Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:זה שאת מזלזלת באיש שתרם 17 שנה למועדון, ושהיה אחראי על לא מעט רגעים הכי יפים בהיסטוריה של המועדון, לא אומר שיש לך דיעה אחרת או שדריק הוא פרה קדושה. זה כן אומר שאת בן אדם כפוי טובה. זה הכל...
זה שאת מנחשת, שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר לאורך הקריירה, שהוא ויתר עליהן כדי להישאר במועדון שהוא אוהב, פושט לא נכון (אני כבר לא מדבר על כך שזה לא הגיוני). לא כולם כמוך.
גם כששארפ רק ישב על הספסל ולא שיחק, הוא תרם יותר מאשר תרמו חלק גדול מהשחקנים שכן שיחקו.
אוקיי, אז אני אמשיך לזלזל, אתה תמשיך להגיד לי איזה בן אדם אני וכולם יוצאים מרוצים, נכון?
אני מזלזלת, אני מנחשת שלשארפ פשוט לא היו הצעות גבוהות יותר אבל אתה מסתבר יודע בודאות שכן היו לו והוא פשוט לא לקח
אולי אני אלמד לא לזלזל ולא להיות כפוית טובה ואתה תלמד גם לנהל דיונים בלי לצאת על אנשים אבל עד אז אני אהיה בן אדם כפוי טובה ומזלזל ואתה תהיה סתם בהמה
כשאת תתרמי 17 שנים מהחיים שלך למפעל כלשהו, תגרמי לאושר של מאות אלפי אנשים במדינה, אז תבואי ותשפטי אנשים שכן עשו את זה, מה מגיע להם ומה לא.
''אני חושב, משמע אני קיים'' - אני בן אדם, אני חיה, יש לי זכות לדעה בדיוק כמו לכל אחד אחר פה ויש לי בדיוק את אותה זכות להביע את דעתי גם אם אתה או אחרים לא מסכימים איתה
אני אשפוט, אני אגיב, אחשוב בשביל עצמי ולא אתה ולא אף אחד אחר יגיד לי מה לעשות, מה להגיד או מה לחשוב
"אני..., אני..., אני..."
לא אגיד מה אני חושב על זה.
ולסיום אאחל לך רק דברים טובים: שבעוד 20 שנה, אחרי שתגדלי ילדים יפים, בריאים וחכמים, הם לא יהיו כפויי טובה ולא יזלזלו בהשקעה שהשקעת בהם לאורך 20 השנה האלה.
לילה טוב.