אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:34

אישית אורי, אני מעולם לא העלבתי אותך.
ובכלל אורי מעיק או לא מעיק, יש דרך להגיד דברים, לכתוב עלי סמיילים של בכיין זה לא נכון.....

בימים שהקבוצה הייתה בשיא המשבר לאחר הפסד האליפות , לאחר הבעיות שהיו עם גרשון אני תמיד תמכתי.

היו כאן אנשים שבחתימה שלהם ציינו משהו נגד ההנהלה, ואף אחד לא יצא עליהם.

אם אני חלש ואני לא כמוך כמו כרמל ואסף ועוד כמה חבר'ה , אם אתם מנצלים זאת לרעה , אז שיבושם לכם.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:37

If you can't stand the heat, get out of the kitchen כך אמרת כרמל, ובכן אני כבר המון שנים עומד פה בחום מעל 6 שנים, כולנו אוהדי מכבי, היו תקופות שהרגשתי לא טוב והרבה כאן היו עוזרים וזה מאוד נגע לליבי.

הרגשתי לנכון לבוא ולומר את שאני מרגיש, אני אומר אמת, ואני אומר שיותר קשה לי ואני רגיש יותר. אני פתוח אתכם כי אני מכבד אתכם.

אני כבר ממש מרגיש רע שכל הדיון הזה הופך אותי למטרה או לבכיין.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 19:37

where is the love? כתב:אישית אורי, אני מעולם לא העלבתי אותך.
ובכלל אורי מעיק או לא מעיק, יש דרך להגיד דברים, לכתוב עלי סמיילים של בכיין זה לא נכון.....

בימים שהקבוצה הייתה בשיא המשבר לאחר הפסד האליפות , לאחר הבעיות שהיו עם גרשון אני תמיד תמכתי.

היו כאן אנשים שבחתימה שלהם ציינו משהו נגד ההנהלה, ואף אחד לא יצא עליהם.

אם אני חלש ואני לא כמוך כמו כרמל ואסף ועוד כמה חבר'ה , אם אתם מנצלים זאת לרעה , אז שיבושם לכם.

אז מה אם תמכת? אז מה אם היו אנשים שהייתה להם דעה נגד ההנהלה? זכותו של כל אחד ואחד..

אף אחד לא מנצל פה לרעה שום דבר..ככה אנחנו מדברים עם כולם..פשוט עכשיו למדנו לא להגיב לך כי כל דבר יתפרש ישר כפגיעה והעלבה..סבבה..END OF STORY
ממש אין לי כוח שכל פעם שאני אגיב למישהו מסויים יתחילו פה מגילות של ''למה אתם מעליבים?''..פשוט צריך לדעת למי לא להגיב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:39

פשוט עכשיו למדנו לא להגיב לך כי כל דבר יתפרש ישר כפגיעה והעלבה..סבבה..END OF STORY

יופי אז עכשיו את גם מחליטה כאן בשביל כולם?
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:39

rc אני רציתי להגיד לך תודה על החיזוקים , באמת תודה.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 19:40

where is the love? כתב:פשוט עכשיו למדנו לא להגיב לך כי כל דבר יתפרש ישר כפגיעה והעלבה..סבבה..END OF STORY

יופי אז עכשיו את גם מחליטה כאן בשביל כולם?

מחליטה בשביל כולם? לדבר ברבים זאת צורת דיבור..גם זה פוגע בך? אני מעכשיו אדבר רק בגוף יחיד..או אפילו בגוף שלישי..תגיד מה נוח לך(וכן,עכשיו אני הופכת למעליבה,מעניין למה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 01 אוגוסט 2011, 19:46

לאורך ההיסטוריה של הפורומים פה(ואני פה קרוב לעשור) היו רובוטים שבעד ההנהלה וכאלה שבאופן מגמתי אהבו להתלונן על כל דבר, כל אחד מאלה ספג תגובות שלא מוצאות חן בעיניו אבל להגיד דבר כמו ''אני פוחד להגיד את דעתי''??? ממה כבר יש לפחד!? זה כולה פורום כדורסל, והאנשים פה רחוקים מלהיות מפחידים(גם אלה שמנסים להראות כאלה).

