אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2013, 23:30

הפסדנו אליפות גם עם ליאור אליהו, שאמור להיות שובר שוויון.

אני עדיין שהבעיה שלנו בליגה היא רחוקה מלהיות מקצועית. נדבר במאי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 נובמבר 2013, 23:31

בסופו של דבר אני חושבת שגם פליקס וגם שחף צודקים.
מה שמכבי צריכה זה קודם כל מבחר מצומצם של זרים איכותיים, שבדיוק כמו בימים הגדולים עשו את כל ההבדל.
אבל בנוסף לכך מכבי צריכה גם את המבחר המצומצם ממילא של הישראלים האיכותיים הבודדים שיש בנמצא.

כומר במילים אחרות, כמו שטוענים כאן מלא, למה מכבי לא מצליחה לצמצם?? :x
למה שופכים את הכסף לרוחב על כפילויות?? למה במקום לשלם גם לרייס וגם להיקמן לא יכלו להביא רכז אחד ברמה גבוהה כמו פארגו למשל?
למה במקום לפזר את הכסף על ישראלים שלא תורמים (או לא מתלבשים בכלל) כמו נעימי, כהן וטיוס, לא לשים א כל הכסף על ישראלי איכותי אחד כמו אליהו??

הרי בסופו של דבר, זה די יעלה למכבי אותו הדבר מבחינה כספית, אז למה לא לפעול בשכל כשאפשר להמשיך לפעול בטמטום??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 נובמבר 2013, 23:32

NY boy כתב:
MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.

ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה

אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2013, 23:35

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....

הארנה היא עובדה מוגמרת והיא תיפתח בשנה הבאה.
אני לא חושב שזה יעשה רע למכבי בשום צורה שהיא. בדיוק להיפך. הבעיה היחידה היא שמחיר הישראלים אולי יעלה, אבל גם זה לא בטוח כי במילא הישראלים הטובים הולכים לאירופה, ככה שהשוק קיים כבר עכשיו.
התחרות רק תעשה טוב למכבי. דני פדרמן לא יוכל להמשיך במתכונת הנוכחית אם תהיה קבוצה ישראלית שתהווה תחרות.

הארנה יהיה עובדה מוגמרת רק שנה הבאה ואז גם יהווה פוטנציאל להכנסה גדולה עבור הקבוצה . אין ספק שזה כוח משיכה גדול לספונסרים .
במצב הקיים של מכבי אנחנו בצרות . אתה צודק שלא תיהיה ברירה לפדרמנים לשחרר את הקבוצה אבל אם זה לא יקרה אז אנחנו באמת ניהיה בצרות . כמו בכדורגל יש מקום בארץ ליותר מקבצה אחת ובכדורסל הרעב לאלטרנטיבה הוא עצום !!!
הארנה יהיה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 נובמבר 2013, 23:39

NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.

אני חושבת שאם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בנוסף למכבי, הדרישה הזו תרד מסדר היום.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי NY boy » 12 נובמבר 2013, 23:40

MTA2311 כתב:הפסדנו אליפות גם עם ליאור אליהו, שאמור להיות שובר שוויון.

אני עדיין שהבעיה שלנו בליגה היא רחוקה מלהיות מקצועית. נדבר במאי.

במשחק אחד הכל יכול להיות. אבל מכבי עדיין הייתה דומיננטית ועם מינימום הפסדים ועם יתרון עצום בליגה.

והנקודה היא לא רק ליאור. הנקודה שאין תחליפים. אם היית יכול במקום ליאור להביא שחקנים ברמה הזאת נניח. אבל אתה לא יכול, לא כי אתה לא רוצה אלא כי אין.

תגיד לי בבקשה בהנחה שליאור חותם בירושלים. איזה ישראלים תחתים בשנה הבאה בדיוק אחרי שפניני, נעימי, ג'ייק כהן, ואולי אוחיון ובלו לא ימשיכו?

למכבי אין את הפרווילגיה לקחת את ה'צאנס הזה. היא לא יכולה להתעורר בקיץ ולגלות שכל הישראלים הטובים ביורשלים. אתה יודע למה זה יגרום? להחתמה של אוחיון ב700 אלף דולר (כי הוא יביא איזה הצעה מחור שחור ולמכבי לא תהיה בריירה כי היא לא יכולה לאבד אותו) ואת בלו ב800 אלף דולר (כי גם הוא יביא איזה קבוצה רוסית שתשתגע עליו ומכבי לא תוכל לאבד גם אותו).
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 12 נובמבר 2013, 23:40

חנו'ש כתב:
NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.

