המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בקרוב תצא הדלפה של "בכיר במועדון" שאומר שהיינו מאוד קרובים להחתים אותו, אבל הוא הבריז בשנייה האחרונה.
yzafrir כתב:אם מכבי מדברת על להביא גבוהה נוסף אז כנראה שהמצב של שון הרבה יותר גרוע ממה שמספרים . במקרה כזה בובאן כן יכול להתאים כגבהה מחליף ויוסיף מימד שחסר לנו מול קבוצות עם גבוהים מאסיבים...לגבי רכז , כנראה שנצטרך להסתדר עם מה שיש . השמות היחידים שיכולים לבוא בחשבון הם של שחקני יורוקאפ ולא נראה לי שמכבי יקחו הימור כזה עכשיו...ניק קאלתס ? בחלומות הכי ורודים שלנו....
LIAV10 כתב:פליקס, הייתי בדעה שלך, הוא היה מאוד אנמי בפאו׳ עם יד מאכזבת מבחוץ, אבל היו לו ממוצעים כל כך מרשימים ביורוקאפ שזה גורם לי לחשוב שאולי טעיתי או שהוא השתפר.
שחף כתב:אם הוא מספיק טוב לגריזליס ולפאו, כנראה שהוא מספיק טוב למכבי. בכל מקרה הוא יותר טוב מרייס.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פליקס, הייתי בדעה שלך, הוא היה מאוד אנמי בפאו׳ עם יד מאכזבת מבחוץ, אבל היו לו ממוצעים כל כך מרשימים ביורוקאפ שזה גורם לי לחשוב שאולי טעיתי או שהוא השתפר.
ברור שבקובאן היו לו ממוצעים טובים, כי :
א) הוא שיחק רכז ראשון, ולא רכז שלישי אחרי דיאמנטידיס ושאראס
ב) הוא שיחק ביורוקאפ
ג) מאמנו פשוטין היה גארד ובקבוצה שלו לגארדים יש יד די חופשית להפציץ
ד) הוא אכן התבגר , ואמור להיות יותר טוב ממה שאנחנו זוכרים אותו בפאו, אבל זה עדיין לא קובע שהוא רכז ברמה של קבוצת יורוליג בכירה. אולי כן, אולי לא. הוא עדיין צריך להוכיח את זה ביורוליג
felix_r כתב:אבל אני מדבר על כמה הוא ריכז בפאו, וזה ממש לא היה הרבה. זה שהוא שיחק יחסית הרבה ליד הרכז, זה משהו אחר
LIAV10 כתב:felix_r כתב:אבל אני מדבר על כמה הוא ריכז בפאו, וזה ממש לא היה הרבה. זה שהוא שיחק יחסית הרבה ליד הרכז, זה משהו אחר
דווקא דיא נתן לו (ולשראס) לרכז, כמובן כשהגיע המאני טיים הוא זה שלקח את הכדורים, אבל זכור לי שהוא די וויתר להם על הכדור, בגלל זה הוא מתאים ליד היקמן שאוהב את הכדור בידיים
felix_r כתב:שחף כתב:אם הוא מספיק טוב לגריזליס ולפאו, כנראה שהוא מספיק טוב למכבי. בכל מקרה הוא יותר טוב מרייס.
בפאו הוא היה רכז שלישי, אז כן הוא טוב להיות רכז שלישי במכבי
בגריזליז הוא טוב בשביל לחמם את הספסל. גם גודס יכול לעשות את זה בגילו.
er79 כתב:אגב, הבטחתי בזמנו שאני אספק שמות עדיפים על רייס גם מקרב קבוצות היורוליג שלא העפילו לטופ 16. יש כמה אופציות סבירות, אחת מהן, ולא יקרה לדעתי, יכולה להיות החתמתו של הרכז של זילונה הפולנית לוקאס קוסזארס, אם הגיתי נכון את שמו, שני בטבלת האסיסטים יחד עם עומר קוק, שני רק לדיא. יש לו גם אחוזים לא רעים מחוץ לקשת ומהמעט שיצא לי לצפות ראיית משחק טובה מאוד. יכול להיות גיבוי סולידי לאוחיון, עדיף על רייס לטעמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־18 אורחים