אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2013, 07:15

פרנק האסל על סף חתימה בורארזה האיטלקית
אם הוא היה יותר גבוה הייתי רוצה אותו במכבי,נתן עונה ענקית של 18 נק',14 ריב' וחסימה וחצי למשחק (25 נקודות מדד בממוצע)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי סילבר » 12 אוגוסט 2013, 08:55

rc4991 כתב:פרנק האסל על סף חתימה בורארזה האיטלקית
אם הוא היה יותר גבוה הייתי רוצה אותו במכבי,נתן עונה ענקית של 18 נק',14 ריב' וחסימה וחצי למשחק (25 נקודות מדד בממוצע)

באותו גובה, הייתי לוקח האסל לפני כל זר שחתם השנה במכבי
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי er79 » 12 אוגוסט 2013, 09:53

למה? כדי לקבל עוד קפיץ אתלטי? מה זה ייתן לך? חמוצים? יש לך בקבוצה שני קפיצים אתלטיים שקולטים מספיק ריבאונדים וחוסמים אפילו טוב יותר מהאסל. לא צריך עוד אחד כזה. אליהם מצטרפים שני גבוהים ורסטיליים, שנותנים משהו ששני הקפיצים האתלטיים (ג'יימס וטיוס) והאסל לא נותנים: האחד נותן משחק פוסט אפ משובח (סופו) והשני נותן יד רכה מחצי מרחק ומעבר לקשת (כהן). אז סלח לי, ממש, אבל ממש, לא צריך שום האסל ושום באסל. הבעיה בקבוצה שנרקמה פה היא ממש לא בקו הקדמי שלנו, שהוא קו מצוין.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 12 אוגוסט 2013, 14:28

er79 כתב:למה? כדי לקבל עוד קפיץ אתלטי? מה זה ייתן לך? חמוצים? יש לך בקבוצה שני קפיצים אתלטיים שקולטים מספיק ריבאונדים וחוסמים אפילו טוב יותר מהאסל. לא צריך עוד אחד כזה. אליהם מצטרפים שני גבוהים ורסטיליים, שנותנים משהו ששני הקפיצים האתלטיים (ג'יימס וטיוס) והאסל לא נותנים: האחד נותן משחק פוסט אפ משובח (סופו) והשני נותן יד רכה מחצי מרחק ומעבר לקשת (כהן). אז סלח לי, ממש, אבל ממש, לא צריך שום האסל ושום באסל. הבעיה בקבוצה שנרקמה פה היא ממש לא בקו הקדמי שלנו, שהוא קו מצוין.

האסל קפיץ? ראית משחק שלו? הוא מפלצת ריבאונד. ההתמצאות שלו ברחבה נדירה.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי er79 » 12 אוגוסט 2013, 14:34

סילבר כתב:
er79 כתב:למה? כדי לקבל עוד קפיץ אתלטי? מה זה ייתן לך? חמוצים? יש לך בקבוצה שני קפיצים אתלטיים שקולטים מספיק ריבאונדים וחוסמים אפילו טוב יותר מהאסל. לא צריך עוד אחד כזה. אליהם מצטרפים שני גבוהים ורסטיליים, שנותנים משהו ששני הקפיצים האתלטיים (ג'יימס וטיוס) והאסל לא נותנים: האחד נותן משחק פוסט אפ משובח (סופו) והשני נותן יד רכה מחצי מרחק ומעבר לקשת (כהן). אז סלח לי, ממש, אבל ממש, לא צריך שום האסל ושום באסל. הבעיה בקבוצה שנרקמה פה היא ממש לא בקו הקדמי שלנו, שהוא קו מצוין.

האסל קפיץ? ראית משחק שלו? הוא מפלצת ריבאונד. ההתמצאות שלו ברחבה נדירה.