ואני באמת לא ניסיתי להעליב(אם נעלבת קבל את התנצלותי), אבל זו לא פעם ראשונה שאני קורא תגובה שלך ואני מרגיש שאתה כותב את הדברים עם ממחטה וגרון חנוק משו, וזה פשוט גורם לי אישית לאי נעימות.
אורי

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:47

כרמל מה שאת עושה הוא לא הוגן. זה לא מגיע לי.
יש לך כוח פה בפורום וכל הכבוד לך, אני באמת מכבד את זה.
אבל זה לא אומר שאת צריכה להיות כל כך מזלזלת.

אפשר להגיב לכל דיעה שלי ולומר משהו אחר, ככה זה כולנו, אפשר פשוט לא לזלזל, עובדה שחביב אורנגד הבין את זה.
עובדה שגם RC הבין שהתגובה של אורי הייתה כאן רק כדי להרגיז.

אתם רוצים שאני אגיד ההנהלה טובה וכל הזמן להגיד שהכל טוב ויפה, ובכן אני לא רוצה להגיד את זה כי אני חושב אחרת.

אם יש פה עוקצניות וכל מיני משחקי כוחות, אז באמת אני לא מתאים לפה.

אני מצטער על כך שאני מסיט את הדיון למקום אחר, אני כבר מפחד שאחד המנהלים יעיר לי, בנוסף הייתי שמח לפתוח תרד נוסף שבו הייתי מביע את מה שאני מרגיש, אבל אני מפחד שינעלו אותו.
אני מבקש מאחד המנהלים כאן לתת לי הזדמנות לפתוח תרד בנושא הזה.

כרמל אורי וכל מי שמדבר אלי בצורה מזלזלת, נכון אתם לא מקללים, אבל אתם יודעים שאתם מדברים בזלזול, ובכן אולי ביציע העתונות זה מקובל אבל בצהבת זה לא היה ככה בשנים האחרונות, ואגב קבלתי פה המון הערות והמון דברים.

אני אחד שהמנהלים מעירים לו הרבה, תמיד אני מכבד ולא לקחתי ללב, להפוך אותי למשהו שאני לא, זה כבר ממש מוגזם.

בשל הבעיות שלי וגרירת הוויכוח אני לא רוצה לדבר על זה יותר, אבל מישה וחנוש אני מבקש ממכם תנו לי לפתוח תרד, כי ישנה פה בעיה.

אני מצטער אם אני מציק ומעיק, זו איננה כוונתי, צר לי שככה זה נראה, אם אני אמשיך לפרט זה רק יעיק יותר ויותר, אני מכבד את כולכם.

אני מכבד גם את אורי וכרמל ואני חושב שאתם משתמשים טובים ביותר, עם המון ידע, אפילו כרמל אני אמרתי לך את זה הרבה בפרטי.

אין לי דבר נגדכם ואני בטוח שלכם אין דבר נגדי.

שיהיה רק טוב.

אני רוצה שוב להודות לכולם, RC אני ממש מודה לך , תודה גם לחן, תודה לצפריר, תודה לכולם.
באמת מרגש אותי שיש אנשים שמבינים.

אני אוהד מכבי ת"א ומנוי לקבוצה, זה אחד הדברים החשובים לי בחיים, והפורום הזה עושה לי טוב.

יש לי מילה אחת להגיד : צהבת
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:49

אורי, אני מקבל את התנצלותך.
שאתה קורא את הדעות שלי ואתה אומר שאתה מרגיש שאני כותב את דברים עם ממחטה וגרון חנוק משו, זו הרגשה שלך, אבל זו אינה האמת.
בכל אופן , אני מעריך את כנותך.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 19:53

where is the love? כתב:כרמל מה שאת עושה הוא לא הוגן. זה לא מגיע לי.
יש לך כוח פה בפורום וכל הכבוד לך, אני באמת מכבד את זה.
אבל זה לא אומר שאת צריכה להיות כל כך מזלזלת.

מי מזלזל?! אף אחד פה לא מזלזל..זה שאתה בוחר לראות את זה כזלזול זאת כבר בעיה שלך..אני לא הולכת לשבור את הראש על האם מה שאני אכתוב ייתקל במישהו שרגיש יתר על המידה או לא..יש גבול..
אני לא מקללת,אני לא שוללת פה אף אחד,אני אומרת תגובה נגדית..אם זה נראה לכם זלזול,אם אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה,זאת כבר לא בעיה שלי..
יש דבר כזה שנקרא נורמה...אני לא יכולה לצאת מהנורמה כל שנייה כי אולי מישהו יגרר לדמעות כי אמרתי ''למה דחוף לכם שהסגל ייסגר? אנחנו באוגוסט''

אפשר להגיב לכל דיעה שלי ולומר משהו אחר, ככה זה כולנו, אפשר פשוט לא לזלזל, עובדה שחביב אורנגד הבין את זה.
עובדה שגם RC הבין שהתגובה של אורי הייתה כאן רק כדי להרגיז.

אורי הגיב לך כמו שהוא הגיב כי כמו שאמרתי היום בצהריים,הפיוזים מתחילים להישרף..
משתמשים בפורום הזה מאוד סבלניים,ואני אומרת את זה כמישהי שקוראת בפורומים..אבל מה לעשות שכשדבר חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב..יש גבול לסבלנות..

אתם רוצים שאני אגיד ההנהלה טובה וכל הזמן להגיד שהכל טוב ויפה, ובכן אני לא רוצה להגיד את זה כי אני חושב אחרת.

מישהו אמר שרוצים שתגיד את זה? לא! אבל תהיה מוכן לתגובות נגד..
בדיוק כמו שאני מתכוננת לתגובות נגד כשאני אומרת שאני סומכת בעיניים עצומות על בלאט וכמו שאחרים מתכוננים לתגובות נגד כי הם בעד ההנהלה..

כרמל אורי וכל מי שמדבר אלי בצורה מזלזלת, נכון אתם לא מקללים, אבל אתם יודעים שאתם מדברים בזלזול, ובכן אולי ביציע העתונות זה מקובל אבל בצהבת זה לא היה ככה בשנים האחרונות, ואגב קבלתי פה המון הערות והמון דברים.

אלה החיים,מצטערת..
לא כולם ידברו אליך כמו ''מתוקי,כן,מבינה,אבל הדעה שלי היא נגדית והיא כזאת..'' יש גם אנשים ציניים בעולם..
מציניות ועד זלזול יש אוקיינוס שלם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2011, 20:16

אני בטוח שלא רציתם לפגוע בו אבל עדיין הבן אדם רגיש ומבקש ממכם לא לדבר אליו ככה גם אם זה נראה לכם לא מעליב,אני יודע שזה אולי קשה לכם אבל תנסו
זה בסך הכל לוקח 10 שניות לשנות הודעה עם משפט כגון:"כמה שטויות אתה אומר.."ל:אני חולק עליך ואני חושב ש..."
בואו נשים סוף לדברים ונקבע שתנסו לעדן את דבריכם כלפיו(ואולי לעוד כמה אנשים שנפגעים בקלות(במקרה וישנם))ושלום על ישראל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 20:23

rc4991 כתב:אני בטוח שלא רציתם לפגוע בו אבל עדיין הבן אדם רגיש ומבקש ממכם לא לדבר אליו ככה גם אם זה נראה לכם לא מעליב,אני יודע שזה אולי קשה לכם אבל תנסו
זה בסך הכל לוקח 10 שניות לשנות הודעה עם משפט כגון:"כמה שטויות אתה אומר.."ל:אני חולק עליך ואני חושב ש..."
בואו נשים סוף לדברים ונקבע שתנסו לעדן את דבריכם כלפיו(ואולי לעוד כמה אנשים שנפגעים בקלות(במקרה וישנם))ושלום על ישראל

הלחץ פה של האנשים מדהים אותי..
יש עוד חודש שלם(30 יום)עד לאליפות אירופה..
בלאט בימים הקרובים בא לארץ..
יש עוד מספיק זמן להחתים זר..
אתם מדברים כאילו כללללללללללל הקבוצות באירופה סיימו את הקניות שלהן..מקבוצות הטופ האירופי עד קבוצות ליגה שנייה באסטוניה..
צאו מהלחץ בחייאת רבאק..

זאת תגובה פוגעת? זאת תגובה שמנסה להכניס אנשים לפרופורציות..
אם אפילו תגובה כזאת אי אפשר לרשום אז אני לא יודעת מה כן(במיוחד שהתגובה הזאת נכתבה כבר עשרות פעמים בחודש האחרון)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2011, 20:32

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני בטוח שלא רציתם לפגוע בו אבל עדיין הבן אדם רגיש ומבקש ממכם לא לדבר אליו ככה גם אם זה נראה לכם לא מעליב,אני יודע שזה אולי קשה לכם אבל תנסו

הלחץ פה של האנשים מדהים אותי..
יש עוד חודש שלם(30 יום)עד לאליפות אירופה..
בלאט בימים הקרובים בא לארץ..
יש עוד מספיק זמן להחתים זר..
אתם מדברים כאילו כללללללללללל הקבוצות באירופה סיימו את הקניות שלהן..מקבוצות הטופ האירופי עד קבוצות ליגה שנייה באסטוניה..
צאו מהלחץ בחייאת רבאק..

זאת תגובה פוגעת? זאת תגובה שמנסה להכניס אנשים לפרופורציות..
אם אפילו תגובה כזאת אי אפשר לרשום אז אני לא יודעת מה כן(במיוחד שהתגובה הזאת נכתבה כבר עשרות פעמים בחודש האחרון)

את צודקת לגמרי בנוגע לתגובה הזאת אין בה שום דבר פוגע,אבל אם אני לא טועה הוא נפגע מתגובות אחרות(לא בדיוק עקבתי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 20:36

זאת הייתה ההתחלה לכל העניין(בודאות)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 אוגוסט 2011, 21:32

where is the love?
אני מבין את כאבך ואולי באמת הביקורת עליך חרגה מגבול הטעם הטוב.
עם זאת, יש כמה דברים שחשוב שתבין.
אנשים שכותבים כאן בפורום הם אוהדי מכבי והם כותבים כאן במטרה להנות.
לראות כל יום הודועות שליליות ותגובות מגמתיות שגורסות שההנהלה אינה מתפקדת כראוי וכיוצ"ב, די מוציאות את הטעם והכיף של הכתיבה בפורום הזה.
אוהד, מטבעו הוא אדם אופטימי שירצה בטובת קבוצתו גם אם היא כביכול אינה מתנהלת כראוי. לראות פה כל יום ביקורת והערכות פסימיות שמגיעות מאותם גורמים, באופן די טבעי תגרום אצל אנשים תחושת סלידה.

מילא אם היית מצדיק את טענותיך בעובדות ו/או בטיעונים המבוססים על מידע קונקרטי, אבל רוב הזמן אתה נאמן לאותו מוטו שלילי ומבסס את טענותיך על תחושות בטן או על מידע ממקור לא אמין.
חלק מהדברים שאתה מעלה הם פשוט אינם נכונים ברמה העובדתית ואפילו גובלים בעוות גס של המציאות.
לטעון שמכבי משתהה עם ההחתמה הנוספת ו/או שבניית הסגל תקועה, אילו טענות כמעט שקריות. מכבי נמצאת בשלב הסופי של בניית הסגל ובשלב מאוד מוקדם של הקיץ וזאת ידידי, עובדה.
אגב, גם כשמתייחסים יפה לתגובותיך ומסבירים לך ברוח חברית על העובדות, אתה נוטה להמשיך עם אותו תקליט שחוק וממשיך באותה מגמה פסימית.

אני הראשון שיתנגד לקרוא לך (או לכל מישהו אחר בפורום) בכיין.
אבל לאור המגמתיות שאתה מציג והאופן שבה היא מוצגת, אתה צריך להבין מניין מגיעות התחושות של אילו המבקרים אותך.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 01 אוגוסט 2011, 22:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 21:58

חביב, אם תסכל על ההודעות שלי יש המון דברים טובים שכתבתי. אני בן אדם אופטימי מטבעי.
אתה מוזמן להסתכל על התגובות שכתבתי על יוגב אוחיון. על אותה תגובה שבה אמרתי שדווקא ב-400-500 אלף דולר כן יש אפשרות להביא שחקן.

חביב אתה אמרת : אבל לאור המגמתיות שאתה מציג והאופן שבה היא מוצגת

נדמה לי שגם אז אמרת משהו דומה, קבלתי ואפילו כמה ימים לא הגבתי ואז הגבתי בצורה רגילה יותר.
שימו לב אני לא כל הזמן אומר בושה וביזיון וכאלו, אני אומר גם את הקטע שלי למה מכבי לא מחתימה עוד שחקן.

כרמל, אני מאוד מכבד אותך ומאוד מחבב אותך, את גם יודעת מה אני חושב עלייך ועל הידע שלך בכדורסל.
את לא צריכה לחשוב על כל מילה שאת אומרת, את יכולה להגיד מה שאת רוצה ומה שבא לך.
לגבי צורת הדיבור ברבים, אני מבין אותך.

אני רוצה להגיד משהו חביב, אבל לאור המגמתיות שאתה מציג והאופן שבה היא מוצגת, אתה צריך להבין מניין מגיעות התחושות של אילו המבקרים אותך.
זה מה שאמרת ואני מכבד את זה. אני טוען שפשוט מגזימים איתי יתר על המידה, שים לב בהודעות האחרונות.

אני אוהב מאוד את כולכם ואני לא מנסה לריב פה עם אף אחד ואף אחת.

אני יותר מדי מסביר את עצמי, אני יודע את זה ואולי זאת הבעיה, לפעמים עדיף כאילו לא להתיחס, לאחרים ולכם יש את הכוח לזה, לי כנראה אין את זה תמיד.

לגבי המנטרה החוזרת ששחקן אינו מגיע, אפשר להסתכל גם על מנטרה שחוזרת אנחנו רק באוגוסט, אין איזה משהו מיוחד...

אני רואה ומרגיש בכוונה של חלק שפשוט מזלזלים בי וכמו שאמרת חביב, התחושות של אילו המבקרים אותך.

אני מבקש להבהיר משהו , אני לא פסימי ואני לא בוכה כאן, ואלו רק דעות, כפי שאתם אומרים שאתם לא מנסים לפגוע בי ואני לוקח את זה אישית, אני מבקש שכשאני אומר משהו נגד ההנהלה לדוגמא אז לא צריך לחשוב שאני אנטי וכל הזמן אומר וזה וזה, כי יש המון דברים כן טובים שאני אומר.
זאת אומרת אל תכניסו לעצמכם תחושות סתם כמו שאתם אומרים לי.

בסופו של דבר, המון מילים נכתבו פה, ויש עוד המון דברים שאני רוצה לומר, ולפעמים עדיף איך אומרים...נו יאללה תזרום תעביר....

אני מודה בבעייתי כרגיש מדי ונפגע מדי, אולי זה בגלל שאני מאוד קשור לפורום הזה. אולי זה בגלל הבעיות שלי.

שוב, תודה לכולם/ן ושיהיה רק טוב.

שוב, אני אוהב את כולם/ן אני אשמח להפגש אתכם במשחקים של הקבוצה , אני יושב בשער 6.

חביב אמרת גם שהביקורת חרגה מטעם הטוב, אני מסכים איתך וRC באמת תודה רבה לך על ההבנה.

אני מנסה לתקן, להסביר, לשנות וכנראה רק הורס יותר ממה שאני מתכוון.

לפעמים פשוט צריך לדעת לעזוב...
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 22:07

where is the love? כתב:לכרמל ולאסף, תראו אני מבין שאתם באותה הדיעה ובסדר.
אני לא היחיד שנפגע כאן מכל מיני דברים, אני בסך הכל אומר את דעתי.
אתם אומרים שאני חופר על נושא, מה אמרתי שיביאו שחקן? למה אסור להגיד את זה.
הדברים שלכם לא באים עם קללות אבל הם באים עם זלזול.
כמו שאסף אמר, לדבר לאוויר, למה אוויר? אני אוויר?
זה שיש לי דיעה שונה משלכם זה לא אומר כלום....

כרמל זה שאת עונה בצורה עוקצנית , אני לא אמרתי שצריך להגיד נכון על מה שאני אומר, ואפשר גם לא להסכים, גם חביב מאוד מתנגד לדעותי אבל הוא מדבר בצורה מכובדת.
אני רגיש, אני מודה ומתוודה, אבל לפני כמה ימים אמרתי דבר, משהו לגבי החתמת שחקן במחיר מסויים וישר התנפלו עלי.
אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואני מאוד אוהב את כולכם.
אני לא חושב שאסור להביע דיעה, עכשיו אני יודע שאת כרמל ואסף ואחרים פה הרבה יותר חזקים ממני, ורהוטי מילים ועוקצנות, אני הייתי שמח לשינוי בדברים.
אני זוכר שדברנו על זה, אמרתם , כל אחד ודעתו, המשכתי להגיב את דעותי, אבל שוב הייתה התנפלות.
אני לא מאשים פה אף אחד ואף אחת אני אוהב פה את כולם/ן!

קודם כל, אתה כן היחיד שנפגע כאן. לא זכור לי אף אחד בפורום שנפגע באופן אישי, בטח מההודעות שאני וכרמל כתבנו, שהם לדעתי בסדר גמור, אין קללות, אין פסילה, ויש הסברה של הדיעה. אתה כותב פה דברים באמת לפעמים הזויים (וסליחה עם גם זה פוגע..), אין מה לעשות, אתה צריך להבין שאתה תקבל פה ביקורת. גם אני, וגם כרמל הסברנו את עצמנו יותר מפעם אחת, אבל אתה מסרב לשנות את דעתך שהיא פשוט הזויה, אז אני אישית התייאשתי, וזה הוביל לזה שכתבתי "זה כמו לדבר לאוויר". לא, אתה לא אוויר, אבל אתה מסרב להפסיק עם הדיעה הלא היגיונית שלך, וכמה שמנסים להסביר לך אתה לא מפסיק, אז זה אכן כמו לדבר לאוויר, כי אתה לא מפסיק גם אחרי כל ההסברים. ואחרי זה, אתה שוב נעלב ומתחיל עם ההודעות שאתה כותב שאתה נפגע, ואתה פוחד, בזמן שההודעות שאתה מקבל הם בסדר גמור, עם הסברים ונימוקים, ובלי שום קללות. אני לא מזלזל בך חלילה ולא רוצה לפגוע, אבל שזה נמשך כך הפיוזים עולים
אף אחד לא התנפל עליך פה בחיים, כל עוד אתה מביע את דעתך פה, אתה צריך לדעת שזה יגרור הסכמות או ביקורות, ואם אתה לוקח את זה למקום אישי, זה כבר באמת בעיה שלך..
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 02 אוגוסט 2011, 01:49

