבו פה עשרות הודעות על היכולת של רייס, ועל מה שהוא מביא למגרש. אתה בחרת להתייחס רק להודעה של שמואל על הגיל\מספר השנים שהוא משחק באירופה.

ברור שבחרתי להתיחס רק אליה. כי היא מקוממת. עם רוב שאר הדברים הענייניים אני מסכים ולכן אין לי מה להגיב על זה. מה גם שהדברים חוזרים על עצמם מכיוון שמעטים האנשים כאן שבאמת ראו מספיק את השחקן.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 21:40

בגיל 26 פארקר הניף את גבוע הסופרוליג כשהוא קולע 14 נק' וקוטף 5 רב', ונותן עונת בכורה פנטסטית שהובילה אותו להיות אחד השחקנים הגדולים ששיחק אי פעם באירופה.
אבל את כל זה אתה מכיר, ולמרות זאת, החלטת להביא דווקא את הדוגמא המופרכת (והלא נכונה) הזאת...
ד"א הוא גם לא שיחק באירופה לפני מכבי, כך שהוא לא יכל להיות שחקן סביר שם.

אני חושב שרוב הביקורת על ההחתמה היא דווקא בגלל סגנון המשחק, וסגנון השחקן, והביקורת היא כלפי ההנהלה, וממש לא כלפי השחקן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 12 יולי 2013, 21:44

עזבו רייס או לא רייס. בואו נסתכל על התמונה הגדולה;
בהנחה שהסגל גמור (אולי יוחתם עוד שחקן האותו סדר גודל של אלא הקיימים), האם זהו סגל שנמנה על שש הסגלים הטובים באירופה?
האם הוא סגל שמתאים למועדון בסדר הגודל של מכבי? האם סגל כזה מצדיק מנויים במחיר כמו זה שמכבי מוכרת?

אם שואלים אותי, התשובות הן לא, לא ולא.
אם יש מישהו שחושב אחרת, שיגיד.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 21:47

jol9 כתב:

בגיל 26 פארקר הניף את גבוע הסופרוליג כשהוא קולע 14 נק' וקוטף 5 רב', ונותן עונת בכורה פנטסטית שהובילה אותו להיות אחד השחקנים הגדולים ששיחק אי פעם באירופה.
אבל את כל זה אתה מכיר, ולמרות זאת, החלטת להביא דווקא את הדוגמא המופרכת (והלא נכונה) הזאת...

אני חושב שרוב הביקורת על ההחתמה היא דווקא בגלל סגנון המשחק, וסגנון השחקן, והביקורת היא כלפי ההנהלה, וממש לא כלפי השחקן.

פארקר הניף את הגביע בעונת 2001 - גיל 24. ובקדנציה הראשונה שלו במכבי הוא היה שחקן בינוני ולא דומיננטי כמו שהיה לאחר מכן (לגיטימי). לדייק בעובדות. בגיל 26 (עונת 2002-2003) שיחק אנתוני פארקר ברומא. לא זכור לי שכשהוא עזב את מכבי נשמטה הקרקע תחת רגלינו, האוהדים. אז הוא קלע 14 נק' בגמר הסופרוליג. גם קומאטוס קלע בדאבל פיגרס בגמר היורוליג 2005.. אז מה? אני חלילה לא רוצה להשוות. אני רק רוצה להדגיש את הנקודה שלי : אנתוני פארקר לפני קדנציית 2004-2005 במכבי, היה שחקן כמעט אנונימי. הוא בטח לא היה הכוכב של אחרי. הוא פרץ בגיל 28-29. אחרי 5 עונות באירופה. תבינו את הנקודה שלי בהקשר הזה.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 22:24

Number8 כתב:
jol9 כתב:

פארקר הניף את הגביע בעונת 2001 - גיל 24. ובקדנציה הראשונה שלו במכבי הוא היה שחקן בינוני ולא דומיננטי כמו שהיה לאחר מכן (לגיטימי). לדייק בעובדות. בגיל 26 (עונת 2002-2003) שיחק אנתוני פארקר ברומא. לא זכור לי שכשהוא עזב את מכבי נשמטה הקרקע תחת רגלינו, האוהדים. אז הוא קלע 14 נק' בגמר הסופרוליג. גם קומאטוס קלע בדאבל פיגרס בגמר היורוליג 2005.. אז מה? אני חלילה לא רוצה להשוות. אני רק רוצה להדגיש את הנקודה שלי : אנתוני פארקר לפני קדנציית 2004-2005 במכבי, היה שחקן כמעט אנונימי. הוא בטח לא היה הכוכב של אחרי. הוא פרץ בגיל 28-29. אחרי 5 עונות באירופה. תבינו את הנקודה שלי בהקשר הזה.

אני מצטער אבל מה שאתה אומר לא קשור למציאות...
פארקר הגיע למכבי בגיל 25, והפך די מהר (אחרי כמה מהמורות בדרך) לאחד השחקנים הכי מעניינים באירופה. הוא קלע 14 נק' בממוצע למשחק בעונה הראשונה שלו במכבי (זכיה בסופרוליג) ובשניה הוא כבר
קלע 16.5 נק' במכבי (שהגיעה באותה עונה שוב לפיינל פור הפעם של היורוליג)... הוא עזב את מכבי ככוכב גדול, וחזר אליה ככוכב גדול, והסיבה שבגללה הוא שיחק ברומא היא כי הוא חזר רק באמצע העונה
או משהו כזה, ולא פתח את העונה הספציפית ההיא ואני כבר לא זוכר למה.

אפשר גם לתמצת את כל הדיון למשפט אחד (כמו ששחף אמר לפני) - תפסיקו לדחוף את פארקר כדוגמא למשהו, כי הוא לא דוגמא לכלום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Number8 » 12 יולי 2013, 22:35

זה בסדר זו בכלל לא היתה המטרה שלי. אפשר להמשיך להתווכח על זה אבל אנחנו לא רוצים לעשות את זה וזה לא מעניין אף אחד.. אני שב ואומר - אין לשפוט שחקן כזה או אחר בגיל 26 לאחר 4 עונות בלבד באירופה. יש שחקנים שפורצים בקבוצה אחת ספציפית שהתאימה להם כמו כפפה. אני אומר את זה עכשיו בהקשר של רייס. אגב אני לא ראיתי אותו משחק מעולם, ולכן אני גם לא חווה דעה. אני רק אומר משהו כללי על כל האווירת נכאים שיש פה. ומצד שני כמובן - יכול להיות שהוא גם יהיה ונטיגו קאמינגס 2. אז זה לכאן ולכאן.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2013, 23:47

Number8 כתב:זה בסדר זו בכלל לא היתה המטרה שלי. אפשר להמשיך להתווכח על זה אבל אנחנו לא רוצים לעשות את זה וזה לא מעניין אף אחד.. אני שב ואומר - אין לשפוט שחקן כזה או אחר בגיל 26 לאחר 4 עונות בלבד באירופה. יש שחקנים שפורצים בקבוצה אחת ספציפית שהתאימה להם כמו כפפה. אני אומר את זה עכשיו בהקשר של רייס. אגב אני לא ראיתי אותו משחק מעולם, ולכן אני גם לא חווה דעה. אני רק אומר משהו כללי על כל האווירת נכאים שיש פה. ומצד שני כמובן - יכול להיות שהוא גם יהיה ונטיגו קאמינגס 2. אז זה לכאן ולכאן.

מה שאתה אומר זה נכון, ואני חושב שרוב הטענות מופנות לא לרייס כשחקן, אלא להחתמת רייס כקונספט, שכן הקונספט כאן אומר, בואו ננסה לתפוס את הפארגו הבא.
מכבי מחמיצה הזדמנות לחזור למצב שבו היא קבוצת צמרת באירופה בגלל שהיא פשוט לא מנסה והולכת על סגל ארוך ובינוני, בדיוק כמו שהיה גם לפני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 13 יולי 2013, 10:36

Allan Turing כתב:עזבו רייס או לא רייס. בואו נסתכל על התמונה הגדולה;
בהנחה שהסגל גמור (אולי יוחתם עוד שחקן האותו סדר גודל של אלא הקיימים), האם זהו סגל שנמנה על שש הסגלים הטובים באירופה?
האם הוא סגל שמתאים למועדון בסדר הגודל של מכבי? האם סגל כזה מצדיק מנויים במחיר כמו זה שמכבי מוכרת?

תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "שש הסגלים הטובים באירופה". הסגל של שנה שעברה שלדעת חלק מהאנשים הוא הסגל הכי חלש בתולדות הכדורסל המודרני והורכב משחקנים טפשים עם איי-קיו של נעל, נגרים, עבמ"ים, רכיכות שנעלמות מול שחקנים פיזיים, שחקנים אפורים ומשעממים ויש שיאמרו אפילו מאמן בינוני - הסגל הזה היה מספיק טוב בשביל לסיים בין 8 הקבוצות הבכירות ביורוליג. כמה כבר הסגל הנוכחי יותר גרוע מזה של שנה שעברה?

אם הכוונה היא לאיך שהסגל נראה על הנייר אז כן, הוא לא נראה כמו אחד מששת הגלים הטובים באירופה.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2013, 10:43

EulGam05 כתב:

תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "שש הסגלים הטובים באירופה". הסגל של שנה שעברה שלדעת חלק מהאנשים הוא הסגל הכי חלש בתולדות הכדורסל המודרני והורכב משחקנים טפשים עם איי-קיו של נעל, נגרים, עבמ"ים, רכיכות שנעלמות מול שחקנים פיזיים, שחקנים אפורים ומשעממים ויש שיאמרו אפילו מאמן בינוני - הסגל הזה היה מספיק טוב בשביל לסיים בין 8 הקבוצות הבכירות ביורוליג. כמה כבר הסגל הנוכחי יותר גרוע מזה של שנה שעברה?

אם הכוונה היא לאיך שהסגל נראה על הנייר אז כן, הוא לא נראה כמו אחד מששת הגלים הטובים באירופה.

הסגל של שנה שעברה אמנם נכנס לטופ 8, אבל לא היה שווה טופ 8, ולראייה הסדרה מול ריאל. גם בליגה המקומית הסגל הזה לא סחב עד הסוף, עם הפסדים לא מעטים
כולל במשחק הכי חשוב.
אם אנחנו מדברים על יחסים, אז אולי הסגל הזה יהיה מעט טוב יותר (לא בטוח) מזה הקודם, אבל השאלה היא לאן זה מקדם אותנו. בנוסף נשאלת השאלה מה יקרה
כשלמכבי ייגמר המזל... (ובעונה האחרונה היה המון מזל עם בית מוקדם בזיוני, והיחנקות של כמה קבוצות ביישורת האחרונה של הטופ 16).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 13 יולי 2013, 13:32

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:

הסגל של שנה שעברה אמנם נכנס לטופ 8, אבל לא היה שווה טופ 8, ולראייה הסדרה מול ריאל. גם בליגה המקומית הסגל הזה לא סחב עד הסוף, עם הפסדים לא מעטים
כולל במשחק הכי חשוב.
אם אנחנו מדברים על יחסים, אז אולי הסגל הזה יהיה מעט טוב יותר (לא בטוח) מזה הקודם, אבל השאלה היא לאן זה מקדם אותנו. בנוסף נשאלת השאלה מה יקרה
כשלמכבי ייגמר המזל... (ובעונה האחרונה היה המון מזל עם בית מוקדם בזיוני, והיחנקות של כמה קבוצות ביישורת האחרונה של הטופ 16).

לא כל כך מבין מה זה שווה או לא שווה. מיאמי של שנה שעברה למשל, הייתה שווה אליפות או לא? הרי גם הם היו רחוקים היחנקות היסטורית של סאן-אנטוניו במשחק 6 מהפסד בגמר אז אולי גם עליהם אפשר לומר שהם אמנם זכו באליפות ה-NBA אבל לא היו שווים אליפות NBA?

קבוצה שווה לאן שהיא מגיעה בסופו של דבר, אף אחד לא העניק למכבי וויילד קארד לסדרת ההצלבה. השורה התחתונה היא שהם סיימו בין 8 הקבוצות הטובות במפעל, אפשר לנסות להצדיק את זה עד מחר עם טיעוני ה-"מזל" וה-"היחנקות של קבוצות אחרות" אבל זה לא הולך לשנות את העובדה הפשוטה שבשורה התחתונה הם עדיין סיימו בין 8 הקבוצות הטובות במפעל. זה עוד מבלי לציין ש-"מזל" ו-"היחנקות של קבוצות אחרות" זה חלק ממשחק הכדורסל ולא משהו חדש, כפי שאוהדי ז'לגיריס בוודאי יודעים או אפילו אוהדי צסק"א מהגמר לפני שנתיים.
EulGam05

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יולי 2013, 13:55

אני לא יודע מה הייתה הציפיה שלכם. בהסתכלות כוללת על הקבוצות ביורוליג אפשר היה להניח שכמה מהן יבנו קבוצות איכותיות ועמוקות יותר עוד לפני שהחלה עונת המלפפונים.
צסק"א, ברצלונה, ריאל, אנדולו, פנרבחצ'ה, פאו, אולימפיאקוס וכנראה שגם קובאן ומילאנו. הן ירכזו אצלן את הרכזים הבכירים, את הסנטרים היקרים, את הסקוררים הבכירים.
מכבי חושבת אחרת ומתאמצת לבנות תלכיד חכם, קשוח וטוב. אני חושב שיש משהו חיובי בניסיון הזה ובקונספט המעט שונה של הקבוצה שנבנית פה.

שחקנים כמו רייס, טיוס וסופו הם חבר'ה עם רעב גדול ותשוקה למשחק, משהו שלא קיבלנו מהקודמים להם (לוגאן, אליהו ופלאניניץ'). אלו הדברים העיקריים שהיו חסרים למכבי.
היה חסר בעל בית והביאו כזה, היה חסרות אופציות התקפיות והביאו כאלה. לא צריך לשפוך 2 מיליון על פארגו או פארמר שלאו דווקא יספקו את הסחורה ויעשו את ההבדל.

כן, אני מבין שזה נורא מבאס שרייס חתם ולא פארגו ("היו דיבורים עם מכבי, חשבתי על זה ברצינות, אבל העדפתי את האתגר בצסק"א").
אני מניח שכבר במשחקי ההכנה כולכם תירגעו ותבינו שהגיע לפה יופי של שחקן, וחבל על כל החארטות מסביב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 13 יולי 2013, 14:05

או שכבר במשחקי ההכנה יבינו שהסגל מתאים ליורוקאפ ורייס גם מתאים לשם, אבל "השוק חלש ואין את מי להביא עכשיו" ואנחנו נתקע עם עוד קבוצה מסריחה ומשעממת.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים