כמה דפוק הבן אדם יכול להיות? רייס פשוט שהה באוויר כמה שעות אבל העבירה היתה כשהוא היה באוויר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אלי סהר הרגע טען שהסל + עבירה הדי מדהים של רייס ברבע האחרון היה מתנה מהשופטים שנתנו לו המשכיות??![]()
כמה דפוק הבן אדם יכול להיות? רייס פשוט שהה באוויר כמה שעות אבל העבירה היתה כשהוא היה באוויר.
קובי כתב:בונ'ה אשכרה יש פה אנשים שעדיין מתלוננים ?
זה משחק יורוליג שלישי ברצף שמכבי פשוט מרשימה על הפרקט, בייחוד מבחינה התקפית (מעל 87 נקודות למשחק!), מראה הרבה אופי, גם כשהיריבה מנגד במשחק התקפה טוב, ע"ע גלא שפגעה מכל בלטה.
הערב, מכבי פתחה רע במיוחד בהגנה, אבל לבוא בטענות על זה, אחרי 32-49 (!!!) במחצית השנייה, עם משחק פשוט פרפקט, זו חזירות.
אני כ"כ נהנה פתאום וזה כ"כ לא מובן מאליו... רק שיימשך...
LIAV10 כתב:מכביסט29 כתב:משחק ענק של שלושה שחקנים הביא לנו ת'ניצחון הזה - רייס, אוחיון וסמית' (של המחצית השנייה).
אני רוצה להתעקב על רייס. ביי פאר המשחק הכי טוב שלו בקבוצה עד עכשיו. מעבר ל-20 הנק' שלו הביא גם ניהול נכון בהתקפה (ובעיקר אחראי, כמעט חף מטעויות) והגנה לא רעה בכלל! שאפו ענק. סופסוף תפוקה ראויה מהשחקן הזה.
אוחיון היה א-ד-י-ר! אסיסטים, חטיפות ברגעים קריטיים ונק' קלות כשצריך. יופי.
וסמית' כמו שחקן גדול ידע לשים מחצית ראשונה קטסטרופלית בצד ולתת שנייה מהסרטים.. ענק
מכבי מתחילה להתייצב מבחינה מנטאלית. לא עוד קריסה ברבעים האחרונים. משחק שלישי ברציפות ביורוליג שאנחנו עוברים 80 נק' (אפילו עוברים 85! אחלה בונוס) ואפילו הכדורסל של הקבוצה השתפר פלאים. וזה עוד בלי סופו..
אני לא מאמין אבל אני מתחיל לחבב את המכבי הזאת
אתה איימת "להפסיק לאהוד את מכבי" אחרי ההפסד במלחה, נכון?
jol9 כתב:יופי של ניצחון של מכבי. מה שמרשים בעיקר זה שמכבי הפכה להיות המכבי של פעם. כלומר גם כשהיא משחקת לא משהו, עדיין הניצחון שלה
כמעט לא מוטל בספק.
זה לא דבר מובן מאליו, ומראה על שני דברים בעיקר - חיבור בין שחקנים וביטחון, ואלה שני דברים שצריכים להיזקף לזכותו של בלאט בעיקר.
אני גם הייתי בין אלה שביקרו אותו בתקופה האחרונה, אבל לפעמים צריך גם לדעת לתת את הקרדיט למי שמגיע.
מבחינת רמת היריבות - זה נכון שמכבי עוד לא פגשה את ריאל ואת צסקא אבל אין ספק כרגע שהיא לכל הפחות הקבוצה השלישית בבית. מכיוון שבבית המקביל
רק בארסה נראית מרשימה במיוחד, אני בכלל לא בטוח שהקבוצה הזאת של מכבי לא יכולה לראות את עצמה מועמדת לפיינל פור.
jol9 כתב:רוי לדעתי היו שני פקטורים משמעותיים מאוד שעזרו למכבי. פציעות ואמון.
הפציעות הכניסו לרוטציה את טיוס שעזר מאוד לייצב את ההגנה והריבאונד. לפציעות יש גם נטייה לחבר שחקנים כי פתאום התפקיד של כל שחקן נהיה משמעותי יותר.
אמון - בעיקר ברייס ובפניני מחזיר את עצמו ובגדול. שניהם הפכו להיות שחקנים של מאמן ורייס גם הבין שהקבוצה היא מעל הכל.
הספסול של אינגלס מוסיף איכות לספסל אבל אני לא יודע אם זה באמת כזה משמעותי. חוץ מזה אינגלס עלה מהספסל גם בתקופות הפחות טובות.
MTA2311 כתב:מעניין לשאול את אינגלז\בלאט מה בדיוק קורה עם השחקן הזה?
פתח את העונה בצורה פנוצנאלית, ורק הולך אחורה מאז.
לא קונה את זה שהוא לא שחקן טוב, וטיפש הוא בטוח לא.
rc4991 כתב:לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש
נתנו מחצית ראשונה זוועתית (בעיקר הגנתית) והמחצית השניה היתה טובה אך לא הפכה את המשחק של מכבי למשחק נהדר
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש
נתנו מחצית ראשונה זוועתית (בעיקר הגנתית) והמחצית השניה היתה טובה אך לא הפכה את המשחק של מכבי למשחק נהדר
ואני לא מבין איך אתה רק מתלונן בתקופה האחרונה, למרות שמכבי לא מפסיקה לנצח.
rc4991 כתב:לא מבין איך אתם מרוצים מהמשחק,זה משחק שהיינו אמורים להוביל בו כל הזמן ולנצח בעשרים הפרש
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי לדעתי היו שני פקטורים משמעותיים מאוד שעזרו למכבי. פציעות ואמון.
הפציעות הכניסו לרוטציה את טיוס שעזר מאוד לייצב את ההגנה והריבאונד. לפציעות יש גם נטייה לחבר שחקנים כי פתאום התפקיד של כל שחקן נהיה משמעותי יותר.
אמון - בעיקר ברייס ובפניני מחזיר את עצמו ובגדול. שניהם הפכו להיות שחקנים של מאמן ורייס גם הבין שהקבוצה היא מעל הכל.
הספסול של אינגלס מוסיף איכות לספסל אבל אני לא יודע אם זה באמת כזה משמעותי. חוץ מזה אינגלס עלה מהספסל גם בתקופות הפחות טובות.
המשפט המודגש פשוט לא נכון. אינגלס עבר לספסל אחרי המשחק מול ריטאס ומאז מכבי משחקת הרבה יותר טוב ולמעשה לא הפסידה. לא הוא מוסיף שום איכות לשום דבר, פשוט עצם זה שהוא משחק פחות גורם לקבוצה להיראות טוב יותר. פניני שחקן טוב ממנו.
הפריחה של רייס לא באה במקרה - בלאט הבין שרייס הוא לא רכז והוא שם אותו ביחד עם אוחיון על המגרש, מה שמאפשר לו לשחק יותר משוחרר. לגבי טיוס - 100% נכון - הניידות שלו עזרה מאוד לייצב את ההגנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־9 אורחים