אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי CYellow7 » 15 אוגוסט 2013, 12:42

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.

לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...

הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.

נו באמת, אתה מצחיק אותי, אתה מדבר על אותו אחד שהיה בירושלים, כן?
אעלק "לא סתם הוא בברצלונה", הוא בברצלונה כי מישהו שם נפל על הראש ולא בגלל הוא כזה מוכשר.

מי יודע, אולי הוא שם בגלל שיש לו חיספוס, עם הזקן המחוספס שלו, תשאל את where is the love.

זה שהוא לא הצליח בעונה שעברה, לא אומר שמדובר בשחקן לא טוב. זה יותר אומר שדרוקר והמערכת של הפועל ירושלים בעונה שעברה הייתה זוועתית ולא ידעה לטפל בשחקן כמו שצריך.
ברצלונה ממש לא נפלה על הראש. אני מציע שתכבד את הקבוצה הטובה ביותר באירופה, הם לא טיפשים ויודעים מה הם עושים.

אולי הקבוצה הכי טובה בלהפסיד במאני טיים עם הסגל הכי טוב ויקר.
ופולן חרא של שחקן.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2013, 12:44

הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוגוסט 2013, 12:56

קודם כל, הקבוצה הטובה ביותר באירופה???
מדובר בעוד גאנר טיפוסי. יכולת אישית גבוהה, iq של תפוח.
החתמה רעה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוגוסט 2013, 13:02

זו הייתה יכולה להיות החתמה רעה אם הם מיעדים לו תפקיד מרכזי בקבוצה . אבל מכיוון שלא כך הדבר , אז יכול להיות שהסיטואציה הזאת תעזור לו דווקא כן להצליח ולהתפתח שם .
סך הכל הוא שחקן די מוכשר שבירושלים לא הראה אפילו 10% מהיכולת שהציג עונה לפני זה באיטליה . כששיחק באיטליה הוא היה נראה מצויין ואפילו קבוצתי יחסית לקומבו גארד .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2013, 13:16

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:פולן שחקן מאוד מוכשר, אומנם קצת מבולגן. אולי בברצלונה , עם סוללת הכוכבים שלה, הוא ימצא את מקומו.

לא ראיתי מה מוכשר כ"כ בו.
לא חכם, לא קבוצתי, לא מחובר, לא ממושמע, לא שומר מי יודע כמה, לא קולע מספיק טוב,...

הוא שחקן התקפה מאוד טוב. קלעי פנטסטי, חודר מצויין. הבעיה שלו היא בניהול המשחק , כמו כמעט כל קומבו גארד אמריקאי ממוצע.
אגב, לדעתי פולן שחקן הרבה יותר מוכשר מטירייס רייס. לא סתם הוא בברצלונה, ורייס במכבי.

הוא לא שום דבר ממה שכתבת, לפחות בינתיים.
שחקן טוב, היה מצליח גם במערכת דפוקה, כמו שקרה בזמנו עם ארויו, שכולם הבינו שהוא שחקן מצויין למרות שמסביבו לא היתה מערכת טובה.
פולן היה אחד הגורמים העיקריים לזוועתונים שראינו ממגדל העונה, ואין שום קשר לטרנס מוריס, שהיה שחקן טוב בקבוצה טובה ולא שחקן רע בקבוצה רעה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אוגוסט 2013, 13:46

פולן היה מפתיע בקבוצה קטנה ללא יומרות כמו ביילה. בהגועל, שהיא גם קבוצה פח, זה כבר לא כל כך הלך. בסופו של דבר שם המשחק זה כימיה, ע״ע קיינר מדלי. על כל פנים, לא ברור לי מה בארסה מצאו בו, הוא לא בלבל שלהם בכלל. שמואל, קצת נסחפת, יכול להיות שהוא יכול לשחק טוב יותר מאיך שהוא היה נראה בהגועל, אבל להשוות אותו למוריס ולקרוא לאחרים עיוורים זו היסחפות. מוריס הוכיח עצמו בכמה קבוצות אחרי ירושלים, וגם בירושלים הוא היה שחקן נפלא. פולן עוד לא היה שם וגם אני בספק אם הוא יהיה שם.
er79

הודעהעל ידי ankram » 15 אוגוסט 2013, 14:05

שמואל1 כתב:הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.

עוד פעם אתה ממשיך עם הערצה העיוורת שלך להפועל ירושליים? לא למדת כלום בשנים האחרונות?
מילא להיות אוהד של חיפה או חולון או גלבוע בפורום של אוהדי מכבי תל אביב , אבל להיות אוהד הפועל?

על סמך מה?

על שום אבל שום כלום הישג ב 5 השנים האחרונות? על שחקנים שעושים שכונה ומלכלכים על המאמן שלהם מעל דפי התקשורת?

כאילו , מה גרם לך להעריץ אותם בכזאת צורה?

לעניין ההחתמה , זוהי חרא של החתמה , כמו שאנדרסון היה חרא של החתמה בשבילם וכמו שאידסון עלה להם פי 3 מהשווי האמיתי שלו , ברצלונה לא חפה מטעויות , למרות היותה אחת מבכירות היבשת.

שחקן שכונתי שיוצר אך ורק מכדרור , לא רואה משחק , לא שומר , נמוך ומפזר ארשת של "שימת זין" תמידית. כן חרא של שחקן , למרות שהוא "שיחק" בקבוצת הפאר הירושלמית....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוגוסט 2013, 14:11

לא ברור לי איך שחקן שהולך לקבל בברצלונה שקל וחצי ( ביחס לשחקנים אחרים שם ) ושלא מתוכנן לו תפקיד מרכזי , הופך להיות החתמה כלכך חרא שכולם כאן מדברים עליו ?
זה לא איידסון שהגיע בסכום גדול עם הרבה ציפיות או אנדרסון שגם כן הרוויח לא מעט ושיחק די הרבה שם...
אם יצליח הרוויחו בגדול אם לא אז הם לא הפסידו הרבה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 15 אוגוסט 2013, 14:16

yzafrir כתב:לא ברור לי איך שחקן שהולך לקבל בברצלונה שקל וחצי ( ביחס לשחקנים אחרים שם ) ושלא מתוכנן לו תפקיד מרכזי , הופך להיות החתמה כלכך חרא שכולם כאן מדברים עליו ?
זה לא איידסון שהגיע בסכום גדול עם הרבה ציפיות או אנדרסון שגם כן הרוויח לא מעט ושיחק די הרבה שם...

גם שחקן בשקל וחצי , עדיין צריך להיות שחקן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Maccabikid » 15 אוגוסט 2013, 14:22

לברצלונה אין בכלל מגבלה של עד 2 אמריקאים?
Maccabikid

הודעהעל ידי felix_r » 15 אוגוסט 2013, 14:25

Maccabikid כתב:לברצלונה אין בכלל מגבלה של עד 2 אמריקאים?

יש לפולן דרכון גרוזיני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Maccabikid » 15 אוגוסט 2013, 15:03

אוקי. זה כבר יותר הגיוני.
Maccabikid

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2013, 15:44

ankram כתב:
שמואל1 כתב:הוא חרא של שחקן כמו שטרנס מוריס חרא של שחקן. תמשיכו להיות עיוורים לגבי הפועל ירושלים ולאכול את הכובע.

עוד פעם אתה ממשיך עם הערצה העיוורת שלך להפועל ירושליים? לא למדת כלום בשנים האחרונות?
מילא להיות אוהד של חיפה או חולון או גלבוע בפורום של אוהדי מכבי תל אביב , אבל להיות אוהד הפועל?

על סמך מה?

על שום אבל שום כלום הישג ב 5 השנים האחרונות? על שחקנים שעושים שכונה ומלכלכים על המאמן שלהם מעל דפי התקשורת?

לעניין ההחתמה , זוהי חרא של החתמה , כמו שאנדרסון היה חרא של החתמה בשבילם וכמו שאידסון עלה להם פי 3 מהשווי האמיתי שלו , ברצלונה לא חפה מטעויות , למרות היותה אחת מבכירות היבשת.

שחקן שכונתי שיוצר אך ורק מכדרור , לא רואה משחק , לא שומר , נמוך ומפזר ארשת של "שימת זין" תמידית. כן חרא של שחקן , למרות שהוא "שיחק" בקבוצת הפאר הירושלמית....

אני לא אוהד הפועל ירושלים.
זו שהקבוצה היא היריבה הגדולה ביותר של מכבי בשנים האחרונות, לא הופך את כל השחקנים שלה לגרועים. גם את פניני ואוחיון כולם שנאו פה שהם שיחקו בירושלים, אבל ברגע שהם הגיעו למכבי פתאום הכל ורוד.
השנאה לירושלים מעוורת חלק מהאנשים פה. כך זה היה גם עם טרנס מוריס, שאני הייתי בעד הבאתו בעוד כולם כאן אמרו שהוא שחקן חלש ולא מתאים למכבי.

דרך אגב, בשורה האחרונה שלך - תיארת את טייריס רייס, הרכז הגדול שמכבי החתימה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 15 אוגוסט 2013, 15:57

טוב, אז מלאגה מחתימה את רפאל האטשהיימר הברזילאי, ומשלימה סגל של שחקנים שיכולתם עוד טעונה הוכחה, אבל עם פוטנציאל מעניין.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2013, 18:30

yzafrir כתב:לא ברור לי איך שחקן שהולך לקבל בברצלונה שקל וחצי ( ביחס לשחקנים אחרים שם ) ושלא מתוכנן לו תפקיד מרכזי , הופך להיות החתמה כלכך חרא שכולם כאן מדברים עליו ?

בדיוק
הוא שחקן עם יכולות אישיות גבוהות שיוכל לתרום מהספסל ואם לא אז לא נורא כי הוא שחקן שולי
מה גם שלברצלונה הוא לא יגיע עם אגו כמו שנעימי לא יגיע ככה למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2013, 18:45

התנין כתב:טוב, אז מלאגה מחתימה את רפאל האטשהיימר הברזילאי, ומשלימה סגל של שחקנים שיכולתם עוד טעונה הוכחה, אבל עם פוטנציאל מעניין.

והפעם יש לה גם מאמן טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 15 אוגוסט 2013, 20:18

נכון, הוביל את ז'לגיריס לעונה מצויינת למרות סגל בינוני ומבוגר מאוד. אבל החשש הוא שיש כאן יותר מידי שחקנים שהם בגדר פוטנציאל, ואף לא שחקן אחד שניתן להגיד עליו בוודאות שהוא אכן שייך לרמות הכי גבוהות.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2013, 21:05

שמואל1 כתב:
ankram כתב:

על סמך מה?

אני לא אוהד הפועל ירושלים.
זו שהקבוצה היא היריבה הגדולה ביותר של מכבי בשנים האחרונות, לא הופך את כל השחקנים שלה לגרועים. גם את פניני ואוחיון כולם שנאו פה שהם שיחקו בירושלים, אבל ברגע שהם הגיעו למכבי פתאום הכל ורוד.
השנאה לירושלים מעוורת חלק מהאנשים פה. כך זה היה גם עם טרנס מוריס, שאני הייתי בעד הבאתו בעוד כולם כאן אמרו שהוא שחקן חלש ולא מתאים למכבי.

דרך אגב, בשורה האחרונה שלך - תיארת את טייריס רייס, הרכז הגדול שמכבי החתימה.

היא לא היריבה הכי גדולה של מכבי כבר למעלה מ-5 שנים, אבל למה לבלבל אותך עם עובדות?
נכון, לא כל השחקנים שלה גרועים, אבל חלקם כן, ופולן הוא לא אחד המבריקים שהיו שם.

אתה צדקת באמת לגבי מוריס, וכל הכבוד על כך, אבל זה לא הופך אותך למומחה הגדול לענייני שחקני מגדל לדורותיהם.
את פניני באמת שנאו כולם, אבל הוא בדיוק סוג של שחקן כזה - כולם שונאים אותו כשהוא אצל היריבה ואוהבים כשהוא אצלך. בכל אופן, אף אחד לא אמר שהוא שחקן רע.

את אוחיון די הרבה חיבבו, אבל דווקא אצלו לא ממש היתה התלהבות מקצועית, והוא די הפתיע בעונה הראשונה שלו.

בכל אופן, אין כאן קשר לשנאה למגדל או לאהבה למכבי. מדובר בשחקן בינוני, שעוד צריך להוכיח את עצמו והרבה. זה שהוא חתם בבארסה, לא אומר שהוא שייך לשם מקצועית. אולי בסוף העונה
נחשוב אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 16 אוגוסט 2013, 13:38

שמואל עם יד על הלב- במידה ומכבי היתה מחליטה להחתים את פולן במקום טייריס רייס.
האם היית מהלל את ההחתמה כמו שאתה מהלל את ברצלונה כרגע?

אני מוכן להתערב שלא.

מסכים איתך שזה שהוא לא הצליח בי-ם לא אומר שהוא לא יצליח בברצלונה, כי כל מקרה לגופו. אבל די להסתכל כל הזמן על קבוצות אחרות ולהיות בטוח שהשמש זורחת להם מהתחת.
מקובי

הודעהעל ידי misha » 16 אוגוסט 2013, 21:48

רוברט רות'בארט ממשיך לנדוד, חתם באוניברסיטת פמקולה מליגה השנייה בטורקיה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־16 אורחים