המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:פרנק האסל על סף חתימה בורארזה האיטלקית
אם הוא היה יותר גבוה הייתי רוצה אותו במכבי,נתן עונה ענקית של 18 נק',14 ריב' וחסימה וחצי למשחק (25 נקודות מדד בממוצע)
er79 כתב:למה? כדי לקבל עוד קפיץ אתלטי? מה זה ייתן לך? חמוצים? יש לך בקבוצה שני קפיצים אתלטיים שקולטים מספיק ריבאונדים וחוסמים אפילו טוב יותר מהאסל. לא צריך עוד אחד כזה. אליהם מצטרפים שני גבוהים ורסטיליים, שנותנים משהו ששני הקפיצים האתלטיים (ג'יימס וטיוס) והאסל לא נותנים: האחד נותן משחק פוסט אפ משובח (סופו) והשני נותן יד רכה מחצי מרחק ומעבר לקשת (כהן). אז סלח לי, ממש, אבל ממש, לא צריך שום האסל ושום באסל. הבעיה בקבוצה שנרקמה פה היא ממש לא בקו הקדמי שלנו, שהוא קו מצוין.
סילבר כתב:er79 כתב:למה? כדי לקבל עוד קפיץ אתלטי? מה זה ייתן לך? חמוצים? יש לך בקבוצה שני קפיצים אתלטיים שקולטים מספיק ריבאונדים וחוסמים אפילו טוב יותר מהאסל. לא צריך עוד אחד כזה. אליהם מצטרפים שני גבוהים ורסטיליים, שנותנים משהו ששני הקפיצים האתלטיים (ג'יימס וטיוס) והאסל לא נותנים: האחד נותן משחק פוסט אפ משובח (סופו) והשני נותן יד רכה מחצי מרחק ומעבר לקשת (כהן). אז סלח לי, ממש, אבל ממש, לא צריך שום האסל ושום באסל. הבעיה בקבוצה שנרקמה פה היא ממש לא בקו הקדמי שלנו, שהוא קו מצוין.
האסל קפיץ? ראית משחק שלו? הוא מפלצת ריבאונד. ההתמצאות שלו ברחבה נדירה.
felix_r כתב:ג'ייקוב פולן חתם בברצלונה !![]()
![]()
er79 כתב:felix_r כתב:ג'ייקוב פולן חתם בברצלונה !![]()
![]()
What the f#ck?
CYellow7 כתב:לא מבין מה בארסה מנסה לעשות. פשוט צירפו חבורה של שחקנים שלא קשורים אחד לשני. בנייה גרועה מאוד לדעתי.
LIAV10 כתב:מוזר, ברלונה הביאו שלושה שחקנים נחמדים, אבל לקבוצות אחרות שקשה לי להאמין שיצליחו (לאמפה, דורסי ונכבאר), הביאו פוטנציאל גדול שכרגע הוא עדין לא בלבל של פיט מייקל (פאפאניקולאו), השאירו שחקן שהוא אומנם טוב מאוד אבל לא מצליח שם (הוארטס), נבארו מזדקן בעוד שנה והם קינחו בפח זבל של שחקן (פולן).
מה קורה פה? עוד בטעות ננצח אותם מתישהו בחמש שנים הקרובות (טוב, הגזמתי)
שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...
הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.
נו באמת, אתה מצחיק אותי, אתה מדבר על אותו אחד שהיה בירושלים, כן?
אעלק "לא סתם הוא בברצלונה", הוא בברצלונה כי מישהו שם נפל על הראש ולא בגלל הוא כזה מוכשר.
מי יודע, אולי הוא שם בגלל שיש לו חיספוס, עם הזקן המחוספס שלו, תשאל את where is the love.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים