MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאפו אדיר לגל גדות שלוהקה להיות וונדר וומן בסרט סופרמן הבא
יש שני דברים שמדאיגים אותי
1)מקווה שיהיו לה יותר דקות מאשר לאיילת זורר בסרט הראשון
2)וונדר וומן היא אמזונה ואמזונות הן לא בחורות...מקל, הן חזקות ויש להן גוף בהתאם
מעניין אם יכריחו אותה להעלות משקל בשביל הסרט ואני מקווה שכן
וונדר וומן עוד אחד הסמלים היחידים שזה בסדר לא להיות מידה 0, רק שלא ''יעדכנו'' גם את זה לסטנדרטים של היום
ואם היו מכריחים מישהי לרדת במשקל בשביל תפקיד?
זה הגוף שלה. היא לא צריכה להתנצל בפני אף אחד על זה. אם ליהקו אותה לתפקיד, כנראה שזה מה שמחפשים, וזה לגיטימי.
מעולם לא הכריחו מישהו להוריד\להעלות במשקל בשביל תפקיד? אל תצחיק אותי
האמזונות לא רזות, יש להן גוף מאסיבי והרבה שרירים
אם יהפכו את זה לגירסה המודרנית וייקחו מהאמזונה את כל מה שעושה אותה אמזונה יש פה אמירה חזקה מאוד
יש הבדל בין לגרום למישהי להוריד במשקל כי לא אוהבים את המשקל שלה או שעושים סרט על השואה והיא צריכה להיות מורעבת
יש תפקידים שדורשים שינוי פיזי וכמו שהילארי סוונק העלתה המון במשקל והוסיפה המון שרירים בשביל מליון דולר בייבי כי זה מה שהתאים לדמות שלה, ככה גם גל גדות צריכה לעשות
אי אפשר לשחק מתאגרפת ולהיות כחושה ובלי גרם של שרירים ואי אפשר לשחק אמזונה ולשקול 40 קילו, זה לא נאמן לקומיקס
אם כבר עושים סרט שמבוסס על קומיקס ועל דמות שהולכת המון שנים אחורה אז צריך לקחת את זה בחשבון, זאת הדמות
אם היו מבקשים מבן אפלק להוסיף שרירים או מהשחקן של סופרמן לא היה אכפת לך, נכון? כי הדמויות שלהן שריריות וזה בסדר שלגברים יהיו שרירים אבל חס וחלילה שיבקשו מאישה להעלות במשקל! חילול השם!
וונדר וומן זאת דמות עם גוף מרשים, אין מה לעשות