המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אישית אורי, אני מעולם לא העלבתי אותך.
ובכלל אורי מעיק או לא מעיק, יש דרך להגיד דברים, לכתוב עלי סמיילים של בכיין זה לא נכון.....
בימים שהקבוצה הייתה בשיא המשבר לאחר הפסד האליפות , לאחר הבעיות שהיו עם גרשון אני תמיד תמכתי.
היו כאן אנשים שבחתימה שלהם ציינו משהו נגד ההנהלה, ואף אחד לא יצא עליהם.
אם אני חלש ואני לא כמוך כמו כרמל ואסף ועוד כמה חבר'ה , אם אתם מנצלים זאת לרעה , אז שיבושם לכם.
where is the love? כתב:פשוט עכשיו למדנו לא להגיב לך כי כל דבר יתפרש ישר כפגיעה והעלבה..סבבה..END OF STORY
יופי אז עכשיו את גם מחליטה כאן בשביל כולם?
where is the love? כתב:כרמל מה שאת עושה הוא לא הוגן. זה לא מגיע לי.
יש לך כוח פה בפורום וכל הכבוד לך, אני באמת מכבד את זה.
אבל זה לא אומר שאת צריכה להיות כל כך מזלזלת.
אפשר להגיב לכל דיעה שלי ולומר משהו אחר, ככה זה כולנו, אפשר פשוט לא לזלזל, עובדה שחביב אורנגד הבין את זה.
עובדה שגם RC הבין שהתגובה של אורי הייתה כאן רק כדי להרגיז.
אתם רוצים שאני אגיד ההנהלה טובה וכל הזמן להגיד שהכל טוב ויפה, ובכן אני לא רוצה להגיד את זה כי אני חושב אחרת.
כרמל אורי וכל מי שמדבר אלי בצורה מזלזלת, נכון אתם לא מקללים, אבל אתם יודעים שאתם מדברים בזלזול, ובכן אולי ביציע העתונות זה מקובל אבל בצהבת זה לא היה ככה בשנים האחרונות, ואגב קבלתי פה המון הערות והמון דברים.
rc4991 כתב:אני בטוח שלא רציתם לפגוע בו אבל עדיין הבן אדם רגיש ומבקש ממכם לא לדבר אליו ככה גם אם זה נראה לכם לא מעליב,אני יודע שזה אולי קשה לכם אבל תנסו
זה בסך הכל לוקח 10 שניות לשנות הודעה עם משפט כגון:"כמה שטויות אתה אומר.."ל:אני חולק עליך ואני חושב ש..."
בואו נשים סוף לדברים ונקבע שתנסו לעדן את דבריכם כלפיו(ואולי לעוד כמה אנשים שנפגעים בקלות(במקרה וישנם))ושלום על ישראל
הלחץ פה של האנשים מדהים אותי..
יש עוד חודש שלם(30 יום)עד לאליפות אירופה..
בלאט בימים הקרובים בא לארץ..
יש עוד מספיק זמן להחתים זר..
אתם מדברים כאילו כללללללללללל הקבוצות באירופה סיימו את הקניות שלהן..מקבוצות הטופ האירופי עד קבוצות ליגה שנייה באסטוניה..
צאו מהלחץ בחייאת רבאק..
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני בטוח שלא רציתם לפגוע בו אבל עדיין הבן אדם רגיש ומבקש ממכם לא לדבר אליו ככה גם אם זה נראה לכם לא מעליב,אני יודע שזה אולי קשה לכם אבל תנסו
זה בסך הכל לוקח 10 שניות לשנות הודעה עם משפט כגון:"כמה שטויות אתה אומר.."ל:אני חולק עליך ואני חושב ש..."
בואו נשים סוף לדברים ונקבע שתנסו לעדן את דבריכם כלפיו(ואולי לעוד כמה אנשים שנפגעים בקלות(במקרה וישנם))ושלום על ישראלהלחץ פה של האנשים מדהים אותי..
יש עוד חודש שלם(30 יום)עד לאליפות אירופה..
בלאט בימים הקרובים בא לארץ..
יש עוד מספיק זמן להחתים זר..
אתם מדברים כאילו כללללללללללל הקבוצות באירופה סיימו את הקניות שלהן..מקבוצות הטופ האירופי עד קבוצות ליגה שנייה באסטוניה..
צאו מהלחץ בחייאת רבאק..
זאת תגובה פוגעת? זאת תגובה שמנסה להכניס אנשים לפרופורציות..
אם אפילו תגובה כזאת אי אפשר לרשום אז אני לא יודעת מה כן(במיוחד שהתגובה הזאת נכתבה כבר עשרות פעמים בחודש האחרון)
where is the love? כתב:לכרמל ולאסף, תראו אני מבין שאתם באותה הדיעה ובסדר.
אני לא היחיד שנפגע כאן מכל מיני דברים, אני בסך הכל אומר את דעתי.
אתם אומרים שאני חופר על נושא, מה אמרתי שיביאו שחקן? למה אסור להגיד את זה.
הדברים שלכם לא באים עם קללות אבל הם באים עם זלזול.
כמו שאסף אמר, לדבר לאוויר, למה אוויר? אני אוויר?
זה שיש לי דיעה שונה משלכם זה לא אומר כלום....
כרמל זה שאת עונה בצורה עוקצנית , אני לא אמרתי שצריך להגיד נכון על מה שאני אומר, ואפשר גם לא להסכים, גם חביב מאוד מתנגד לדעותי אבל הוא מדבר בצורה מכובדת.
אני רגיש, אני מודה ומתוודה, אבל לפני כמה ימים אמרתי דבר, משהו לגבי החתמת שחקן במחיר מסויים וישר התנפלו עלי.
אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואני מאוד אוהב את כולכם.
אני לא חושב שאסור להביע דיעה, עכשיו אני יודע שאת כרמל ואסף ואחרים פה הרבה יותר חזקים ממני, ורהוטי מילים ועוקצנות, אני הייתי שמח לשינוי בדברים.
אני זוכר שדברנו על זה, אמרתם , כל אחד ודעתו, המשכתי להגיב את דעותי, אבל שוב הייתה התנפלות.
אני לא מאשים פה אף אחד ואף אחת אני אוהב פה את כולם/ן!
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־27 אורחים