תגידו , 3 עמודים על כלום . זה פורום וכל אחד יכתוב מה שהוא חושב נכון , הדרך לא לקבל תגובות שנוגדות רצון של זה לא לכתוב בכלל . הפורום הזה בין הכי עדינים שראתי . אף אוהד לא יכתיב לו"ז להנהלה , ואם מישהו לא מרוצה שלא יקנה מנוי וזהו . אני די עם בכרמל ואחרים מעניין . בן שלי , בן 5 , גם נפגע על כל דבר שלא מסכימים אותו אבל גם זה יעבור לו .
עכשיו נחזור לעניין האשכול , ב"ישראל היום מפרסמים את את את זה :
מכבי ת"א במו"מ עם פארמר
יגיע הגארד ארצה היהודי , הוא של צפוי ניו לקבל ג'רזי עשוי אזרחות לחזק ישראלית את הצהובים • גם עד דורון תום פרקינס השביתה המתאושש באן.בי.אי על • הכוונת אם
אבי סגל
האם מכבי ת"א בדרך להחתמה
הגדולה של הקיץ? לאחרונה החלה הקבוצה במגעים עם הגארד היהודי ג'ורדן פארמר במטרה להחתימו לעונה הקרובה.
בעקבות השביתה באן.בי.אי נוצרה למכבי הזדמנות להחתים את השחקן. פארמר עצמו יתפוס במקרה הזה שתי ציפורים במכה אחת: הוא גם מעוניין לבוא למכבי וגם מעוניין לא לשבת בבית בזמן שהליגה בארה"ב מושבתת. אם האמריקני יגיע יהיה לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לחזור לניו ג'רזי בתום השביתה.
מכבי החליטה על מדיניות שלפיה היא לא מצטרפת למשחק החתמת השמות הגדולים שיחזרו הביתה בסוף השביתה אבל נדמה שאם היא תחרוג ממנה זה יהיה רק עבור פארמר. למכבי היו כמה הצעות לקלוט שחקנים לתקופת הביניים - אחת מהן היא וויל ביינום ששיחק במדיה לפני ארבע שנים - אך היא לא התלהבה מהאפשרות שייווצר לה "חור" עם סיום השביתה.
הסיבה לכך שפארמר עשוי להיות היוצא מן הכלל היא העובדה שאם יגיע לכאן הוא צפוי לקבל אזרחות ישראלית מתוקף היותו יהודי. לאחרונה מתנהל בין הצדדים מו"מ שקט ובתקופה הקרובה נגלה אם המגעים יבשילו לכדי חתימה.
אין ספק שאם שחקן בדרגתו של פארמר יגיע אפילו לתקופה מוגבלת יהיה בכך חיזוק מקצועי והדבר גם ייצור באזז גדול ולא יזיק מהבחינה השיווקית. בנוסף הוא מתאים מאוד להרכב שמכבי בונה מבחינה מקצועית.
פארמר עוד לא בן 25 אבל מאחוריו פז"ם מכובד מאוד בליגה הטובה בעולם. אחרי שנתיים באוניברסיטת UCLA המפוארת הוא נבחר בדראפט על ידי לוס אנג'לס לייקרס ושיחק בה ארבע שנים כרכז מחליף. בקיץ שעבר הוא עבר לניו ג'רזי נטס אשר במדיה הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת.
אם פארמר אכן יגיע ויקבל דרכון ישראלי הוא עשוי להפוך בעתיד למועמד לנבחרת. בעבר כבר נערכה בנבחרת בדיקה לגביו אבל העניין לא התקדם.
מכבי השלימה את הסגל לעונה הבאה מלבד גארד זר שהיא מחפשת בשבועות האחרונים. הקבוצה מחפשת שחקן שיוכל לשחק בשתי עמדות החוץ ויתאים לאופי הקבוצה מבחינת האגרסיביות בהגנה היכולת לשחק במגרש הפתוח וההתאמה לג'רמי פארגו.
באירופה חתמו לאחרונה לא מעט שחקני אן.בי.אי אך רובם מדרג נמוך או כאלו שלא מחזיקים חוזה. שחקנים שיגיעו רק עד תום השביתה יש בינתיים מעט ובהם דרון וויליאמס בבשיקטאש ניקולה באטום בנאנסי טימופיי מוזגוב בחימקי מוסקבה וגם ריקי רוביו שעשוי להישאר בברצלונה.
פרקינס מחלים במהרה
דורון פרקינס שסיים את חוזהו במכבי ולא אמור היה להמשיך עשוי בכל זאת להצטרף לקבוצה במהלך העונה הבאה אבל זה מותנה בלא מעט תנאים.
מכבי לא עזבה את השחקן גם אחרי שנפצע וגמר את העונה במהלך סידרת רבע גמר היורוליג וכיום הוא עובר תוכנית שיקום בלוס אנג'לס על חשבונה של מכבי. קצב ההתקדמות שלו מהיר ואפילו מפתיע וייתכן שבאזור נובמברדצמבר הוא כבר יהיה כשיר. פרקינס מקווה לחזור לאימונים עם כדור כבר בעוד חודש וחצי.
הצהובים עוקבים אחר קצב החלמתו כאשר גם הקבוצה וגם השחקן לא סוגרים את הדלת זה בפני זה. אם יתברר אחרי ההחלמה שהגארד יכול לחזור לכושר דומה לזה של לפני הפציעה הקשה הוא עשוי לחזור במהלך העונה. עם זאת מכיוון שהמהלך הזה מורכב מאוד קשה לדעת מה סיכוייו לקרות.
כזכור פרקינס עבר פציעה קשה מאוד בחודש מארס במשחק ביתי מול קאחה לבוראל שבה קרע את הרצועה הצולבת בברכו. לרוע מזלו זה קרה בדיוק בזמן שניהל מגעים עם הקבוצה בנוגע להארכת חוזהו.
אני לא יודע עד כמה זה אמין .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2011, 02:21

קשה לי לראות מצב שמכבי מביאה איזשהו שחקן תחת חוזה ואז נשארת עם חור ענקי ברגע שהשביתה נגמרת(אם לא תסתיים לפני תחילת העונה)..לא משנה עד כמה המהלך שיווקי,גם אם זה פארמר..
אני מאוד מאוד מקווה שאני צודקת

ד''א,הכתבה הזאת נראית כאילו נכתבה ע''י כתב שנמצא בתחום אולי חודש(ואבי סגל ממש לא חדש בתחום)..קצת מביך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2011, 04:02

אסף וכרמל , הוא ממש לא היחיד שנפגע פה מהתגובות שלכם וזה שאתה מגיב על מה שהוא כתב "הזוי" לא הופך אותך לצודק .
זה בסדר שיש לך דעה מנוגדת לשלו אבל יש דרך להתבטא בלי לזלזל באחר, מה גם שהזלזול הזה לא הופך את הדעה שלך לנכונה יותר .
אסף וכרמל אפשר לדעת מה היה הכינוי שלכם בפורום הישן ?
משום מה יש לי הרגשה שעיקר הבעיה של הזלזול פה מגיע מהחברה החדשים פה בפורום ....
להזכירכם עד לפני חודשיים בערך היה פה משתמש "בעל הזבוב" שהתבטא בצורה מזלזת כלפי אחרים והוא לא פה היום . ואגב הוא גם לא היה בפורום הישן או שיש חשד מסויים שהוא היה שם עם כינויי אחר והורחק גם אז...
הפורום הזה נועד כדי להביע דעה , בין אם אם אנחנו מסכימים איתה או לא , גם אם לא מסכימים איתה אפשר להגיד את דעתך ההפוכה אבל לא לזלזל בדעה של השני , מה גם שאין פה נכון או לא נכון....
יש מספיק פורומים אחרים שאפשר לכתוב בהם בצורה מזלזלת כמו סל ניוז אבל פה תמיד היה סוג של כבוד אחד כלפי השני אפילו שהדעות מנוגדות לחלוטין (ויעיד שמואל...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־33 אורחים