נבחרת ישראל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2011, 17:55

asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
בקשר ליכולת, גרין לדעתי טוב לא רק בנבחרת, שהוא מקבל הזדמנות הוא נותן את התפוקה. גם העונה הוא נתן איזה משחק טוב מול קאחה, וגם שנה שעברה מול פרטיזן. ברור שזה לא מצדיק את החוזה שהוא נותן משחק-שניים טובים בעונה, אבל אני חושב שזה בגלל הפציעות וחוסר הצ'אנסים שלו

לדעתי את מכסת הצ'אנסים הוא מיצה עוד אצל ספאחיה.
גרין הוא דוגמא קלאסית לשחקן טוב, שנתקע בקבוצה לא מתאימה. משום מה הרומן הגרוע הזה (לשני הצדדים)
נמשך 5 שנים תמימות.
בכל מקרה בנבחרת הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לעמוד בצבע מול כל גבוה באירופה, ולכן הוא חשוב כ"כ.
ברגע שהוא יוצא, אין הגנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 יולי 2011, 18:07

jol9 כתב:
asafb96 כתב:ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
בקשר ליכולת, גרין לדעתי טוב לא רק בנבחרת, שהוא מקבל הזדמנות הוא נותן את התפוקה. גם העונה הוא נתן איזה משחק טוב מול קאחה, וגם שנה שעברה מול פרטיזן. ברור שזה לא מצדיק את החוזה שהוא נותן משחק-שניים טובים בעונה, אבל אני חושב שזה בגלל הפציעות וחוסר הצ'אנסים שלו

גרין הוא דוגמא קלאסית לשחקן טוב, שנתקע בקבוצה לא מתאימה. משום מה הרומן הגרוע הזה (לשני הצדדים)
נמשך 5 שנים תמימות.
בכל מקרה בנבחרת הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לעמוד בצבע מול כל גבוה באירופה, ולכן הוא חשוב כ"כ.

הנקודה שלי, זה שהוא לא שחקן רע או נגר. הוא שחקן לא רע, שבגלל פציעות וחוסר דקות במשך שנים הוא נמצא בסיטואציה הזאת. בנבחרת הוא תמיד מספק את סחורה.
שורה תחתונה, יש כאלה שמשחקים כל השנה ורוצים לנוח בקיץ, ויש את גרין שנח כל השנה ומשחק בקיץ :)
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2011, 18:09

מסכים... בעיקר עם השורה האחרונה :-)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 28 יולי 2011, 08:55

רביב לימונד החליט לעזוב את סגל הנבחרת
http://one.co.il/Article/183962.html
השחקן מאוכזב מהעומס הגדול שנוצר בעמדת הגארדים ומהעובדה שנלקח בנשימה אחת עם יתר השחקנים. נכון לעכשיו בסגל יש שבעה גארדים מלבדו
תמונה
refael

הודעהעל ידי משה » 28 יולי 2011, 09:05

jol9 כתב:

נמשך 5 שנים תמימות.

אני דווקא חושב שלאור כושרו ומצבו הפיזי הנוכחי של גרין, השחקן שבאמת איכשהו יכול להתמודד עם הגבוהים של אירופה הוא דיוויד בלו, לדעתי הוא הולך לקבל הרבה דקות בעמדה 5.
נערך לאחרונה על ידי משה בתאריך 28 יולי 2011, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
משה

הודעהעל ידי קובי » 28 יולי 2011, 09:11

6 לב צהוב כתב:רביב לימונד החליט לעזוב את סגל הנבחרת
http://one.co.il/Article/183962.html
השחקן מאוכזב מהעומס הגדול שנוצר בעמדת הגארדים ומהעובדה שנלקח בנשימה אחת עם יתר השחקנים. נכון לעכשיו בסגל יש שבעה גארדים מלבדו

מה גורם לו לחשוב שהוא מעל הגארדים האחרים שזומנו ? קוויטר. לוזר. ביי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 28 יולי 2011, 13:10

win-win. גם פחות כאב ראש לשיבק וגם אנחנו לא נצטרך לצפות בו משחק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2011, 15:01

משה כתב:
jol9 כתב:

נמשך 5 שנים תמימות.

אני דווקא חושב שלאור כושרו ומצבו הפיזי הנוכחי של גרין, השחקן שבאמת איכשהו יכול להתמודד עם הגבוהים של אירופה הוא דיוויד בלו, לדעתי הוא הולך לקבל הרבה דקות בעמדה 5.

בלו יכול לשים גוף, אבל הוא לא סנטר, בטח לא באופי ובטבע שלו.
אין לו הרבה סיכויים לעצור סנטרים גבוהים ופיזיים. הוא יכול לשמור עליהם לפרקים מסויימים כגימיק, אבל לא כמשהו קבוע.

אין מה לעשות. לסמול בול יש מגבלות מובנות, ובשביל ששיטה זאת תצליח, היא עדיין זקוקה לכמה פרמטרים בסיסיים כמו קליעה מבחוץ, אתלטיות ושחקן פנים אחד לפחות שיוכל להתמודד הגנתית.
אז קליעה יש לנו, אתלטיות גם לא חסר, אבל גבוה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 29 יולי 2011, 15:22

כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אתה צריך לזכור שיניב גרין לא שיחק 90 אחוז מהזמן העונה וכושר המשחק שלו יחד עם מצבו הפיזי לא משהו בלשון המעטה, גם בקמפיין האחרון של הנבחרת כשמצבו היה טוב יותר הוא בקושי תרם. בלו הוא ברירת המחדל הכי טובה שיש לנו.
משה

הודעהעל ידי jol9 » 29 יולי 2011, 15:59

משה כתב:כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אתה צריך לזכור שיניב גרין לא שיחק 90 אחוז מהזמן העונה וכושר המשחק שלו יחד עם מצבו הפיזי לא משהו בלשון המעטה, גם בקמפיין האחרון של הנבחרת כשמצבו היה טוב יותר הוא בקושי תרם. בלו הוא ברירת המחדל הכי טובה שיש לנו.

זה נכון וזה רק מחדד ומחריף את הבעיה.
הלוואי ויניב פתאום יהיה טוב, אבל זה לא ממש סביר.

אני גם חושב ששיבאק צריך להשתמש בכל הכשרון שיש לו (ויש לו לא מעט).
פניני וכספי אמנם משחקים על אותו התפקיד, אבל יכולים גם לשחק ביחד. כנ"ל בלו וליאור.

זה הכוח העיקרי של הנבחרת יחד עם יותם, ואלה השחקנים שצריכים לשחק את רוב הדקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 16:12

jol9 כתב:
משה כתב:כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל אתה צריך לזכור שיניב גרין לא שיחק 90 אחוז מהזמן העונה וכושר המשחק שלו יחד עם מצבו הפיזי לא משהו בלשון המעטה, גם בקמפיין האחרון של הנבחרת כשמצבו היה טוב יותר הוא בקושי תרם. בלו הוא ברירת המחדל הכי טובה שיש לנו.

זה נכון וזה רק מחדד ומחריף את הבעיה.
הלוואי ויניב פתאום יהיה טוב, אבל זה לא ממש סביר.

אני גם חושב ששיבאק צריך להשתמש בכל הכשרון שיש לו (ויש לו לא מעט).
פניני וכספי אמנם משחקים על אותו התפקיד, אבל יכולים גם לשחק ביחד. כנ"ל בלו וליאור.

זה הכוח העיקרי של הנבחרת יחד עם יותם, ואלה השחקנים שצריכים לשחק את רוב הדקות.

זה כנראה מה שהולך ליהיות, אבל זה דווקא יכול להתברר כלא ממש רע
אני מאמין שכל משחק בלו יתן את ה10-20 דקות שלו כ5 לצד אליהו/כספי. מול סנטר דורסני כמו פקוביץ', זה לא ממש הצליח. אבל ההגרלה זימנה לישראל נבחרות עם סנטרים טובים, אפילו מצוינים, אבל לא כאלה דורסניים שיטיילו בצבע של ישראל. נואה של צרפת הוא ריבאונד מצוין, ושחקן הגנה טוב, אבל בצד ההתקפי הוא לא משהו גדול. הוא לא איזה סוס מבחינה פיזית שידרוס את בלו. הבעיות שהוא יעשה זה בריבאונד. גם ברניאני כזה. לרוב הנקודות שהוא קולע בצבע זה קליעות הוק/פייד-אוואי שמנוצלות טוב על ידי האורך שלו, דבר שלא תלוי במגן, אלא בתוקף. ומבחינת ריבאונד הוא מאוד בינוני. וגם קרסטיץ' הוא שחקן שלא משחק ממש פיזי, ומעדיף את הקליעות מחצי מרחק לרוב, ככה שיכול מאוד ליהיות שהציוות הזה יהיה לא רע בקמפיין הספציפי הזה, ויתן לנבחרת הרבה יתרונות התקפיים, כשגרין יתן איזה 15-20 דקות, כי בכל זאת זה לא ליגת העל, ואולי כמה דקות של רוטבארט שיתן קצת ריבאונד מול שחקנים כמו נואה פרוביץ' וכו'..
יהיה מעניין..
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוגוסט 2011, 09:02

לאחר חודשיים ללא משחקים סוף סוף נראה היום משחק הכנה של הנבחרת מול פולין(של לאמפה וגורטאט)-אני לא יכול כבר לחכות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עמיר לונ » 05 אוגוסט 2011, 09:16

יניב גרין נפצע באצבע באימון שנערך בניקוסיה אבל צפוי לשחק נגד הפולנים.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 11:21

יש איזה לינק למשחק? לפי מה שהבנתי הוא ישודר ב5+LIVE
asafb96

הודעהעל ידי עמיר לונ » 05 אוגוסט 2011, 11:30

asafb96 כתב:יש איזה לינק למשחק? לפי מה שהבנתי הוא ישודר ב5+LIVE

וגם באתר ערוץ הספורט
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 11:34

עמיר לונ כתב:
asafb96 כתב:יש איזה לינק למשחק? לפי מה שהבנתי הוא ישודר ב5+LIVE

וגם באתר ערוץ הספורט

וואלה? תודה..
תמיד זכרתי שמשדרים שידור שלם באתר זה שיש שידור בספורט 5..
asafb96

הודעהעל ידי משה » 05 אוגוסט 2011, 12:54

חברה למי שרוצה יש שידור חוזר ב23:10 בספורט 5...
משה

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוגוסט 2011, 12:58

אין שידור באתר..
asafb96

הודעהעל ידי refael » 05 אוגוסט 2011, 13:00

ישראל עלתה עם יוגב אוחיון, גל מקל, גיא פניני, ליאור אליהו ויניב גרין.
תמונה
refael

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אוגוסט 2011, 13:00

אפשר לינק בבקשה?(אין בספורט 5)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים