MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:יכול להיות שאנחנו קצת מפריזים בכל הסיפור בנוגע לליאור.
אולי הוא רוצה קצת מנוחה מכדורסל וממכבי בכלל, והוא החליט לא להתפשר, ולחתום רק אם כל התנאים שלו יימולאו עד הסוף.
זה אמנם לא הדבר הכי נורמלי בספורט המקצועני, במיוחד בהתחשב בכך שהקריירות של השחקנים קצרות, ושאחרי שנה בחוץ, השכר שהוא ייקבל צפוי להיות נמוך עוד יותר, אבל זה גם לא כזה מופרך.
אפילו ג'ורדן הגדול לקח לעצמו שנת התרעננות בבייסבול (אמנם בשלב מאוחר יותר בקריירה). יכול להיות שליאור רוצה לנוח, וזאת ההזדמנות הראשונה בעשור האחרון שיש לו את האפשרות לעשות את זה, ואפילו
משלמים לו על כך - 100K דולר נטו עבור כלום, זה בערך 30K ש"ח נטו בחודש בשביל לא לעשות כלום. רובנו לא נגיע לשכר הזה גם תמורת עבודה קשה כל החיים... מה רע לו בסה"כ?
אין שום סיכוי שאתה באמת מאמין לזה.
"רצה לנוח"( בן 28) "אפילו ג'ורדן הגדול..."( שפרש אחרי 3 אליפויות רצופות, כשהוא היה במצב נפשי קשה), "מה רע לו עם 30 אלף בחודש"( אחרי שהוא התרגל להרוויח פי 10 בערך).
פשוט שום סיכוי שכתבת את זה ברצינות.
תראה. אנחנו מנסים לנתח את ליאור, את מה שהוא חושב ומה שעובר עליו, ומה הוא צריך לעשות, ומה נכון לו וכו'.
אני פשוט ניסיתי להראות זווית נוספת שיכולה להיות בסיפור הזה.
אתה עוד צעיר יחסית, אבל אני קצת יותר מבוגר ויש לי כבר אי אילו שנים רצופות של עבודה. האם לא הייתי שמח לאיזו שנת או חצי שנת הפסקה עכשיו? וואלה, בכלל לא בטוח שלא.
אז מה אם התרגל להרוויח פי 10? יש לו מספיק כסף כרגע והוא עוד בחור צעיר מאוד. לך תדע.
אני אומר שזאת אפשרות. לא סיכוי גבוה ולא סיכוי נמוך, אלא עוד אפשרות שיכולה להיות.
תקדים?
מכיר שחקן כדורסל שלקח שנת שבתון מבחירה בגיל 28?
בוודאי שהוא יכל למצוא קבוצה, פשוט לא קבוצה שנמצאת ברמה של מכבי.
מכיר את דורון שפר שהחליט לפרוש בערך בגיל הזה. אני מניח שהוא לא היחיד.
מכיר גם אחד ביורן בורג שהחליט שנמאס לו בגיל 25.
ספורטאים הם