ושוב, למה אני צריך אחד כזה? רק בגלל ריבאונדים? מה יש לך להוסיף על ג'יימס, טיוס וכהן, שלושתם עם מספרי ריבאונדים טובים לאורך הקריירה. בקיצור, החתמה מיותרת. אם יש דוגמה טובה לבזבוז כסף על עמדה מיותרת - האסל הוא דוגמה טובה לכך.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2013, 12:55

חביב הקהל פראנק האסל חתם בוארזה

דרון וושינגטון חתם גם הוא באיטליה, בפיסטויה

וגם סקין (מאשדוד) הצטרף לחברים בארץ המגף וחתם במונטגרנארו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 אוגוסט 2013, 14:41

הרבה מאוד זרים עוברים מהליגה שלנו לליגה האיטלקית..רק מראה על הרמה של הליגה האיטלקית.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2013, 19:04

ג'ייקוב פולן חתם בברצלונה ! :laugh3 :laugh3 :laugh3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 13 אוגוסט 2013, 19:39

felix_r כתב:ג'ייקוב פולן חתם בברצלונה ! :laugh3 :laugh3 :laugh3

What the f#ck?
er79

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2013, 19:41

er79 כתב:
felix_r כתב:ג'ייקוב פולן חתם בברצלונה ! :laugh3 :laugh3 :laugh3

What the f#ck?

http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... ullen.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 13 אוגוסט 2013, 20:18

לא מבין מה בארסה מנסה לעשות. פשוט צירפו חבורה של שחקנים שלא קשורים אחד לשני. בנייה גרועה מאוד לדעתי.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוגוסט 2013, 21:58

CYellow7 כתב:לא מבין מה בארסה מנסה לעשות. פשוט צירפו חבורה של שחקנים שלא קשורים אחד לשני. בנייה גרועה מאוד לדעתי.

אולי דני פדרמן מייעץ?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 אוגוסט 2013, 22:12

מוזר, ברלונה הביאו שלושה שחקנים נחמדים, אבל לקבוצות אחרות שקשה לי להאמין שיצליחו (לאמפה, דורסי ונכבאר), הביאו פוטנציאל גדול שכרגע הוא עדין לא בלבל של פיט מייקל (פאפאניקולאו), השאירו שחקן שהוא אומנם טוב מאוד אבל לא מצליח שם (הוארטס), נבארו מזדקן בעוד שנה והם קינחו בפח זבל של שחקן (פולן).
מה קורה פה? עוד בטעות ננצח אותם מתישהו בחמש שנים הקרובות (טוב, הגזמתי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 13 אוגוסט 2013, 22:36

בחיי שגללתי את עמוד הכתבה עד למטה בציפייה למצוא שם את זה: :ass
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי felix_r » 14 אוגוסט 2013, 01:16

LIAV10 כתב:מוזר, ברלונה הביאו שלושה שחקנים נחמדים, אבל לקבוצות אחרות שקשה לי להאמין שיצליחו (לאמפה, דורסי ונכבאר), הביאו פוטנציאל גדול שכרגע הוא עדין לא בלבל של פיט מייקל (פאפאניקולאו), השאירו שחקן שהוא אומנם טוב מאוד אבל לא מצליח שם (הוארטס), נבארו מזדקן בעוד שנה והם קינחו בפח זבל של שחקן (פולן).
מה קורה פה? עוד בטעות ננצח אותם מתישהו בחמש שנים הקרובות (טוב, הגזמתי)

בוא ננסה לראות אחד-אחד.

1) לאמפה. למפה מגיע כגיבוי ללורבק, שהשנה סבל מפציעות טורדניות וכנראה בגלל זה נתן את אחת העונות החלשות שלו בקריירה. לעומת זאת לאמפה עצמו דווקא נתן עונה מצוינת, אולי הכי טובה שלו בקריירה, הוא נמצא בעליה. מה גם שהליגה הספרדית היא מאוד ארוכה, והיה לבארסה מספיק זמן כדי לעמוד את יכולתו של לאמפה. לכן, אני אישית לא רואה שום בעיה עם ההחתמה הזאת. הייתי אפילו קורא לה החתמה טובה.

