26 יולי 2011, 17:55
asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
בקשר ליכולת, גרין לדעתי טוב לא רק בנבחרת, שהוא מקבל הזדמנות הוא נותן את התפוקה. גם העונה הוא נתן איזה משחק טוב מול קאחה, וגם שנה שעברה מול פרטיזן. ברור שזה לא מצדיק את החוזה שהוא נותן משחק-שניים טובים בעונה, אבל אני חושב שזה בגלל הפציעות וחוסר הצ'אנסים שלו
26 יולי 2011, 18:07
jol9 כתב:asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
בקשר ליכולת, גרין לדעתי טוב לא רק בנבחרת, שהוא מקבל הזדמנות הוא נותן את התפוקה. גם העונה הוא נתן איזה משחק טוב מול קאחה, וגם שנה שעברה מול פרטיזן. ברור שזה לא מצדיק את החוזה שהוא נותן משחק-שניים טובים בעונה, אבל אני חושב שזה בגלל הפציעות וחוסר הצ'אנסים שלו
לדעתי את מכסת הצ'אנסים הוא מיצה עוד אצל ספאחיה.
גרין הוא דוגמא קלאסית לשחקן טוב, שנתקע בקבוצה לא מתאימה. משום מה הרומן הגרוע הזה (לשני הצדדים)
נמשך 5 שנים תמימות.
בכל מקרה בנבחרת הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לעמוד בצבע מול כל גבוה באירופה, ולכן הוא חשוב כ"כ.
ברגע שהוא יוצא, אין הגנה.
26 יולי 2011, 18:09
28 יולי 2011, 08:55
28 יולי 2011, 09:05
jol9 כתב:asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
גרין הוא דוגמא קלאסית לשחקן טוב, שנתקע בקבוצה לא מתאימה. משום מה הרומן הגרוע הזה (לשני הצדדים)
נמשך 5 שנים תמימות.
בכל מקרה בנבחרת הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לעמוד בצבע מול כל גבוה באירופה, ולכן הוא חשוב כ"כ.
28 יולי 2011, 09:11
6 לב צהוב כתב:רביב לימונד החליט לעזוב את סגל הנבחרת
http://one.co.il/Article/183962.html
השחקן מאוכזב מהעומס הגדול שנוצר בעמדת הגארדים ומהעובדה שנלקח בנשימה אחת עם יתר השחקנים. נכון לעכשיו בסגל יש שבעה גארדים מלבדו
28 יולי 2011, 13:10
29 יולי 2011, 15:01
משה כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
נמשך 5 שנים תמימות.
אני דווקא חושב שלאור כושרו ומצבו הפיזי הנוכחי של גרין, השחקן שבאמת איכשהו יכול להתמודד עם הגבוהים של אירופה הוא דיוויד בלו, לדעתי הוא הולך לקבל הרבה דקות בעמדה 5.
29 יולי 2011, 15:22
29 יולי 2011, 15:59
משה כתב:כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אתה צריך לזכור שיניב גרין לא שיחק 90 אחוז מהזמן העונה וכושר המשחק שלו יחד עם מצבו הפיזי לא משהו בלשון המעטה, גם בקמפיין האחרון של הנבחרת כשמצבו היה טוב יותר הוא בקושי תרם. בלו הוא ברירת המחדל הכי טובה שיש לנו.
29 יולי 2011, 16:12
jol9 כתב:משה כתב:כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אתה צריך לזכור שיניב גרין לא שיחק 90 אחוז מהזמן העונה וכושר המשחק שלו יחד עם מצבו הפיזי לא משהו בלשון המעטה, גם בקמפיין האחרון של הנבחרת כשמצבו היה טוב יותר הוא בקושי תרם. בלו הוא ברירת המחדל הכי טובה שיש לנו.
זה נכון וזה רק מחדד ומחריף את הבעיה.
הלוואי ויניב פתאום יהיה טוב, אבל זה לא ממש סביר.
אני גם חושב ששיבאק צריך להשתמש בכל הכשרון שיש לו (ויש לו לא מעט).
פניני וכספי אמנם משחקים על אותו התפקיד, אבל יכולים גם לשחק ביחד. כנ"ל בלו וליאור.
זה הכוח העיקרי של הנבחרת יחד עם יותם, ואלה השחקנים שצריכים לשחק את רוב הדקות.
05 אוגוסט 2011, 09:02
05 אוגוסט 2011, 09:16
05 אוגוסט 2011, 11:21
05 אוגוסט 2011, 11:30
asafb96 כתב:יש איזה לינק למשחק? לפי מה שהבנתי הוא ישודר ב5+LIVE
05 אוגוסט 2011, 11:34
עמיר לונ כתב:asafb96 כתב:יש איזה לינק למשחק? לפי מה שהבנתי הוא ישודר ב5+LIVE
וגם באתר ערוץ הספורט
05 אוגוסט 2011, 12:54
05 אוגוסט 2011, 12:58
05 אוגוסט 2011, 13:00
05 אוגוסט 2011, 13:00