אני חושבת שאם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בנוסף למכבי, הדרישה הזו תרד מסדר היום.

רק שהחלומות שלהם לקבל כרטיס כזה נראים לי הזויים לחלוטין. זה לא יקרה. וזה לא יקרה אז הפוקוס יזוז להכנס בזה של מכבי.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 12 נובמבר 2013, 23:43

MTA2311 כתב:
NY boy כתב:
MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.

ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה

אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.

רק שליאור אז כבר יהיה חתום בירושלים ולא תהיה לו אפשרות לצאת. ולירושלים כבר יהיה כיסים, הם יתחילו לנגוס במכבי והם ידאגו שהוא לא יעזוב גם אם זה אומר לתת לו עוד כמה גרושים יותר.

זה בדיוק מה שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה. היא לא יכולה לתת מתנה שכזאת לירושלים. אין כרגע ישראלים ברמה של אליהו באופק גם אם מחפשים טוב טוב ובהנחה שמקל וכספי נשארים בNBA בתקופה של ה3 שנים הקרובות.

אתה נותן לנכס אסטרטגי שזה ללכת ליריבה הכי גדולה שלך אתה לוקח את הסיכון שכבר תרצה לתקן את זה זה יהיה מאוחר מידי.
NY boy

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2013, 23:45

MTA2311 כתב:
NY boy כתב:

וזה תסריט מקובל עליך? גם תפסיד אליפות, גם למגדל, ם תצטרך לראות את אליהו שוב במכבי וגם בשכר מופקע.... נראה לי כמו סיוט בשבילך...

אני חושב שמה שNY BOY אומר זה דבר חשוב ונכון. הזהות של מכבי זה משהו שמעניין אנשים, ומאוד מעניין את התקשורת. אתה לא יכול לתחזק מותג כמו מכבי כשרק השרופים הם אלה שמתעניינים.
כל הקטע במכבי הוא שהיא מהווה עניין גדול בכלל האוכלוסיה. תאמין לי שאלקטרה לא תשלם למכבי את הסכומים שהיא משלמת רק כדי שאני ואתה נראה את הפרסומות. זה לא יעבוד.

האם יש לך ספק שאליהו אחד במקום כהן, נעימי וטיוס זה הרבה יותר נכון ומוצדק גם מקצועית וגם כלכלית (אליהו אחד היה עולה נניח חצי מליון)?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 נובמבר 2013, 23:48

NY boy כתב:
חנו'ש כתב:

רק שהחלומות שלהם לקבל כרטיס כזה נראים לי הזויים לחלוטין. זה לא יקרה. וזה לא יקרה אז הפוקוס יזוז להכנס בזה של מכבי.

מי אמר לך שזה לא יקרה?
הרי כבר יש דיבורים, לפי מה שמדווח בתקשורת, ואני מאמינה שההנהלה החדשה של הפועל מסוגלת לשכנע את היורוליג שיש להם מספיק פוטנציאל כשהארנה תהיה מוכנה להביא מספיק קהל ולתת תוספת מעניינת למפעל (אני לא יודעת אם הם באמת יכולים לעשות זאת, אבל לשכנע את היורוליג הם יכולים)

מקסימום יתנו להם כרטיס למוקדמות....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2013, 23:50

חנו'ש כתב:
NY boy כתב:
חנו'ש כתב:

מי אמר לך שזה לא יקרה?
הרי כבר יש דיבורים, לפי מה שמדווח בתקשורת, ואני מאמינה שההנהלה החדשה של הפועל מסוגלת לשכנע את היורוליג שיש להם מספיק פוטנציאל כשהארנה תהיה מוכנה להביא מספיק קהל ולתת תוספת מעניינת למפעל (אני לא יודעת אם הם באמת יכולים לעשות זאת, אבל לשכנע את היורוליג הם יכולים)

מקסימום יתנו להם כרטיס למוקדמות....

אם יעשו עונה טובה בליגה וביורוקאפ, ואם יציגו תקציב ראוי ואת הארנה, אז אני לא רואה למה לא מגיע להם לקבל כרטיס למוקדמות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 13 נובמבר 2013, 00:18

כי יש קבוצות יותר גדולות מהם, עם אולם (מלא ב10000 צופים כל משחק) וקהל כמו אלבה ברלין למשל שלא מקבלות. כמו ריטאס. כמו קאזן וחימקי. כי פשוט יש הרבה מאד קבוצות שלא מקבלות שאני לא רואה למה בורתמאו יתעורר בבוקר אחד ויחליט יאללה ניתן להם.

מוקדמות אני בטוח שהם יכולים לקבל. גם חיפה קיבלו השנה. אבל את המוקדמות צריך לעבור, בו נראה אותם עוברים. וגם אם מגיעים ליורוליג בטעות בשנה שאחרי חוזרים ליורוקאפ.

אבל אם באמת תתני להם את כל הישראלים הכי טובים והם יצליחו למצב את עצמם לאלטרנטיבה אמיתית ולא כזאת שבחלומות שלהם כמו עד היום אז אולי הם גם יצליחו למשוך גם יותר ויותר אוהדים ולדרוך למכבי איפה שזה באמת כואב.

אבל לדני ג'וניור זה כנראה לא מזיז... העיקר שהוא יוכל לספר בראיון בפתיחת עונה הבאה איך הוא חוסך כסף ואיך הוא וויתר על ליאור בגלל שהוא רצה יותר כסף (ובכסף הזה הלך והחתים את נעימי, טיוס וכהן בשביל שלא ישחקו)
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 נובמבר 2013, 00:23

NY boy כתב:כי יש קבוצות יותר גדולות מהם, עם אולם (מלא ב10000 צופים כל משחק) וקהל כמו אלבה ברלין למשל שלא מקבלות. כמו ריטאס. כמו קאזן וחימקי. כי פשוט יש הרבה מאד קבוצות שלא מקבלות שאני לא רואה למה בורתמאו יתעורר בבוקר אחד ויחליט יאללה ניתן להם.

מוקדמות אני בטוח שהם יכולים לקבל. גם חיפה קיבלו השנה. אבל את המוקדמות צריך לעבור, בו נראה אותם עוברים. וגם אם מגיעים ליורוליג בטעות בשנה שאחרי חוזרים ליורוקאפ.

אבל אם באמת תתני להם את כל הישראלים הכי טובים והם יצליחו למצב את עצמם לאלטרנטיבה אמיתית ולא כזאת שבחלומות שלהם כמו עד היום אז אולי הם גם יצליחו למשוך גם יותר ויותר אוהדים ולדרוך למכבי איפה שזה באמת כואב.

אבל לדני ג'וניור זה כנראה לא מזיז... העיקר שהוא יוכל לספר בראיון בפתיחת עונה הבאה איך הוא חוסך כסף ואיך הוא וויתר על ליאור בגלל שהוא רצה יותר כסף (ובכסף הזה הלך והחתים את נעימי, טיוס וכהן בשביל שלא ישחקו)

בסדר, יכול להיות שאתה צודק ושבשל כך הדרישה מצד התקשורת וכל מיני כאלה רק תגדל, מה זה אכפת לנו ולמה אנחנו צריכים לחשוש ממקומינו ביורוליג??
הרי אם בכל מקרה אתה אומר שאין מצב שהיורוליג יתנו להפועל כרטיס בנוסף למכבי, למה אתה דואג שהם יתנו להם מקום במקום מכבי??
הרי התקשורת והליגה והקבוצות יוכלו לצעוק עד מחר שהפועל צריכה להיות ביורוליג במקום מכבי, בסופו של דבר זה לא תלוי בהן אלא בברתומיאו ובהנהלת היורוליג, כך שאין לנו מה לדאוג בנושא הזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי NY boy » 13 נובמבר 2013, 00:54

אני לא דואג מזה. אני דואג מזה שמכבי תאבד מכוחה למצב שהיא תפסיד אליפויות בסדרות (עד עכשיו זה היה בדיחה, משחק אחד שלא אומר כלום) ואם זה יקרה יקום הקול שיגיד שמכבי צריכה לוותר על הכרטיס.

בליגה פה גם ככה שונאים את מכבי, ואם ירצו הקבוצות הם יכולים להעביר דרישה שהאלופה תהיה ביורוליג וקבוצה שלא מסכימה לזה לא תשחק בליגה.

מכבי לא יכולה לאפשר לעצמה לא להיות בליגה (ועוד יותר במצב הישראלים במכבי היום ובעתיד הנראה לעין) ולכן אם דרישה כזאת תתקבל היא תאלץ לקבל אותה. אז היורוליג אולי יתן למכבי כרטיס חופשי (כמעט בטוח) במצב כזה שמכבי לא תהיה הנציגה של הליגה הישראלית. אבל הפגיעה במוניטין ובמצב של מכבי כשזה יגיע לזה יהיה גדול.
NY boy

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 נובמבר 2013, 01:00

NY boy כתב:אני לא דואג מזה. אני דואג מזה שמכבי תאבד מכוחה למצב שהיא תפסיד אליפויות בסדרות (עד עכשיו זה היה בדיחה, משחק אחד שלא אומר כלום) ואם זה יקרה יקום הקול שיגיד שמכבי צריכה לוותר על הכרטיס.

בליגה פה גם ככה שונאים את מכבי, ואם ירצו הקבוצות הם יכולים להעביר דרישה שהאלופה תהיה ביורוליג וקבוצה שלא מסכימה לזה לא תשחק בליגה.

מכבי לא יכולה לאפשר לעצמה לא להיות בליגה (ועוד יותר במצב הישראלים במכבי היום ובעתיד הנראה לעין) ולכן אם דרישה כזאת תתקבל היא תאלץ לקבל אותה. אז היורוליג אולי יתן למכבי כרטיס חופשי (כמעט בטוח) במצב כזה שמכבי לא תהיה הנציגה של הליגה הישראלית. אבל הפגיעה במוניטין ובמצב של מכבי כשזה יגיע לזה יהיה גדול.

הקבוצות יכולות לדרוש עד מחר שהאלופה תהיה ביורוליג, אבל כל עוד היורוליג לא יאשר את זה, אז למי אכפת??
הרי אם היורוליג בקושי יתן להפועל עם ההנהלה והארנה החדשה כרטיס למוקדמות, למה שהוא ייתן למי שזו לא תהיה האלופה (ונניח זו תהיה חיפה או חולון או משהו כזה) כרטיס מובטח, בלי קשר למכבי??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי NY boy » 13 נובמבר 2013, 01:34

היורוליג יאשר את זה כי הוא ירצה את מכבי, וכי מכבי תהיה זאת שתגרום שהיורוליג יאשר את זה כי האופציה השנייה תהיה לוותר על ההשתתפות בליגה.

בדיוק כמו שבליגה הצרפתית למשל האלופה (גם אם היא מהמקום השמיני כמו שנה שעברה) מקבלת את הכרטיס.

המצב שהכרטיס הוא לא כרטיס של מדינה אלא של מכבי נובע מהסכמה של הקבוצות לעניין כשהכניסו את הפיינל פור. הליגה הסכימה והקבוצות הסכימו לשיריון של מכבי בתמורה לפיינל פור.

עכשיו כבר אין פיינל פור. ואם מכבי תתחיל לאבד אליפיות (או אפילו אחת) שלא בפיינל פור הדרישה הזאת תחזור מהר מאד ועם שיניים כי הקבוצות הרבה פחות דופקות חשבון למכבי היום מאשר בעבר כמו שלמדנו.

היורוליג שירצה את מכבי ביורוליג יסכים לזה, כי הליגה תעביר החלטה שאי אפשר להיות בליגה ולהיות משוריינים ביורוליג אלא אם האלופה מקבלת מקום. לא תהיה בריירה אלא לקבל את זה או לעזוב את הליגה.

הרי האיום הזה והלחץ הזה הוא שהוביל בכלל לזה שמכבי הסכימה לפיינל פור. היה לשמעון ולפדרמן יותר חשוב להבטיח את הכרטיס ביורוליג ולכן הם הסכימו לפיינל פור בתמורה לשיריון של הקבוצה ביורוליג.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2013, 02:05

חנו'ש כתב:בסופו של דבר אני חושבת שגם פליקס וגם שחף צודקים.
מה שמכבי צריכה זה קודם כל מבחר מצומצם של זרים איכותיים, שבדיוק כמו בימים הגדולים עשו את כל ההבדל.
אבל בנוסף לכך מכבי צריכה גם את המבחר המצומצם ממילא של הישראלים האיכותיים הבודדים שיש בנמצא.

