המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.
ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה
roy1000 כתב:yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....
הארנה היא עובדה מוגמרת והיא תיפתח בשנה הבאה.
אני לא חושב שזה יעשה רע למכבי בשום צורה שהיא. בדיוק להיפך. הבעיה היחידה היא שמחיר הישראלים אולי יעלה, אבל גם זה לא בטוח כי במילא הישראלים הטובים הולכים לאירופה, ככה שהשוק קיים כבר עכשיו.
התחרות רק תעשה טוב למכבי. דני פדרמן לא יוכל להמשיך במתכונת הנוכחית אם תהיה קבוצה ישראלית שתהווה תחרות.
NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.
MTA2311 כתב:הפסדנו אליפות גם עם ליאור אליהו, שאמור להיות שובר שוויון.
אני עדיין שהבעיה שלנו בליגה היא רחוקה מלהיות מקצועית. נדבר במאי.
חנו'ש כתב:NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.
אני חושבת שאם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בנוסף למכבי, הדרישה הזו תרד מסדר היום.
MTA2311 כתב:NY boy כתב:MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.
ומאד עצוב שזה מה שאתה רוצה. כי אם יתברר שאני צודק... הכי חמור שלתקן כבר אי אפשר יהיה. ירושלים תחזיק בכוח, תחזיק ביתרון, ומכבי היא תוכל להתפלל שדני ג'וניור יקבל איזה החלטה אחת נורמלית בחייו לפני שהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הגענו למצב הזה
אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.
MTA2311 כתב:NY boy כתב:MTA2311 כתב:האמת אני מקווה שליאור יחתום בהפועל רק בשביל לבדוק סופית אם מה שאתה אומר פה נכון.
אם יתברר שאתה צודק, ואליהו הוא באמת מה שיעשה את ההבדל בליגה, ויסחוף את ירושלים לאליפות היסטורית, אז פדרמן יפתח את הכיס, יציע לליאור מיליונים ונחזור להנות משירותיו.
NY boy כתב:חנו'ש כתב:NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.
אני חושבת שאם ירושלים תקבל כרטיס ליורוליג בנוסף למכבי, הדרישה הזו תרד מסדר היום.
רק שהחלומות שלהם לקבל כרטיס כזה נראים לי הזויים לחלוטין. זה לא יקרה. וזה לא יקרה אז הפוקוס יזוז להכנס בזה של מכבי.
חנו'ש כתב:NY boy כתב:חנו'ש כתב:NY boy כתב:זה בנוסף לזה שחוזרים לסדרות מעוד שנה, וכשירושלים למשל תקח אליפות בסדרה במהירות גם תקום הדרישה למקום של מכבי ביורוליג.
רק שהחלומות שלהם לקבל כרטיס כזה נראים לי הזויים לחלוטין. זה לא יקרה. וזה לא יקרה אז הפוקוס יזוז להכנס בזה של מכבי.
מי אמר לך שזה לא יקרה?
הרי כבר יש דיבורים, לפי מה שמדווח בתקשורת, ואני מאמינה שההנהלה החדשה של הפועל מסוגלת לשכנע את היורוליג שיש להם מספיק פוטנציאל כשהארנה תהיה מוכנה להביא מספיק קהל ולתת תוספת מעניינת למפעל (אני לא יודעת אם הם באמת יכולים לעשות זאת, אבל לשכנע את היורוליג הם יכולים)
מקסימום יתנו להם כרטיס למוקדמות....
NY boy כתב:כי יש קבוצות יותר גדולות מהם, עם אולם (מלא ב10000 צופים כל משחק) וקהל כמו אלבה ברלין למשל שלא מקבלות. כמו ריטאס. כמו קאזן וחימקי. כי פשוט יש הרבה מאד קבוצות שלא מקבלות שאני לא רואה למה בורתמאו יתעורר בבוקר אחד ויחליט יאללה ניתן להם.
מוקדמות אני בטוח שהם יכולים לקבל. גם חיפה קיבלו השנה. אבל את המוקדמות צריך לעבור, בו נראה אותם עוברים. וגם אם מגיעים ליורוליג בטעות בשנה שאחרי חוזרים ליורוקאפ.
אבל אם באמת תתני להם את כל הישראלים הכי טובים והם יצליחו למצב את עצמם לאלטרנטיבה אמיתית ולא כזאת שבחלומות שלהם כמו עד היום אז אולי הם גם יצליחו למשוך גם יותר ויותר אוהדים ולדרוך למכבי איפה שזה באמת כואב.
אבל לדני ג'וניור זה כנראה לא מזיז... העיקר שהוא יוכל לספר בראיון בפתיחת עונה הבאה איך הוא חוסך כסף ואיך הוא וויתר על ליאור בגלל שהוא רצה יותר כסף (ובכסף הזה הלך והחתים את נעימי, טיוס וכהן בשביל שלא ישחקו)
NY boy כתב:אני לא דואג מזה. אני דואג מזה שמכבי תאבד מכוחה למצב שהיא תפסיד אליפויות בסדרות (עד עכשיו זה היה בדיחה, משחק אחד שלא אומר כלום) ואם זה יקרה יקום הקול שיגיד שמכבי צריכה לוותר על הכרטיס.
בליגה פה גם ככה שונאים את מכבי, ואם ירצו הקבוצות הם יכולים להעביר דרישה שהאלופה תהיה ביורוליג וקבוצה שלא מסכימה לזה לא תשחק בליגה.
מכבי לא יכולה לאפשר לעצמה לא להיות בליגה (ועוד יותר במצב הישראלים במכבי היום ובעתיד הנראה לעין) ולכן אם דרישה כזאת תתקבל היא תאלץ לקבל אותה. אז היורוליג אולי יתן למכבי כרטיס חופשי (כמעט בטוח) במצב כזה שמכבי לא תהיה הנציגה של הליגה הישראלית. אבל הפגיעה במוניטין ובמצב של מכבי כשזה יגיע לזה יהיה גדול.
חנו'ש כתב:בסופו של דבר אני חושבת שגם פליקס וגם שחף צודקים.
מה שמכבי צריכה זה קודם כל מבחר מצומצם של זרים איכותיים, שבדיוק כמו בימים הגדולים עשו את כל ההבדל.
אבל בנוסף לכך מכבי צריכה גם את המבחר המצומצם ממילא של הישראלים האיכותיים הבודדים שיש בנמצא.
כומר במילים אחרות, כמו שטוענים כאן מלא, למה מכבי לא מצליחה לצמצם??![]()
למה שופכים את הכסף לרוחב על כפילויות?? למה במקום לשלם גם לרייס וגם להיקמן לא יכלו להביא רכז אחד ברמה גבוהה כמו פארגו למשל?
למה במקום לפזר את הכסף על ישראלים שלא תורמים (או לא מתלבשים בכלל) כמו נעימי, כהן וטיוס, לא לשים א כל הכסף על ישראלי איכותי אחד כמו אליהו??
הרי בסופו של דבר, זה די יעלה למכבי אותו הדבר מבחינה כספית, אז למה לא לפעול בשכל כשאפשר להמשיך לפעול בטמטום??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים