יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 19:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, טופ 16, מחזור שלישי: ז׳לגיריס-מכבי, יום חמישי 1

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 ינואר 2014, 00:05

אלי סהר הרגע טען שהסל + עבירה הדי מדהים של רייס ברבע האחרון היה מתנה מהשופטים שנתנו לו המשכיות?? :duh
כמה דפוק הבן אדם יכול להיות? רייס פשוט שהה באוויר כמה שעות אבל העבירה היתה כשהוא היה באוויר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ינואר 2014, 00:06

חנו'ש כתב:אלי סהר הרגע טען שהסל + עבירה הדי מדהים של רייס ברבע האחרון היה מתנה מהשופטים שנתנו לו המשכיות?? :duh
כמה דפוק הבן אדם יכול להיות? רייס פשוט שהה באוויר כמה שעות אבל העבירה היתה כשהוא היה באוויר.

הייתי בהלם, פשוט אנטי מכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 ינואר 2014, 00:13

ראיתי את זה עכשיו שוב בתקציר כי חשבתי אולי טעיתי ופספסתי משהו, אבל ממש לא!! העבירה נעשתה כשרייס היה באוויר (והוא היה הרבה זמן באוויר), רק שמסתבר שבשידור של ספורט 5 סהר טען שהשופט נתן המשכיות עוד ברגע שזה קרה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2014, 00:18

פשוט בן אדם דוחה. גם לא מבין כדורסל בשיט.
לא ברור לי איך ולמה הוא פרשן כדורסל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ינואר 2014, 00:30

חחח בוני גבר, יוצא על סרוסי ביציע.

עריכה: כולם יוצאים על סרוסי הדוחה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 17 ינואר 2014, 01:36

בונ'ה אשכרה יש פה אנשים שעדיין מתלוננים ?

זה משחק יורוליג שלישי ברצף שמכבי פשוט מרשימה על הפרקט, בייחוד מבחינה התקפית (מעל 87 נקודות למשחק!), מראה הרבה אופי, גם כשהיריבה מנגד במשחק התקפה טוב, ע"ע גלא שפגעה מכל בלטה.
הערב, מכבי פתחה רע במיוחד בהגנה, אבל לבוא בטענות על זה, אחרי 32-49 (!!!) במחצית השנייה, עם משחק פשוט פרפקט, זו חזירות.

אני כ"כ נהנה פתאום וזה כ"כ לא מובן מאליו... רק שיימשך...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 17 ינואר 2014, 01:51

קובי כתב:בונ'ה אשכרה יש פה אנשים שעדיין מתלוננים ?

זה משחק יורוליג שלישי ברצף שמכבי פשוט מרשימה על הפרקט, בייחוד מבחינה התקפית (מעל 87 נקודות למשחק!), מראה הרבה אופי, גם כשהיריבה מנגד במשחק התקפה טוב, ע"ע גלא שפגעה מכל בלטה.
הערב, מכבי פתחה רע במיוחד בהגנה, אבל לבוא בטענות על זה, אחרי 32-49 (!!!) במחצית השנייה, עם משחק פשוט פרפקט, זו חזירות.

אני כ"כ נהנה פתאום וזה כ"כ לא מובן מאליו... רק שיימשך...

כולנו שמחים ומרוצים מהניצחונות של מכבי. אין בזה שום ספק. עד כאן.

אבל, צריך לקחת בחשבון , שעדיין לא שיחקנו נגד הקבוצות החזקות יותר מהבית שלנו, ויש חשש לא מבוטל, שהתוצאות היפות במשחקים האחרונים, הם תוצאה לא רק של השיפור שיש לאחרונה אצל מכבי, אלא בחלקו גם כתוצאה מהחולשה של היריבות.

לדוגמא, בשבוע שעבר באיירן מינכן , לא קבוצה הכי גדולה באירופה, הובילה על אותה ז'לגיריס ב 40 הפרש במהלך המשחק! אז נכון, כל משחק לגופו, ומה שהיה שם לא בהכרח אומר משהו על המשחק שלנו, אבל עדיין זה מעורר ספקות מסוימים לגבי היכולת של מכבי בניצחונות העלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 17 ינואר 2014, 09:49

יופי של ניצחון של מכבי. מה שמרשים בעיקר זה שמכבי הפכה להיות המכבי של פעם. כלומר גם כשהיא משחקת לא משהו, עדיין הניצחון שלה
כמעט לא מוטל בספק.
זה לא דבר מובן מאליו, ומראה על שני דברים בעיקר - חיבור בין שחקנים וביטחון, ואלה שני דברים שצריכים להיזקף לזכותו של בלאט בעיקר.

אני גם הייתי בין אלה שביקרו אותו בתקופה האחרונה, אבל לפעמים צריך גם לדעת לתת את הקרדיט למי שמגיע.

מבחינת רמת היריבות - זה נכון שמכבי עוד לא פגשה את ריאל ואת צסקא אבל אין ספק כרגע שהיא לכל הפחות הקבוצה השלישית בבית. מכיוון שבבית המקביל
רק בארסה נראית מרשימה במיוחד, אני בכלל לא בטוח שהקבוצה הזאת של מכבי לא יכולה לראות את עצמה מועמדת לפיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 17 ינואר 2014, 12:00

אני מתרשם ממכבי של המשחקים האחרונים. נראה שיש שם חיבור טוב בין השחקנים ולמרות שירדתי על בלאט אין ספור פעמים אני חייב להגיד שמגיע לו קרדיט ולשחקנים כמובן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מכביסט24 » 17 ינואר 2014, 12:03

LIAV10 כתב:
מכביסט29 כתב:משחק ענק של שלושה שחקנים הביא לנו ת'ניצחון הזה - רייס, אוחיון וסמית' (של המחצית השנייה).
אני רוצה להתעקב על רייס. ביי פאר המשחק הכי טוב שלו בקבוצה עד עכשיו. מעבר ל-20 הנק' שלו הביא גם ניהול נכון בהתקפה (ובעיקר אחראי, כמעט חף מטעויות) והגנה לא רעה בכלל! שאפו ענק. סופסוף תפוקה ראויה מהשחקן הזה.
אוחיון היה א-ד-י-ר! אסיסטים, חטיפות ברגעים קריטיים ונק' קלות כשצריך. יופי.
וסמית' כמו שחקן גדול ידע לשים מחצית ראשונה קטסטרופלית בצד ולתת שנייה מהסרטים.. ענק :)

מכבי מתחילה להתייצב מבחינה מנטאלית. לא עוד קריסה ברבעים האחרונים. משחק שלישי ברציפות ביורוליג שאנחנו עוברים 80 נק' (אפילו עוברים 85! אחלה בונוס) ואפילו הכדורסל של הקבוצה השתפר פלאים. וזה עוד בלי סופו..
אני לא מאמין אבל אני מתחיל לחבב את המכבי הזאת :eek

אתה איימת "להפסיק לאהוד את מכבי" אחרי ההפסד במלחה, נכון? :)

כשאנשים עצבניים ופגועים, לפעמים יוצאות מהפה שלהם (או במקרה הזה מהמקלדת) אימרות קיצוניות. לא צריך לקחת ברצינות כל דבר..
וכן, הייתי פגוע מאוד מדרך ההתנהלות של הקבוצה אז. הרגשתי נבגד ואני מאמין שלא הייתי היחיד שהרגיש כך כלפי הקבוצה..
היום, מכבי מתחילה להתייצב מנטאלית ולנפק כדורסל חיובי ומהנה בניגוד לכל מה שחשבנו עליה בתחילת העונה. כל עוד המגמה הזאת תימשך, אני אוכל לחזור וליהנות מהקבוצה כמו שצריך להיות.

שבת שלום :)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ינואר 2014, 12:17

jol9 כתב:יופי של ניצחון של מכבי. מה שמרשים בעיקר זה שמכבי הפכה להיות המכבי של פעם. כלומר גם כשהיא משחקת לא משהו, עדיין הניצחון שלה
כמעט לא מוטל בספק.
זה לא דבר מובן מאליו, ומראה על שני דברים בעיקר - חיבור בין שחקנים וביטחון, ואלה שני דברים שצריכים להיזקף לזכותו של בלאט בעיקר.

אני גם הייתי בין אלה שביקרו אותו בתקופה האחרונה, אבל לפעמים צריך גם לדעת לתת את הקרדיט למי שמגיע.

מבחינת רמת היריבות - זה נכון שמכבי עוד לא פגשה את ריאל ואת צסקא אבל אין ספק כרגע שהיא לכל הפחות הקבוצה השלישית בבית. מכיוון שבבית המקביל
רק בארסה נראית מרשימה במיוחד, אני בכלל לא בטוח שהקבוצה הזאת של מכבי לא יכולה לראות את עצמה מועמדת לפיינל פור.

לאל ספק מגיע לבלאט קרדיט ובלי להישמע כמו תקליט שחוק, חלק גדול מהקרדיט הוא על הספסול של אינגלס והפיכתו לשחקן משלים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 ינואר 2014, 12:32

רוי לדעתי היו שני פקטורים משמעותיים מאוד שעזרו למכבי. פציעות ואמון.
הפציעות הכניסו לרוטציה את טיוס שעזר מאוד לייצב את ההגנה והריבאונד. לפציעות יש גם נטייה לחבר שחקנים כי פתאום התפקיד של כל שחקן נהיה משמעותי יותר.

אמון - בעיקר ברייס ובפניני מחזיר את עצמו ובגדול. שניהם הפכו להיות שחקנים של מאמן ורייס גם הבין שהקבוצה היא מעל הכל.

הספסול של אינגלס מוסיף איכות לספסל אבל אני לא יודע אם זה באמת כזה משמעותי. חוץ מזה אינגלס עלה מהספסל גם בתקופות הפחות טובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2014, 12:45

מעניין לשאול את אינגלז\בלאט מה בדיוק קורה עם השחקן הזה?
פתח את העונה בצורה פנוצנאלית, ורק הולך אחורה מאז.
לא קונה את זה שהוא לא שחקן טוב, וטיפש הוא בטוח לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ינואר 2014, 13:22

jol9 כתב:רוי לדעתי היו שני פקטורים משמעותיים מאוד שעזרו למכבי. פציעות ואמון.
הפציעות הכניסו לרוטציה את טיוס שעזר מאוד לייצב את ההגנה והריבאונד. לפציעות יש גם נטייה לחבר שחקנים כי פתאום התפקיד של כל שחקן נהיה משמעותי יותר.

אמון - בעיקר ברייס ובפניני מחזיר את עצמו ובגדול. שניהם הפכו להיות שחקנים של מאמן ורייס גם הבין שהקבוצה היא מעל הכל.

הספסול של אינגלס מוסיף איכות לספסל אבל אני לא יודע אם זה באמת כזה משמעותי. חוץ מזה אינגלס עלה מהספסל גם בתקופות הפחות טובות.

המשפט המודגש פשוט לא נכון. אינגלס עבר לספסל אחרי המשחק מול ריטאס ומאז מכבי משחקת הרבה יותר טוב ולמעשה לא הפסידה. לא הוא מוסיף שום איכות לשום דבר, פשוט עצם זה שהוא משחק פחות גורם לקבוצה להיראות טוב יותר. פניני שחקן טוב ממנו.

הפריחה של רייס לא באה במקרה - בלאט הבין שרייס הוא לא רכז והוא שם אותו ביחד עם אוחיון על המגרש, מה שמאפשר לו לשחק יותר משוחרר. לגבי טיוס - 100% נכון - הניידות שלו עזרה מאוד לייצב את ההגנה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ינואר 2014, 13:23

MTA2311 כתב:מעניין לשאול את אינגלז\בלאט מה בדיוק קורה עם השחקן הזה?
פתח את העונה בצורה פנוצנאלית, ורק הולך אחורה מאז.
לא קונה את זה שהוא לא שחקן טוב, וטיפש הוא בטוח לא.

הוא שחקן מאוד איטי והוא נטל הגנתי עצום, וממש לא איזה סקורר גדול שמחפה על זה בצד השני.
בעונה הבאה הוא לא יהיה פה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 17 ינואר 2014, 13:31

לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש
נתנו מחצית ראשונה זוועתית (בעיקר הגנתית) והמחצית השניה היתה טובה אך לא הפכה את המשחק של מכבי למשחק נהדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2014, 13:40

rc4991 כתב:לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש
נתנו מחצית ראשונה זוועתית (בעיקר הגנתית) והמחצית השניה היתה טובה אך לא הפכה את המשחק של מכבי למשחק נהדר

ואני לא מבין איך אתה רק מתלונן בתקופה האחרונה, למרות שמכבי לא מפסיקה לנצח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 17 ינואר 2014, 14:00

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש

ואני לא מבין איך אתה רק מתלונן בתקופה האחרונה, למרות שמכבי לא מפסיקה לנצח.

ראית אותי מתלונן במשחקים מול גלא' וקובאן?
אני הייתי אולי היחיד שהיה אופטימי לפני גלא' ואמרתי שמכבי משחקת נהדר בזמן שכולם ירדו עליה אחרי הרבע השני שם
הניצחון זה לא הכל והדרך הרבה יותר חשובה.בינתיים בדרך הזאת מכבי מתקשה ומשחקת מגעיל מול קבוצות ליגה חלשות ואתמול גם מול קבוצת יורוליג חלשה

אני מפרגן כשצריך (ופירגנתי מלא על קובאן וגלא') אבל ברור שאני אתלונן כשמכבי מתקשה מול קבוצות חלשות ולא פחות חשוב - משחקת מגעיל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ינואר 2014, 14:06

אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות. למכבי יש סגל שחקנים מאוד מוגבל ומשמעותית פחות טוב מהרבה קבוצות בבית שלה. אתה לא יכול לצפות שבלאט יהפוך את הסגל הזה לריאל מדריד כל שבוע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 17 ינואר 2014, 14:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי לדעתי היו שני פקטורים משמעותיים מאוד שעזרו למכבי. פציעות ואמון.

המשפט המודגש פשוט לא נכון. אינגלס עבר לספסל אחרי המשחק מול ריטאס ומאז מכבי משחקת הרבה יותר טוב ולמעשה לא הפסידה. לא הוא מוסיף שום איכות לשום דבר, פשוט עצם זה שהוא משחק פחות גורם לקבוצה להיראות טוב יותר. פניני שחקן טוב ממנו.

הפריחה של רייס לא באה במקרה - בלאט הבין שרייס הוא לא רכז והוא שם אותו ביחד עם אוחיון על המגרש, מה שמאפשר לו לשחק יותר משוחרר. לגבי טיוס - 100% נכון - הניידות שלו עזרה מאוד לייצב את ההגנה.

לגבי אינגלס - אכן התבלבלתי (כנראה עם הליגה). הוא ירד לספסל מתי שאמרת. אתמול ד"א הוא פתח בחמישייה.
אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן טוב. שחקן שקולע 10, מוריד 5 רב' ומוסר 4 אס', הוא שחקן טוב. בוודאי שהוא מוסיף איכות לספסל.
אתה צודק שהוא לא צריך לשחק 35 דקות לערב, אבל זה לא שבמקומו אתה מקבל את כריס מאלין על הפרקט...
פניני שחקן טוב וחשוב ואני מאוד שמח שהוא התברג לחמישייה, ושהוא גם עושה עבודה טובה, אבל יותר טוב מאינגלס הוא אולי רק בפלייסטיישן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גל גל, שמוליק ו־16 אורחים