כומר במילים אחרות, כמו שטוענים כאן מלא, למה מכבי לא מצליחה לצמצם?? :x
למה שופכים את הכסף לרוחב על כפילויות?? למה במקום לשלם גם לרייס וגם להיקמן לא יכלו להביא רכז אחד ברמה גבוהה כמו פארגו למשל?
למה במקום לפזר את הכסף על ישראלים שלא תורמים (או לא מתלבשים בכלל) כמו נעימי, כהן וטיוס, לא לשים א כל הכסף על ישראלי איכותי אחד כמו אליהו??

הרי בסופו של דבר, זה די יעלה למכבי אותו הדבר מבחינה כספית, אז למה לא לפעול בשכל כשאפשר להמשיך לפעול בטמטום??

זה גם קשור אחד בשני. אם אין לך ישראלים, שיכולים לפתוח בחמישייה ביורוליג, את צריכה להחתים יותר זרים, וככל שמספר הזרים גבוה יותר, ככה התקציב מתפזר בין יותר שחקנים, ואי אפשר לקנות שחקנים יקרים ואיכותיים.

בנוסף ריבוי השחקנים (גם ישראלים וגם זרים) גורם לבעיה נוספת, והיא נובעת מהחוקים: אי אפשר לרשום את כל הזרים ואת כל הישראלים למשחק.

וגם זה עוד לא הכל! ריבוי השחקנים גורם לבלגן בהיררכיה הקבוצתית, המאמן רוצה/צריך לתת זמן משחק ליותר מדי שחקנים.

וגם זה לא הסוף. יותר מדי שחקנים גורמים לריבוי חמישיות, מה שמקשה מאוד על השחקנים ללמוד לשחק אחד עם השני, ואז המשחק הקבוצתי צולע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2013, 07:18

המו"מ נפתח: מכבי תל אביב העבירה הצעה לליאור אליהו
נציגו של הפורוורד נפגש עם הנהלת מכבי תל אביב, שהגישה לשחקן הצעה. בשיחות בין קברניטי המועדון עלתה האפשרות שאליהו יחתום ויושאל לקבוצה בחו”ל עד תום העונה, ואז ישוב לשחק במכבי תל אביב בעונה הבאה. גם אופציית ירושלים עדיין על הפרק
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2694271
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 נובמבר 2013, 07:36

מי בכלל צריך אותו לעזאזל? שוב מכבי בונה לרוחב ומשקיעה כספה בסוסים הלא נכונים. החלטתם כבר להשקיע כספית בשחקן? תעיפו לקיבינימט את רייס ותביאו רכז נורמלי. שנים על גבי שנים על גבי שנים של הנהלה וצוות מקצועי חלמאיים. כל פעם שאני חושב שהם לא ישברו יותר את שיא האבסורד, הם מפתיעים אותי מחדש.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 13 נובמבר 2013, 07:49

השנה אני לא רואה איך יהיה לליאור מקום במכבי . אלא אם כן משחררים את כהן ועוד ישראלי אבל לא נראה לי שזה יקרה .
אבל שנה הבאה ליאור חייב להיות במכבי ואסור להגיע למצב שהוא נעול בירושלים לשלוש שנים הקרובות...
חייבים להבין שמה שעצר את ההתפתחות של הקבוצות האחרות בארץ כדי להתקרב למכבי זה האולמות . אין ספק שמבחינת קהל יש פוטנציאל לפחות לעוד 3 קבוצות ברמה של מכבי (ירושלים , הפועל תל אביב , מכבי חיפה ) שאם היה להם אולם של מעל 10000 אז בוודאי היו מגיעים ספונסרים ובעלים רציניים ושמים כסף גדול לפחות כמו במכבי .
בירושלים התהליך הזה צפוי לקרות בשנה שנתיים הקרובות ואני צופה לנו הרבה בלאגן...זה לא עוד אגייר החולה נפש או ארקדי שרק בא לעשות לעצמו הון פוליטי , הפעם זה פוטנציאל למשהו גדול ואמיתי שם בגלל הארנה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים