15 אוגוסט 2013, 12:42
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...
הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.
נו באמת, אתה מצחיק אותי, אתה מדבר על אותו אחד שהיה בירושלים, כן?
אעלק "לא סתם הוא בברצלונה", הוא בברצלונה כי מישהו שם נפל על הראש ולא בגלל הוא כזה מוכשר.
מי יודע, אולי הוא שם בגלל שיש לו חיספוס, עם הזקן המחוספס שלו, תשאל את where is the love.
זה שהוא לא הצליח בעונה שעברה, לא אומר שמדובר בשחקן לא טוב. זה יותר אומר שדרוקר והמערכת של הפועל ירושלים בעונה שעברה הייתה זוועתית ולא ידעה לטפל בשחקן כמו שצריך.
ברצלונה ממש לא נפלה על הראש. אני מציע שתכבד את הקבוצה הטובה ביותר באירופה, הם לא טיפשים ויודעים מה הם עושים.
15 אוגוסט 2013, 12:44
15 אוגוסט 2013, 12:56
15 אוגוסט 2013, 13:02
15 אוגוסט 2013, 13:16
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.
לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...
הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.
15 אוגוסט 2013, 13:46
15 אוגוסט 2013, 14:05
שמואל1 כתב:הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.
15 אוגוסט 2013, 14:11
15 אוגוסט 2013, 14:16
yzafrir כתב:לא ברור לי איך שחקן שהולך לקבל בברצלונה שקל וחצי ( ביחס לשחקנים אחרים שם ) ושלא מתוכנן לו תפקיד מרכזי , הופך להיות החתמה כלכך חרא שכולם כאן מדברים עליו ?
זה לא איידסון שהגיע בסכום גדול עם הרבה ציפיות או אנדרסון שגם כן הרוויח לא מעט ושיחק די הרבה שם...
אם יצליח הרוויחו בגדול אם לא אז הם לא הפסידו הרבה...
15 אוגוסט 2013, 14:22
15 אוגוסט 2013, 14:25
Maccabikid כתב:לברצלונה אין בכלל מגבלה של עד 2 אמריקאים?
15 אוגוסט 2013, 15:03
15 אוגוסט 2013, 15:44
ankram כתב:שמואל1 כתב:הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.
עוד פעם אתה ממשיך עם הערצה העיוורת שלך להפועל ירושליים? לא למדת כלום בשנים האחרונות?
מילא להיות אוהד של חיפה או חולון או גלבוע בפורום של אוהדי מכבי תל אביב , אבל להיות אוהד הפועל?
על סמך מה?
על שום אבל שום כלום הישג ב 5 השנים האחרונות? על שחקנים שעושים שכונה ומלכלכים על המאמן שלהם מעל דפי התקשורת?
כאילו , מה גרם לך להעריץ אותם בכזאת צורה?
לעניין ההחתמה , זוהי חרא של החתמה , כמו שאנדרסון היה חרא של החתמה בשבילם וכמו שאידסון עלה להם פי 3 מהשווי האמיתי שלו , ברצלונה לא חפה מטעויות , למרות היותה אחת מבכירות היבשת.
שחקן שכונתי שיוצר אך ורק מכדרור , לא רואה משחק , לא שומר , נמוך ומפזר ארשת של "שימת זין" תמידית. כן חרא של שחקן , למרות שהוא "שיחק" בקבוצת הפאר הירושלמית....
15 אוגוסט 2013, 15:57
15 אוגוסט 2013, 18:30
yzafrir כתב:לא ברור לי איך שחקן שהולך לקבל בברצלונה שקל וחצי ( ביחס לשחקנים אחרים שם ) ושלא מתוכנן לו תפקיד מרכזי , הופך להיות החתמה כלכך חרא שכולם כאן מדברים עליו ?
זה לא איידסון שהגיע בסכום גדול עם הרבה ציפיות או אנדרסון שגם כן הרוויח לא מעט ושיחק די הרבה שם...
אם יצליח הרוויחו בגדול אם לא אז הם לא הפסידו הרבה...
15 אוגוסט 2013, 18:45
התנין כתב:טוב, אז מלאגה מחתימה את רפאל האטשהיימר הברזילאי, ומשלימה סגל של שחקנים שיכולתם עוד טעונה הוכחה, אבל עם פוטנציאל מעניין.
15 אוגוסט 2013, 20:18
15 אוגוסט 2013, 21:05
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.
עוד פעם אתה ממשיך עם הערצה העיוורת שלך להפועל ירושליים? לא למדת כלום בשנים האחרונות?
מילא להיות אוהד של חיפה או חולון או גלבוע בפורום של אוהדי מכבי תל אביב , אבל להיות אוהד הפועל?
על סמך מה?
על שום אבל שום כלום הישג ב 5 השנים האחרונות? על שחקנים שעושים שכונה ומלכלכים על המאמן שלהם מעל דפי התקשורת?
כאילו , מה גרם לך להעריץ אותם בכזאת צורה?
לעניין ההחתמה , זוהי חרא של החתמה , כמו שאנדרסון היה חרא של החתמה בשבילם וכמו שאידסון עלה להם פי 3 מהשווי האמיתי שלו , ברצלונה לא חפה מטעויות , למרות היותה אחת מבכירות היבשת.
שחקן שכונתי שיוצר אך ורק מכדרור , לא רואה משחק , לא שומר , נמוך ומפזר ארשת של "שימת זין" תמידית. כן חרא של שחקן , למרות שהוא "שיחק" בקבוצת הפאר הירושלמית....
אני לא אוהד הפועל ירושלים.
זו שהקבוצה היא היריבה הגדולה ביותר של מכבי בשנים האחרונות, לא הופך את כל השחקנים שלה לגרועים. גם את פניני ואוחיון כולם שנאו פה שהם שיחקו בירושלים, אבל ברגע שהם הגיעו למכבי פתאום הכל ורוד.
השנאה לירושלים מעוורת חלק מהאנשים פה. כך זה היה גם עם טרנס מוריס, שאני הייתי בעד הבאתו בעוד כולם כאן אמרו שהוא שחקן חלש ולא מתאים למכבי.
דרך אגב, בשורה האחרונה שלך - תיארת את טייריס רייס, הרכז הגדול שמכבי החתימה.
16 אוגוסט 2013, 13:38
16 אוגוסט 2013, 21:48