פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
20 דצמבר 2013, 19:34
לדעתי לא יהיו החתמות עוד השנה , זה מה שיש ועם זה ננצח (או נפסיד , אין ערובה )
20 דצמבר 2013, 23:20
סוכנו של האקט אישר שהוא צפוי לחתום עוד היום במילאנו. בכך תמה מועמדותו שהיתה לא הגיונית מלכתחילה והיתה בעיקר לצרכי יחסי ציבור של משפחת פדרמן.
20 דצמבר 2013, 23:25
בקרוב תצא הדלפה של "בכיר במועדון" שאומר שהיינו מאוד קרובים להחתים אותו, אבל הוא הבריז בשנייה האחרונה.
20 דצמבר 2013, 23:32
MTA2311 כתב:בקרוב תצא הדלפה של "בכיר במועדון" שאומר שהיינו מאוד קרובים להחתים אותו, אבל הוא הבריז בשנייה האחרונה.
ברור. הסוכן המנוול רימה אותנו.
21 דצמבר 2013, 12:54
אם מכבי מדברת על להביא גבוהה נוסף אז כנראה שהמצב של שון הרבה יותר גרוע ממה שמספרים . במקרה כזה בובאן כן יכול להתאים כגבהה מחליף ויוסיף מימד שחסר לנו מול קבוצות עם גבוהים מאסיבים...לגבי רכז , כנראה שנצטרך להסתדר עם מה שיש . השמות היחידים שיכולים לבוא בחשבון הם של שחקני יורוקאפ ולא נראה לי שמכבי יקחו הימור כזה עכשיו...ניק קאלתס ? בחלומות הכי ורודים שלנו....
21 דצמבר 2013, 13:33
yzafrir כתב:אם מכבי מדברת על להביא גבוהה נוסף אז כנראה שהמצב של שון הרבה יותר גרוע ממה שמספרים . במקרה כזה בובאן כן יכול להתאים כגבהה מחליף ויוסיף מימד שחסר לנו מול קבוצות עם גבוהים מאסיבים...לגבי רכז , כנראה שנצטרך להסתדר עם מה שיש . השמות היחידים שיכולים לבוא בחשבון הם של שחקני יורוקאפ ולא נראה לי שמכבי יקחו הימור כזה עכשיו...ניק קאלתס ? בחלומות הכי ורודים שלנו....
לא יודע למה החלטת שניק קלת'ס הוא כזה רכז גדול
21 דצמבר 2013, 13:42
פליקס, הייתי בדעה שלך, הוא היה מאוד אנמי בפאו׳ עם יד מאכזבת מבחוץ, אבל היו לו ממוצעים כל כך מרשימים ביורוקאפ שזה גורם לי לחשוב שאולי טעיתי או שהוא השתפר.
21 דצמבר 2013, 13:53
LIAV10 כתב:פליקס, הייתי בדעה שלך, הוא היה מאוד אנמי בפאו׳ עם יד מאכזבת מבחוץ, אבל היו לו ממוצעים כל כך מרשימים ביורוקאפ שזה גורם לי לחשוב שאולי טעיתי או שהוא השתפר.
ברור שבקובאן היו לו ממוצעים טובים, כי :
א) הוא שיחק רכז ראשון, ולא רכז שלישי אחרי דיאמנטידיס ושאראס
ב) הוא שיחק ביורוקאפ
ג) מאמנו פשוטין היה גארד ובקבוצה שלו לגארדים יש יד די חופשית להפציץ
ד) הוא אכן התבגר , ואמור להיות יותר טוב ממה שאנחנו זוכרים אותו בפאו, אבל זה עדיין לא קובע שהוא רכז ברמה של קבוצת יורוליג בכירה. אולי כן, אולי לא. הוא עדיין צריך להוכיח את זה ביורוליג
21 דצמבר 2013, 14:00
אם הוא מספיק טוב לגריזליס ולפאו, כנראה שהוא מספיק טוב למכבי. בכל מקרה הוא יותר טוב מרייס.
21 דצמבר 2013, 14:17
שחף כתב:אם הוא מספיק טוב לגריזליס ולפאו, כנראה שהוא מספיק טוב למכבי. בכל מקרה הוא יותר טוב מרייס.
בפאו הוא היה רכז שלישי, אז כן הוא טוב להיות רכז שלישי במכבי
בגריזליז הוא טוב בשביל לחמם את הספסל. גם גודס יכול לעשות את זה בגילו.
21 דצמבר 2013, 14:18
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, הייתי בדעה שלך, הוא היה מאוד אנמי בפאו׳ עם יד מאכזבת מבחוץ, אבל היו לו ממוצעים כל כך מרשימים ביורוקאפ שזה גורם לי לחשוב שאולי טעיתי או שהוא השתפר.
ברור שבקובאן היו לו ממוצעים טובים, כי :
א) הוא שיחק רכז ראשון, ולא רכז שלישי אחרי דיאמנטידיס ושאראס
ב) הוא שיחק ביורוקאפ
ג) מאמנו פשוטין היה גארד ובקבוצה שלו לגארדים יש יד די חופשית להפציץ
ד) הוא אכן התבגר , ואמור להיות יותר טוב ממה שאנחנו זוכרים אותו בפאו, אבל זה עדיין לא קובע שהוא רכז ברמה של קבוצת יורוליג בכירה. אולי כן, אולי לא. הוא עדיין צריך להוכיח את זה ביורוליג
הוא לא פתח בכלל בזמנו לצידו של דיאמנטידיס?