2) דורסי. שחקן לא יקר, שיעלה מהספסל לתת בשר וכוח פיזי באותם המקרים החריגים שטומיץ' לא יסתדר מול סנטר יריב חזק. אין שום בעיה איתו, כי כוח ופיזיות זה הצד החזק של דורסי. דורסי לא ממש מוכשר בהתקפה, אבל בארסה יכולה להרשות לעצמה, כי יש לה מספיק "כוח אש" בשאר העמדות.

3) נכון, פאפאניקולאו הוא קצת הימור בגלל גילו הצעיר (אם אפשר לקרוא הימור לשחקן שזכה פעמים ביורוליג) , אבל יש את נאכבר, שיכול לשחק בשתי עמדות הפורווארד, ויכול לתרום בעמדה שלוש באותם הימים שפאפאניקולאו יתפוס יום חלש.

4) נאכבר. כבר דיברתי עליו. אני רק רוצה להוסיף, שהיום, בניגוד לעבר, הוא גם לא יקר. אם הוא היה יקר, באמברג לא הייתה יכולה להרשות לעצמה להחתים אותו בעונה שעברה. אז גם איתו אני לא רואה בעיה. גם אם ניקח בחשבון, שהוא לא יקבל מספיק כדורים, כפי שהיה רגיל בעבר, זה כבר פחות משנה לו, כי בגילו הוא כבר לא צריך להוכיח כלום לאף אחד (עוד שנתים-שלוש הוא בגימלאות)

5) הוארטס באמת לא כל כך מצליח שם בגלל שהוא יותר רכז של משחק מהיר או משחק מעבר, ולא שחקן של התקפה עומדת. עדיין זה לא אומר שהוא לא יצליח להתאים את עצמו לברצלונה גם בעונה הבאה, מה גם שלא היו כל כך הרבה רכזים גדולים בשוק. היה את ספאנוליס, אבל הוא לא באמת רצה לעזוב את יוון, אחרת היה חותם בצסקא. היה את פלניניץ', אבל הוא לא יותר טוב מהוארטס, וגם אוהב את הכדור אצלו כל הזמן (וזה לא הולך ככה בבארסה). וזהו בערך... אז הוארטס הוא אולי ברירת מחדל, אבל זה לא שהיו הרבה אפשרויות.

6) פולן? לדעתי החתמה מפגרת לגמרי... אבל זה לא ממש משנה, כי הם יסתדרו בלעדיו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2013, 10:34

פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2013, 10:53

שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.

לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2013, 11:07

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.

לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...

הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2013, 11:44

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.

נו באמת, אתה מצחיק אותי, אתה מדבר על אותו אחד שהיה בירושלים, כן?
אעלק "לא סתם הוא בברצלונה", הוא בברצלונה כי מישהו שם נפל על הראש ולא בגלל הוא כזה מוכשר.

מי יודע, אולי הוא שם בגלל שיש לו חיספוס, עם הזקן המחוספס שלו, תשאל את where is the love.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2013, 12:28

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

נו באמת, אתה מצחיק אותי, אתה מדבר על אותו אחד שהיה בירושלים, כן?
אעלק "לא סתם הוא בברצלונה", הוא בברצלונה כי מישהו שם נפל על הראש ולא בגלל הוא כזה מוכשר.

מי יודע, אולי הוא שם בגלל שיש לו חיספוס, עם הזקן המחוספס שלו, תשאל את where is the love.

זה שהוא לא הצליח בעונה שעברה, לא אומר שמדובר בשחקן לא טוב. זה יותר אומר שדרוקר והמערכת של הפועל ירושלים בעונה שעברה הייתה זוועתית ולא ידעה לטפל בשחקן כמו שצריך.
ברצלונה ממש לא נפלה על הראש. אני מציע שתכבד את הקבוצה הטובה ביותר באירופה, הם לא טיפשים ויודעים מה הם עושים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־27 אורחים