21 דצמבר 2013, 14:24
בעונתו האחרונה בפאו' הוא פתח ב-14 מתוך 23 המשחקים, בנוסף הוא שיחק בממוצע 8 דקות יותר משראס.
לגבי היורוקאפ, הממוצעים שלו באמת היו ממש מרשימים באלופת המפעל (13, 6.6, 6), לפני כמה ימים אמרת שהבאת באסטון לא הייתה כזאת מציאה של בלאט כי הוא היה ביורוקאפ, למה זה שונה?
21 דצמבר 2013, 14:28
אבל אני מדבר על כמה הוא ריכז בפאו, וזה ממש לא היה הרבה. זה שהוא שיחק יחסית הרבה ליד הרכז, זה משהו אחר
21 דצמבר 2013, 14:30
felix_r כתב:אבל אני מדבר על כמה הוא ריכז בפאו, וזה ממש לא היה הרבה. זה שהוא שיחק יחסית הרבה ליד הרכז, זה משהו אחר
דווקא דיא נתן לו (ולשראס) לרכז, כמובן כשהגיע המאני טיים הוא זה שלקח את הכדורים, אבל זכור לי שהוא די וויתר להם על הכדור, בגלל זה הוא מתאים ליד היקמן שאוהב את הכדור בידיים
21 דצמבר 2013, 14:33
LIAV10 כתב:felix_r כתב:אבל אני מדבר על כמה הוא ריכז בפאו, וזה ממש לא היה הרבה. זה שהוא שיחק יחסית הרבה ליד הרכז, זה משהו אחר
דווקא דיא נתן לו (ולשראס) לרכז, כמובן כשהגיע המאני טיים הוא זה שלקח את הכדורים, אבל זכור לי שהוא די וויתר להם על הכדור, בגלל זה הוא מתאים ליד היקמן שאוהב את הכדור בידיים

שוב, אני לא אומר שהוא בטוח לא מתאים. אני רק אומר, שהוא עוד לא הוכיח שהוא כן יכול להיות הרכז הראשון של קבוצת יורוליג בכירה.
חוץ מזה, על מה אנחנו מדברים? מכבי בכל מקרה לא הולכת להביא רכז. אולי גבוה, כן. אבל לא רכז. על רכזים נדבר בקיץ
21 דצמבר 2013, 14:53
felix_r כתב:שחף כתב:אם הוא מספיק טוב לגריזליס ולפאו, כנראה שהוא מספיק טוב למכבי. בכל מקרה הוא יותר טוב מרייס.
בפאו הוא היה רכז שלישי, אז כן הוא טוב להיות רכז שלישי במכבי
בגריזליז הוא טוב בשביל לחמם את הספסל. גם גודס יכול לעשות את זה בגילו.
פליקס, קלאתיס שיחק כמעט 25 דקות בממוצע בפאו. לא יודע אם הוא היה רכז ראשון, שני או שלישי, אבל מי שמשחק כ"כ הרבה דקות אצל ז'ליקו, הוא כנראה שחקן
לא רע, ואני מניח (ואני באמת לא לוקח כאן סיכון עצום) שהוא שחקן לא פחות טוב מרייס את היקמן.
ד"א, אני טוען שמכבי לא צריכה להביא ספציפית רכז. היא צריכה גארד טוב. אם זה יהיה סקנד גארד, זה בכלל בכלל לא רע.
21 דצמבר 2013, 17:16
לא תמיד אני מסכים עם דעותיו של פליקס, אבל הפעם הוא צודק. אני גם לא מחזיק מקלאתיס רכז גדול כל כך, אבל הוא כן עדיף על רייס בלי שום צל של ספק. אגב, גם האקט היה על אותה נישה מבחינתי, לא מנהל משחק גדול כל כך, אבל עדיף על רייס במרבית הפרמטרים בין כה וכה. אבל מה זה משנה, ההוא היה ברור שלא יהיה פה, וגם לשני אין סיכוי שיגיע לפה.
21 דצמבר 2013, 18:06
אגב, הבטחתי בזמנו שאני אספק שמות עדיפים על רייס גם מקרב קבוצות היורוליג שלא העפילו לטופ 16. יש כמה אופציות סבירות, אחת מהן, ולא יקרה לדעתי, יכולה להיות החתמתו של הרכז של זילונה הפולנית לוקאס קוסזארס, אם הגיתי נכון את שמו, שני בטבלת האסיסטים יחד עם עומר קוק, שני רק לדיא. יש לו גם אחוזים לא רעים מחוץ לקשת ומהמעט שיצא לי לצפות ראיית משחק טובה מאוד. יכול להיות גיבוי סולידי לאוחיון, עדיף על רייס לטעמי.
21 דצמבר 2013, 18:41
er79 כתב:אגב, הבטחתי בזמנו שאני אספק שמות עדיפים על רייס גם מקרב קבוצות היורוליג שלא העפילו לטופ 16. יש כמה אופציות סבירות, אחת מהן, ולא יקרה לדעתי, יכולה להיות החתמתו של הרכז של זילונה הפולנית לוקאס קוסזארס, אם הגיתי נכון את שמו, שני בטבלת האסיסטים יחד עם עומר קוק, שני רק לדיא. יש לו גם אחוזים לא רעים מחוץ לקשת ומהמעט שיצא לי לצפות ראיית משחק טובה מאוד. יכול להיות גיבוי סולידי לאוחיון, עדיף על רייס לטעמי.
קושארק